Hirdetés
- Windows Insider Program
- Windows 10
- DIGI kábel TV
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- XPEnology
- Robbanásig feszül a TikTok-helyzet
- 10 évre adná a szabotázstól tartó Sony kezébe a Call of Dutyt a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Lehet mi is ott leszünk , bár az elején átmegyünk szerintem a paddock-ba , aztán majd elválik mennyire hely lesz a gold4-nél mire visszaérünk(szerintem semennyi
)
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
ruti
Közösségépítő
szintén gold4 mint mindig,
ism.jegy: szombaton időmérőn 1 asszony+2 gyerek
vasárnap: ...addigra nekem is kéne felvarratni valamit, és nem a ráncaimat ?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Ha veszek egy MOL kúton jegyet, akkor a paddock jegyet hol tudom hozzá megvenni?
A Hungaroring kapujánál vagy a paddock bejáratánál?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
callmeakos
veterán
Na sajna nem tudok kimenni a ringre mert ma mêg dolgoznom kell, holnap meg menni kell rokonlátogatóba
Ugyhogy marad a TV ( legalább lenne Eurosportom)
Viszont nem nagyon rejtik véka alá hol szállnak meg a versenyzők. Konkrétan olyan rendőri jelenlét meg egy kokplett busz armada van a régi Roosevelt téri Szállodánál hogy az valami csuda
All→M8
-
vlevi
nagyúr
válasz
callmeakos #3410 üzenetére
"legalább lenne Eurosportom"
DunaTV is adja a futamokat.
Az időmérőt pedig a WTCC honlapján ( http://www.fiawtcc.com/news ) is lehet nézni. Sőt, most megy a szabadedzés. -
Motion_Blur
félisten
4. hely, + 2 tized az öreghez képest, jók lesznek megint a Hondák
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
dudikpal
aktív tag
Rettentően életidegen nekem ez a hivatalos oldal, 1xűen nem találom rajta h mikor lesz az időmérő...
-
callmeakos
veterán
-
Integra
titán
Szombat, Május 4.
09:00 - 9:30 30 FIA WTCC Szabadedzés 1
09:45 - 10:15 30 AutoGP Szabadedzés 1
10:30 - 11:30 60 Speed Euroseries Időmérés
11:45 - 12:15 30 FIA WTCC Szabadedzés 2
12:30 - 13:00 30 AutoGP Szabadedzés 2
14:30 - 14:50 20 FIA WTCC Időmérés (Q1)
14:55 - 15:05 10 FIA WTCC Időmérés (Q2)
15:15 - 15:45 30 AutoGPIdőmérés
16:20 - 17:50 90 Speed Euroseries Verseny 1 (max 90 perc)Vasárnap, Május 5.
08:45 - 09:00 15 FIA WTCC WARM UP
09:35 - 10:15 40 AutoGP VERSENY 1 (Álló rajt)
10:40 - 11:30 50 Speed Euroseries Verseny 2 (max 50 perc)
11:35 - 12:00 25 VIP verseny Átlagsebesség tartása
12:35 - 13:00 ~25 FIA WTCC Verseny 1 (12 kör - Gördülő rajt)
13:35 - 14:15 40 AutoGP VERSENY 2 (Álló rajt)
14:50 - 15:15 ~25 FIA WTCC Verseny 2 (12 kör - Álló rajt)...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
IreN!CuS
őstag
Lehet valahol nézni a Qualit?WTCC honlapon nem találom azt a menüt....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #3419 üzenetére
Ez nekem már múlthéten sem ment....félig sem tölti be az oldalt aztán eldobja....
Azért köszönöm!
Frenky89 Ez megy tökéletes köszi!
Szerk 2 perc után megakad mondván fizessek elő
vlevi Próbáld meg Frenky linkjét.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Integra #3425 üzenetére
Volt vagy 20-szor ha nem többször
Lényeg q2 eddig sima szerintem a top3 is meglesz
Hajrá Norbi
Első szektorban kéne találni még pár tizedet a többi rendben van.
Szerk.: Melyikre gondolsz Frenkys linkre vagy a WTCC-s linkre?
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Muller oda dobta a minta időt.....Első szektorban van valami a Hondákkal sokat kapnak...3-4-5 tized(pilótától függően)
-
Integra
titán
válasz
IreN!CuS #3430 üzenetére
2. hely!!! utolsó próbából
már becsokiztam, mert tárkony csak az utolsó körre jött ki és berongyolt azonnal müller mellé másodiknak, de norbi az utolsó mp-ben kezdte az utolsó körét és az elég lett a 2. helyreviszont müller előtt is kalapot kell emelni, mert kegyetlen nagyot ment..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
quby
őstag
válasz
IreN!CuS #3433 üzenetére
Nálam semmi nem megy!!!
Ez a fórum minden támpontom. Nem baj legalább megnéztem a MotoGP-t (most meg DTM megy a digin) de a WTCC azért jobban érdekelt volna.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Sandormaster
aktív tag
Tudom hogy elfogult vagyok de ahhoz képest hogy hazai futam, rohadt keveset mutatják Norbit meg a Zengőt, FP2-be pl szinte nem is láttam....ez nem a Lada hazai futama
Sebaj, majd holnap élőben! -
[CS]Blade2
addikt
Mi a sorrend?
1.Müller
2. Norbi
3. Tarquini
utána?
Sehol nincs még kint, én meg most keltem -
Z0C!
őstag
-
IreN!CuS
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3436 üzenetére
Nem irigyelem Norbit Muller és Tarquini közül rajtolni kemény lesz
-
[CS]Blade2
addikt
Mikor érdemes érkezni, ha már a bemelegítő edzést is látni akarjuk, de még nincs jegyünk?
-
vlevi
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #3440 üzenetére
Tavaly sok pénztár volt, nem kellett sokat sorbanállni a jegyért. Max 1-2 percet.
"De legalább a jobb oldalon lehet az első kanyarban."
Az nem jóEgy kicsit más: Találtam pár képkockát a mostani autó kiszínezéséről : [link]
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
de jó, mert 2011-ben olyan ember volt előtte aki nem tudta mikor kell fékezni és ezért volt a baleset. Most ha minden igaz, senki nem lesz előtte és Norbi pontosan tudja hol van az a pontja a célegyenes belső oldalának, ahol utolsó pillanatban ráléphet a fékre. Persze reméljük a rajt is sikerülni fog neki. Valahogy Müller előtt kéne fordulnia az 1. kanyarban, különben a 2.-ban rossz helyzetben lesz. Én ebben bízok. Reméljük senki nem fogja kitorpedózni a másikat.
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz
callmeakos #3445 üzenetére
holnap mi lesz ott...
pista tollából...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
proof88
addikt
válasz
Integra #3444 üzenetére
Coronel az időmérőről:
Qualification P5 Hungary, was perfect slipstream behind Gabriele Tarquini. So will start race 1 P5 and race 2 P6.
Car was consistent so should be nice for racing tomorrow here at Hungaroring. they expect 80-100.000 people to support local super driver Norbi, Norbi, Norbi , Norbi etc -
proof88
addikt
válasz
callmeakos #3448 üzenetére
2 éve voltunk 80 ezren biztosan.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
callmeakos #3448 üzenetére
Tavaly 55-60 ezer embert írtak , mindkettő(2011-es 80k) brutális szám WTCC tekintetében
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Ukrajnai háború
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest