Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz margithid #55098 üzenetére
Pl ezért:
When you do your Windows 7 install make sure that there are no drives connected apart from the one you're going to install onto. If another drive is available then the install kit will put the reserved partition there instead of on the OS drive.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz irednek #55096 üzenetére
Sok sikert!
margithid: Ezt meg ezt találtam neked. És még egy, ha nem olvastad volna.
De ebben nem is értem a w7 lelkivilágát, mert az ultimate nem csinált ilyen picivackot a pro meg igen. V csinált, de töröltem?! Rég volt
Mindenesetre az ulti elfért 15 gigán kényelmesen, mindig volt 1-2-3 gigám üresen, most meg a pro nem akart elférni ennyire...Viszont egy kérdés tőlem is: w7 lapozófájlhoz kéne nekem progi, ami méri és jegyzi folyamatosan a méretét, de anno nem jegyeztem meg a nevét... Aki használt már ilyet, nevet és tapasztalatokat?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz margithid #55090 üzenetére
Hogy került máshová?!
És ha az ssd 1 partíció, és oda telepíted eleve a rendszert?* Engedi simán az ssd-re telepíteni? A neten olvasottakból ítélve, kellene.
*Legalábbis nekem a maga partíciójából veszi le azt a picit (c:-ből, és elrejti), eszébe se jut máshova tenni, de nekem a hdd-n van.irednek: Hát akkor elég szívás, mert ha a beállítások stimmelnek, akkor v a gép túl régi a w7hez, és azért csinálja, de w7/64-nél ezt azért nem hinném, v fogalmam sincs.
Próbáltad automatikus csatlakozás nélkül is?
Egyet tudok még segíteni, küldök priviben képeket a beállításaimról, és összehasonlíthatod, mert most benne van még a szélessávú is, és működött, csak kipróbálni volt, és most már wifin megy, de ennyi még látszik.
[ Szerkesztve ]
-
Stooner
tag
Sziasztok!
Windows 7et akarok rárakni egy laptopra, most először.A segitségeteket kérném
Milyen frissitéseket nem szabad letölteni,ha nem akarom a windows 10et?
Átolvasva a fórumot ezeket találtam: KB2952664
KB3021917
KB3035583 - ez a GWC.exe
KB3068708
KB3075249
KB3080149
KB3102810
KB2952664
KB3123862Ezeken kivül még lenne valami?
-
margithid
veterán
Olyan gondom bajom lenne, hogy a win7 müködéséhez szükséges 100 mb hely nem azon az ssd-n van amelyiken a rendszer.
Át lehetne valahogy rakni ezt a 100 mb-ot arra az ssd-re amin a rendszer is van?
Rendszer helyreállító lemezt készitettem, de indítás javítás alatt enm csinált semmit. Írta, hogy forduljak a gyártóhoz. 160mb-os dvd-n lévő lemezkép, amit a windows csinált. -
irednek
csendes tag
válasz #73820095 #55087 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Konkrétan egy régebbi gép kapott egy ssd-t és egy friss, tiszta w7 installt. Tisztító program nincs fent. ESET szintén tiszta install, de még mielőtt felkerült, előtte sem jegyezte meg a jelszót. A probléma nem néha néha jelentkezik, hanem konstans jelen van. Átfésültem a fél netet megoldásért, de nem nagyon találtam (persze lehet, hogy rosszul keresek).
-
törölt tag
Azért úgy olvasod is, amit ír?
irednek: Ha minden rendben a vindózzal, vmi olyan tisztítóprogira tippelek elsőre, ami kitöröl jelszavakat. De nem zárnám ki, h régi a vindóz, és bugzik már, és akkor újra kell húzni. De ennél alaposabban is leírhatnád, pl mikor jelentkezik a jelszóvesztés.
[ Szerkesztve ]
-
irednek
csendes tag
Sziasztok!
Végigkeresve a w7 fórumot, nem találtam választ a problémámra. így a segítségeteket kérem:
Adott egy w7(64) sp1.
Adott egy digi net, router nélkül, közvetlen a hálókártyába bedugva. Kapcsolat PPPOE.
Mindent be lehet állítani, működik rendesen, indul automatikusan, egy kivétellel:
nem hajlandó megjegyezni a jelszót, csak a felhasználó nevet (nyilván 100x kipipálva, leokézva, stb.), így azt mindig manuálisan be kell pötyögni.Van-e erre valami megoldás, másnál is jelentkezett esetleg ez a probléma?
Ha nincs, van-e valamilyen program, amivel ki tudunk küszöbölni ezt az apró, de nagyon bosszantó problémát?
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz kraftxld #55074 üzenetére
Nem tudom mi lehet, csináltam rendszer helyreállító lemezt, ott s eészleli az egeret.
Berakom, a dvd-t, újraindítom a gépet, dvd-ről bootolok, indulna a rendszer helyreállítás, és a nyelvi beállításoknál rögtön nem tudok továbbmenni, mert nicns egérkurzorom...
Biosban még semmi gond nincs.
Ez alapján mi lehet a gond? -
Z10N
veterán
válasz kraftxld #54843 üzenetére
FEJLEMENY:
1) Atmozgattam a kabeleket a tapnal es a sata kabeleket. Parat most lehuztam, igy elindul es nincs hiba. De ketlem, hogy 3 db hdd kb 15-20W fogyasztasa lenne sok a tapnak es okozna instabilitast. Letezhet, hogy rossz sata kabel okozzon ilyet. A hd sentinel akkor mutatna a hibat. Most legutobb: BAD_POOL_HEADER.
Furcsa mod, ha az osszes hdd rajta van a tapon es kivettem a 4 modulbol 2-t a memoriak kozul, akkor nincs hiba. Viszont belefagy a tolto kepernyobe allandoan. Memoriak tesztelve, hibatlanok. Alaplap szinten.
2) Ez tuti szoftveres. 6 napig (!) ment csokkentett modban a gep (letoltes). Most ujraindiottam es megint lassu. Egy cpuz betoltesre 5 percet es vlc-re 15(!) percet kellet varni amig betoltodott. Persze igy is kifagynak. A hdd tovabbra is szakasosan olvas, mig csokkentett modban nincs ilyen hiba. Viszont amig normal modban ment igy, csinalt a hdd-re egy tucat gyenge szektort
Semmilyen drivert nem raktam fel az amd es tplinken kivul. Gyari minden es friss telepites, mint mondtam.
Amugy egyik naprol a masikra csinalta. Legutoljara UT4 alphat telepitettem, az csak DX-t es .NET-t rakott.# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
w.miki
veterán
Win7-es megosztott mappába szeretnék XPs gépről file-t küldeni, de nem sikerül.
Win7-ben meg van osztva a mappa, elvileg mindenki írhatja/olvashatja.
XP látja is a Teljes hálózat Workgroup mappájában a PC-t, de ha csatlakoznék, nevet, és jelszót kér.
Pedig egyik gépen sincs sehol sem jelszó, mindenhol ki van kapcsolva, sehol nem kérik.
Az XPről mégsem tudok rácsatlakozni a Win7-es gépre.
De miért?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
krealon
veterán
Az osszefoglaloan linkelt win10_kill.zip-et frissitettem az elozo hozzaszolas alapjan.
-
krealon
veterán
válasz Predator2 #55075 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/windows_7_olvasd_el_az_elso_hsz-t_warez_tilos/hsz_54925-54925.html
"Az mostani pakkban a KB2952664 és a KB3123862 a kakukktojás.."
-
Predator2
addikt
Helló
Ezek nyugodtan telepíthetem? Nincs közük a win10-hez, vagy ahhoz, hogy kémkedjen utánam a Microsoft.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
kraftxld
félisten
válasz margithid #55071 üzenetére
A bios-ban kapcsold be a kompatibilitási módot az usb eszközökre.
Az alaplap pontos típusát ismerve meg lehet mondani, hogy lehet ezt beállítani, ennyi infó alapján max betelefonálós jóslóműsor szinten lehet segíteni.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Doky586
nagyúr
válasz margithid #55069 üzenetére
Vannak kis sufni cégek akik pénzért kompletten megcsinálják neked a telepítést.
Lehet hogy el se kell menni hozzájuk, mert átveszik a gépet és a pénzt is a villamosmegállóban a Mátyás téren és azt mondják 2óra mulva ugyanitt találkozunk... soha többé nem lesz gondod azzal a géppel
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Sziasztok! Win7et szeretnék telepíteni ,de en mtudok particionálni.
Tudna valak isegíteni? -
fezsoo
aktív tag
Sziasztok!
Újra telepítettem a gépem. Win7-el.
Böngészőt is tettem fel. Firefox-ot!
Évek óta ezt használom.Minden oldalra azt kapom, amit megnyitni próbálok hogy a kapcsolat nem biztonságos!
Van ahol külön engedélyezni tudom a tanúsítvány elfogadását. De sok oldalnál nincs ilyen.Mit tegyek?
Másodszor telepítettem újra a rendszert. Mégis ezzel kell szembesülni.
Sosem volt még ilyen problémám. De egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.A rendszeridő pontos.
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
2 routert használok
1 kábelről adja a wifit
a másik pedig LTE előfizetésesannak örülök, ha elmegy a net akkor átvált egyből LTE-re
de jó lenne ha kapnék róla valami infót hogy mikor is teszi ezt
(az lenne a legjobb ha mindig tudnám hogy éppen melyik wifi-n vagyok
nem csak akkor ha ráklikkelek vagy odaviszem az egeret)én valami olyasmit szeretnék hogy nem magát a wifi ikont látom
a tálcán hanem pl kiírná a wifi nevétilyesmire van megoldás ?
Kösz!
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Win 7-et vissza lehet állítani egy olyan pontra ahol még mondjuk semmilyen program nem feltelepítve? Biztos vagyok benne, hogy lehet de hogyan kell
-
Doky586
nagyúr
válasz #10234880 #55043 üzenetére
CD-ről tudtommal sehogy mert nem fér rá a telepítő..
DVD-ről pedig a bios(uefi) boot menüjében (F11?) az UEFI kezdetű sorral válaszd ki a DVD meghajtót. Bioson belül maradjon az SSD az elsődleges booteszköz.
(semmi file másolgatásra nincs szükség mint pendrive esetén)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Erre valaki,valamit? (#55043) pl. bú, vagy bá?
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Tudnátok nekem segíteni?
A win7ben a parancsikonról,hogy lehet leszedni a bal alsó sarokban lévő nyilat?
-
föccer
nagyúr
-
kraftxld
félisten
-
XGame
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan probléma lenne, hogy van egy rendszergazda felhasználó (azaz én) és egy korlátozott fiók (azaz párom). Csak a "C" meghajtóhoz van engedélye, minden mást túlzottam. Mégis ha a keresőbe be ír valamit azokat is kidobja amik le vannak védve és onnan meg is tudja nyitni azokat a nappákat. A kérdés az hogy lehetne ezt is le tiltani. (Csak azok közt keresen amikhez engedélye van)
Aki korán kell az...hűlye!
-
törölt tag
Hali, az lenne a kérdésem,hogy lehet külső cd/dvd meghajtóról telepíteni W7-et GPT-s lemezre? Van aki ezt megtudja mondani pontosan?Légyszi, köszi,.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Jól van lapozzunk, térjünk vissza a topic témájához.
-
törölt tag
válasz King Unique #55032 üzenetére
Én is kitörölök a c:-ről minden feleslegeset, de nem ezzel a könyvtárral kezdem
-
törölt tag
válasz King Unique #55024 üzenetére
Ugyan hagyjad már törölgetni, legalább van egy bátor ember, aki majd leírja a tapasztalatait
Mint anno az "Apuuu, mi az a format c:?"
Egyébként emg természetesen le lehet könnyen törölni, pl live windows, és hasonlók. Nekem is van ilyen (vmi linuxos, de nem a live, csak a neve most nem jut eszembe ), de néha rendkívül hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
mazza
tag
Sziasztok!
Adott egy Windows 7 Professional x64 rendszer, 235 frissítést töltött le, leállításkor végigment a telepítés, majd indításkor egy idő után úgy dönt a frissítések konfigurációja résznél, 0%-nál, hogy a konfigurálás nem sikerült, módosítások visszavonása.
Ez mitől lehet? Sokáig tart ez a visszavonás művelet; ki lehet valahogy kerülni? -
brd
nagyúr
válasz Newyorker #55023 üzenetére
Kézzel sehogy. Ha a Lemezkarbantartós frissítést telepítetted, akkor a WU után maradt régi verziós file-okat is ki tudja neked takarítani. Annál jobban csak újratelepítéssel lehet csökkenteni a méretét (jelenleg, de valószínűleg ez már így is marad).
The only real valuable thing is intuition.
-
King Unique
titán
válasz Newyorker #55025 üzenetére
És szerinted Win7-ben nincsen lemezkarbantartó, nem lehet vele a felesleges fájlokat törölni...? Még a hivatalos MS leírás is azt ajánlja [link] + ott a google [link], [link].
Amúgy meg megfelelő méretű partíciót kell neki adni, nem kicentizni és akkor máris nem kell ezzel foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz King Unique #55024 üzenetére
Nekem win 7-em van! De nem manuálisan ebből hogy lehet? Csakmert manuálisan se tudok és vagy 15 giga
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
Windows 7-em van és a winsxs mappát szeretném törölni! Hogy tudom legegyszerűbben? (köznyelven leírva kérem ) googleba nem találtam norm leírást
[ Szerkesztve ]
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Runner_fxr
Ármester
válasz alfiboy #55021 üzenetére
Én se látok rá most megoldást, kénytelen leszek újabb verziójú windowst feltenni. 8.1 vagy 10.
mezis: Végigpróbáltam az összes usb-t, egyikben sem érzékeli a pendrive-ot.
Lan az elvileg van, de én wifiről kapom a netet a felső szinten, majd lehet kipróbálom mégegyszer hogy rádugom a kábeles netet, hátha életre tudom kelteni. Ha nem akkor újabb verzió lesz. -
alfiboy
aktív tag
-
mezis
félisten
válasz Runner_fxr #55008 üzenetére
Ethernet hálózatot sem kezeli ?
Végigpróbáltad az összes csatlakozót ?mezis
-
trincsi23
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy mi megoldás ebben az esetben?
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: Viber.exe
Alkalmazásverzió: 5.4.0.1664
Alkalmazás időbélyegzője: 564074b6
Hiba – modul neve: StackHash_0a9e
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivétel – eltolás: 00000000
Kivételkód: c0000005
Kivételadatok: 00000008
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.768.2
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Windows 7 operációs rendszert használok.
-
zoo8800
veterán
Ha már feljött a téma, hogy kell Win8-as telepítőbe win7-et tenni?
DW-n olvastam erről, hogy eleinte úgy néz ki, mintha Win8-at telepítene az ember, és első újraindítás után lesz Win7-es kinézete a telepítőnek. Aztán persze Win7 települ.
(bocsi a pontatlan megfogalmazásokért)
Szóval, hogy?rip and tear, until it is done
-
Puma K
nagyúr
válasz #73820095 #55013 üzenetére
Nincs para csak a frissítések keresésével bíbelődött el egy jó darabig... már meg vagyok mindennel ami kellett, szóval remélhetőleg nem kell több frissítést leszednem... ma már
Amikor írta akkor ment az újraindítás, majd újbóli keresgélés és így tovább.
Csak az elején gondolkodott sokat amikor a 176 letölthető frissítést találta, mert most lett újra rakva a masina... aztán a listából válogattam mi kell és mi nem az alapján amit a fórumtárs kollégák írkáltak, hogy mit ne tegyünk fel.[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Runner_fxr #55007 üzenetére
Az viszont érdekes, hogy az usb-s billentyűzet és usb vezeték nélküli egér működik. De ha bedugok egy pendrive-ot azt nem látja. Erre van valami ötlet?
-
Runner_fxr
Ármester
válasz alfiboy #54998 üzenetére
Még egy probléma adódott, amint feltelepült a windows 7, nem érzékeli az usb-t. Az eszközkezelőben sem látom. "Sajnos" nincs dvd meghajtóm, csak pendrive-ról tudok telepíteni. Viszont ha nem érzékeli az usb-t akkor ezt jól megszívtam megint, mert így nem tudok drivereket másolni a gépre.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz juharsirup #54986 üzenetére
"Vársz egy pár napot és lesz egy ismertebb release-ből januári integráció"
Az én számításom szerint Januárig még 11hónap van hátra...
[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
válasz kraftxld #54846 üzenetére
Azert tettem fel a kerdest, mert sw a gond nem a hw es abban kellet volna segitseg (nem vicceskedni jottem).
Ha hw hiba lenne csokkentet modban nem tudna 4 napig menni egyfolytaban masolas/bongeszes/letoltes/stb.
A masodiknal milyen driverre gyanakodsz? Teljesen friss telepites. Amd es tplink wifi volt csak telepitve.
Ui: Mivel tapasztalt vagy e teren, igy gondolom talalkoztal mar ilyennel.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Z10N
veterán
válasz sfdrakex #54845 üzenetére
Ezt mondjuk ketlem. Amugy mar 4 napja egyfolytaban megy a ket gep csokkentett modban es semmi hiba es lassulas. Ezert nem ertem. Az utobbit mar kiprobaltam es igy is anomaliat csinal. Viszont ha csak 1 hdd-t hagyok a sata portokon akkor nem dob bs-t, de igy is ujraindul.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
törölt tag
válasz King Unique #55000 üzenetére
Én is azt hittem...
És nem is lett volna ez a kaland, ha egyből az usb-vel kezdek... Csak hirtelen nem tudtam, hova tettem a pöcköt (ez csak egyen ilyen icipici minipendrive, és mellesleg ott volt persze, ahol emlékeztem, csak rákerült vmi...), és gondoltam, akkor egykutya, legyen a lemez, majd kipróbálom máskor a pendrive-ot, aztán meg 2ségek közt kerestem még jó ideig a dvd-vel való befürdés után, h vajon azt el fogja-e fogadni, mert különben nagy kutyagumi úgy nagyhirtelenjében... Meg is lepődtem, h onnan meg aztán milyen simán települt az előzmények után
És mindez csak azért, mert tudja az uefit, de a biosban nem lehet állítani. Ritka gyenge bios-a van a gépnek, szinte smit sem lehet állítani benne...
-
juharsirup
csendes tag
válasz King Unique #55000 üzenetére
A telepítő win 8-as, de multiverziós, tehát ha a 7-et választod, azt pakolja fel. De ez már warezesebb téma.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest