-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz bandi0000 #170898 üzenetére
Elismerem mint jàték, tényleg kivàllóak csak nem érdekelnek. Ilyenkor mi van? Gondolom semmi. A pókember is addig érdekelt, míg nem làttam a levegőben való kombózàs.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz Morpheus89 #170892 üzenetére
Lacika ??
Már ekkora haverok vagyunk?
Fölösleges a szavaimat kiforgatnod. Azzal nem tudod a saját marhaságodból kihúzni magad.
-
eeXaa
addikt
...épp mostanában gondolkodtam, rajta hogy az ms már most sokkal jobban lefedi minőségi exkluzívokkal a platformot.
Shooternek mi van ami a Halo5 közelébe érne? Killzone?
Racer-nek Horizon, ill F7, vs driveclub, gts
platformer Ori. vs ??
ott a quantum break, sunset overdrive, gears 4,
a sea of thieves-hez hasonló online co-op kaland játékhoz még hasonló sincs.
a hugom state of decay függő, szal gondolom az is megüt egy elmegy szintet.
crackdown aréna shooter?
...a szolgáltatásokat már felesleges is részletezni....
...szal nemigazán értem ezt a "nincsenek jó játékok" siránkozást az egész egy ostoba sony-s propaganda, amit a nép sajnos simán gondolkodás nélkül bekajál.
...ez még durvább lesz next gen-el a csomó új stúdióval....
... a sony meg majd leshet hogy akkor most mi van.... -
F_Peter
őstag
Még nem is az hogy nincs rá igény, hanem az hogy bazira nehéz ezekből újat mutatni, amivel "őrületet" lehet csinálni.
A játékiparban egyre jobban számít a streamelés (twitch, mixer, youtube). Vannak játékok amik az "őrület" kategóriában esnek, erre most a legjobb példa a Fortnite; meg vannak azok amiket lejátszik az ember és azt mondja hogy jó volt, de ennyi.
Na ezt a kettőt kéne vegyíteni, ami még egyszerű.
A SoT például ezt az őrület kategóriát célozza. Játszották tavaly, játsszák idén és játszák majd jövőre is. Folyamatosan streamelik és nézik őket, ami egyre több embert vonz be, és ha egyszer lesz második rész, akkor már egy nagyon széles körben ismert cím lesz. Sajnos vagy nem sajnos, de ebben van/Lesz a pénz. Ráadásul nincs kiadás tv sportra, mozis reklámra, óriásplakátra, stb.A legtöbb sztori game (köztük a GoW is) számomra kritikán aluli hogy mennyit fejlődést tudtak felmutatni. A döntések bugyuta illúziói, amelyek alig tartalmaznak valódi döntéseket vagy elágazásokat (helyettük csak elágazások vagy kerülő vannak). Pedig ugye leginkább ezek teszik ezeket játékká és nem filmé.
Azt is szomorúan láttam hogy a GoW lett az év játéka, mert ebből az látszik hogy gyengül az ipar, mivel valóban nincs e címre másik játék ami igazán megérdemelné. Az Rdr2 is dettó. Jó játék, végig is viszem, szórakoztató, stb. Viszont mindkettőben a mennyiségi növelést látom: több részlet, jobb grafika, több lehetőség, több párbeszéd, stb. De hol van a "más" meg az új?
Erre vágyom igazán, hogy ne mennyiségű javulás legyen, de erre lehet hiába várok.Bocsi hogy hosszú voltam, elszaladtak a gondolataim. 🙂
-
Def26
félisten
működik minden, megy a bejelentkezés.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
Csak tudnám mire jó ez megint.
A ps4 és az XO(X) is remek konzol.
Miért kell bizonygatni, hogy az egyik jobb a másiknál? Nincs pénz tán mindkettőre?Szarér-hugyér dobálják az ember után az alap konzolokat. Így az exkluzívokat lehet rajta játszani. Azok többnyire az alap gépeken is jól futnak. Már két éve is lehetett 60-ból venni újat S-ből és Slimből is.
Multiplatformozni pedig a szimpaikusabb konzolt kell választani és kész.
-
Cyrin
addikt
válasz #80123904 #170910 üzenetére
mindenkinek van saját igénye, még ha nem is tudják sokszor ezt előre megfoglamazni.
és mindenkinek saját igénye van. felesleges ráerőltetni az egyiket a másikra.
aki jól meghatározza a saját igényeit, és ahhoz keres a piacon azt kielégitő terméket, az elégedett lesz. aki csak megy a birka tömeg után, az pedig lehet hogy nem.én pl nem tudnám rávenni a fiamat, hogy egy történetmesélős, egyjátékos jétékot legyen türelme végigülni, akármilyen exkluzív. ennek a generációnak az online multiplayer az isten.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Morpheus89 #170911 üzenetére
Saját magad minősíted!
El is árultál mindent magadról ezzel a hozzászólással.
@Cyrin
Lehet benne valami.
Tesóm nagyobbik fia (15) szerintem még nem játszott egyjátékos módot és nem is lehet rábeszélni. Csak a multi érdekli , semmi más.[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
-
Morpheus89
kezdő
Ki hozod az emberből Mr.mindenlébenkanál.
-
dunc
nagyúr
válasz eeXaa #170905 üzenetére
Pont ezt mondtam, hogy jó lesz a 2019.
"Shooternek mi van ami a Halo5 közelébe érne? Killzone?" Egyik se tetszett a Killzonet végigjátszottam megjelenéskor. (2013-2014? ) Halo 5 nem kötött le. Majdnem végignyomtam.
"Racer-nek Horizon, ill F7, vs driveclub, gts" Forza ok a legjobb a kategóriába, Driverclub nagyon nem jött be, GTS csalódás volt.
"platformer Ori. vs ??" Az Orival most játszok nagyon jó játék, a túloldalon nem ismerem a kategóriát. (vannak ott is gondolom exkluzívok ) Knack sorozta talán. Ebbe a kategóriába a The Dragon's Trap: Wonder Boy nagyon tetszett.
"ott a quantum break, sunset overdrive, gears 4," ezek nagyon nem jöttek be, egyik se remélem GOW vonalon az 5, az első gyökereire tér vissza.
"state of decay" 1-2 se tetszik
"crackdown aréna shooter?" Totál kimaradt, de videók alapján nem tetszik.
Esteleg Diablo "kategóriába" POE nagyon kellemes free game X en!
"...szal nemigazán értem ezt a "nincsenek jó játékok" siránkozást az egész egy ostoba sony-s propaganda, amit a nép sajnos simán gondolkodás nélkül bekajál." én nem siránkoztam, vagy nem rám értetted?(#170921) eeXaa Másold! Fröcsögjön a vér!
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz Cyrin #170916 üzenetére
Nagyfiam (11) most tolta le az Uncharted 4-et.Előtte boxon a Far cry 5-öt.Mellette Fortnite-ozik mind2 platformon. A gyerekek is másak mint ahogy mi is.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
KardosAttila
aktív tag
válasz eeXaa #170905 üzenetére
Erre már én is gondoltam, hogy a kevés ms exklúzív a maguk kategóriájában nagyon magas szintet képviselnek. Szoktam olvasni néha a ps fórumot, megosztották sokan a toplistát ki mivel mennyit játszott, a gran turismon kívűl nem sok ps exklúzív volt, kiváncsi lennék itt az xboxosok körében mondjuk egy top 5-re ami a játékidőt illeti, nálam a forza gears halo játékok toronymagasan vezetnek, szóval elég tartalmasak ezek a címek. Ettől függetlenül én nagyon kiváncdi vagyok a ps ex-ekre, már sokszor gondoltam egy ps beszerzésére,de a folyamatos game pass akciók, az access stb miatt így is folyton a bőség zavarában vagyok, szóval lehet max a következő genbe veszek pst.
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
Madden NFL 19 az imént került be az EA/Origin Accessbe.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
eeXaa
addikt
-
maximilian4
addikt
-
Def26
félisten
válasz maximilian4 #170932 üzenetére
én sajnos megvettem már a bf5 -öt, de az szerintem a legrosszabb bf amit valaha kiadtak.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
axlfsi
veterán
válasz maximilian4 #170932 üzenetére
Pontosan igy vagyok ezzel most en is. Ket even keresztul, minden alkalommal megujitottam (pont december utoso napjara esett az evfordulo), de most, hogy lejart nemreg, mar nem fizettem elo, mert egyszeruen semmi nem erdekel, ami benne van...
Viszont BF5-tel jatszik par haverom es eleg korrektnek tunik a jatek, ugyhogy azt terveztem, amint beraktak, fizetem az eves dijat az EA A-re
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
NGA
addikt
Egy kis segítséget kérnék. A gyerek a fortniteben xo-n vett 5e-ért vbuck-ot, de nem kapta meg. Lehet valamit tenni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #170814 üzenetére
Ez biztos? Mert nekem csak a 2x100MB-os placeholder adat van letöltve továbbra is.
Live-Die-Respawn
-
eeXaa
addikt
válasz Imilenni #170942 üzenetére
...ki mondta hogy izgulnék?
...nem vita kérdésként írtam amúgy, hanem megállapításként...szerk. kaptál rá választ a sony topikban. igazából én is azt tudom mondani hogy felesleges a pc-t erőltetned, mivel a konzolosok minimum 90% nak nincs ütőképes alternatívája hogy kiváltsa az xboxot. inkább vesz egyet... amúgymeg xbox exklúzívokról beszélünk, amik nagyrésze elérhető pc-re is.
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
...nna, csak nem akarnak jönni azok a logikus cáfolatok..
AMD Power: szerintem csak azért nem fog megtörténni, mert nem tudnának mit kezdeni a toronymagasra ugró suicide rate-el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest