- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz r.levente75 #169745 üzenetére
Ez most extra akció, mivel az USA-ban adnak hozzá még 1 előfizetést valami TV cuccra.
Egyébként kb 2 havonta elszórják 200Ft-ért a a GamePass-t. Ha épp nincs aktív előfizud, előfizethetsz bármikor 200-ért.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
veterán
válasz ferkoczy #169726 üzenetére
Igen sokáig nem nézte az MS de mostanra már csak 10 eszközzel osztható meg!
Tessék!Siffredi-igen biztos így van, csak, hogy én arra válaszoltam a kollégának, mivel azt kérdezte, hogy egy 3.gépre is ráteheti-e az accountját, én erre írtam, hogy 10db gépre teheti ezt meg👍 Ez miért is butaság
[ Szerkesztve ]
-
-
-
veterán
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nem úgy volt, hogy a BO4 Blackout része 1 hétig ingyenes? Akkor most miért írja ki, hogy vegyem meg a játékot, ha már letöltöttem és indítanám?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Madoc
veterán
válasz dussy #169758 üzenetére
Ez egy Elite kontroller, Scuf elite kittel. Az alsó karokra bármelyik gombot rá lehet programozni. Ugrás, tárazás, futás, melee attack....
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
szimszonos
őstag
válasz IntelKiller7 #169664 üzenetére
Nem vagyok benne biztos,a 18 is augusztusban került bele.Nem hisuem hogy a vb miatt,mert még utána is kivártak vele több mi t 1 hónapot.Szerintem csak nyaron lesz a 19 EA Acces,kb június.
-
szimszonos
őstag
válasz eladogeppc #169665 üzenetére
Azért az előfizetés megújítását ne felejtsd el kikapcsolni,mert sokba fog kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz szimszonos #169762 üzenetére
Nem fifáról hanem NHl-ről volt szó
-
ferkoczy
tag
válasz N.YCityBoy #169752 üzenetére
Ez szerintem arra vonatkozik, hogy a fiókodhoz hány eszköz van társítva, vagyis pl. amikor megveszel egy játékot, és felajánlja, hogy letölti valamelyik gépre, akkor ez alapján max 10 eszköz lehet a listában.
Mondjuk azt nem tudom, oda automatikusan bekerūl-e egy box ha bejelentkezem rá, vagy ha home box-szá teszem, illetve ha egy olyan boxot eltávolítok böngészőben a hozzámrendeltek közūl, amire valamikor bejelentkeztem, akkor a arról boxról törli-e a fiókomat, de azt gyanítom, ez a két dolog független egymástól.
Ha nagyon unatkozom, kipróbálom valamikor... -
AMD Power
titán
Baratkozok ezzel a JC 3-al... egy fokkal jobb mint volt az iranyitas, de a jotol nagyon messze van
SW BF2 csak izzasztja meg nagyon a gepet? Jobban beporgeti mint a PUBG
-
veterán
válasz ferkoczy #169765 üzenetére
"ha egy olyan boxot eltávolítok böngészőben a hozzámrendeltek közūl, amire valamikor bejelentkeztem, akkor a arról boxról törli-e a fiókomat"
Biztos, hogy a boxról nem törli! azt mielőtt eladod neked kell megtenni a box menüjében, így ha mondjuk 10db boxon rajta hagyod a profilod és nem törölted az szopás, mert amit kérdeztél fentebb is, a 11.-re már nem fogod tudni rátenni! Maximum ha akinek eladtad van olyan jó fej és törli neked, így felszabadítva 1 plusz lehetőséget👍
[ Szerkesztve ]
-
slyder81
tag
Na most ezt nem értem. Eddig sikerült behúzni a 360 goldos játékokat, most meg nem megy. A marketban próbáltam már Ausztriára állítani. Van ott egy haverom akinek van 360 konzolja. Bejelentkezik a profilommal h letöltése ott, de így sem engedi. Beleőszülök. Valami ötlet?
-
-
Wesder
félisten
válasz dussy #169769 üzenetére
Most vettem én is, egyszerűen zseniàlis, csak a pedàlok vannak rossz helyen. Ràjöttem hogy kellene fognom ahoz hogy mind a 4 pedàlt hasznàlni tudjam, de úgy még fura. Én szeretek ràmarkolni a controllerre.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ferkoczy
tag
válasz N.YCityBoy #169767 üzenetére
Erre a másodikra nem vennék mérget...
Miért jegyezgetné a MS hogy hány gépre van letöltve a profilod, ha úgyis csak az egyiken lehetsz online?
Tapasztaltad, hogy úgy megy, ahogy írtad, vagy csak így értelmezed, ami a linkelt képen olvasható?[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz slyder81 #169768 üzenetére
Milliószor volt már itt téma. Kb. naponta előjön. Fizetési opciót is kell megadni hozzá. Mivel átállítottad osztrák régióra, így osztrák bank/hitelkártya kell vagy PayPal (gondolom az van ott). És mivel most átállítottad, 3 hónapig osztrák régión is marad, legközelebb 3 hónap után módosíthatod. (Hiába 0 Ft a Games with Gold játék, kell érvényes fizetőeszköz hozzá.)
Btw. hihetetlen hogy senki nem használja a keresőt (illetve az összefoglaló elolvasására sem képes) nem olvas vissza legalább 1-2 oldalt, ugyanazok a kérdések jönnek minden nap. Ez egyébként nem kifejezetten neked szól.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Madoc
veterán
válasz Wesder #169770 üzenetére
Először csak egyet vagy kettőt tegyél fel. Ha ráállt a kezed akkor mehet a többi. Míg meg nem szokod addig a 4 kar kezdésnek inkább hátrány mint előny
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
r.levente75
addikt
válasz IntelKiller7 #169751 üzenetére
Köszi, holnap behúzom...
-
veterán
-
Beniii06
addikt
válasz chipesz #169773 üzenetére
Ja kb. most nem konkrét személyre írom(senki ne vegye magára), hanem általánosságban.
Gyakran látok olyat több topikban is , hogy amit kérdeznek nem is 1-2 oldallal visszább van, hanem 3-4 hsz.-el feljebb. A kereső szerintem nagyon beleolvad a háttérbe vagy tudom is én, hogy nem találják meg, talán középre kellene rakni teljes szélességben lap tetején, lap alján és úgy minden tizedik hsz. után, bár az is igaz, hogy a kereső sem 100%-os, akkor is van.
Látod mi lesz ha 1 percen belül nem jön meg egy jelszóvisszaállító-ellenőrző kód sms/e-mail, törik a berendezés. (Megjegyzem nekem az email 40 s alatt - nem freemailes acc, az sms 2 percen belül megjött.)
Értem én, hogy rohanó világot élünk, de azért ennyire.."Got any other secret weapons?"
-
törölt tag
Tölthető az anthem vip demo (előrendelés vagy ea access kell hozzá).
The VIP Demo takes place from January 25 - 27
Open pedig febr 1 - 3 között lesz.start: 17:00 UTC
"must have an active Xbox LIVE Gold subscription to play online"
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Golddal most ingyenes a Dirt 3 vip pass. Akit érdekel itt tudja behúzni:
[link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Baltazár123
senior tag
Tegnap lejárt a GP, ma 300ft volt egy hónap megint, magyar store-ban. Remélem sokáig megmarad ez a jó szokásuk, mert ez így eléggé barátságos.
-
hhenry
őstag
válasz Baltazár123 #169781 üzenetére
3600 lenne egy évre kicsit érdekes lenne de én is reménykedem
-
Baltazár123
senior tag
válasz hhenry #169783 üzenetére
Szgépen vettem meg, de amikor belépek az XO-ra a gyerek accal, akkor ott is felajánlotta még úgy is, hogy aktív a GP. Ami érdekes, hogy ott viszont van egy dátum Aug 31, (08/31/2019). Hogy mi ez a dátum, hát ötletem sincs, de talán addig vehető ilyen akciós, csak találgatok. Jó lenne.
Arra viszont figyelni kell, hogy az automatikus megújítást le kell mondani, mert bekapcsolja a vásárlás. -
hhenry
őstag
válasz Baltazár123 #169784 üzenetére
Hát ha addig lenne akciós akkor azért egy időre meg lenne oldva ez a probléma
-
válasz AMD Power #169782 üzenetére
Én még azt ajánlom, hogy pár könnyebb challenge-t csinálj meg az elején. Elég jó cuccokat lehet összeszedni velük. Néha érdemes fegyvert és járművet is "rendelni". Nekem a helikopterek jöttek be. Barlangokhoz a tankok. Ha autóban vagy, akkor társakat is vehetsz fel. Csak az emberereid mellé parkolsz, és megnyomod a dudát. (bal analóg benyom)
Ha beállítasz a térképen egy célpontot, akkor más is vezethet, amig te lövöldözöl.Az achievementek is viccesek... A múltkor egy gázpalackhoz kötöttem egy katonát, és belelőttem egyet a palackba=little rocket man...
A kötél (csáklya?) nagyon nagyon hasznos. Ennek a használatát kell megtanulni. Sokat segít. Később megkapod a jetpacket is. Ezen fegyverek is vannak, de eléggé nehéz vele célozni.
Rakéta és/vagy gránát mindig legyen nálad.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
MrPeekaboo
senior tag
-
axlfsi
veterán
Sracok!
Nem volt idom par napja ranezni, de ugy latom, hogy kijott a vegleges Vikendi a PUBG-hoz? Eddit elerheto volt ugyebar a PTS-en, ha megvetted az alapjatekot, de most onnan eltunt es atmigraltak a PUBG ala, hogy menubol elerheto legyen a map (mint PC-nel), viszont nekem, ha a PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Full Product Release verzio van megvasarolva, akkor nem tudok jatszani a Vikendivel? Emlekeim szerint, amikor vettem a jatekot, nem volt mas opcio... ha tudom, akkor a Vikendi verziot veszem eleve...
Kulon pass-kent megvasarolhato vagy most "ujra" meg kell vennem, immaron 15ezerert?!
ms store˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz axlfsi #169788 üzenetére
Hja, kozben mar latom; 7190 Ft, ha jatszani akarok vele...
Szerk.: tudtok esetleg alternativ forrast hozza?
Koszonom!Szerk2: ja, es 2019.04.02 utan kiveszik a Store-bol es mar csak kulon (teljes aron) lesz elerheto?
The Survivor Pass: Vikendi season ends on April 2, 2019(00:00AM PST). This bundle will no longer be sold beginning March 28, 2019(00:00AM PST)
Izééé, kezdem kapsigálni talán:
HA és amennyiben ezt Survivor Pass: Vikendi megveszem a fentebb jelölt dátumig, ÚGY meglesz a Vikendi-m ezen az áron?
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
válasz KardosAttila #169790 üzenetére
És azok elég szivatósak is.
A másik, amit utálni fogsz, amikor egy várost úgy tudsz felszabadítani, hogy adóvevőket kell kikapcsolni időre. Én most ott tartok, hogy a repülő erődöt kellene elfoglalni, de sehogy sem megy... Nem halok meg, csak nem találom a célpontot.
A bavarium bányák elfoglalása is nagyon jó móka. Rengeteget lehet rombolni.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
F_Peter
őstag
válasz axlfsi #169789 üzenetére
Nem. 🙂
Semmit nem kell venni.A Pass csak bónusz küldetéseket ad illetve több skinnt.
A 7ezresben van egy ruha egy prémium pass, és 2300 G-Coin, amivel a játékban tudsz cuccokat venni.
A 3000 Ft az a sima prémium pass (amit feljebb írtam).
Ha egyik sincs akkor is mindenhez hozzáférsz, csak kevesebb Xp és jutalom szerzésre lesz lehetőség.Viszont szokás szerint lehet várni a hot fixet, mert ismét nem sikerült elsőre az update. (bugok, renderelés, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
NB2
aktív tag
válasz icemad #169791 üzenetére
Az biztos, hogy van egy-két hely amit kb 10-15 halál után szabadítottam fel Pl a repülő erőd is ilyen volt. Igaz segítség, hogy a térképen látod, hogy mi van még vissza és mikor meghalsz akkor megpróbálod magad a közelébe repíteni és felülről megszórni valami gránátvetővel vagy rakétával. Igaz sajna a térkép a magasságot nem jelöli, sajnos előfordult 1-2 nagyobb helyen, hogy 2 emelettel lejjebb volt a dolog amit meg kellett semmisíteni.
Az itt korábban említett helikopterek nagyon jók a kisebb bázisok ellen, de ahol van légvédelem ott rögtön lekapnak. Ahhoz előbb meg kell hackelni a rendszert és akkor a mi oldalunkra áll, csak mire végzek ezekkel el is foglaltam mindig a bázist A tengeren lévő báziskora ha messziről lövöd őket, akkor szinte az egészet meg lehet úgy semmisíteni.
Az biztos, hogy volt 4-5 bázis (köztük a 2 bavariai bányák) amivel elvacakoltam. Igaz utóbbinál én voltam a hülye, mert a végén találtam egy járgányt, azzal pikk-pakk szétszedtem mindent!
Jah igen, talán a fővárosban volt amikor 6 adóvevőt kellett kikapcsolni, hát azzal is szívtam eleget. Eleve nagyon fontos a sorrend, fontos, hogy használd ki a magasságból fakadó sebességnövekedést, de így is volt 2x, hogy az utolsó kapcsoló előtt pár méterrel előtt járt le az idő. GRRRRRR!Mondjuk én a fegyveres challengeket nem csináltam meg, konzolon ez nehéz. Az autós küldiket viszont mind!
-
-
Donibrasco
tag
Ti néztétek Pubg-ba,hogy most már lehet választani framrate és felbontás között még nagyon nem volt időm tesztelni,de így elképzelhető hogy 60fps-el menne?(X en tolom)
-
Oké, de te több száz órát beletoltál már.
Mi hozzád képest kezdők vagyunk.Azt még megjegyezném, hogy aki eddig nem próbálta, az nézzen rá a gamepass verzióra. Vannak hibái, de nagyon szórakoztató játék, és még a zene is tetszik. (kicsit Desperado feeling)
Én ajánlom!Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
F_Peter
őstag
válasz Donibrasco #169797 üzenetére
Igen, ez a Pts-en volt már, de jelenleg jobb volt a pts-en. De szerintem várjunk egy javítást.
60 nincs meg, de ez a céljuk...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Vicces képek
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest