- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
Vásárolhatóak és tölthetőek a War Thunder early access bundle-k azoknak akik nem bírják kivárni a hivatalos startot
nem akart válasz lenni csak még korán van
[ Szerkesztve ]
-
Amarth
aktív tag
válasz norberto_th #147240 üzenetére
Rendeld oda,ahova be tudsz menni és megkapod.
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
twi452
senior tag
válasz oriic #147252 üzenetére
Nekem is csak abból derült ki, hogy reggel ránéztem youtube-ra ott a hivatalos új Xbox trailer a játék csatornáján (dátum nincs persze) meg az egyik youtube-os régi war thunderes arcnak küldtek egy felmatricázott one x-et és azt mutatta meg.
Aztán ránéztem a store-ra és ott voltak ezek a régi jól bevált Gaijin szokás szerinti fizetős early bundle-k -
Amarth
aktív tag
Fentebb írtam már,a gép-box összekötést,ez működik is rendesen,de az elég zavaró,hogy mindig a beállításokba kell menni árváltani rá.
Van rá egyszerűbb mód?
Másik kérdés,bekapcsoláskor mindig az utoljára játszott játékot rakja kezdőképnek,ezt meg lehet változtatni?
3.kérdésem: 2 fiók baja rajta,bekapcskor münd a kettőt belépteti,de csak a fő fiókot szeretném,ehhez mit kell állítani?Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Def26
félisten
válasz sugarforce #147256 üzenetére
Sokan reméljük.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
válasz sugarforce #147259 üzenetére
Szintén, pedig teljesen új vagyok a platformon.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sugarforce #147257 üzenetére
Engem bő 2 hónap alatt többször, pedig, minden frissítés után csinálok cache törlést is.
Van pár dolog ami tetszik, és van pár dolog ami nem. Alapból fele annyi idő alatt indul el a stabil build, mint az insider build, nem tudom miért. Aztán tényleg, a menü elosztás, hogy stabil build-ben ott vannak külön a gold, gp játékok, ez új build-ben nincs, csak az, h feliratkozások, és oda van b@szarintva minden.. Miért? Ezt tényleg ki akarják venni? Nemár.. bár ez apróság.
Az volt, igen, béta.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sugarforce #147270 üzenetére
Nem, de néha azért reboot-olni is szoktam. Általában heti egyszer.
Véleményem szubjektív...
-
-
félisten
válasz hackeeeee #147273 üzenetére
Akkor inkább a gyári 1TB, nem éri meg az egész macera, hacsak nem tolja valaki nagyon komolyan.
... és remélhetőleg a köv. generációban már 2TB lesz az alap, nem 500GB / 1TB.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #147274 üzenetére
Nálam az S szarakodik mostanság. Tény, melegebb is van de coop-ban játszva mindig én vagyok a leglassab egy X és egy FAT mellett
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #147277 üzenetére
az igen
-
Jovanny2
őstag
válasz l.skywalker #147277 üzenetére
Egy barát most vált X-re, és sok más dolog miatt szerintem részben azért, mert megunta, hogy állandóan a vérét szívtuk a Destinyben, hogy fél perceket kellett rá várni a toronyban, mire leért közénk. Az a vicc, hogy amikor Ő a fireteam leader, akkor nekünk már rég betöltene a torony, halljuk a kereskedők, meg mások hangjait vagy 20-30 másodpercig, de fekete a kép. és csak akkor tesz le minket, amikor az S-es is odaér.
Szóval szerintem nagy részben nem a vinyótól függ, mert ebben sem SSD van, mégis úgy általában minden gyorsabban tölt X-en.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
törölt tag
Mw3 megvéve. Brutál drága volt, de hatalmas kedvenc ez a játék, ezért megérte. Most ülök neki, köszi a tippet.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
félisten
Hogy lehet visszaállni stabil buildre? Szimplán kilèpek az insiderből?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sugarforce #147274 üzenetére
A lassú indulásról igen, crash-ről randomszerűen írnak mindenhol, de ugye mivel béta, alpha rendszer, bármi lehetséges, ezért nem is lepődöm meg annyira, de, most így, hogy tényleg eléggé belemerülve akadt meg, kicsit felbosszantott.
Na meg most észrevettem még 1 dolgot, pl. a dolby atmos appot nem láttam a a telepített alkalmazások között.
Véleményem szubjektív...
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Sunset overdriveban (XONE S)küldetés elvállalásakor fekete képernyő és semmi hang van meg a menübe belépve lehet hallani a játék hangjait, de nincs kép. Újraindítottam a boxot és a játékot is, de ugyanaz a helyzet. A játék amúgy fut, ha a küldit nem vállalom el.
Volt valakinek ilyen, esetleg más játéknál? -
hackeeeee
Jómunkásember
Ez a Freedom chronicles bitang jó a New colossus-ban.
Véleményem szubjektív...
-
Silεncε
őstag
válasz sugarforce #147293 üzenetére
Mivel nő a memória, így már pontosabb float számokat isi tudnak majd tárolni, így bevezetésre kerül a 4 tizedesjegyes kijelzés
-
bbmt
senior tag
Használja valaki a játék streamelést?
Hónapokig ment tökéletesen a nappaliból a gyerekszobába egy win 10-es laptopra, most 1 hete nem akarja megtalálni az xbox-ot a hálózaton.
Ugyan az a hálózat, kábel, ugyan azzal az account-al vagyok bejelentkezve.
A box-on engedélyezve van a streaming. Eddig működött, nem is lett elállítva semmi.
Ötlet?A kanál a gyengék villája
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest