- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Winnie The P #66131 üzenetére
Csak a fantázia szabhat határt a Rainmeterből annyi mindent ki lehet hozni.
Ha kérdésed van írj nyugodtan, segítek ha tudok.
[Rainmeter skins link] -
bobalazs
nagyúr
válasz Winnie The P #66131 üzenetére
Megnyitod a linkelt weboldalt. A Show me the weather in.. kereső mezőbe beirod a városodat
a példa alapján https://weather.com/weather/today/l/HUXX0139:1:HU
cimben szereplő HUXX0139 -et irta be a widgetbe.Egyébként meg, nekem jobban tetszik a SimplePerfmeters -WX modulja, azzal nincsenek ilyen beállitások. Az ablak jobb felső menüjében ott egy csillag jel, rányomva bejön a keresője.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Winnie The P #66081 üzenetére
Én rainmeter-t használok, sokféle időjárás widget van hozzá.
Mórahalom Huxx kódja: HUXX0139
[link] -
én a Foreca weather-t használom...
-
Zoz
őstag
Én ezt használom: Weather Monitor
-
zolee001
őstag
válasz Winnie The P #65670 üzenetére
sfc/scannow volt már?
esetleg megeszi: EZT
-
SP4C3
veterán
válasz Winnie The P #65583 üzenetére
Miért fontos neked a BITS? Mely alkalmazás/programod igényli?
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
zolee001
őstag
válasz Winnie The P #65583 üzenetére
A BITS többek között a windows update egyik összetevöje, érdemes letölteni a WU troubleshootert ami nagy valoszinüséggel helyrerakja vagy lehet manuálisan is parancssorbol
-
nagyúr
válasz Winnie The P #65585 üzenetére
Van még egy másik is.
A rendszer partícióra jobb gomb, tulajdonságok, eszközökök és a kötet ellenörzése, vagy valami ilyesmi lesz.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Winnie The P #65321 üzenetére
CMD-t nyiss rendszergazdaként majd SFC /scannow parancsot ad ki.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Winnie The P
őstag
válasz Winnie The P #65321 üzenetére
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
R3nts
senior tag
válasz Winnie The P #64538 üzenetére
Köszönöm szépen !
A KB4033342 nekem nincs a listában(viszont az előzményekben fenn van már a 4.7-es frameworköm)de a másik kettőt akkor feltolom,köszi mégegyszer!ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
westlake
félisten
válasz Winnie The P #64426 üzenetére
Ez a havi csomag. Kihagyni egy havi "gyűjteményt"? Biztos vagy ebben? Ráadásul mostantól az ominózus Intel patch az összes többi havi frissítésben benne lesz. Rég nem úgy működik a Windows 7 sem, hogy hónapról-hónapra kiadogatnak 10-15 darab "kis" frissítést, amikből tetszés szerint lehet szemezgetni. Ha letiltjátok a mostani frissítést, akkor nyugodtan letilthatjátok az egész Windows Update-et, mert pontosan ugyanazt éritek el mindkettővel.
Play nice!
-
válasz Winnie The P #64426 üzenetére
Ez még nem AZ ........
-
sz.j
nagyúr
válasz Winnie The P #64424 üzenetére
Elnézést, akkor félreérthető voltam, mert csak jelezni akartam, hogy az intel 1150 rendszeren nem volt gond ...
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Fürkésző
tag
válasz Winnie The P #64249 üzenetére
Köszönöm.
A fórum általad megadott részén körülnézve kevésbé drasztikus megoldásokat kerestem (frissítési előzmények törlése - remélem - így elmarad).
Egyelőre célravezetőnek tűnik a gép újraindítása után a dátum visszaállítása 2017.12.02-re, majd a Windows Update futtatása. Most (legalábbis az egyik gépen) talált frissítést és le is tölti. Remélem, innen már nem lesz gond.
De ez komoly, hogy Microsofték egyszerűen "elfelejtettek" egy lejárati dátumot frissíteni? És ezzel milliók gépén (ha kézi beavatkozás nem történik) örökre blokkolni a Windows frissítéseket? És ezt még a média sem kapta fel?
papi77
Nem volt rendszer-karbantartó futtatva.
Mint kiderült, maga a Microsoft bénította meg.[ Szerkesztve ]
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
quailstorm
nagyúr
válasz Winnie The P #64247 üzenetére
Ha esetleg friss telepítés és ez az első alkalom, akkor arra tudom ráfogni, nem mostanában használtam ezt legutoljára.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Winnie The P #64220 üzenetére
Minden hónapban lesz/van, és áttekeri az egész fájlrendszert kb, tehát tényleg kín kivárni néha. A tudása meg nem túl magas, egy korlátozott méretű listára keres célzottan (leggyakoribb férgek). Inkább soron kívül egy külső víruskergetőt futtatnék havonta...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Winnie The P #64217 üzenetére
-
quailstorm
nagyúr
válasz Winnie The P #64217 üzenetére
Nagyon régóta, bár nem szokott előjönni ez az ablak.
Sok értelme vírusirtó mellett nincs, cserébe megnöveli az update idejét.
Én így szabadultam meg tőle. -
Nyíl
tag
válasz Winnie The P #64144 üzenetére
egy lejárt tanusítvány okozta a gondot, másnap már javította is a MS, amikor már élt az új 2025-ös lejáratú, akkor a WU a következő keresésnél automatikusan lecserélte a régit az újra, és megoldódott magától a dolog ...
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Winnie The P #64147 üzenetére
Nem túl bonyolult:
Rendszergazda-ként indított Parancssor-ban futtasd le a következő parancsokat:net stop wuauserv
ren c:\windows\SoftwareDistribution softwaredistribution.old
net start wuauservParancssor bezárása után mennie kell a keresésnek.
Törli a frissítési előzményeket!!!Ha nem tudod kiválasztani a más termékek frissítését akkor az IE-ben be kell írni:
Megbízható helyek-re a https://*.microsoft.com-t
Kompatibilitás nézet-be a *.microsoft.com-tEgy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
titán
válasz Winnie The P #64144 üzenetére
Nálam vasárnap este jött elő a 80248015 hibakód, első megoldásként az ebben lévő wu_repair-t futtattam le. Emiatt kaptam az általad is mutatott hiba üzenetet, amit az itt leírt megoldással orvosoltam, ment is a keresés de csak Windows-ra, a többihez az itt megadott IE beállítás kellett.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Nyíl
tag
válasz Winnie The P #64131 üzenetére
az én problémámra nincs benne megoldás, nekem egyáltalán nem is keres a WU, a hibakóddal leáll...
-
Zoz
őstag
válasz Winnie The P #63930 üzenetére
Elvileg már régen lejárt a frissítési határidő, azonban gyakorlatban simán megy a frissítés továbbra is. Simán beírod a telepítőnek a 7-es kódot és kész. De működik a telepített rendszer frissítése is.
Azonban azt nem lehet tudni, hogy mikor jut eszébe a Microsoftnak, hogy letiltsa ezt a lehetőséget.
Így ha biztosra akarsz menni, akkor fölteszed most (mondjuk egy másik vinyóra) a 10-et, és aktiválod. Így el lesz tárolva a Microsoft szerverén a géped hardver azonosító alapján, így későbbi újratelepítéskor már ez alapján tudod aktiválni.Egyébként nem tartom túl valószínűnek, hogy megszüntesse ezt a lehetőséget a Microsoft, ha már évek óta nyitva hagyta... úgy lehetnek vele, hogy inkább szaporodjanak a Win10 felhasználók. De biztosra nem lehet venni, ezért javasoltam, hogy csináld meg most.
-
Kékes525
félisten
válasz Winnie The P #63864 üzenetére
Pedig ott kell lennie. Valószínűleg valamelyik program indítja. Esetleg egy program után paraméterként lehet jelen. Próbáld meg azt, hogy a szolgáltatások között lekapcsold a Net.Framework-öt. Mindenütt vedd ki a pipát a Net.Framework-nél. A képen én nem vettem ki.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz Winnie The P #63862 üzenetére
Az "Everything" fülön keresd meg (ctrl F) és a pipát vedd ki előle.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Winnie The P #63860 üzenetére
Nézd meg milyen programok vannak az automatikusan indulók között. Autoruns for Windows v13.80 A "Logon", "Scheduled Tasks" és a "Services" fülek az érdekesebbek, mert ezek között lehet az üzengető program. Mivel közvetlenül a frissítés után jelent meg az üzenet, a Microsoft programokra is figyelj.
Amikor kinyomod a hibaüzenetet, nézd meg a System Explorerben a History fület is, mert ott jeleznie kell, hogy melyik program lépett ki.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Winnie The P #63858 üzenetére
Nézd meg, hogy melyik program csinálja. Például ezzel: System Explorer
-
Tiger.
nagyúr
válasz Winnie The P #63418 üzenetére
?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
galaxys80
veterán
válasz Winnie The P #62750 üzenetére
Ez a válasz nem minden esetben jön be.
Mit kellene ott olvasnia a problémájáról? -
fcc
aktív tag
válasz Winnie The P #62750 üzenetére
És ott mit kellene látnom? Mert az én problémámra nem látok ott megoldást.
-
jacint78
addikt
válasz Winnie The P #62184 üzenetére
Áhh, én kérek elnézést. Ahogy látom nem ez az egyetlen, ami háromszor lett telepítve. Lehet, hogy csak a félbemaradt telepítések miatt ez maradt a listában, én nem foglalkoznék vele, májkrémszoft rendszerről van szó, tehát egy kis hiba az píprforma.
anorche1
Nem lehetne szólni a cégnél, hogy ne szarozzanak már ilyen hülyeséggel? Vagy céges policy, hogy a céges gépet csak céges feladatokra lehet használni? Ha utóbbi, akkor eleve nem örülnének a bolygatásának szerintem...
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
westlake
félisten
válasz Winnie The P #62184 üzenetére
Nem, nem normális. Viszont eddig csak te jeleztél ilyen jellegű problémát. Szerintem csak valami lokális hiba.
Play nice!
-
jacint78
addikt
válasz Winnie The P #62181 üzenetére
Kicsit nézzetek már körül, minden második hozzászólás erről szól! Nyílván valami lokalizációs hiba van, ennyi.
type your text here..
-
kispx
addikt
válasz Winnie The P #62181 üzenetére
A neve? Az igen.
Az, hogy 3X települt? Az nem. -
konci79
őstag
válasz Winnie The P #61399 üzenetére
Rád fér a frissítés,2napja csak töltesz,de nem frissülsz?
-
fordfairlane
veterán
válasz Winnie The P #61393 üzenetére
A hónap második keddje a "patch-kedd". 14-re esik.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
titán
válasz Winnie The P #61393 üzenetére
Csak jövő héten esedékesek, mindig 8-14. közötti kedden jönnek.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
törölt tag
válasz Winnie The P #60240 üzenetére
-
kovaccss
tag
válasz Winnie The P #59828 üzenetére
Mi a helyzet a nemkívánatos telemetria, stb. dolgokkal? Ezeket hogyan lehet 1-2 kattintással kikerülni minden frissítéskor? Nem telepítettem fel soha mindent ellenőrzés nélkül.
-
kovaccss
tag
válasz Winnie The P #59824 üzenetére
Ha ilyen egyszerű lenne, nem kérdezném meg itt. Ezt csináltam. Nem lehet így simán visszacsinálni a frissítés szolgáltatás bekapcsolását, mert a feladatkezelőben nincs ott. Amíg ott volt, ki lehetett kapcsolni.
A nemkívánatos telemetria, stb. dolgokról sem ír az összefoglaló. Nem akarom havonta 2-szer egyenként keresgetni és kikerülni a telemetria, Win10 erőltető, stb. frissítéseket, amiket már 20-szor kikerültem, nem raktam fel. Ezért nem frissítettem 1 éve a Wint, mert túl sok munka mindig végignézni.
Hol a lista ezekről a frissítésekről? Nincs valami program, ami automatikusan kikerüli ezeket? Már több a kerülendő frissítés, mint a normális, ami hasznos. -
dugo_
veterán
válasz Winnie The P #58459 üzenetére
System Icons - Enable or Disable
Ezeket nézd végig. Én egyből ugranék a OPTION TWO Using a REG File Download 1. To Enable the Action Center Icon részhez.
Ugyanitt első dolgom friss telepítésnél elrejteni azt az egy ikont. Mégis mi szükség van rá?
-
yanna
addikt
válasz Winnie The P #57954 üzenetére
Mivel nem csak nálad működött így, egészen biztos, hogy nem véletlen. Szerintem nagyon sokan vannak akik nem írják le ide.
A lényeg, hogy megoldódott.(#57953) King Unique: Tuti, hogy nem véletlen. Így lenne ötösöm a lottón, mint ebben vagyok teljesen bizonyos.
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz Winnie The P #57942 üzenetére
Kell bizony az ötödik is, és utána megtáltosodik a frissítés.
-
yanna
addikt
válasz Winnie The P #57938 üzenetére
és Hegyirabló
(#57930) stp1dh kolléga hozzászólásában ott a link, az megoldja.
-
King Unique
titán
válasz Winnie The P #57858 üzenetére
Majd kiderül. De amúgy én is tartok tőle, hogy megint nekiáll majd tekerni, így lehet ma már nem is fogok vele szórakozni. Se türelmem, se kedvem hozzá. Inkább a 8.1/10 frissítését megcsinálom, aztán pá.
-
törölt tag
válasz Winnie The P #57296 üzenetére
Én nem írtam, hogy melyik az, a fórumtárs vetette fel, hogy szerinte melyik frissítés csinálja ezt, de egy másikról lesz szó.
-
bigdady
nagyúr
válasz Winnie The P #57196 üzenetére
Értem meg is van. Elindítva azt írja.
Tegnap feltelepült agy nehezen vagy 20 frisítés és most is talált még 10-et, amit úgy nézem megint órákig telepít majd -
bigdady
nagyúr
válasz Winnie The P #57178 üzenetére
Nincs hátterben futó szolgáltatások csak "helyi".
home premium -
galaxys80
veterán
válasz Winnie The P #57027 üzenetére
Az a baj, hogy nekem az a leírás inkább kínai, mint angol.
Egyébként WIN7 újratelepítésekor leszedte a videókártya driverét.
Tegnap megnéztem és letöltöttem a legfrissebbet az Nvidia oldaláról, de az sem változtatott semmin.
Esetleg érdemes lenne megpróbálni teljesen eltávolítani a drivereket, majd feltenni a legutolsót?
Vagy próbálkozzak esetleg valami régebbi driverrel?Az biztos, hogy az első BlueScreen április 1-én volt. Ezen a napon telepítettem újra a win-t. Valami itt csesződött el.
-
galaxys80
veterán
válasz Winnie The P #57016 üzenetére
-
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
válasz Winnie The P #57016 üzenetére
Este letöltöm és megnézem vele.
Csak az az érdekes, hogy a tipikus kékhalál képernyő az sosem mutatkozik meg valójában. Csak a restart után írja ki a fenti hibakódokat.Nemrég új HDD-t tettem be a gépbe és emiatt ki kellett vennem a RAM-ot is.
Emlékeim szerint az egyik oldalon lévő memóriát fogó pöcök nem kattant rá teljesen. Akkor nem tulajdonítottam ennek jelentőséget.
Elképzelhető, hogy nincsen tökéletesen betéve a RAM és ez okozza a problémát? -
yanna
addikt
válasz Winnie The P #56492 üzenetére
Talán eddig még nem?
-
gt7100
tag
válasz Winnie The P #56492 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam
-
titán
válasz Winnie The P #56464 üzenetére
Ha van telepítve .NET vagy más MS alkalmazás akkor igen.
-
titán
válasz Winnie The P #56460 üzenetére
ITT vannak, vannak még .NET amiket ha kell még megadok de a többi (Office és hasonlóakat nem tudom).
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
válasz Winnie The P #56409 üzenetére
Nekem ma reggel magatol megtalalt es letoltott vagy 30-at.
(#56410) Andralin, A wsus nekem mukodni szokott.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
zoo8800
veterán
válasz Winnie The P #56412 üzenetére
Nekem is kicsit tovább tartott, de nem tragédia.
rip and tear, until it is done
-
Winnie The P
őstag
válasz Winnie The P #56409 üzenetére
Na valami csoda folytán megtalálta az e havi frissítéseket.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Argos
őstag
-
King Unique
titán
válasz Winnie The P #54872 üzenetére
Hi,
Ilyenkor lemezkezelőben a "Kötet zsugorítása | Kötet kiterjesztése" opciókkal kell játszani, az adott partíciónál kattintva. Viszont utóbbi se mindig működik, nálam pl. minden partíción inaktív...
Én eleve az ilyen partíció átméretezési és összevonási műveleteket külső programokkal (AOMEI | MiniTool) szoktam elvégezni, amik sokkal kényelmesebbek és többet tudnak, mint a Windows beépített megoldása. Előbbi magyarul is tud és a "Partíciok átméretezése | Partíciók összeillesztése" menüpontok önmagáért beszél.(#54873) mezis: tehát már 2 szavazat az AOMEI-re. Hasznos kis program.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz Winnie The P #54872 üzenetére
Üdv.!
Van sok partició átméretező program, de mindegyiknél ajánlott először is az érintett particókról lementeni a fontos állományokat, törölni a fölösleges dolgokat (pl ccleaner), töredezettség menetesíteni (pl. wise disc cleaner) és csak ezután módosítani a méretét.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
lp640sv
tag
válasz Winnie The P #54591 üzenetére
nem tudom! megnezem talal e valamit a nod!
-
válasz Winnie The P #54559 üzenetére
Úgy érzem semmi probléma. Nem kell a WU-nek állandóan futnia és terhelnie a gépet. Mások arra panaszkodnak hogy órákig kell futtatni hogy eredményt adjon a WU, te pedig arra hogy miért nem fut állandóan és miért nem terheli a procit...?
Állítsd be így és többé ne foglalkozz vele. [link]
-
Werkly
őstag
válasz Winnie The P #54559 üzenetére
Random nálam is van/ volt. Lehet ez is egy MS "trükk"?!
-
válasz Winnie The P #54554 üzenetére
Mit fognak megszüntetni? Mihez kell segítség?
-
Winnie The P
őstag
válasz Winnie The P #54493 üzenetére
Na mivel eddig senki sem reagált a kérdésemre, megpróbálok magam utánajárni a hiba okának. Írtam egy e-mailt a Microsoft Magyarországnak, ami részemről nagy hibának tűnt. Ugyanis nincs nekik már e-mail címük, tehát a drága pénzért megvett eredeti szoftverhez csak telefonon lehet segítséget igényelni.
Részemről most felmerül egy kérdés, ezt mikor fogják megszüntetni?Azért itt egy kép:
hátha valakinek lesz valami használható ötlete.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
totoya76
csendes tag
válasz Winnie The P #53768 üzenetére
Akkor cserélj ki minden hardwert,csak az alaplapot ne,s fogadjunk nem fogg menni....
Köszönöm:totoya76
-
krealon
veterán
válasz Winnie The P #53703 üzenetére
A linkelni kivant kep: http://prohardver.hu/dl/upc/2015-12/15/501377_jc1xxc7qohasjpkv_cucc.png
(#53702) GGenius
"Meg nyitottam az .exe-t és ezt dobta ki: file association not available"A megoldast sajnos nem tudom.
("Megnyitottam" a helyes. Egybeirva.)
[ Szerkesztve ]
-
GGenius
tag
válasz Winnie The P #53703 üzenetére
Még egyszer : Rendeltem egy cd-t.Meg nyitottam az .exe-t és ezt dobta ki: file association not available
Egy jó tanács bárkinek: Sose vitatkozz hülyével, mert a többiek a végén összekeverhetnek vele! Én is így jártam a héten...
-
Tiger.
nagyúr
válasz Winnie The P #52950 üzenetére
Sztetek az azért lehetett hogy a rocket dock megadta magát hiába raktam fel újra nem működött mert a win7 et először loaderrel aktiváltam, majd meg lett a kulcs és utána azzal?
Természetesen tegnap jó volt minden, de ma reggel bekapcsoltam a gépet, lefagyott a betöltésnél, utána mikor újra indult már nem működött.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
tag
válasz Winnie The P #52920 üzenetére
Már csak azt kéne kideríteni melyik frissítés okozta a sok leszedett közül, mert törölném is..
-
Gery1987
őstag
válasz Winnie The P #51358 üzenetére
Szia!
Gondolom a warez-re gondolsz. Igazából nekem nem is kellene ez a Win7 így, erre meg venni nincs értelme. Használnám a Vista-t szívesen. De az meg valami miatt nem kap netet WiFi-n. Korábban kapott. Volt egy router csere amit Vista-val csináltam meg. Akkor áttettem 7-esre és hiába rakom vissza, nem kap semmit. Kábelen nem próbáltam. Ha ezt meg tudnám oldani akkor hivatalos rendszer lenne a gépen. Mert ahhoz van matricám is!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
brd
nagyúr
válasz Winnie The P #51126 üzenetére
Egy átlag supportos kb. a biorobot szintjén van, kap egy checklistet, oszt' azt borítja rád, túl sokat nem érdemes várni tőle. Van normális support is, de az fizetős. Mondjuk egy megfelelően kreatív emberrel többnyire az sem ér fel, mert ritkán kapsz tényleg tökös mérnököt.
The only real valuable thing is intuition.
-
adika4444
addikt
-
Liliom86
csendes tag
válasz Winnie The P #50479 üzenetére
Hát...úgy tudtam vagyis gondoltam csak,hogy az alaplapi driver esetleg ott lenne,de lehet keverem már a szezont a fazonnal... Lényeg,hogy az alaplapi drivert keresném,mert úgy tudom az is kell,nem de?
-
törölt tag
válasz Winnie The P #50073 üzenetére
Nem a kártyákkal van baj, hanem a drivereikkel. Nézz bele a radeon driverek topikjába! Állandóan driverhibákkal van tele, vagy azokkal kapcsolatos kérdésekkel.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz Winnie The P #49899 üzenetére
Igen, ma ezen nagynehezen elértem őket, bár vártam megint jó sokat. Sajnos nem jutottam előbbre, nem igazán tudtam magam megértetni a hölggyel.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
bolic
őstag
válasz Winnie The P #49617 üzenetére
Sejthető, hogy mi ez. Amúgy köszi.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
quailstorm
nagyúr
válasz Winnie The P #49603 üzenetére
rendszergazda CMD
kívánt meghajtó betűjele, kettőspont, enterchkdsk /f
ha az a c, akkor igen, és reboot
-
freeknight
őstag
válasz Winnie The P #48168 üzenetére
Szia!
A manuális letöltést hogy gondolod? Nem az a windows update lényege, hogy magától tölt és telepít? Azt megoldottam, hogy kivegyek egy frissítést, de több opciót nem nagyon láttam.
Ez az első alkalom, hogy így rakoncátlankodik, igen, és eredeti a rendszer, notihoz adták, 64 bites Home Premium. -
freeknight
őstag
válasz Winnie The P #48151 üzenetére
Üdv
Igen, az ominózus frissítést kivéve sem tudott települni a többi. Mi lehet a baj? Sérülhettek az updater fájljai?
-
szabonagyur
félisten
válasz Winnie The P #47995 üzenetére
A chkdsk nem vírusirtó így nehéz lenne összekapcsolni a két jelenséget. Ha nem jön elő akkor nem nagyon kell vele foglalkozni, hibát érzékelt melyet Windows alatt nem tudott megoldani csak így.
-
törölt tag
válasz Winnie The P #47995 üzenetére
Ritkán megeshet, hogy a Windows szerint ellenőrizni kell a lemezen a konzisztenciát.
-
aktív tag
válasz Winnie The P #47244 üzenetére
Ezt én is köszönöm!
-
almos94
aktív tag
válasz Winnie The P #47244 üzenetére
Köszi, tudom, hogy vannak letölthető widgetek, de a beépitett nekem tökéletes volt. Főleg, hogy a faterom nem tud angolul és sokszor van, hogy csak 2 percre odajön megnézni milyen idő lesz 1-2 nap múlva.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
őstag
válasz Winnie The P #47125 üzenetére
Én is ezt használom, nagyon jó.
-
mezis
félisten
-
lolka1980
aktív tag
válasz Winnie The P #45409 üzenetére
-Alapból be van állítva a frissítés magának vagyis ő szedi le onnan ahonann akarja.
-"Frissítés! ne kapcsold ki mert robban!!!Vagy valami ilyesmi "
Mint olvashatod írtam valami ilyesmi tehát nem ez a pontos szöveg hanem kérem ne kapcsolja ki.
Próbáltam kicsi poént belevinni elnézést a félreértésért-Kedd óta csinálja
-
beleszólok
senior tag
válasz Winnie The P #43596 üzenetére
Egyébként ahogy elnéztem, akár egy víruskereső is elindíthatja - egyik találat alapján asszem, az avast egy update után úgy döntött, hogy neki ez kell
Viszont ha van okod a "paranoiára", akkor céleszerű egy tisztának tartott gépen letölteni pl. a Kaspersky live cd-jét, kitenni pendrive-ra vagy CD-re, arról bootolva végignézetni a diszket (ha hagyományos vinyó, akkor jó két-három órás futásidővel is számolhatsz), mert vannak kártevők, amik el tudnak bújni a keresők elöl, ha már aktivizálták magukat.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
beleszólok
senior tag
válasz Winnie The P #43569 üzenetére
Keresd ki egy admin jogú powershell segítségével a gépeden található unsecapp.exe-ket:
cd \
get-childitem -filter 'unsecapp.exe' -recurse -ErrorAction:silentlycontinueHa nem csak \Windows\System32\wbem alatt van belőle, azt esetleg érdemes feltölteni a virustotal.com-ra.
Ha nagyon aggódsz, esetleg azt is, ami a wbem alatt van (kimásolod egy \temp könyvtárba és onnan töltöd fel, ott már megtalálja a böngésző is )
Azt hiszem, a \Windows\winsxs alatt, valami random nevű könyvtárban lévő példánnyal nem kell törődni.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
beleszólok
senior tag
válasz Winnie The P #43567 üzenetére
Egészen véletlenül nincs valami inteles "szemét" a gépeden?
Gondolok itt pl. alaplapi RAID controllerhez tartozó, egyébként használaton kívüli szoftverre, netán inteles wifi driver a maga 6-8 programocskájával?
Mert nálam valamelyik inteles wifi alkatrész indítja el az unsecapp.exe-ket, valószínűleg ezen keresztül menedzseli a wifi profile-okat.
Addig próbálkoztam a szelektív startuppal, hogy sikerült ráhibázni három-négy boottal.Immár reboot nélkül: az egyik az Intel Wireless Event Log nevű service, a másik - ezt csak feltételezem - az Intel Wireless Registry Service nevű darab lehet.
[ Szerkesztve ]
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
beleszólok
senior tag
válasz Winnie The P #43565 üzenetére
Kicsit utánaolvasva (egyébként nálam két példányban fut és ha a böngészőből fel akarom tölteni a virustotal.com-ra, akkor a böngészőm nem látja) úgy tűnik, ez a WMI (Windows Management Instruments vagy mi...) alkatrésze, amennyiben a C:\Windows\System32\wbem alól lett indítva.
Hogy pontosabban mi is, arra nem tudok rájönni, többen állítják, hogy egyik napról a másikra tűnt fel a task managerben, nekem viszont van egy olyan sejtésem, hogy csak egyszerűen nem vették észre korábban.
Sajnos azt nem tudtam kinyomozni, hogy mi indítja.
(sejtésem szerint vagy a víruskereső/tűzfal vagy a gépem drivereinek egyike)Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
S-IW
tag
válasz Winnie The P #43562 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz Winnie The P #41916 üzenetére
Attól, hogy most adott nem írta, hogy vásárláskor is adott volt e. Legtöbb gyártó gyárilag egybe rakja az egész partíciót, a gyári recovery is ilyenre állítja vissza, csak erre akarta felhívni a kolléga figyelmét.
-
szabonagyur
félisten
válasz Winnie The P #40967 üzenetére
Meg lehet több partícióra is rakni nem csak a rendszerre.
-
szabonagyur
félisten
válasz Winnie The P #40965 üzenetére
Állítsd nagyobbra ha szükséged van több pontra.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- További aktív témák...