-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirty.yakuza
aktív tag
Mivel az eddigi 1.hsz. elavult így gondoltam, kicsit felfrissítem/kiegészítem.
A témázgatás legelső lépése, hogy a gyári launchert lecseréljük valami másra. Erre rengeteg alternatíva létezik, a legismertebbeket néhány szóban be is mutatnám.
A régi klasszikus megújult alapokon.
2. Go Launcher EX (1.6+)
A legjobb szó a jellemzésére talán a "mindenes". Rengeteg téma,beállítási lehetőség, viszont ennek ára van. Nem takarékoskodik az erőforrásokkal.
3. Holo Launcher (1.6+)
Holo kinézető, kisméretű, de mégis elég jól customize-olható launcher. Kis energiaigényű. Megeszi az adw,go,apex,nova témákat is. Illetve van egy nagy testvére ami 4.0+ rendszerre van: HD
4. Nova Launcher (Prime) (4.0+)
A következő két launcher gyakorlatilag ugyanazt tudja, SZERINTEM nagyjából egyforma rendszer éhségűek.
5. Apex Launher (Pro) (4.0+)
Mint ahogy előbb is említettem, nagyon hasonlít a Novához. Ízlések és pofonok! Mindenki döntse el, hogy melyik jön be neki jobban.
Az utolsó kettő kicsit elfog térni az eddigiektől. Ezek más rendszer kinézetét próbálják lemásolni
6. Launcher 7 (Donate) (2.1+)
Ahogy a neve is mutatja WP7 szerű csempés megjelenést lehet elérni vele.
7. MiHome (2.3+)
Miui kinézető kezdőképernyőt fogunk kapni.
Aki nem akar nagyon belemélyedni a dolgokba, éppen csak egy picit egyedibbé tenni a telefonját, az Play-en rákereshetek a különböző launcherekhez témákra/iconpackokra. Ezeket többnyire csak alkalmazni kell és utána örülni. A launcherekben ki lehet egyesével is cserélni az ikonokat. Sima .png képeket is fel lehet használni. Viszont aki nem akar sajátot készíteni az ITT is keresgélhet.
Következő lépés a widgetek:
Playen tucatszámra lehet találni MINDENRE widgetet, éppen ezért csak a legnagyobbakat emelném ki.
1. UCCW
Mi más is lehetne az első mint az uccw. Ezzel gyakorlatilag bármilyen widgetet elkészíthetünk magunknak, legyen szó akár egy sima óráról, akár egy komplexebb, egész oldalas, mindent az arcunkba toló információ bázisról. Aki nem akar saját készítésével bajlódni, az talál play-en is rengeteg skint illetve xda-n.
Szám illetve szöveg formátumú widgetet tudunk vele készíteni.
3.Desktop Visualizer
Bár mekkora méretű widgetet tudunk létrehozni, illetve saját képet tudunk felhasználni ehhez.Ezeken kívül még rengeteg clock,weather és társai widget található play-en.
Egyedi lockscreen készítésre is van lehetőségünk android alatt pl. Widgetlocker, Holo Locker, Go Locker, stb...
Amennyiben inspirációra, skinekre, témákra vágy érdemes a következő oldalakon kutakodni:
deviantart.com
mycolorscreen.com
illetve a már korábban említett xda, play és itt a PH!-n.[ Módosította: stevve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz dirty.yakuza #2 üzenetére
És ezt mivel teremtetted?
Skynet258: Kösz. Jól sejtettem akkor.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Tippre Desktop Visualizer, én legalábbis azzal csinálnám.
-
B.Ricsike
őstag
válasz dirty.yakuza #5 üzenetére
THX.
-
titán
Szintén WP7 ihlette téma teljesen más megvalósításban. Felhasznált elemek:
Launcherpro, SIMI Clock, Desktop Visualizer, és Yankoa WP7 ihlette ikonszettjeÉn odáig merészkedtem, hogy az összhang érdekében még a statusbart is eltakarítottam.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
legiaap
nagyúr
Jó kis topik ez. Remélem nem zárják be.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
ans
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ezt hogy lehet összehozni:
-
mumk1
addikt
HTC Desire MIUI Rom
Fancy widget
KillTime icon packhttp://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
legiaap
nagyúr
-
Jadro
veterán
- Bármilyen ikont beállíthatsz, ez kép amit látsz, csak nem ikon van a képen hanem betűk.
- A power amp widgethez a transparent skin külön letöltés volt. Innen szedtem le.
- Igen a BW része. Mind az időjárás, mind az óra külön skinezhető. Jópárat le lehet tölteni a programmal.babosmiki: Igazad van, át lehet méretezni végülis, csak nem töltöttem még fel ide és nem tudtam mekkora thumbnailt csinál a PH! motor.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
ForRedGlory
félisten
Most egy ilyen a "fő képernyőm". Egyszerű, de nagyszerű. Régebben volt jobb, de még nem feküdtem rá a témára Darky 7.7 alatt
szerk: frankó a topic, megy is a kedvencekbe- Darky 7.7 ROM
- Beautiful Widgets
- Digital Clock Widgets -
Ap3x89
aktív tag
jól megcsináltátok grat mindenkinek. remélem beindul ez a topik is!
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
MartOOn
addikt
mega kedvences topik! thx!!!
gyártok én is valami csinosat aztán tolom.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Inarus
addikt
válasz dirty.yakuza #1 üzenetére
Gondolatolvasó vagy!
-
MartOOn
addikt
válasz dirty.yakuza #1 üzenetére
hali! grat a home-hoz! egy kérdés, valami hasonlóban gondolkodom, esetleg tudnál segíteni hogy pl az 1x2-es és a 3x1-es widget hányszor hány pixel? mekkorára vágjam a képeket? köszi!
Üdv!HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
sztrogoff19
tag
válasz ForRedGlory #25 üzenetére
Masta FRG,
valóban egyszerű és a régi valóban jobb volt
(valamennyire még emlékszem, hogy milyen képernyőt linkeltél anno, az SGS topicba)
Ha politikailag korrekten akarnék fogalmazni, akkor azt mondhatnám, hogy letisztult és funkcionalista képi világot alkottál meg a mobiltelefon készülékeden
Morituri Te Salutant
-
dirty.yakuza
aktív tag
-
Murderer69
őstag
a képeket magadnak vágtad PS-el?
ma szabad kérdeznem milyen méretet használtál illetve az álított 1x3-as képet hogyan tetted be? mert ha jól látom csak fekvő lehetőségek vannak...
jah és még 1 kérdés a BW widgetnek mi a neve mármint a clock-nak és a weather-nek
köszi előre ishttps://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz Murderer69 #35 üzenetére
33.-as hozzászólás! Természetesen PS-al vágdosom. A Desktop Visualizerben lehet többféle fekvő vagy álló formátum közül választani.
A Clock/Weather widget SiMi Clock. -
Murderer69
őstag
válasz dirty.yakuza #36 üzenetére
uhh tényleg..
azért van a szemem hogy legyen mivel pislogni
a widgetre meg tök azthittem hogy Beautiful widget azt is jól benéztem...
áhh ez a vasárnapi meló nem nekem való és még hól van a 2órahttps://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
sagesz93
addikt
válasz dirty.yakuza #39 üzenetére
őő, fancy widget pro, azon belül meg gondolom megtalálod ezeket a skineket
egyébként "oscilloscope" a clock és "miui weather" az időjárás skin. -
sagesz93
addikt
válasz dirty.yakuza #41 üzenetére
Hát ha nem lövöd ki task killerrel, akkor megy rendesen
galaxy s-nél azért van elég szabad ram, vagy nem? -
sagesz93
addikt
válasz dirty.yakuza #43 üzenetére
az nagyon kevés a cucchoz képest...
az én blademen meg van 250-290 mega szabad, pedig 1-2 app meg van menekítve a kilövés elől[ Szerkesztve ]
-
titán
Semmi jelentősége, az android foglalkozik azzal, hogy mindig minden programnak legyen elég memória. Az, hogy éppen mennyi a szabad, tök mindegy. Épp ezért sincs semmi értelme programkillereket használni. A programok takarításával a rendszer törődik. Csak a userek ezt még nem képesek megérteni sok évi pc használat után.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Az ellenzők meg azt nem képesek megérteni, pedig már mióta van Android, hogy a garbage collector egy tetűlassú állat. Ha nincs elég szabad RAM, akkor pontosan akkor fogja elkezdeni a takarítást, amikor rányomsz valamire -> pont a szemed láttára lesz lassú a rendszer. Ez pedig egy szar, inkonzisztens user experience-et eredményez.
Plusz egyéb filozófiai szempontok.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
-
1) Ez nem feltétlen igaz, konfigurálás kérdése. Nem véletlen vannak autokillerek és tsa., amik pl. a képernyő lezárásakor takarítanak.
1+) Egyáltalán nem bullshit az, maximum nem ugyanarra gondolunk. Engem például határozottan idegesít, ha laggol a telefon (ami szintén része az UX-nek), és azért úgy tűnik, hogy nem vagyok egyedül vele
2) Kevered a platformokat, a hibernálás WP7-en és iOS-en van. Androidon egyébként se "programok" vannak, hanem activityk, service-ek etc., és például a service-eket senki se iktatja ki automatikusan.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
ATM_automata
őstag
Ez jó kis topic! Grat hozzá! Annyi meglátásom lenne, hogy esetleg policyba vagy 1-es HSZ-be be lehetne tenni, hogy aki képet tesz fel, az írja be elé (ahogy már páran csinálták is), hogy mivel csinálta, milyen widget, launcher, home az amivel létre lehet hozni, így egy csomó fölösleges posttól megszabadítanánk a topicot.
What else?
Új hozzászólás Aktív témák
- Carlinkit TBox Ambient LED Android 13.0 8G/128G vezeték nélküli Apple Carplay Android Auto
- Szinte új Krups XS 600010 cappuccino set (tejhabosító) eladó ajándék Krups tisztítótablettával
- Alig használt Tchibo Cafissimo kapszulás kávégép eladó
- Xiaomi Mi Pro 2 + ajándék Xiaomi elektromos pumpa
- Kukirin G2 MAX elektromos roller szinte új eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen