- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Gabesz84 #140699 üzenetére
Nem, 150ft-ot a support szerint a gyerek accountjára kellett rátöltenem: a lépések során a képernyőn ki lehetett választanom a saját accountomat is, de szóban azt mondta, hogy a gyerekére kell. (csak az egyikére kellett, a másiknál már nem) A gyerek elköltheti majd.
Egyébként a megoldás a GDPR, emiatt van az egész.
[ Szerkesztve ]
-
csucsu52
aktív tag
-
Cyrin
addikt
A Hitman Spring Pack eltűnt a saját játékok közül, ez csak eddig tartott??
-
Ti Bo
aktív tag
válasz l.skywalker #140670 üzenetére
Nem túl sok fantáziát vittek bele....
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
Bogyi007
veterán
Félig meddig talán az offtopicba kéne ezt írnom. De ide teszem. Semmi irigység nem szól belőlem mert nem tudtam volna akkor rendelni gépet, de azért pofa kell ahhoz hogy a bemákolt Extreme Digitalos Xbox One X gépeken MINDENKI ennyire pofátlanul akar megtollasodni. 120e forint eddig a legolcsóbb ár amit eddig találtam azon gépek közül....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz StLui #140709 üzenetére
Fel ne terjesszük már őket mindjárt Nobel Békedíjra...
Ezek a gépek amik itt kikerültek mind a nyereségvágytól lettek megvéve. Ha a többség 140000 forintért árulná senki nem akarná felezni a hasznot. Viszont biztosan vannak akik későn reagáltak akkor a hírre és nem kaptak gépet pedig maguknak vették volna. Na azokkal szemben ez nagyon nem korrekt húzás...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Csapoati
nagyúr
válasz Bogyi007 #140712 üzenetére
Ez legyen a legnagyobb probléma a világon. Ha most akarnék X-et venni, simán megvenném 120-ért az egyik edigitalos vásárlótól. Én is jól járnék, ő is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
s7evcsenko
addikt
válasz Bogyi007 #140712 üzenetére
Ezt azért gondold át egy kicsit...
Tegyük fel valaki olyan vette volna meg, akinek kellett is...
Akkor azokkal szemben korrekt, akiknek szintén kellett, de csak 160k-ért jutottak hozzá korábban?
Jókor kattintottak jó helyre, ennyi történt.
Szerencséjük volt.
És igen, ahogy korábban már írták, akinek most kell, annak 120k is főnyeremény."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Bogyi007
veterán
válasz s7evcsenko #140715 üzenetére
A semmiből nyerni 40000-et nekem ilyen módon pofátlanság. S ezt annak is mond meg hogy milyen jó 120000 forintért megvenni aki éppen lemaradt egy ilyen üzér miatt erről az akcióról. Az offtopicban voltak páran így...
-
nagyúr
válasz Bogyi007 #140716 üzenetére
"A semmiből nyerni 40000-et nekem ilyen módon pofátlanság." -te melyik országban élsz? Az meg, h ki miről maradt le ebben az esetben teljesen irreleváns. Mindenki kattintott akinek volt annyi esze (és pénze) attól függetlenül, h kellett-e neki a gép vagy sem... Látszólag teljesen random adta ki a gépeket az Edigi, olyan is kapott például aki 9 óra után rendelte meg. Többen leírták már előttem, h a 120ezres eladási árral mind az eladó mind a vevő jól jár, akkor meg hol itt a probléma? Van köztünk pár szerencsés ember -nem tudom, h miért fáj ez neked annyira?!
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
s7evcsenko
addikt
válasz Bogyi007 #140716 üzenetére
Nyilván voltak páran, hisz ennyiért mindenki akart volna venni.
Még én is vettem volna az s helyett egy ilyet, pedig nem játszom túl sokat.
De nézzük úgy, hogy mi van akkor, ha nem osztják meg a fórumban, hogy van egy ilyen lehetőség...
Akkor mennyi ember tudott volna venni? 1-2? Akkor az jobb lett volna?
Így legalább volt aki jól járt.
Én ebben semmi rosszat nem látok... ez ugyan az, mint a BF hiszti... ott is sír, aki nem jár jól."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
gurubefree
senior tag
FC5 csak 37.5GB (?) + 722MB update ....
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
törölt tag
80 ezer volt egy X? omg én meg csak most hallok róla
-
l.skywalker
Topikgazda
Péntekre való tekintettel szerintem ennyi off elég volt
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Ti Bo
aktív tag
válasz l.skywalker #140707 üzenetére
Szürke, egyhangú és egy kaptafára készült. Szóval tényleg fantáziaszegény.
-
Zjunior
veterán
válasz bulikavagyok #140718 üzenetére
Mert a magyar ember irigy mint a sz*r, ne hogy mar valakinek kicsit is jobb legyen azert!
Én is 80k ert vettem az X-et igaz nem Mo-n de kit erdekel...
Van es keszWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
Sziasztok.
Eléggé ritkán kerülök gépközelbe, de néha jó lenne másokkal játszani online. Ha van köztetek olyan, aki néha ráérne egy kis online játékra, az írjon már rám privátba. Ea accessem van, meg azon kívül kb. 60 játék, amit vettem.
Előre megbeszélnénk, hogy mikor tudunk játszani, és mivel.
Ha nagyon off, akkor törölhető.
Köszönöm, szép hétvégét nektek![ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Jovanny2
őstag
válasz Bogyi007 #140728 üzenetére
Mindenki tud olvasni. Azzal kezded, hogy nem az irigység beszél belőled, aztán írod, hogy ha akartad sem tudtad volna megvenni 80-ért sem, meg hogy milyen pofátlanság 120-ért adni a 165000-es gépet, miközben mindenki tudja, aki követi ezt a topikot, hogy te vagy a legnagyobb fillérbaszó itt. Tényleg az OFF topikba kellett volna, dehát ide jöttél a fájásért. Hát kapaszkodj meg, nekem most 2 gépem van, egy skorpió és egy sima. Mindkettőt árulom, és remélem gyorsan elmennek a 120.000-es gépek, mert én 140-ért adnám. Nem felebaráti szeretetből, hanem mert azt szeretném, ha az én gépem ennyivel olcsóbb lenne. Tudod, pénzből vesszük a rollert a gyerekeknek...na jó éjt, remélem azért tudsz majd aludni a bosszankodástól.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Bogyi007
veterán
válasz Jovanny2 #140732 üzenetére
Nem akarok semmilyen offháborúba menni, de engem nevezni a "legnagyobb fillérbaszó"-nak azért igen meredek barokkos túlzás. Tényleg én szoktam minden premierkor vadászni hogy törökben, szingapúrban hol lehet megvenni a hyperszuperdeluxe kiadásokat párjában venni a premierárakat. Nagyob leárazások esetén szoktam maximum megkérdezni azt hogy hogyan kell másutt kártyát venni. Biztos azért vagyok fillérbaszó azért is mert nem szóróm a pénzt se cigire se piára sem és még sorolhatnám....
De jó van így... Részemről hogy nehogy fillérbaszarintónak tűnjek, innentől még a látszatát is kerülni fogom ennek. Akciós listákat például nem kell keresni keddenként mivel ez is biztosan azt sugallja hogy én ezáltal keresem a legnagyobb spórolásokat. Még csak meg sem mukkanok akkor sem amikor valakinek segíteni kell hogy mit hol tud megvenni.
Részemről ennyi. Pá.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Bogyi007 #140733 üzenetére
Egyszer már megígérted, de visszasimogattak. Arra is van igény, úgy látszik, bár mindenki be tudja írni a keresőbe, hogy majornelson, vagy storeparser. Nyugodtan meg lehet sértődni, de ez a poszt megint elég kislányosra sikeredett...no offense amúgy, de te kezdted a hülyeséget, önmagaddal ellentmondásokba keveredve. OFF VÉGE.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Nem végleg köszöntem el...
Csak mára...De a listákat komolyan mondtam. Persze lehet azt is fikázni és itt is eltúlozni a dolgokat mint a rám tett kijelentést, de a többség még az igazak álmát alussza amikor én már a listát kipakoltam nektek.
Hát innentől nyugodtan lehet másnak is listázni az akciókat mivel "mindenki be tudja írni a keresőbe, hogy majornelson, vagy storeparser." (egyébként nem is onnan van a forrása az akciós listáknak javarészt, de ez már nem az én gondom innentől)[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #140670 üzenetére
A PUBG felirat nem kéne rá.. De a SoT-os sem néz ki rosszul.
Mivanittmármegint? Ne legyetek már 10 éves kamaszok, de tényleg...
@Bogyi: Ezen miért akadsz ki? A 80-90k-ért megvett RX580-at eladni ~200k-ért, vagy a ~200k-s 1080Ti-t eladni ~300k-ért nem pofátlanság? Engedd el..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Ti Bo
aktív tag
Visszajövök olvasgatni, aztán megint csak a viszály. NYUGI már srácok!
-
NavySeal
senior tag
A 2 hetes X-em ma pár mp-re igen fura és hangos zajt generált, majd elmúlt. Közben az ACO is megakadt. Előtte és utána is ment rendesen ezen a két eseten kívül minden ok vele. Találkozott már valaki hasonlóval? Mi lehet ez?
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
NavySeal
senior tag
válasz r.levente75 #140743 üzenetére
De ez egyszer a Forza7-nél volt és másodjára az ACO-nál. A hang meg sajnos a boxból jött...
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
Jovanny2
őstag
válasz NavySeal #140744 üzenetére
Nekem meg még nem akadt, de ha a fura hang alatt azt érted, hogy felpörög a venti pár másodpercre, aztán visszaáll, az normális, 2 gép is produkálja nálam az Originsnél. Sőt, most az FC5 alatt elég sokat is hűt, gondolom nagyon dolgozik a proci. Ahogy belépek a menübe, abban a századmásodpercben elnémul. Ezt is mindkét gép csinálja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz AMD Power #140747 üzenetére
Hangosnak nem nevezném.. Persze, aki a silent-et szeretne, annak az. A slim-hez képest szerintem egyáltalán nem hangos az X. Persze, amikor natív 4K-ban meg van hajtva, akkor van hangja, de ez elviselhető.
Nekem itt van monitor mögött állítva a gép, szokott hallatszódni a hangja, de nem hangosabb a gép, mint annó a 1080Ti volt, amikor hajtva volt.
Az, hogy a ventivezérléssel esetleg valami stikli van, az más kérdés, az nem egyenlő azzal, hogy terhelés mellett hangja van a gépnek.
Hozzáteszem, az sem mindegy, hogy melyik játékkal játszol 4K-ban, mert van olyan játék is, ami mellett lényegében oda sem tekeri a ventit, de több olyan van, ahol azért van hangja.
Én topic-on belül 1 ilyen esetről tudok, akinek gondja volt a ventivel... Az nem azt jelenti, hogy "jajj baj van..". Tömegcikkről beszélünk, sajnos bármi megtörténhet...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest