-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
Kernel #20592 üzenetére
Hálás köszönet!!
Most a következővel küzdök: pinball fx szaggat ha be vagyok jelentkezve az xbox nemtudoménmibe. Ha indulás után letiltom a hálókártyát akkor jó. Van valakinek hasonló gondja? Amúgy a játék mikor szaggat a system process eszi meg a gépemet, 40-50%-ra megy fel a cpu használata. Nem tudom mi lehet az oka, újabb lan driver nincs a windows szerint. Az alaplapom már nem mai szóval a gyártó oldalán sincs újabb driver. Nod uninstall megtörtént. Mit lehet még tenni? Valakinek van hasonló gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows 98SE telepítőlemez (bontatlan)
- Eladó PC játékok....
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest