- Tele van a sötét web koronavírus elleni vakcinákkal, bitcoinért lehet vásárolni
- Texasban nyithat Starlink-gyárat a SpaceX, újat épít a Samsung is
- A Microsoft Exchange szoftverhibáit használták ki kínai hackerek
- A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- Ujjlenyomattal működő kártyán dolgozik a Samsung és a Mastercard
Hozzászólok Aktív témák
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ez a legnagyobb honda fórum ami létezik kicsiny országunkban, de talán más autós fórumok között is. ide ír a Norbi mindig és ő is nyitotta a topicot
a magyar futamra talán még crxfórumos matricánk is lesz vti mindent visz szmájlival...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
JColee
őstag
Vajon mi lett Norbi utcai bömösével?
-
Integra
titán
-
IreN!CuS
őstag
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Motion_Blur
félisten
"A Honda WTCC-s csapata már megérkezett a Motorland Aragonra, holnaptól búgnak a motorok. Tudtunkkal a Zengő Motorsport egy későbbi időpontban próbálhatja ki az új Civicet."
by Túraautó Hírblog
Nem úgy volt hogy ezen már részt vesznek Norbiék?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
dudikpal
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2716 üzenetére
Nem.
Valamelyik interjúban olvastam, hogy az első szabadedzés előtt 2 nappal tud először beleülni. -
Sandormaster
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2716 üzenetére
Elvileg a tavalyi 2012-es autót tesztelheti majd ebben a hónapban, hogy azért vmi irányvonala legyen a csapatnak a beállítások terén, új verda meg majd versenyre, legalábbis e szerint: Link
-
-
IreN!CuS
őstag
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
callmeakos
veterán
Szeressük Coronelt, de ezzel a BMWvel ugyan fog az első 3 között végezni. Attól még hogy nincs gyári Chevy csapat, attól a Cruzeok még ott vannak. Jah a legfontosabb hogy a Hondások is megjöttek, és a Civicek technikailag sokkal fejlettebb mint a bömös, és ezeket sem mazsolák kormányozzák. Többek között ugye Norbi....
All→M8
-
Motion_Blur
félisten
válasz
callmeakos #2721 üzenetére
Bamboo-s Chevyk szerintem egyáltalán nem lesznek kiemelkedőek idén, simán el tudom képzelni hogy valamelyik gyári Honda legyen a legfőbb esélyes. Ahogy a Honda vezír is nyilatkozta, Norbira legfőképp a konstruktőri pontokban számítanak + hiába kapja Norbi ugyanazt az autót, nagyon meg kéne verni Monteiro-t meg az öreget hogy engedjék menni az összetett első helyért.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #2722 üzenetére
"Bamboo-s Chevyk szerintem egyáltalán nem lesznek kiemelkedőek idén, simán el tudom képzelni hogy valamelyik gyári Honda legyen a legfőbb esélyes."
+1Tavaly sem voltak valami kiemelkedők a Bamboo-k, ami elnézve a gyári Chevy-ket, eléggé "égő" rájuk nézve. Vagy az én emlékezetem csal
. Ami tavalyról megmaradt nekem a Bambook-ból, az az mikor az utolsó futamon MacDowall, Muller segítségével rommá törte a Chevy-t. Kb. ennyi maradt meg róluk nekem
.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Male
nagyúr
válasz
Ventur@ #2723 üzenetére
Ez mondjuk fura is volt. A bamboos megegyezett a gyárival, vagy volt különbség az autóban is?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! //////////////////////////////////////////// Forex programozás: https://forex.kismunka.hu - Webfejlesztés: https://ozweb.hu
-
vlevi
nagyúr
Annakidején, még a Seat kupában, Zengőéknek is sok gumigondjuk volt, hasonló okok miatt. Aggresszívebb kerékdőléseket használtak (ahogy olvastam), mint amit kellett volna, és ez párszor megbosszulta magát.
Salzburgring viszont tényleg különleges helyzet volt ebből a szempontból. A sikánt és a célegyenes ráfordítót kivéve csak balos kanyar van benne, ráadásul egy hosszú, de nagysebességű döntött is, majdnem mint egy oválpálya.
-
Integra
titán
-
Sandormaster
aktív tag
Rendelhetők a Hungaroringi WTCC jegyek, ráadásul ugyanannyi maradt az áruk mint tavaly, 3.000 Ft
Link
(bár nekem még azt írták inkább mailben rendeljem őket) -
vlevi
nagyúr
válasz
Sandormaster #2729 üzenetére
Tavalyelőtti árakon nincs véletlenül valakinek?
-
IreN!CuS
őstag
Azt ne mond ,hogy ez a 3k sok....simán kérhetnének többet is.
Remélem lehet a helyszínen is venni úgy mint tavaly egyszerűbb egy fokkal,erről esetleg valakinek infó?
-
callmeakos
veterán
válasz
Hmmm a Paddock jegyért simán kérhetnének ennél is többet. Ez baromi jó ajánlat. Sztem meg is rendelek egyet
All→M8
-
vlevi
nagyúr
válasz
callmeakos #2732 üzenetére
Persze, hogy nem sok az ár, én is megyek, ez nem vitás.
-
Sandormaster
aktív tag
Idén remélem még többen leszünk, várós már nagyon
-
IreN!CuS
őstag
Tavaly kidobtam a haverokat a kapunál mire leparkoltam vissza sétáltam már megvolt minden , szóval nem félek a sortól úgy is 8/fél9-kor már ott leszünk ,lesz időnk
-
-
Ventur@
senior tag
válasz
3k-ért baráti ár. Tavaly is kibírtuk, idén is kifogjuk
.
Isten lássa lelkem, hogy én fel voltam készülve arra, hogy feltolják 4-5k-ra a jegyárat, mert válság így, válság úgy, de meglepődtem, hogy maradt 3k.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Az öreg Coronelnél még mindig van lóvé rendesen: [link]
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Hopááhopp
All→M8
-
dudikpal
aktív tag
válasz
callmeakos #2742 üzenetére
Nevigyorogj kopasz!
-
Z0C!
őstag
válasz
callmeakos #2742 üzenetére
Ne vigyorogj...attól még a tüske bennünk van...
----- www.zociracing.hu -----
-
Motion_Blur
félisten
Úgy néz ki hogy Hamilton tesója is be lett nyomva a mezőnybe: [link]
-
Z0C!
őstag
-
Ventur@
senior tag
Akinek nincs Facebook-ja! A kép ott jelent meg
.
Látványterv a Honda-tól Norbinak
Nekem így látványra van egy enyhe Repsol-os beütése. Büntett szerintem
.
Időközben volt egy két etapos tesztje Norbinak a tavalyi Honda-val. Arról is van fent videó FB-on, de azt nem tudom, hogy lehetne megosztani, na meg a benti gépen nincs hang sem nekem (nincs hangkártya
), így azt sem tudom mit nyilatkozott
.
-
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #2749 üzenetére
Hát biztos bosszantja hogy nemsokára szezonkezdet és még csak most ült bele a prototípusba, és még nem is a sajátjába. Én se repesnék örömömben ebben a helyzetben, de most az a cél hogy Norbi szokja az autót, a szerelők pedig kezdjék megtanulni az autó paramétereit, hogy Monzába már ne 0 tapasztalattal menjenek.
Egy biztos, az ismerkedésre a fél szezon rá fog menni, ez már most borítékolható. Nem hinném hogy most is lenne Norbi parádé a Hungaroringen...
All→M8
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Dacia topic
- Doom Eternal
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- [Re:] Teljesen elektromos gyártó lesz a Volvo, közben megjött a C40 reCharge
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Laza koronavírus topik
- Amazon Application Crash
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- [Re:] Intel® Core™2 Quad Processor Q9650
- További aktív témák...
- ÚJ/ÚJSZERŰ SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL ÉS SZÁMLÁVAL MÁR 119,999 FT-TÓL! [GÉPGYILKOS KOLINK TÁP NINCS!]
- HP ENVY 13-AQ090NZ - 13,3" FHD 120Hz / i7-8565U / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA GeForce MX250
- Apple Watch Series 4 Space Gray 44MM Garanciával Számlával
- HP 15-DB0011NP - AMD Ryzen™ 3 2200U / 4GB RAM / 1TB HDD / AMD Radeon Vega 3 Graphics + RADEON 530
- Apple Watch Series 3 Space Gray 38MM Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest