Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Én felraktam mindent, hadd szóljon... Júl 31-ig lehet ingyenesen frissíteni win 10-re. Az még félév. Érzem addigra Bill rendezi a sorait, és nem lesz akkor már bugos a win 10.
-
Top cat
addikt
Jön a win10 ha tetszik ha nem.
Nagyon erőltetik
-
MODERÁTOR
-
King Unique
titán
válasz kraftxld #54884 üzenetére
Igen, ez így korrekt. Mostanában így szoktam én is 7/8.1 alatt, hogy egyesével átnézem és ahol meglátom a telemetria és társai kifejezéseket, azokat ignorálom. Vagy várok pár napot és jönnek úgyis az infók. Illetve ott van a még GWX panel, ami talán kiszűri ezeket.
Amúgy elég gáz, hogy folyton ezzel kell szórakozni, csak mert egyesek jobban tudják, milyen rendszert kéne használnunk...[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
Tehát akkor az eredeti kérdés ez lett volna:
"Megjelent xy db frissítés a Windows 7-hez a szokásos patch kedden, tudja-e valaki, hogy ezek közül melyik kapcsolódik a Win10 upgrade-hez? Semmiféleképp sem szeretnék frissíteni Win10-re, és szeretném ezeket a nem szükségeseket elrejteni"Amúgy az itt lévő more information link bökdösése elég jó eredményekre szokott vezeni, hogy megnézd melyik frissítés konkrétan mit csinál
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
sz.j
nagyúr
válasz kraftxld #54882 üzenetére
Már bocsi, de Te most mire válaszoltál, mert én csak azt kérdeztem, hogy a frissítések között mi lehet (célozva az esetleges win10-re való kéretlen invitálásra)
Más
Közben utána néztem, hogy mik vannak a frissítésben ...
Hát mit mondjak .., nagyon kitartó az MS, mert a frissítések között újra ott található a KB2952664 számú is, hiába lett előzőleg törölve majd elrejtve ....[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Ma a WU 15 új frissítést jelzett. Mit lehet róluk tudni, telepíthetők?
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
W. A. Lacky
tag
válasz King Unique #54867 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, de sajnos ezen már túl vagyok, nem segített. Gyanítom, hogy vmi hardveres probléma lehet.
Üdv.:
W. A.
-
Gézengúz
addikt
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Ezt a videót szeretném áttölteni youtube-ra, mert így máshova is beágyazható:
http://www.atv.hu/videok/video-20160203-hegedus-zsolt-eb
Hogyan lehet ezt megcsinálni? Próbáltam különféle böngészőkiegészítőkkel, forrásban is kutakodtam, de egyik módszerrel sem tudtam ezt a videót letölteni Mit javasoltok? Fontos volna, köszi! -
Winnie The P
őstag
válasz King Unique #54874 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
mezis neked is köszönöm!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
King Unique
titán
válasz Winnie The P #54872 üzenetére
Hi,
Ilyenkor lemezkezelőben a "Kötet zsugorítása | Kötet kiterjesztése" opciókkal kell játszani, az adott partíciónál kattintva. Viszont utóbbi se mindig működik, nálam pl. minden partíción inaktív...
Én eleve az ilyen partíció átméretezési és összevonási műveleteket külső programokkal (AOMEI | MiniTool) szoktam elvégezni, amik sokkal kényelmesebbek és többet tudnak, mint a Windows beépített megoldása. Előbbi magyarul is tud és a "Partíciok átméretezése | Partíciók összeillesztése" menüpontok önmagáért beszél.(#54873) mezis: tehát már 2 szavazat az AOMEI-re. Hasznos kis program.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz Winnie The P #54872 üzenetére
Üdv.!
Van sok partició átméretező program, de mindegyiknél ajánlott először is az érintett particókról lementeni a fontos állományokat, törölni a fölösleges dolgokat (pl ccleaner), töredezettség menetesíteni (pl. wise disc cleaner) és csak ezután módosítani a méretét.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Olyan gondom lenne, hogy a lenti gépben lévő winchester 3 részre van particionálva (C: rendszer, D: vegyes, E: képek, játékok). Mivel a D-n lévő adatmennyiség elhanyagolható így onnan szeretnék 50 gb helyet az E-hez rakni. Kérdésem az lenne, hogy ezt mivel és hogyan tudnám megcsinálni? Köszönöm szépen!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Stooner
tag
válasz juharsirup #54870 üzenetére
Köszönöm!
Felraktam a másik topicba.
-
juharsirup
csendes tag
válasz Stooner #54869 üzenetére
Ennyi infó alapján nyilván nem. Az erre való topik itt található. Az oldal tetején olvasható téma összefoglaló alapján tedd fel ott a kérdésed!
Egyébként ha az adott típus hivatalos support oldalán találhatók Win 7-es meghajtóprogramok, akkor támogatva lesz. Ha nem, akkor nem teljesen biztos. Új gépeket ma már nem árulnak 7-tel, a telepítéshez mindenképpen matatni kell majd a BIOS-ban, és ahogy az én problémámból is látszik, az sem mindegy feltétlen, hogy milyen kiadást használsz a Windows-ból. Ha a telepítéshez kell help, írhatsz privátot nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Stooner
tag
Sziasztok!
Olyan notebookot szeretnék venni ,ami gond nélkül használható windows 7el.15 vagy 17colos kellene.
Tudnátok segiteni?[ Szerkesztve ]
-
juharsirup
csendes tag
válasz Doky586 #54839 üzenetére
Nem derült ki, hogy mi okozta a problémát, mert végül úgy kerültem ki, hogy egy multiverziós telepítőt használtam, aminek win 8 az alapja. Így hiba nélkül, simán felkerült a 7 (max egy kicsit többet kell frissítenem majd). Előtte próbáltam olyat is, amibe beleintegráltam a HP-hoz illő USB3-as drivert, de azzal sem volt szerencsém.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz W. A. Lacky #54865 üzenetére
Üdv!
Esetleg meg lehetne próbálni tisztán újratelepíteni az USB 3.0 drivert. Programok listájából rendesen uninstallálod, majd restart. Utána felrakod még egyszer, vagy már az újabb verziót, ha van. Aztán megint restart. Ha nem működik, akkor azon a rendszeren valami nagyon össze van kutyulva, amit innen távolról nyilván nem igazán lehet kibogozni...
[ Szerkesztve ]
-
kriszwells
aktív tag
válasz Doky586 #54852 üzenetére
Oké, de addig a pár napig nem lehet a gépet használni nem buli. Pár másodpercig megy rendesen, aztán fél percre percre megfagy legalábbis olyan a "gyorsasága" aztán megint kicsit jó... De, kösz. Valami majd csak lesz
Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
W. A. Lacky
tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy a 3.0 USB Host Controller nem működik a W7-ben? Már próbáltam drivert frissíteni, eredménytelenül. Az "Eszközkezelő" azt mondja, hogy: Az eszköz nem indítható el (Kód 10).
A neten talált idevonatkozó dolgokat végigolvastam, próbáltam, de semmi. Ugyanezen a laptopon egy újsütetű probléma: nem működik a webkamera.
Vkinek vmi ötlete? Nagyon megköszönném.W. A.
-
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
A kérdés a következő lenne, adott egy notebook és egy pc. Mind a kettőn win7.
A probléma az hogy a notebook egy elég korlátozott wifi hálózatra kapcsolódik(Kollégium). Se skype, se torrent nincs engedve.
A kérdés, hogy összelehet valahogy hozni, hogy működjenek ezek? Gondolom port van tiltva.
VPN vagy valami hasonlóval működhet? -
7Sony7
addikt
Üdv Srácok. Bocs, ha nagyon amatőr lesz a kérdésem, de azt vettem észre, hogy az üres! Dvd meghajtón villog a zöld led, mintha használná valami. Mi lehet ez? Kell emiatt aggódnom?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
brd
nagyúr
válasz #74220800 #54856 üzenetére
Mindegy a CPU, nem a teljesítmény kell neki, jórészt nem csinál semmi értelmeset, amikor így kiakad. Van valami bug a kódban, amitől egy magot 100%-ra terhel, és csak valamilyen esemény hatására (vagy idő letelte után?), kezdi el/folytatja az érdemi munkát.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
törölt tag
válasz Top cat #54854 üzenetére
Hát ennek még utána kell néznem hogy kell.. Amúgy kb két éve
raktam fel rendszert és nem volt semmi gáz, simán ment a frissítés. Azt meg nem értem hogy a microsoft miért nem tud felrakni az oldalára egy frissítéseket tartalmazó isot amelyet bárki letölthetne bármilyen érvényes licensszel.
@brd 2670mq i7-es procival produkálta ezt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hölgyeim és Uraim jól jegyezzék fel és szíveskedjék eljutattni az illetékeseknek.
Sp1-es win7 + office 2010: 174 db frissítés telepítése kb 16 órába telt (HDD ha ez valóban számít). Most a shut downnál 55 darabos csomag.
Ha feláll a rendszer tiltom az updatet. Elég volt ebből. -
Doky586
nagyúr
válasz kriszwells #54849 üzenetére
WindowsUpdate.. Ne törődj vele, pár napig(!) még keresi az updateket...
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz kriszwells #54849 üzenetére
Friss telepítés után még indexel, előtáraz stb, dolgozik a gép, nem csoda ha terheli a procit, memóriát.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Újraraktam egy Win 7 64bitet a gépre. Az első indítás után ez a képernyő van az intézőben és nagyon magas a cpu használat is, a gép is rettentő lassú. Mi lehet a gond?
Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
Tamy
senior tag
válasz qwertly #54847 üzenetére
Nézd meg az általad kiszemelt ikon elérési útját, pl. amit a Shutdown.exe -s -t 00 esetén felajánl, majd másold be a használni kívánt parancshoz. Ez tetszőlegesen variálható, pl. itt elég sok gyári ikon van: C:\Windows\System32\imageres.dll
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy képernyőzár ikont az asztalra ezt a parancsot használtam: Rundll32.exe User32.dll,LockWorkStation de sajnos nem tudok megfelelő ikont hozzá.Mert amikor elkészült akkor ikon cserét akarok de nem kínál fel semmilyen lehetőséget.Nem úgy mint ennél a parancsnál: Shutdown.exe -s -t 00 itt működik az ikon csere.[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
válasz kraftxld #54843 üzenetére
1) Memoriak hibatlanok, mint mondtam egyszer egesz este futott a memtest, illetve csokkentet modban nincs hiba. Szolid kondik vannak, atnezve nem puposak, illetve akkor csokkentet modban is ingadozna a fesz majd BS. A tapot mar kimertem multimeterrel es a biosban sem ingadozik a fesz, illetve akkor mar a hd sentinel jelezte volna, mivel a hdd-k egybol reagalnak erre.
Szoval sw hiba, azaz a win7 a hibas.
2) Eloszor en is a hdd-re gyanakodtam, de ha elolvastad volna most is az alol irok es mukodik hibatlanul, a tap es a mem itt is jo.
Ha csokkentet modban mukodnek a dolgok, akkor a hw-nek itt is ki kene buknia kizarasos alapon, de nincs hiba.
A legozas mar meg volt, irtam korabban. Ezenkivul ubuntu live mukodik mindkettonel.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Z10N
veterán
Hello. Ket eltero problema.
1) Bad Pool Caller (Bad Pool Header)
Az elobbi sorozatosan, az utobbi meg csak egyszer. Elotortenet este kikapcs, reggel bekapcs es ez "udvozolt". Eloszor driverre gyanakodtam. Csokkentettmodban + halozat elinditom, de semmi kivetnivalo. Minidump semmi erdekes, BlueScreenViewer semmi szokatlan. Az a vicces, hogy igy csokkentett modban is elhalalozott mar, de volt hogy egy napig igy ment.
hdd smart rendben, chdsk, hd sentinel semmi szokatlan, memtest + win mem ellenorzes hibatlan, vga cserelve, proci downclockolva
azaz egyertelmuen sw hiba, registryre gyanakszom
win javitas es naplozas nem segitett, helyrealitas ugyszinten
a forumokat atnezve, elegge eltero hibak idezhetik elo, de fokent driver hibara utal, viszont a naplozas nem mutat semmit
az a vicces, hogy ez egy 6(!) eves telepites, munkara volt hasznalva es tette ezt hiba nelkul, neha volt BS, de megoldodott magatol
2) Ideiglenesen telepitettem a htpc-re munka miatt egy win7-t. Egy het utan olyat csinal, hogy miutan betolt a rendszer irgalmatlanul lassu es fagy (ikonok nem toltenek be, program inditasra nem reagal, intezo/explorer+feledatkezelo fagy). Csokkentet modban viszont mukodik. Automatikus inditasokat letiltottam. Ez valoszinuleg a tartalek hdd hibaja lesz. Olyasmit csinal, hogy olvas-olvas megall, majd kezdi elorol, mintha abszolut alapfokon olvasna a hdd-t. Most csokkentet modbol irok + halozattal itt is
Viszont mindt mondtam itt meg mukodik normalisan es most masolgatok a hdd-rol normalis sebesseggel. A chdsk-ba viszont normal modban belefagyott
Szoval ennyit a win7-rol. Javaslatok?
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Werkly
őstag
Na lecummantott a 7-es is. Két külön HDD-n van két hetes. Le lettek húzkodva a winyók telepítéskor. Az egyiken lett futtatva egy WMI bat fájl. És most konzisztenciaellenőrzéskor leíró hibát dob visszaállításra. Nem indul el az egyik rendszer. Gondolom reinstall? Rohadna meg, hogy magától ellenőrizget. Na meg aki a Scriptet írta a micro oldalára segítségnek! Piszkosul nagyot segített!
-
Doky586
nagyúr
válasz juharsirup #54828 üzenetére
Mivel nem mutatsz a hibáról semmi fotót így inkább csak tippelgetni lehet: valószínű a szokásos W7 probléma. Ne használj USB3-as pendrivevot és ne USB3 lukba dugd. Ha ekkor is fennáll akkor a telepítőbe kell integrálni az egyedi laptophoz kapott W7-es USB drivert...
[ Szerkesztve ]
-
-
brd
nagyúr
válasz Doky586 #54820 üzenetére
Nem tudom, ilyenkor mi a helyzet. De az biztos, hogy a frissített Win10-nél kell tudnod igazolni a frissítési alapot. Ha kidobtad annak a számláját, valószínűleg így jártál. De a Microsoftot ingyen lehet hívni, esetleg próbáld meg!
-
juharsirup
csendes tag
válasz King Unique #54831 üzenetére
Na, erre én is, mivel retek 10-et igen durva fintorgások közepette vagyok csak hajlandó telepíteni. Mondjuk HP gépet is most vetettem akárkivel utoljára. Vagy így, vagy úgy, mindig probléma van a drivereivel.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz juharsirup #54830 üzenetére
Azért húzzák elő, mert sok esetben az (is) szokott ilyen-olyan hibákat okozni.
Ha ISO, pendrive, kiírási mód, BIOS beállítások valóban jók és nincs USB2.0/3.0 port anomálisa sem, akkor nagyon kíváncsi leszek lesz-e bármilyen ötletük a másik topikban...? -
juharsirup
csendes tag
válasz King Unique #54829 üzenetére
Vicces, hogy milyen szitokszó lett ez a mókolt dolog, és mindig kötelezően előhúzza valaki tarsolyból. Nem, nem az a gond (2015.nov-Kori). Próbáltam direkt MSDN-essel is. Az a gond, hogy jóval újabb a gép, mint amire a 7-eket még tervezték - annak ellenére, hogy driverek még vannak a 7-tel futtatott G3-akhoz, jó üzleti gép módjára.
Az egyedüli kérdésem, hogy milyen drivert hiányolhat, és abból honnan szerezhetnék be kitömöríthető formátumban. Anno azoknál a laptopoknál, amikre XP-t erőltetett volna az ember, csak egy SATA driver csomagot kellett pattintani a telepítőbe. Itt is hasonlóról van szó. Majd a másik topikban tán...
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz juharsirup #54828 üzenetére
"frissített Windows 7-et"
Nem natúr W7 ISO, hanem valami mókolt, frissítésekkel integrált, nem az a gond? Mert azért normális esetben nem kéne a telepítéshez semmilyen külön driver. Nálam utoljára akkor írt ki ilyet, amikor még anno a DVD karcos volt / ISO nem volt megfelelő.
-
Top cat
addikt
válasz juharsirup #54826 üzenetére
USB 2.0-ás portba tetted?
Itt a HP topic, itt is kérdezz rá ha nem megy valami.
-
juharsirup
csendes tag
Üdv! Telepítenék egy frissített Windows 7-et, amit pendrive-ra Rufus-szal pakoltam ki, eddig semmi gond (ezerszer csináltam stb.).
A célgép egy (új) HP ProBook 450 G3, amin sikerült engedélyezni a legacy bootot, és letiltani a secure bootot. A telepítő így el is indul, viszont illesztőprogram hiányában nem tudok továbblépni. Tudnátok abban segíteni, hogy mit kéne a telepítőbe integrálnom, hogy ne legyen gondja? Amúgy a HDD-t M.2-es SSD-re cseréltem benne (látja a BIOS, ezzel sincs gond).
A legvégső esetben nyúlnék csak a Win 10-hez. :s
[ Szerkesztve ]
-
selmak15
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is hasonló gondom lenne mint forras2-nek. Win7 alatt a hang spontán elmegy. (játék, netezés közben), Utána már médiafájlokat sem nyit meg a gép.
Eddig nem volt ilyen gond. A gép újraindítása illetve a feledatkezelőben az explorer.exe újraindítása megoldotta, de kellene vmi végleges megoldás.
Köszi a segítséget. -
törölt tag
Hi!
Story folytatódik.... Szűz rendszer folyamatosan frissít. Közben felraktam rá egy 2010-es office-t és most megkínált shut downnál egy 174 db-os szeretetcsomaggal. Valamelyik összetevőt vagy félórán keresztül telepít. Ha így halad ma nem tudom használni a gépet (LOL kínomban). Most nyugtassatok meg hogy csak Bill szopat engem és nem hardveres hiba van. Hp 8560w négymagos cpuval és 8gb rammal. -
titán
Sziasztok!
Egy ideje nem frissitettem a windowst, amit szeretnek most potolni. Tudnatok segiteni melyik frissitest ne szedjem le, ha semmikeppen nem szeretnek windows 10-et?
Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
Tehát akkor a Win7 esetében már nem vagy köteles semmit igazolni számlával (#54798) mivel az ~7éve jelent meg, akkor vetted, számlát 5év után kidobtad..
Win8 esetében ezen számla be nem mutatásra csak jövő őssztől vagy jogosult, de Win10 (ingyenes upgrade miatt) már mondhatod hogy a kidobott számlás W7-ről frissített 10-re, ezért nincs számla.. (vagy ezért évült el a bűncselekmény?) -
forras2
őstag
válasz forras2 #54815 üzenetére
Nahm, azt teljességgel ki tudom jelenteni, hogy nem a TS-emmel van a baj, mert most megpróbáltam 4 különböző verziót, és mindegyikkel ugyan ezt csinálja. Tehát valami "vindóz" beállítási hiba lesz.
Mi okozza azt, hogy egy bizonyos programban van hang, és sehol máshol nincs, amíg az a bizonyos program függ? -
brd
nagyúr
válasz Doky586 #54803 üzenetére
Én is 5 évről tudok (plusz a vásárlás évében az év végéig tartó idő).
A Tesco-nak kell bizonyítania, hogy fizetés nélkül vetted magadhoz (és hogy onnan vetted el), nem neked, persze lehet, hogy bepróbálkoznak, de nem szabad hagyni magad.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Ide is beteszem a kérdésemet, hátha valaki már találkozott ilyen jellegű hibával...
Ha fut a teamspeak 3, akkor sehol máshol nincs hangom. Youtuben nincs hang, játékokban nincs hang, winamp nem szól. Valszeg a TS tilt le valamit, mert pl a winamp ilyenkor el sem indítja a zenéket, mintha a TS letiltaná. De az is lehet, hogy valami windows hang beállítási hiba. Esetleg van valami konkrét ötletetek, hogy mi lenne a megoldás? -
pruzsi
őstag
Kis segítséget szeretnék kérni!
Kisebb anomália adódott apró hiba de...
Szóval egér jobb klikk az asztalra majd a menüje a bal oldalra rendeződik eddig a jobb oldalra rendeződött mit ahogy a műszakilag kivértezett képen illusztráltam. A fehér pötty a egér kurzort jelöli szóval a zöld színnel határolt területen volt eddig a menü és oda is szeretném visszaállítani. -
Lesliegold
tag
-
XGame
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan probléma lenne, hogy van egy rendszergazda felhasználó (azaz én) és egy korlátozott fiók (azaz párom). Csak a "C" meghajtóhoz van engedélye, minden mást tiltótam. Mégis ha a keresőbe be ír valamit azokat is kidobja amik le vannak védve és onnan meg is tudja nyitni azokat a nappákat. A kérdés az hogy lehetne ezt is le tiltani. (Csak azok közt keresen amikhez engedélye van)
[ Szerkesztve ]
Aki korán kell az...hűlye!
-
kraftxld
félisten
válasz Lesliegold #54806 üzenetére
Telepítsd újra a DirectX 10-et.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
S-IW
tag
válasz Lesliegold #54804 üzenetére
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Jogtiszta win7/64 prof van a gépemen. Decemberben lett újratelepítve, tehát még biztosan nincs szétcseszve. Egy régebbi játékot kaptam most kézhez, ami telepítés után ezt mondja:
A program nem indult el, mert d3dx10_40.dll hiányzik a számítógépről. A játékot már újra telepítettem, ugyanez. Mit tehetek?
(sfc/scannow rendszerellenőrzés megvolt: A windows erőforrás védelem nem tapasztalta az integritás megsértését)Köszi!
Xiaomi Redmi 3
-
Doky586
nagyúr
Magánszemély hány évig köteles megőrizni egy számlát? (törvény)
Ennél régebben kiadott OS tipusra már bárki mondhatja hogy már kidobta..?Ha bemegyek a Tescoba és nincs nálam a nadrágom számlája akkor lehet hogy gatyában távozom mert nem tudom bizonyítani hogy az az enyém, és ők is árulnak ilyet...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest