- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
Hali!
Nekem is nagyon zavaró alapzaja van a kontrollerbe dugott sima (nem mikrofonos) fejhallgatónak. X-hez adott alap kontrollerről van szó, ha ez számít. Próbáltam mikrofont kikapcsolni az audió beállításokban, meg pár ilyesmit, de semmi nem segített.
Végülis a játék zaja elnyomja, de amikor épp csend van, akkor zavaró. Tölthető Panasonic elemekkel használom.[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
Ha jól vettem ki a hsz-ekből akkor adapterrel használod őket és onnan tudod vezérelni.
Én emiatt is gondoltam az alphara, mert azon van vezérlő.
Eddig én is kontrollerbe dugva használtam, így is használnám ha valóban minden oké lesz vele; de amúgy lehetne a boxhoz USB-n is csatlakozni (pl. Cloud II)?Amúgy most valami pár ezer forintos valamit használok, de alapzaj itt sincs, csak hát elég gagyi meg szétesett a hangja pubg-be meg baromira tud ez idegesíteni.
Szerk.
ElGeri: ha tudod próbáld ki valami mikrofonos cuccal, lehet hogy a jacken lévő gyűrű kiosztással van gond. Utólag jutott eszembe hogy a telefonhoz kapott füles nekem halkan zúgott a boxxal.[ Szerkesztve ]
-
Xanax88
tag
válasz #20844032 #148298 üzenetére
Itt is...
Samu Level on és Cloud Pro val is...
Katasztrófa, tény, hogy elnyomja a játék, de üresjáratban zavaró.
Viszont hova máshova dugjam?
Pro, vagy nem gyári, alap kontrollernek lehet jobb a hangja, vagy ez a része fix a kontrollereknek?Ráadásul engem a mélyek is nagyon zavarnak. Gyakorlatilag csak dübörög, bármi másra dugva teljesen jó...
Nemértem miért nincs valami normális hangbeállítás a boxon...Krisz
-
EmThor
addikt
Nálam teljesen jó a kontrolleren át a hang, original Xbox kontrollerre rakott adapterrel és X1X scorpio edition kontrollerrel is. Semmi zaj. Eneloop + IKEA elemmel sincs gond. Van 2 philips fejhallgatóm, szóval azokkal jó.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
42861
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
Digitális Ubisoft vásár van az amerikai Amazon oldalán:
(tudom, itthonról nem lehet vásárolni, de nekem mindig engedi a mobil app. Van amerikai cím beállítva simán kosárba rakom és megy)For Honor - Deluxe Edition 20.99$=~6.900.- HUF
(Xbox store ára: 24.990.- HUF, legjobb régiós ár: ~18.000.- HUF (brazíl))South Park: The fractured but whole 19.99$=~5.600.- HUF
(Xbox store ára: 18.990.- HUF, legjobb régiós ár: ~13.400.- (orosz))Steep 20.99$=~6.900.- HUF
(Xbox store ár: 9.490.- HU, legjobb régiós ár: 5.728.- (brazíl))Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands 22.99$=~6.510.- HUF
(Xbox store ár: 21.990.- HUF, legjobb régiós ár: ~14.400.- HUF)Watch Dogs 2 - Gold Edition 29.99$=~8.500.- HUF
(Xbox store ár: 32.990.- HUF, legjobb régiós ár: ~19.800.- HUF (mexikó))[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
42861
senior tag
Summer Sale-ről van valami infó? Nagyon nagy a csend... Az E3 alatti vásár lett volna az?
-
törölt tag
válasz Xanax88 #148304 üzenetére
Én nem használom így, nekem egy DAC van a tévém optikai kimenetére kötve, abba van bedugva (így mindegy, hogy épp mi megy, azt hallom, nem kell ps4-xbox között dugdosni)..
A mostani a 4. harmadik generációs kontrollerem, mind ilyen rohadt zajos volt. Volt pár első generációs, azok teljesen jók voltak, volt egyetlen második generációs, amit csak pc-hez használtam, és sosem dugtam bele fülest, így azt nemtudom.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz 42861 #148310 üzenetére
2017-ben: 30-án kezdődött (péntek) és 10-ig tartott (hétfő)
2016-ban: 5-én kezdődött (kedd) és 11-ig tarott (hétfő)Én nem vagyok benne biztos, hogy lesz még mindig. Habár erről kellett volna valami hivatalos infó.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bep
őstag
A Forza Motorosport 6-nál a VIP ami most le van árazva, az alapjáték mellett pontosan mit takar, érdemes beszerezni?
-
addikt
válasz F_Peter #148303 üzenetére
A Cloud II akkor ajánlott inkább, ha az USB-s részlegét mondjuk PC-hez használod (ahogy én is), a box ezt nem kezeli. A kontihoz viszont ennél headset adapter ajánlott, különben a hangerő funkciók csak adott programon belül állítgathatók. A Cloud is teljesen jó, ennek a kábelén van poti.
Igen, a búgáshoz tartozik a 4 pines CTIA kiosztás problémája is, egyes füleseknél máshol van a föld ( OMTP pl. a telós agybadugósok) és ez bizony bezavarhat.
Szerintem ez a link is mehetne az összefoglalóba:
Kompatibilis headset csatlakoztatása az Xbox One-hoz[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
a Battlefield-es androidos appot használja vki?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eeXaa #148317 üzenetére
Én egy ideig használtam. De loadout-ot nem engedett váltani nagyon, csak a fejlődésemet csekkoltam és hogy melyik fegyverek vannak már meg.
Illetve csináltam squad emblémát rajta egyszer
-
eeXaa
addikt
válasz l.skywalker #148318 üzenetére
az xbox accomból jelentkeztem be de annak ellenére hogy megjeleníti a bf4 et nem enged be hogy lássam a dolgokat.... aszongya jelentkezzek be az ea accomról... (amire nem látok opciót)
mindeközben a bf1 el meg minden tökéletesen működik.... szal... nem vágom mi a szitu... -
El Gringo
senior tag
válasz #20844032 #148298 üzenetére
ha alapzajt hallasz, az kábelhiba. Cloud 1-gyel semmi alapzaj nem volt.
Amikor megtört a kábel, vettem hozzá egyet boltba, na azzal olyan alapzaj volt, hogy csak na. Kaptam egy új kábelt a gyártótól, és ismét semmi gond. Síri csönd.ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Silεncε
őstag
válasz l.skywalker #148313 üzenetére
Még mindig téma a summer sale? 99% hogy nem lesz, az E3 sale után szinte biztos, hogy nem fognak 2 héten belül megint egy nagy vásárt bedobni. Ha lesz is, valami kisebb lesz
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #148309 üzenetére
Alzán is vannak akciók, pl a For Honor lemezesen 5190.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Vettem egy Xbox One S controllert, ha jól tudom ebben van bluetooth. Olyan kérdésem lenne, hogy bármilyen Bluetooth 4.0-ás eszköz jó lesz hozzá? Pc-vel szeretném használni, csakúgy mint a jelenlegi 360-as controlleremet.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz syler123 #148330 üzenetére
Itt mindent megtalálsz:
Connect and troubleshoot Bluetooth on your Xbox One Wireless ControllerNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
3L1T3
addikt
MotoGP 18-at próbálta valaki? Nagyon botrányos?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #148329 üzenetére
Nem néztem, bocsi
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
negyven2
veterán
A Games with Gold keretén belül Assault Android Cactus helyet Koreában a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection tölthető le.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Crytek
nagyúr
Midnight Club LA Complete us storeban 15$ magyarba 1990ft.... Sokszor szokott ilyen lenni ?
Next PC Upgrade: 2022
-
Siffredi
senior tag
válasz negyven2 #148335 üzenetére
Köszi, csak a sima verzió volt meg, eggyel több játék a backlogban.
Bár óva intek mindenkit, hogy nagyon gondolja meg, hogy elkezd-e vele játszani, mert egy fórumon panaszkodtak rá, hogy folyamatosan crash-el a játék.
@Crytek: olcsóbb (pár ezer Ft-os) játékoknál szinte mindig olcsóbb a magyar a store, mint az amcsi. Csak nézd meg a mostani family sale-es játékok árait...
-
negyven2
veterán
válasz Crytek #148336 üzenetére
Igen, elég gyakran. például a OG Xbox játékok többsége is olcsóbb itt (9.99$/990ft). Piszont ezek régiózárasak, mivel a 360-as rendszert használják. Maximum profil migrációval (amit 3 havonta lehet), és Gift Card-al lehet őket megvenni 360-as konzolról, mivel 360-as tartalmat webről vagy One-ról nem lehet így.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsocy #148340 üzenetére
Igen, az.
Képességek
HDR10
Xbox Live online, kooperatív (2-4)
Egyrésztvevős
Változó frissítési gyakoriság
Xbox Play Anywhere
Xbox Live platformfüggetlen, többrésztvevős
Xbox Live platformfüggetlen, kooperatív
Xbox Live
Xbox Live-eredmények
Xbox Live – mentés a felhőben
Xbox Live-klubok
Xbox Live-jelenlét
Xbox One X Enhanced
4K Ultra HDVéleményem szubjektív...
-
syler123
veterán
-
slyder81
tag
Én 3 hónapja lettem tulaja egy xbox one nak. Egy ismerősöm cserélte x re, s ezt odaajándékozta nekem. Vettem hozzá Svájcban kb 30€ ért kinectet,újat. Utánna szembesültem a silány játékfelhozatallal. Na mindegy, túlélem. Kaptam hozzá 2 kontrollert, fehéret. Egyiket alkatrézsnek.(mind a 2tő analógja húzott mint álat). A màsiknak csak a jobb oldali analógja 2-3 másodperc után felfelé. Mindkettőt sikerült megjavítanom. Csak annyi tanácsot tudok adni azoknak akik javítást terveznek, hogy cinszippantyú nélkül ne fogjanak neki. Tapasztalatom nincs nagy a cinezésben. Csak az a lényeg ,hogy az ember ne melegítse agyon a lapot. Az első kontrollert így majdnem hazavágtam. De cinszippantyuval 3 kart sikeressen kicseréltem.
Sikerült beszereznem egy újjat is. Egy patrol tech(nem tudom pontosan a nevét). Tényleg jobb a fogàssa. Érdekes hogy a belselye teljessen ugyan az mint az S kontroleré.
Mind a három kontrolleren szupi a hang. Pedig csak egy telefon fülest használok, amit a telóhoz kaptam. Semmi zùgás búgás háttérzaj. Van hogy tölthető elemről megy , van hogy mobiltöltőről, van hogy power bankról. Annyit vettem észre, hogy a kontrollerhez rögzíti a hangbeállitást.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha 360 lemezes játékot beszerzek, ami kompatibilis, akkor azt tudom játszani azután is ha lejár a gold?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest