-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Az hogy egyszerű azt egy-két óra elteltével zárójelbe fogod tenni.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Április 10-én jön az Inside Xbox második része, az Original Xbox BC-vel kapcsolatosan várható valami nagy bejelentés. [link]
Na vajon mire számítsunk? Tömeges játékok átemelése a 360 emulátorba vagy 1-2 klasszik TOP cím?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Csapoati
nagyúr
Az NBA Live 18 megvan valakinek? Megéri az 1600 Ft-ot?
l.skywalker: Ha a Rallisport Challenge 2 nem kerül be, megyek tüntetni.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
zsoltika74
tag
válasz l.skywalker #140272 üzenetére
Akkor sem, marad meg nekem ha nem ingyenes, hanem fizettem érte?
Pl Most nincs időm vele játszani csak legyen meg jó áron.
Pl. Most tele van 50-70 százalákos kezvedményekkel a Gold.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Szeretném regisztrálni a boxot az alábbi címen:
https://support.xbox.com/hu-HU/my-account/warranty-and-service/register-your-productAkárhogy írom be a telefon számot, azt írja, hogy "Érvénytelen telefonszám". Mit csinálok rosszul? Vagy hol kell tel.számot beállítani? (Ms fiókhoz be van állítva. Smst küldtek is.)
-
StLui
veterán
válasz zsoltika74 #140309 üzenetére
Csak az ingyenesen kapott (havi két one-os játék) az amit ha "megvettél", csak akkor játszhatod ha éppen van gold előfizetésed. Amit ezen kívül vásároltál, akár gold akcióban is, azok játszhatóak, újra letölthetőek akkor is ha nincs gold előfizetésed.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #140305 üzenetére
Jönne a Conker és a Burnout 3 Takedown akkor kész is lennék mint a mateklecke...
Az eredeti Most Wanted is jöhet![ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pauliboy23
senior tag
válasz MrPeekaboo #140295 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy ha telenoros vagy, akkor mobilszámlára is vehetsz de csak játékot.
-
turikoczka
aktív tag
válasz l.skywalker #140318 üzenetére
Jaja de nekem a Mashed az álmom.. Valaki emlékszik rá rajtam kívül?
-
törölt tag
válasz turikoczka #140319 üzenetére
Emlékszem rá.
Nem volt rossz játék!
Nekem a szívem vágya az Xboxos Panzer Dragoon és Spyro 3+Viva Pinata játékok az Xbox Game Pass rendszerben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz AMD Power #140269 üzenetére
Nekikezdtem a kettőnek eggyel magasabb nehézségen (survivalist). Nagyon más a játék, az élet / sztázis rendelkezik gyors gombbal, fel tudod venni a nekromorfok karjait lándzsának. Megmaradt az ütés/rúgás, viszont az előbbi már nem kötött, akár a földre is sorozhatsz. A fizika állat, darabolás ezerrel.
A játékmenet más lett, folyamatos pörgés van, az ellenfelek baromi sebességre kapcsoltak. Isaac végre beszél, anyázik egy-egy mészárlás között. A grafika sokat fejlődött, csak sok helyen túlságosan is zavar a sötét. Pedig sok szerepe nincs... Ma találkoztam valami raptor szerű lénnyel, az már kicsit vicces egy ilyen játékban.
Film hatása van, látványos dolgokat raktak bele. Alapból ahogy kezdődik, itt nincs sok rizsa, pedig az első rész is szinte azonnal beindul. -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Más is találkozott ezzel a hibával?
Játszok a Trials of Blood Dragon-nal, adja az achikat, kiteszi a TV képernyőre. Viszont az iOS-es XBOX app-ban semmi nyoma nincs, hogy játszottam volna a játékkal. Vagyis a folyamomban ott vannak az achik, de amikor magukat az achikat listázom ki, ahol játszási időrendben sorban vannak a játékok, akkor ott semmi nyoma Elkeserítő
Ez a játék senkinek nem látszik, ott vagy csak nálam nem állnak össze a csillagok? -
hackeeeee
Jómunkásember
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #140324 üzenetére
Köszi a gyors reagálásokat!
(Közben a többi játék ránézésre gond nélkül könyvelt.) -
negyven2
veterán
Ezt valaki meg tudja erősíteni?
If you have a Xbox 360 controller receiver you can play with 360 controller on your Xbox One
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Csapoati
nagyúr
válasz Def26 #140328 üzenetére
Az lehet, hogy elnyűhetetlen, de az X1 kontrollere szerintem sokkal jobb fogásra és tapintásra is (forzásat használok, asszem az S-től kezdve mind ilyesmi).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
gurubefree
senior tag
Deep Rock Galactic
Velemenyek ?? Valaki jatsza ?
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
x360elite
őstag
válasz gurubefree #140333 üzenetére
A jobb oldaliból nekem is van pár darab , de mi az a fekete cucc a kontrollerek seggébe dugva?
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
Csapoati
nagyúr
válasz gurubefree #140333 üzenetére
Nekem egyik se tetszik, de az ízlés szubjektív. Egy Dusk Shadow-t elfogadnék még, de akkor el kéne adni az egyik forzásat.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz gurubefree #140334 üzenetére
Én sok jót olvastam róla. A trialt tartogatom arra hogy valakihez majd csatlakozzak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gurubefree
senior tag
válasz l.skywalker #140338 üzenetére
Azon agyalok , hogy megvegyem e ?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz gurubefree #140340 üzenetére
Előbb kötelező trial.
-
addikt
Ha mar kontroller vettem egy patrol tech kontrollert de az Lt nel levo muanyag takaro darab nem jol van illesztve es kicsit nyikorog. Ilyenkor ha visszakuldom mennyire problemaznak rajta. Mert ugye elvileg mukodik csak nekem ne mozogjon meg nyikorogjon mar.
-
gurubefree
senior tag
Ohhhh ....Fallout 4 728MB update ! Mi folyik itt Gyongyoson?
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #140343 üzenetére
gondolom oriic
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gurubefree
senior tag
Tera valaki ?? Jatszottam PC-n ... tetszett , csak attol felek konzolon nem lesz megfelelo mennyisegu jatekos.
-
frankdelgado
őstag
válasz ImpersonatoR #140344 üzenetére
Gondolom konzolokszervize, mert ott akcijós... Érdemes személyesen visszavinni, akkor nem akadékoskodnak. Egyébként érdemes visszavinni.
-
negyven2
veterán
válasz MrPeekaboo #140327 üzenetére
Közben úgy néz ki, hogy fake a dolog...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- PS5 Slim (garanciás)
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest