Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #124197 üzenetére
Úgy érti, hogy annak ellenére, hogy most volt a BF alatt lesz az év végiben is?
De igen, tavaly is volt mindkét alkalommal
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
F.B.I.
veterán
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
törölt tag
A GoW suitot a Forza 7-hez mire adja az MS?
2 öcsi híján végigtoltam az FM7-et, a GoW4-et is végigjátszottam single-be, de nekem nem jött semmilyen "ajándék"...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ferkoczy #124192 üzenetére
Hidd el az átlag játékos nem kapcsolja ki az automatikus megújítást. Így MS jobban jár az utolsó hónap lejárta után. (Még itt a fórumban is voltak akik néha elfelejtik a megújítás kikapcsolást, egy hétköznapi felhasználó szerintem ezzel nem is foglalkozik)
Live-Die-Respawn
-
ferkoczy
tag
válasz oriic #124178 üzenetére
ezt írták már többen is, valóban ilyen primkó lenne a MS rendszere? ilyen alapon írhatnák, hogy most nem 3, hanem 4 hónap a próba...
én nem lepődnék meg, ha a 3 hónap leteltekor ellenőrizné, hogy van-e auto-renew, és ha igen, levonná a suskát, aztán a következő 3 helyett 4 hónapot adna. ha meg nincs, akkor lejárt.ha valakinek letelik a 3 hó úgy, hogy deaktiválta a folyamatos megújítást, beírhatná ide, hogy megkapta-e a plusz egyet, engem érdekelne...
-
Tomix24
addikt
Magyar Call Of Duty WW2 klub. Xbox live-on létrehoztam, rá is kereshető. Akinek Codozni van kedve, és unja a külföldieket.... Elöbb utóbb leszünk jópáran
[ Szerkesztve ]
-
SemmerFH
tag
Üdv!
Akit érdekel GoW themed racing suit Forza Motorsport 7-hez:
FJXV*-KKKHG-J4H9M-VC779-D26*Z
* = GoW harmadik betűje.
Használjátok egészséggel
PSN: SemmerFH
-
-
dunc
nagyúr
Srácok full shutdown "parancsikont" ki lehet valahogy helyezni home ra?
-
AMD Power
titán
Aktivalnam a 3 honap Gold Liveomat. Azt irja ha autorenew modban hagyom kapok megy honapot ingyen. Ezt engedem neki 3 honap mulva automatikusan levonnya a penzt? Vagy ha elotte 1-2 nappal elotte kikapcsolom az auto meghosszabbitast akkor az ajandek 1 honap marad vagy ugrik?
-
Mikeee86
tag
válasz Edgar2621 #124175 üzenetére
Köszi!360-on megvolt minden évben a 2k,de a sok negatív kritikát olvastam a mikrótranzakciók miatt a 2k18-ban,ezért is mertem itt rákérdezni ki mit gondol róla,most az nba live 18 5 körül van akcióba a storebaígy hát felmerült bennem a kérdés,beruházzak ebbe vagy rakjak még hozzá és akkor 2k18.
. -
Mikeee86
tag
Szevasztok!
Mit gondoltok melyik a jobb játék nba live 18,vagy nba 2k18?
Ja igen és miért az..?[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
A One S-be gigabites ethernet van, ugye? Ha PC-ről szeretnék 4K-s filmeket (mkv-t) streamelni, ahhoz már gigabites hálózat kell... vagy még azzal is döcögne? Valaki használja így a One S-ét?
Egy haverom próbálkozik vele, de döcög neki a lejátszás, tippem szerint azért, mert a PC hálókártyája csak 100megás. Ha kicserélné gigabitesre, akkor vajon jó lenne? UPC-s routere van, az gondolom gigabites.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Több mint három éve készül, most egy új előzetest kaptunk hozzá:
Live-Die-Respawn
-
HagaNRG
őstag
válasz golfvariant #124164 üzenetére
Én offline boltban is láttam mostanában 12k körül a need for speed-del együtt valahol...
-
golfvariant
aktív tag
Most látom hogy 13650ért el lehet hozni a StarWars Battlefront II-t a storeból EA Access-sel.
Várható hogy karácsonykor/utána nagyobb akció lesz, vagy csapjak le rá? -
yanesz
tag
Sziasztok,
Xbox s-re,hogy lehet beállítani az időt a felvevőnél?
(Amit a játék alatt indítom el,hogy vegyen fel belőle) -
dunc
nagyúr
válasz zsolti72837 #124160 üzenetére
Szerintem ennél nem!
-
törölt tag
válasz zsolti72837 #124160 üzenetére
Most értékeltél le először. 20 USD-ről 17$-re. 15%-os akció. Szerintem karácsonykor sem kap nagyobbat.
-
zsolti72837
addikt
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Def26
félisten
válasz MrPeekaboo #124147 üzenetére
Igen, megvettem.
Épp most töltöttem le a friss update -et hozzá, de még nem néztem meg mi változott. Előtte sony wireless headset -em volt, ehhez tudom viszonyítani.Anyagminőségre és kényelemre valamivel gyengébb a sonynál. Érzésre közepesen gyenge minőségű. 2-3 órás játék után már zavaróan kényelmetlen a használata (picit fáj a fülem), ez a sonynál nem így volt. Ott szinte észre sem vettem, hogy hordom. Csak nagyon ritkán tudok ennyit egyhuzamban ülni a gép előtt ezért, ez most nem mérvadó számomra.
A vezetékes részét baromi profin megoldották, ugyanúgy kell csatlakoztatni, mint egy kontrollert, és minden bekapcsoláskor a box jelzi is, hogy melyik profilhoz rendeli hozzá. Ez után már a fülhallgatón keresztül hallok mindent. Ami kicsit kellemetlen, hogy ilyenkor nekem kell levennem a hangfalakon a hangerőt, mert ez nem automatikus. Sonynál ez úgy ment, hogy ahogy váltottam headsetre, magától némított minden mást.
Mikrofon része szerintem zseniális, csak kihajtom a kis műanyag mikrofont és be is kapcsol, ha visszahajtom akkor meg ki. Külön potméteres hangerőszabályzó van a mikrofon és a fülhallgató részéhez is. Sonyinál ez macerásabb.
Alap hangzása szerintem valamivel jobb mint a sony, jobban is passzol játékokhoz, mert tényleg baromi élesen hallom (pl. bf1 -ben) ahogy körülöttem járkál az ellenség és be is tudom lőni, hogy merre megy, honnan jön. Többször is ez mentett meg, illetve találtam rá valakire. Külön állítható EQ módok vannak, ehhez egy gomb van a headseten, ezzel tudom variálni, milyen módban van. Aktiváláskor pittyegő visszajelző hangot ad, ami rámutat, hogy éppen milyen módban vagy.
Aksi ideje érzésre jobb mint a sony terméke, nem kell annyit tölteni, tovább bírja.
27k volt, szerintem megéri ezt a pénzt, mert nekem nagyon zavaró a kábel a kontrollerből. Ez meg így tök kényelmes.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
NB2
aktív tag
-
r.levente75
addikt
válasz KardosAttila #124127 üzenetére
Gyere hozzánk nálunk mindig teltház van. Minden este toljuk csapatosan.
-
NB2
aktív tag
válasz l.skywalker #124151 üzenetére
Köszi.
Ha megkaptam a kódot muszáj ma bepötyögnöm vagy ráérek később is?
(józan paraszti ésszel azt gondolnám, hogy az akció tart éjfélig, de a kód megvétele után az felhasználható bármikor) -
törölt tag
oriic - cupheadben hanyadikra ölted meg a devilt? Nem egyszerű piskóta. 11 órám van eddig a játékban és már csak ő van hátra.
-
pzstm
titán
válasz MrPeekaboo #124123 üzenetére
plasma cutter volt pedig meg a.....nem ugrik be..assault rifle-hoz hasonlít
Mondjuk én csak normálon toltam le
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ruszi_tomi #124141 üzenetére
Vagy közvetlenül a pendrive-ról/külső merevelemezről le tudod játszani.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Draken #124134 üzenetére
"As a thank you, we'll be granting you free access to the upcoming Sea of Thieves Closed Beta!"
mert még nincs mit tölteni. A béta hamarosan érkezik, most ért véget kb. 1 hete az Alpha. Ha megjelenik a Béta akkor majd tudod tölteni. Vannak Weekly Insider hírlevelek direkt a SoT-hez, abban majd tudod követni.
-
3L1T3
addikt
oriic Mi a véleményed a Monster Hunter World-nél egyértelműen a PS4 a fő platform? Nagyon hezitálok, hogy melyik platformon játsszak majd vele.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ruszi_tomi #124137 üzenetére
Persze. Eredeti Blu-Ray lemezeket lejátsza (4K-t is), plusz van rá VLC Player is.
Live-Die-Respawn
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, még új vagyok....... Az lenne a kérdésem, hogy játékon kivül esetleg lehet-e, használja-e valaki másra a boxot? Pl. filmnézésre gondolok.
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
gorgocska
tag
Srácok valaki már előrendelte ezt a játékot :
A Way Out én nagyon gondolkodok rajtaTcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Draken
őstag
válasz l.skywalker #124132 üzenetére
Ebbe a Store insiderbe nem látok semmi lehetőséget !
-
Draken
őstag
válasz l.skywalker #124132 üzenetére
Na akkor kipróbálom mindjárt, persze szívesen valaszolgatok ilyenekre is! Jött mailben amúgy: " Thanks Insider, enjoy your Closed Beta access "
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Draken #124130 üzenetére
No problemo. Ha felvettek Insideresnek akkor elérhetővé válik az App. Azt érdemes időnként megnyitni és válaszolgatni egy két kérdőívre ill. pontozni bizonyos dolgokat, akkor nő az XP és ezzel a szint. Minél több aktivitás mellett lehet Omega-ból Delta-ba, Delta-ból Béta-ba és évente 1-2 alkalommal Alpha-ba kerülni.
De ez komolyan véve is tesztelői felület, sokszor jön jó bug-os cucc
-
Darko
senior tag
Most 65.000 Ft az Xbox one s 500Gb a lalkudtuk.hu-n
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
Draken
őstag
válasz l.skywalker #124129 üzenetére
Köszönöm! Én meg új vagyok, szóval insider approl sem tudtam
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Draken #124128 üzenetére
Az Insider App-ban kell megjelennie, de nem automatikus a csatolás mert a Technical Alpha már majd fél éve futott, éppen most lett vége és a következő session a zárt béta lesz amire azok az Insideresek akik az Alpha-ban voltak automatikusan bekerülnek, egyéb bővítésről nem tudok.
De azért én a hivatalos honlapon körülnéznék a helyedben, lehet, hogy ott lesz erről több info.
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Hog tudom letölteni a sea of thives-t, ha regisztráltam insidernek? Már küldtek a mailt, hogy ki lehet próbálni? Storeba csak előrendelni lehet!
-
KardosAttila
aktív tag
Sziasztok!
PWZ Garden Warfare 2 régóta ennyire halott? Öcsém gépén próbáltunk játszani, de szinte lehetetlen elég embert találni, kb 2-3 ember van jó esetben csapatonként. Pedig a játék jónak tűnik :\ -
Ragnar95
félisten
Legújabb dashboard alatt másnál se működik az "Add to pins" opciót appok esetén? Játékokat ki tudok rakni a home screenre "Add to home" opcióval, de appoknál erre nincs lehetőség, az "Add to pins" pedig nem működik Ha rányomok, nem rakja ki az appot, sőt, miután kiválasztom az opciót, újra az "Add to pins" menüpont aktív az adott appon, nem pedig a remove, ami régebben volt ilyen esetben.
Eléggé idegesítő, hogy megvariálták a dashboardot és ami eddig működött, az mostmár nem megy...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
dom1n0
senior tag
Sziasztok,
Jelenleg one-s gepem van, de uj tv beszerzes miatt kacsingatok a x fele, egy a gondom, a lehtobb gamet ps-en jatszom, boxon forzat, dirt-ot es meg 1-2 jatekot tolok.
Mit gondoltok, erdemes igy is cserelni?
A ket gep kozott jelentos anyagi lyuk tatong -
MrPeekaboo
senior tag
-
nagyúr
-
Tiboy86
tag
Sziasztok!
https://www.amazon.de/Xbox-Controller-Wireless-Adapter-Windows/dp/B01LY58HQJ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1512908410&sr=8-1&keywords=xbox+controller+windows+adapter
Ezt meg tudom venni bárhonnan olcsóbban?
-
kazuma921
aktív tag
Erre valaki tud választ? Ha megveszem az X360-as Alice Madness Returnst(Xonera), akkor valóban megkapom a régi, eredeti első játékot is? Ha ez valóban így van, instabuy.
[ Szerkesztve ]
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
ferkoczy
tag
válasz l.skywalker #124083 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok, használok ilyet... Ő kérdezte, egy boxra minek. Egy példát írtam.
Mondjuk a biztonságáról annyit, hogy az irodában egy keményebb kartondarabbal szoktuk kinyitni, ha valaki elhagyja a kulcsot ;-)
[ Szerkesztve ]
-
Domaximus
tag
válasz IntelKiller7 #124113 üzenetére
Igen azt láttam h Play Anywheres a játék, meg a Recore is mellette még. De nem fog indításnál kérni semmit, mármint h van e XOne-om és h adjam meg vagy hasonló?
-
Grawens
senior tag
Ha volt már elnézést!
Most csak 10 rugó az Assassins Creed Origins, ma éjfélig adnak mellé AC Unity kódot is.
-
Domaximus
tag
Sziasztok !
A minap fedeztem fel Windows Storeben ezt a game pass funkciót. Tulajdonképpen ez egy hasonló dolog mint az Origin Access.
Első aktiválásnál ad ingyen 14 napot , utána lehet venni havi 10 dollárért.
Na mar most elvileg ez a pass Xone játekokra vonatkozik, de én storeból tudom tölteni a Gears 4-et, akkor valszeg játszani is enged ?! Mármint majd inditásnál nem kell neki semmi xtra? Köszi előre a választ! -
rolio1
tag
Értem, köszi. Sajna csak Maestro kártyáink vannak.
-
DaveHutt
őstag
válasz rolio1 #124103 üzenetére
Ahhoz hogy akár csak ingyenes játékot is megvegyél bankkártyát kell hozzáadni. Live Gold előfizetést cdkeys.comról érdemes venni feltöltőkódként (12-15 hónapost), és Xboxon beaktiválni. EA Access évente 6000 majd 5500 HUF magyar Store-ban, ami világviszonylatban is olcsó, azt érdemes ott beaktiválni.
-
nagyúr
-
rolio1
tag
És a fizetési módokat jól láttam? Ti hogyan szoktatok store-ból vásárolni? A live és EA aktiválásához kell fizetési módot megadni?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest