-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
far cry 2 vs far cry 5. Hát most nem tudom sírjak vagy...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Csapoati
nagyúr
válasz Def26 #140504 üzenetére
Meglehetősen kellemetlen. Főleg, hogy a FC2 már majdnem 10 éves... Jó, nyilván nem ezektől lesz valami jó vagy rossz, csak hát látszik a figyelem hiánya az apró (vagy nem is csak apró) részletek iránt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
M@no
tag
válasz Bingooo #140496 üzenetére
Ezen a linken tudsz venni, viszonylag jó áron. PayPal-al bátran vásárolhatsz mondjuk.
-
modflow
veterán
A múltkori Edigital-os malőr után, hogy nem korrektek csak annyi, hogy ma kártérítést kaptam, mert az egyik ajándék szoftver készlete elfogyott.
-
modflow
veterán
-
Bep
őstag
Több mindenkinél látom, hogy updatel a box, de csak nekem nem? A legutolsó a "system update info" szerint 03.14. amikor vettem, akkor első bekapcsnál frissített, azóta egyszer sem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
axlfsi
veterán
válasz szupermacs #140493 üzenetére
Division-re a Vilag osszes idejet el lehet bszn...
.... csak szolok!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Bep
őstag
Így már más a leányzó fekvése
Más:
[link] -
Clubforum2
tag
válasz Clubforum2 #140420 üzenetére
Jelentem megjött a 4K Tv, megneztem a fc5 bemutatót, nagyon felé húz most a szívem. Lehet anyázni fogok az irányítás miatt, de majd megszokom. Annak idején mikor elkezdtem szimulátorozni 2 hét kellett, hogy normálisan tudjak menni kormánnyal, és még 1 év, hogy kézzel váltak végig egy 1,5 órás futamon keresztül.
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
dejvid8
őstag
válasz Clubforum2 #140527 üzenetére
Sziasztok! Kellene egy kis segítség.
A Shadow széria kontrollerei milyenek , fogás szempontjából? Tudom hogy a Recon és a Patrol Tech a legjobb e téren, de mégis a Shadow jobban tetszik külsőre. Van különbség a között, és a gyári xbox one S kontroller fogása között?
Illetve olvastam olyat, hogy zúg.
Akinek Shadowja van, írna pár mondatot róla?[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
gurubefree
senior tag
Sziasztok
Valaki aki gep kozelben van megnezne nekem ( dolgozom eppen) , hogy a Cities Skyline gamepass-os e . Koszonom
Mas:
Pentek , Szombatra keresnek olyan embereket akiknek van kedve kozos jatekra , stream-re par rogzitett game play-re.
Tera
Fortnite Save the world
Diablo 3
GoW 4Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
gurubefree
senior tag
Vagy akar Sea of Thieves . Ezt kihagytam .....
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
ranlomadi
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ki vett mostanában xbox one s vagy one x legalább 1 TB gépet? Mi a legjobb deal?
A legjobb lenne, ha Magyarországon belüli.
Köszönöm előre is!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz gurubefree #140529 üzenetére
Én ha leszek is szombaton csak későn. Este 10 után. Fortnite, SoT, D3 mehet.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gurubefree
senior tag
válasz ranlomadi #140533 üzenetére
Azt jo lenne tudni , hogy milyen kijelzo melle lenne az Xbox . 4K kijelzo melle ajanlott az Xbox one x Ha “csak” 1080p akkor az Xbox one s tokeletes valasztas .
X ara kozel a duplaja az s-nek ! Ha penz nem kerdes akkor a 140.000 koruli x szerintem jo valasztas .Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
Chumlee
senior tag
Ennek a WW2-nek valami kegyetlen rossz a hitboxa ,a camperekről nem is beszélve!
-
Jovanny2
őstag
válasz ranlomadi #140533 üzenetére
Én egy X-et. Edigital eléggé alacsonyra tette a limbólécet. Amúgy a Hardverapró a legjobb deal. Jófogáson is érdemes szétnézni, de az értékelési rendszer miatt megbízhatóbb a HA. Simán vehetsz kéz alól garis gépet, ha megkímélt, nincs kockázat a gyári gari miatt.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
gurubefree
senior tag
válasz l.skywalker #140534 üzenetére
Nem gond... 9 eve allando ejszakas vagyok . Nem alszok ejszaka majd ugy alakitjuk , hogy mindenkinek jo legyen !
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz gurubefree #140535 üzenetére
Sima FullHD-ra is megéri az X. Nekem még ez a kombó van, és simán letettem a hajam amikor megláttam a különbséget a FAT és az X között FHD-n.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
gurubefree
senior tag
válasz IntelKiller7 #140539 üzenetére
Ezert is irtam , hogy ha a penz nem kerdes . Sok embernek szamit +70000 igy az Xbox one s ami a leheto legjobb alternativa fullHD-hez .
-
ranlomadi
tag
válasz gurubefree #140535 üzenetére
Nincs hozzá 4k tv.. közben végiggondolta az ismerős, akinek kellene.
Sima s 1 tb akár játékok nélkül és mindenképp új kellene boltból. -
Xanax88
tag
válasz gurubefree #140529 üzenetére
SoT ban van egy viszonylag fix 3 fős csapatunk majdnem minden nap 5-6 után.
Pénteken mondjuk elvileg pont megvan a 4 fő, de ez még képlékeny... viszont szomabton ha gondolod: 'Krisz8812' én... vagy asszony szinte biztos elérhetőek vagyunk
Am, bárki felvehet ha gondolja. Nem ígérek semmit, de ha nem vagyunk meg négyen bárki jöhet. Inkább magyarok mint random külföldiek.
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #140526 üzenetére
Hivatalosan azt lett mondva, hogy 2 féle perifériát lát az Xbox. Az original Xbox kontrollereket és a 3rd party kontrollereket.
A Xim és társait egyszerűen 3rd party kontollrenek látja.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Xanax88
tag
Amúgy... mellékes... csak nem tudtam szerkeszteni.
Eddig abban a tudatban voltam, hogy a box csak a kinect kamerát látja...
Mostanában streamelgetek és mixer menüben van egy 'webcam' kapcsoló...
Jól értem, hogy akkor a gép bármilyen webcamot kezel, vagy ott is a kinectre gondol, csak hülyén fogalmaz?Krisz
-
törölt tag
Mikor lesz magyar menü ?
-
Xanax88
tag
válasz gurubefree #140549 üzenetére
Köszi
Igazából miután megírtam, rákerestem és megvilágosodtam.
Megint hamarabb kérdeztem mint kerestem volna...Szerk: Csak az X el?
[ Szerkesztve ]
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- OLED TV topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest