Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Amazon
- Mikrotik routerek
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
- Leállítanák a 18 év alattiak közösségi médiás lázát
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
támadááááás!!!!
már 14.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
12.
11.[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
14....
----- www.zociracing.hu -----
-
IreN!CuS
őstag
Pontszerző helyen
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Integra
titán
9.
bordman... de így nyerünk egy helyet, 8.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Nagyon szép versenyzés és értékes pontok grat Norbi
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
madmike
őstag
Ezek után mondja azt bárki, hogy nem megy a Honda.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Sandormaster
aktív tag
Najóóóó...ilyen is csak a WTCC-ben van, autó az ideális íven, se safety car se piros zászló, mehet a verseny
Norbi meg mit ment
-
7. helyen állt akkor hogy lett 8 ?
Pont nem láttam a legvégét -
Z0C!
őstag
Visszaszívok mindent gyerekek!
Dekiszottjólérzem magam! Mit ment a Norbi!
TEJÓISTEN!
Gratulálok!!!----- www.zociracing.hu -----
-
!Overdose!
őstag
Úgy néz ki esőben már most 2. erő a Honda.
A BMW-k a leggyorsabb köröket tekintve nagyon messze voltak.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
IreN!CuS
őstag
válasz
!Overdose! #2963 üzenetére
Esőben ne csodálkozz , rwd nagy hátrányban van ilyen időben.Főleg itt mivel motor elől hajtás hátul súlyelosztás nem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
A leggyorsabb köröket meg lehet valahol nézni? Kiváncsi lennék Norbiéra, meg ugy általában a Hondáéra.
IreN!CuS D'aste reggeli ideje nem feltétlenül támasztja ezt alá.
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
quby
őstag
ÁÁÁ nem láttam. Mi volt?? Ez volt az 1. verseny?? nincs fenn valahol?
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Integra
titán
válasz
IreN!CuS #2964 üzenetére
nem a súlyelosztás miatt, hanem az fwd első gumija melegebb marad, mert azt kormányzod és hajtod egyben, az rwd-nél meg hidegebb az elöl kormányzod, hátul hajtod miatt.
viszont ez a rajt szabályzat mekkora egy ordas faszság...
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Integra #2967 üzenetére
De pont ezért tudnak az rwd-sek nagyobb kerékdőlést állítani nem (ilyen időben)? Ami a kerek belső részét azért bemelegíti. De nem vagyok szaki úgyhogy leültem
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Micsoda díjátadó volt.... Müller megkapta a Yokohamás kupát is, aztán a végén ment a kié melyik
-
madmike
őstag
Ezt ismeritek?
-
Integra
titán
lement a futam. aki kiesett, kiesett, aki nem, nem, mindenki a helyét megszerezte kockás zászlókor. most indulunk megint az első futam felállásából. miért? hol itt a logika? mi ennek az értelme? akkor már miárt nem egy 20-25 körös futam van? nem értem a logikáját
-
madstunt
addikt
Érdekes dolgot vetettek fel az angolok, hogy mennyire érezhetően törékenyebb az első felfüggesztése a seatoknak mint a többieknek, lehet benne valami.
Amúgy mi volt az utolsó körben , hogy Norbi 3 helyet esett vissza ? Az első sikánnál még láttam hogy Nash-sel próbálkozik de utánna le kellett lépnem -
madmike
őstag
valóban megtettek egy kört az elején a SC mögött, emiatt hozzáadtak egy kört a versenyhez, aztán a futam közbeni SC után is plusz 1 kört hozzáadtak. Igy lett a 10 körös versenyből 12
-
[CS]Blade2
addikt
Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem első pillantásra az all-inkl autókkal elég könnyen összetéveszthető a kocsi. Lehet, hogy csak az eső miatt, és szárazon már mást fog mutatni.
-
callmeakos
veterán
rossz topic loál
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #2979 üzenetére
Ááá szerintem nem, én néztem a szabadedzéses videókat és meg is örültem hogy viszonylag jól megkülönböztethető az autó, pedig én is féltem tőle hogy a nyomi SEAT-osok bekavarnak majd.
Meg a Hondának olyan csöffedt autó kinézete van hogy ezt nehéz mással összetéveszteni
Csak menjen jól! -
Integra
titán
norbi mondja - első futam után
csak volt ott egy technikai gond, mikor hirtelen visszacsúszott pár helyet..... :/...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-bh-
aktív tag
válasz
Sandormaster #2984 üzenetére
Szerintem a JAS motorsport góréja lessz az [link]
...azért tegyük eredmény-függővé a látogatás tárgyát[ Szerkesztve ]
"Boldogok a trollok, mert övék a világ hálója."
-
Integra
titán
eurosport 1 ismétli éppen az első futamot
bh:
jaja, mariani lesz az.. norbi az ő seggét is megmentette[ Szerkesztve ]
-
Sandormaster
aktív tag
-
quby
őstag
Tudtok streame-t a 2.ra?
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Norbi 8. az elso futmban????!!!! VAAAAAAAAAAAAAA!!!! drakula!!!:- )))
udv
neduddki
p.ss. teremszeteen lemaradtam....:- ((((
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
quby
őstag
-
Integra
titán
állórajt lesz
támadáááááás!!!!!!!
tárkini mit rajtolt.....
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
monteiro nemtom mit csinált, de csúnyán lemaradt, norbi 2-3 autóval mögötte, még a végén meglesz monteiro is
-
quby
őstag
live timing szerint megállt...
-
Sandormaster
aktív tag
Müller 2 másodperccel gyorsabb mindenkinél...ppffff remélem idén még látom sokat kavicságyazni!
-
quby
őstag
Bár a 22, de gyorsabban megy Tarquini....:d ennek is örülni kell.
-
Integra
titán
válasz
Sandormaster #2997 üzenetére
nagyon egyben van még a chevy még mindig.
viszont norbi már szabadon dönget, érdemes nézni az idejét...!!!!!!!!!!!!!!
nagyon jó eredmény ez a hondától első hétvégén, a seat és a chevy messze nem tudta ezt így debütáláskor.. szóval ne csüggedjen itt senki és ne vészmadárkodjon, meg károgjon..
[ Szerkesztve ]
-
Sandormaster
aktív tag
Az öreg Tarquini csak csinált egy kis showt a végére
Monteirot viszont megeszi majd Norbi sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Subaru topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Házimozi haladó szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Rövid kedvcsinálón a hétvégén induló Diablo IV nyílt béta
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest