- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
S e t h
nagyúr
-
mike1334
veterán
válasz S e t h #148202 üzenetére
Ezért van, hogy amit lehet úgy veszek meg, hogy neten megrendelem, boltban átveszem. Így is él a 14 napos szabály, igaz még sose éltem vele. Mondjuk annyit lehet írni a fórumtárs védelmében, hogy van egy pár bolt, ahol van ilyen - nem jogszabályon alapuló - kedvezmény, hogy ha nem tetszik valami, meggondolhatod magad.
Pl Auchan.[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
válasz icemad #148201 üzenetére
Olyan van, hogy Tesco saját márkás termèket visszaveszünk a vásárlástól számított 28 napig blokk ellenèben, ha nem vagy vele elègedett. Ebbe a ruha is beletartozik. Èlelmiszer esetèn maximum 10% hiányozhat a termèkből.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem kérlek a következő joyom kiválasztásában. Amire szükségem lenne az 1 natúr joy, teljesen mindegy, hogy milyen, csak legyen jack csatlakozója (nekem még a gyári joyom van, de az már haldoklik).
Egyáltalán kapható még olyan joy, ami nem jack csatis?
Ezt a kettőt néztem:
A nyilvánvaló kinézetbeli, illetve a fogásbeli különbségen kívül van bármi eltérés a 2 kontroller között?
Másik kérdésem az lenne, hogy headset hogyan dugható ezekre? Mikrofon részére értem. Használható-e egy sima jack-es mikrofonnal, vagy mindenképpen valami ms által elfogadott mikrofonnal kell használjam? Gondolom az utóbbi.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Ps: gondolom unjátok már ezt a kérdést, de annyi féle, egymásnak ellentmondó információt lehet olvasni a témában, hogy nem egyszerű kitalálni az igazságot.
-
Wesder
félisten
válasz Studiossrác #148208 üzenetére
Venom Nighthawk-ot tudom ajánlani controllerhez.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
spiky03
veterán
Net nélkül tudok játszani a xboxal?
Gondolom igen csak a mentesek nem lesznek elmentve, nem?
Vagy azokat addig eltarolja valahogy és ha újra hálóra kerül akkor feltolti őket?Köszönöm és bocsi ha nagyon hülye a kérdés.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
törölt tag
Az a lényeg, hogy a megfelelő szabványú 3.5-ös jack-et használd.
Az xbox controllere a CTIA-t szereti. OMTP esetén nem lesz tökéletes a hang vagy a mikrofon. Persze léteznek adapterek, amik megoldják ezt.[link]
Audiocsatlakozók szabványai részt nézd meg -
norberto_th
aktív tag
Hogyan tudom lemondani az xbox live illetve a gamapepass előfizetést hogy ne akarja megújítani?
A szolgáltatások és előfizetés oldalon semmi nincs, komolyan ekkora f*s legyen egy weboldal...
[ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
DaveHutt
őstag
Speciális széria (Recon Tech, Patrol Tech) anyagában, fogásában jobb, mint a sima kontroller. A feléd eső részén van Jack, bedugod a headsetet, aztán annyi. Fentebb említett lábkiosztást preferálja, Apple headsetet nem.
-
Gombinyó
őstag
válasz norberto_th #148212 üzenetére
Beléptél a weboldalra?
Próbáld másik böngészővel esetleg, nálam ott van az automatikus megújítás kikapcsolása minden előfizetés mellett. -
Studiossrác
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Megoldottátok a kérdést, veszek 1 alap joyt és kész .
-
norberto_th
aktív tag
Semmit nem ír, se lentebb, se fentebb, pedig azt írja itt kellene lennie.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
carlsson74
csendes tag
válasz norberto_th #148212 üzenetére
https://support.xbox.com/hu-HU/billing/xbox-subscriptions/how-to-cancel-xbox-subscription
Itt írja, hogy mit kell tenni.
-
addikt
válasz norberto_th #148216 üzenetére
Pont az van a képen, aminek lennie kell:
1. nem jelentkeztél be
2. nincs még Live vagy Game Pass előfizetésed
...így nem tudod lemondani a meghosszabítást, mivel egyik esetben sem jelenik meg ez az opció. -
Sziasztok. Valahogy meglehet oldani a Game Passos Oblivionnál a magyar vagy holland feliratot? Nekem nem gond az angol, de a fiaim csak magyarul és hollandul tudnak. (még)
A játék nagyon tetszik nekik, de sokat adna hozzá, ha a történetet is értenék.
Köszönöm a segítséget.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
norberto_th
aktív tag
Hogyne lenne? Van 1 hónapos plusz 2hét live. Új xboxom van azaz nekem az első és ahhoz kaptam. Igaz tesómmal home-olásban vagyunk, lehet az kavar be?
Be vagyok jelentkezve.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz norberto_th #148222 üzenetére
-
norberto_th
aktív tag
Megnezzük nála is, csak furcsa ez, mert nála az ő acc-ja alatt meg mindent lát, viszont a game pass előfizetést meg nem. Az xbox-nak van valamilyen telefonos vagy netes elérhetősége ahol feltehetem a kérdéseimet?
-
-
Purple_46
tag
válasz icemad #148226 üzenetére
Elismerésem Ilyen fiatalon két nyelvet anyanyelvi szintem beszélni nem kis teljesítmény. Ha hollandul tudnak, akkor az afrikaans nyelvet sem nehéz megérteni Csak úgy megjegyzem.
Ha egy játék csak kóddal van meg, és aktiválom, az a játék a fiókhoz tartozik vagy a konzolhoz?
Gondolom, ha konzolt cserélek gond nélkül át tudom vinni a korábbi játékaimat?Még egyelőre nincs xboxom, azért tettem fel a kérdést.
Ha így van, akkor nem igazán tudom majd eladni a kóddal aktiválható játékokat, ha jól sejtem.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Forza Horizon 1 kapott egy patch et ahogy nézem de nem latom mit tartalmaz.
Próbáltam rákeresni de nem sok sikerrel.
Tudja valaki esetleg mi történt szeretnem a progress t kimaxolni de nem tudom mert 2 speedtrap et nem találok/tudok aktiválni sehogy. -
addikt
válasz norberto_th #148225 üzenetére
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz ImpersonatoR #148229 üzenetére
mikor jött a pecs?
mert nekem napok óta nem megy az 1000 club Forza szerverre hivatkozik..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
NoMagix
addikt
válasz - = Zk = - #148233 üzenetére
több mint 500 megás volt
azt nem tudom, hogy a garage-nél régen is férfi hang volt? -
Bogyi007
veterán
válasz Purple_46 #148192 üzenetére
Én meg beszereztem szuper áron egy 500 gigás Ps3 SuperSlimet, veszek hozzá kamerát + Move kontit és újra élvezem a mókát.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Purple_46
tag
válasz Bogyi007 #148235 üzenetére
Ps3 move az milyen?
Sony konzoljai terén abszolút laikus vagyok, szívesen tanulok az okosabbtól.Képek alapján hasonló a Wii-hez.
Ha nem vagyok túl indiszkrét, megkérdezhetem mennyiért sikerült hozzájutni?
Én most láttam egy PS3 Slimet 320gb konzolt 22 ezer forintért Gondolom, hogy 30-35 ezer forintból már lehet szórakozni a sony konzolján
Köszönöm!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Purple_46 #148237 üzenetére
Nekem a legjobb kamerás élményt az adta, a Move kontikkal nagyon pontos volt a kamera és ha még szerzett hozzá a user egy analóg külön irányítót is és esetleg egy kis pisztolyos kütyüt amibe a Move kontrollert bele tudta pakolni, akkor a régi játéktermes lövöldözős gamákat is tudtad vele játszani, de volt sok sport és party játék is amik nagyon hangulatos voltak hozzá + ott volt a Just Dance és a Dance Star sorozat és a WonderBook.
Ezt a gépet vettem meg - Need for Speed Most Wanted (újabb) játékkal. Korábban már volt Ps3 konzolom és pár digitális játékom 8s van hozzá, valamint haver Ps Plusos profilja is rákerült a gépre, így a játékellátás is adott hozzá...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Purple_46
tag
válasz Bogyi007 #148238 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Remekül hangzik!Amit korábban vásároltál PS3 igen impozáns
Biztos vagyok benne, hogy vigyáztak ráTényleg köszönöm, hogy említetted ezt az alternatívát, elgondolkodtató mindenképp!
Korrektnek tűnnő árak is vannak itt hardveraprónÜdv!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tomb Raider II Revised -ból esetleg születlet Xbox-os verzió?
Véleményem szubjektív...
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Platform jellegű, vagy a régi Commando jellegű Co-op játék van valamilyen boxra? Furcsállom, hogy jopár játék local Co-op, aztán jön a pofára esés, hogy Liveot kér. Na de mire, ha local Co-op?
Párom nehezen boldogul a 1st person 3D mászkálással , ezért lenne jó valami hentelős két játékosos. Diablo 3 -szerűre gondolok.Köszi!
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eeXaa
addikt
...felhomályosítana vki miért japánul ismerik fel a win10 es alkalmazások a Red Dead R. GOTY verziót? mármint a játékon belül minden angol eddig, de a klippek amiket csináltam japán felirattal jelennek meg vmiért... lehet ez ellen tenni valamit?
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Fél éves X mellé adott kontrollerel van egy kis gondom. Néha előfordul, hogy a bal analóg kart úgy érzékeli mintha felfelé tolnám mikor hozzá sem érek. Egyelőre nem különösebben zavar, mert csak ritkán fordul elő, de lehet vele valamit kezdeni házilag, vagy szerviz lesz a vége?
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Az egy hónap ajándék gamepass jól értelmezem, hogy ingyen bármelyik, a listában lévő játékot ingyenesen elérhetővé teszi arra a 30 napra?
Köszi!
-
Fernet
senior tag
válasz Silεncε #148245 üzenetére
és (#148248) hackeeeee
Köszönöm a válaszokat, akkor megy vissza. Mennyire vizsgálják meg a visszaküldött cuccokat? Mert nem állandó hibáról van szó, csak néha jelentkezik.
Van egy másik kontroller itthon a multis játékok miatt, szóval nem gond ha nélkülöznöm kell egy időre. Azért remélem viszonylag gyorsan megoldják a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest