Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz Csupingo #71724 üzenetére
Működik. Cseréltem vga drivert, illetve elvileg megcsinálta, de dátum, sorszám, minden ugyanaz, a legfrissebb volt fent. Most bejött rendesen. A rendszernaplóban ezt találtam, de nekem nem mond semmit. :
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok.
Win 7 64, régóta megy hibátlanul. Ma indítottam egy játékot (War Thunder), elkezdte betölteni, aztán kék halál. Nem szokott ilyet csinálni, ezért nem is fotóztam le amit írt, gondoltam egy restart megoldja, legfeljebb nem fog menni a játék.
Restart, jön be a gép, aztán fekete képernyő, mintha ki lenne kapcsolva.
Nyomok egy alt ctrl-del-t, erre bejön a képernyő, az ehhez tartozó menüvel, mintha minden rendben lenne. Persze srart menü, ill dokk nincs, nem tudok mást csinálni.
Nyomok egy restartot, bejön egy pillanatra a kép, aztán kikapcsol.
Ezt most csökkentett módban tudom megírni. Párszor újraindítottam, ugyanaz.
Mi lehet?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Üdv. A gépemen a következőre lettem figyelmes: El akartam indítani egy zenét jobb gombbal, (Hogy társítsam az aimp-hez, csak közben elfelejtettem, hogy az még nincs feltelepítve ) és közben találtam egy "megosztás Kapás! -sal nevű izét.
Ez mi a frász, és hogy kerülhetett oda? Hogyan tudom eltüntetni, és ellenőrizni megbízhatóan a gépet? Tudtommal nincs Kapás nevű ismerősöm.[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz King Unique #71522 üzenetére
Köszi. Tudom hogy kell eltávolítani egy programot a windowsról, de ezt nem szedte le a saját eltávolítója. Természetesen mindent kijelöltem.
Aztán feltettem a Total uninstallert, ami az első linkeden van, persze dll hiány miatt nem indult el!
Aztán feltettem a Geek-et, az meg behozta a Macrium saját eltávolítóját, persze az sem szedte le, de legalább az már kiírta, hogy nem fejeződött be az eltávolítás.
(Ezt akartam elkerülni, hogy egy progi miatt másikat kelljen feltenni).Végül az IObit uninstallerrel próbálkoztam, az leszedte.
Akaido: Köszi, de nem az indulást akartam megakadályozni, hanem eltávolítani. Bár a másodlagos megoldás az lett volna.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. A macrium reflect nevű progit hogyan tudom eltávolítani? Van valami trükk? Már többször lefuttattam az uninstallját, de minden pc indításkor mégis bejön.
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Win 7, G chrome. El lehet valahogy tüntetni a "win10 vagy újabb rendszerre van szüksége feliratot a chrome böngészőből?
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
Üdv. Win 7 64-et használok, és nem is szeretném lecserélni, míg nem muszály. Hdd-ről megy a rendszer, most szeretnék venni egy ssd-t, és lehet, hogy megpróbálom klónozni rá a windowst, ill az egész c meghajtót.
Viszont lehet nem ártana előtte kicsit gatyába rázni a windowst. Van erre valami progi, vagy csak szeretném, ha létezne ilyen?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Pár hete a laptopról, most meg az asztali gépről is eltűnt a Chrome bezárás, letevés tálcára, stb gombok. (vonal, négyzet, és x). Win 7 64 mindkettő. Legfrissebb chrome böngésző. Ismer valaki megoldást?
-
7Sony7
addikt
válasz gregory91 #69273 üzenetére
O.K. Köszi. A Zoz által írottakat feltettem, ill kettőre azt mondta a gép, hogy már telepítve van. Utána még csak talált 4 fontosat, azokat is felraktam, aztán letiltottam, köszi!
Zoz: Engem zavar ez a minden esti frissítés, majd néha ránézek manuálisan.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz King Unique #69264 üzenetére
Köszi a választ, nem warez. Vettem (használt) Retail kulcsot. (Nem egy dolláros). Viszont a Win 10 et nem szeretem, úgyhogy míg lehet, marad a 7. Csak gondoltam lefrissíto magát egyszer, és kész. De akkor hadd csinálja még egy darabig.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Milyen sűrűn jönnek frissítések? Úgy értem, pár hete tettem fel egy win 7-et, és szinte minden este írja, hogy ne kapcsolja ki a gépet, mert frissít.
Ez természetes?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Win 7 lemezemről csináltam pendive-os telepítőt, mert az "új" gépen nincs cd meghajtó. Viszont a telepítő beindulásakor nincs billentyűzet, se egér. (ps2 sem).
Találtam erről videókat a neten, de nekem magas. Nincs valami magyar leírás, hogyan kell megcsinálni?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Van egy régi, lassú 2Gb ramos gépem, win7 el. Miket lehet kipucolni belőle, hogy egy kicsit javítsam a teljesítményét?
-
7Sony7
addikt
Az amd megy a kölöknek, komplett, és kell egy másik gép. Használtan garival 25-26 körül van c2d és c2q is. Nincs rá több keret, úgyhogy ezek közül kell választanom. Azért ebbe a topicba írtam, mert nem játékra kell, és itt talán többen vannak akik win7 alatt próbálták mindkettőt.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Érdeklődnék, van -e itt tapasztalat arról, hogy c2d e8400 és c2q q9400 között van-e érdemi különbség általános felhasználásra? ( Víriskereső, torrent, net, youtube, skype, netes játékok).
-
7Sony7
addikt
Üdv. Usb-s rádiós egerem van. Van a gép előlapján is csatlakozó, eddig itt volt az egér modulja. Most takarításkor áttettem hátra, hogy elöl legyen 2 hely. Nem indult be az egér. Innentől leállítás parancsra kiírta, hogy leállítás, de nem tudott leállni.
Visszatettem előre az egeret, újraindítás után jó lett, viszont innentől semelyik usb- ben nem ismer fel pendriveot. Ilyenkor mi van? Újra kell telepítenem a wint?Jobb lent a szokásos helyen ott van a: HW biztonságos eltávolítása opció, és hogy usb mass storage, viszont a meghajtók között nem látom, nem tudok rá írni, olvasni.
-
7Sony7
addikt
Srácok, kéne egy gyors help. Eltűnt a total commander. Szőrén-szálán. Még ikon sincs. Csinál a win valami logot, vagy valahonnan ki tudom deríteni, hogy mi történt? Lehet, hogy csak valamelyik gyerkőc uninstallálta, de jó lenne tudni.
-
7Sony7
addikt
OK. Köszönöm a segítséget, átnézek a hdd topicba, és kezdek gyűjtögetni...
-
7Sony7
addikt
válasz Smktrooper #55312 üzenetére
Ilyen, de most éppen nem is tekeri:
CPT.Pirk:
Sentinel szerin már több hónapja 9%-os.
A frissítéseket arért tiltottam le, mert többször hallottam már, hogy galibát is okozhat, és megőrít, mikor "most ne kapcsolja ki a gépet, majd néhány óra-nap múlva folytathatja a munkát" Elég lassú a gépem sajnos.Ezzel mi van szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Srácok, mi a frász van ezzel a géppel Rendszeresen csinálja , van, hogy 1-2 percig, tekeri a winyót folyamatosan, még az egér is akad, ilyenkor használhatatlan a gép. Egyébként jó, tehát nem a hardver gyenge.
Le van tiltva a frissítés, mégis, mintha azt akarná csinálni?
Nézzetek már rá, légyszi. Win7, 32.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Üdv Srácok. Bocs, ha nagyon amatőr lesz a kérdésem, de azt vettem észre, hogy az üres! Dvd meghajtón villog a zöld led, mintha használná valami. Mi lehet ez? Kell emiatt aggódnom?
-
7Sony7
addikt
válasz szabonagyur #52154 üzenetére
Próbáltam, de sajnos nem hozza helyre.
-
7Sony7
addikt
Srácok, van egy kis problémám, hátha tudtok segíteni. A monitorom natív felbontása 1440x900. Van egy játék a gyereknek (Star Stable), ami úgy jön be, hogy el van tolva jobbra, és felfelé, úgy, hogy kilóg a képből, balra és lent pedig fekete sáv van. Ha átállítom 1024x768 ra a felbontást akkor jól jön be a játék, csak persze minden más csúnya.
Nincs erre valami megoldás, hogy ne kelljen állítgatni a felbontást?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Üdv tegnap rendszerbetöltés közben kukapcsoltam a gépet. Azóta csak a felhasználó bejelentkezésig jut el, ott összeomlik, és kiírja, hogy nem tudja betölteni a profilt. Ok. Aztán csak újraindul és ugyanez. Csökkentett módban bejön, de nem tudok új felhasználót hozzáadni, hogy azzal lépjek be.
Csqk újratelepítés segít?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Köszönöm a válaszokat. Ez esetben hanyagolom a témát egy darabig.
-
7Sony7
addikt
Srácok, win7, 32 rendszerem van. Teljesen átlagos userként ( internet, kis játék, torrent, filmezés,stb) van-e érteme win10 re frissíteni? Esetleg Előny-hátrány? Am2 proci, 2Gb ram van a gépben, ha ez számít.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Játszana a gyerek valami netes játékkal, és azt írja a gép, hogy ez a beépülő modul nem támogatott.
Mi van ilyenkor?
Win7/32, chrome.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Üdv. Újra szerettem volna játszani egy régi játékkal, (nfs4), de telepítés után, indításkor azt írja: nem win32 alkalmazás. Ilyenkor mi van?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Nekem pont ellenkező problémám van, mint az előttem kérdezőnek. :
Mit lehet csinálni, hogy a régi játékok is menjenek? Pl: NfS 4, és egyéb. Sajna a gép gyenge, az újak nem is futnának el. Win7 32 bit.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Üdv mindenkinek. Két kérdésem lenne: Az egyik: Az alábbi kép szerint a vga alapból 500Mb rammal rendelkezik, de a rendszerből még elvesz fixen 700-at? Hogyan tudnám ezt visszavenni tőle? Csak 2Gb van, az amúgy sem sok.
A másik: A catalyst csak ennyi? Régebben nem volt több beállítás? Szín, kontraszt, freq? stb?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Win7 alatt megoldható valahogy a monitor fényerejének módosítása billentyűparancsal? Hogy ne kelljen az osd ben matatni.
HP LE1901W.[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. ilyet még nem láttam. Frissen újratelepített win7, hardverváltozás nincs. Időszakonként eltűnik a hang, vissza sem jön újraindításig. Ha úgyhagyom a gépet, kikapcsol a monitor, mozgatom az egeret, winyó dolgozik, bevillan a monitor, aztán eltűnik megint. Van hogy 2.3 újraindítás oldja meg. Kontakthiba nincs.
merre keressem a hibát?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Van egy második vinyóm, ami sentinel szerint beteg, de egyébként nem látszik rajta.
Tudom valahogy ellenőrizni a rajta lévő adatok épségét?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz quailstorm #46459 üzenetére
Azt hogy kell? ( Bocsi, de kb 5 éve már csak annyit nyúlok a géphez, hogy bekapcsolom a kölköknek.)
-
7Sony7
addikt
válasz quailstorm #46453 üzenetére
"Szét fogja túrni a Win7 bootloaderjét" - Köszi, ilyesmi miatt kérdeztem. Akkor csak tiszta telepítés lesz, ha nagyon ráérek majd.
Nagyon bambának érzem magam, de a link alapján kiválsztom, ami nekem kellene, de csak valami fórum oldalra visz, nem találom, hol kell letölteni.?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz quailstorm #46450 üzenetére
quailstorm; szabonagyur: Köszi.
Azért szeretnék dualt, hogy ne vesszenek el az eddigi cuccok, mentések. Azt sem tudom, hogyan lehetne mindent, ami kell, visszaállítani.
Úgy értettem, hogy a meglévő windows 7 mellé tehetek-e fel simán XP-t, vagy kell valami trükközés?Amúgy mit jelent ez az "XP integrált áprilisi " ?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Win 7 van a gépemen, de régi már, és lassú. Hogyan tudnék legegyszerűbben dual win XP -rendszert csinálni?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Egy ideje minden nap bejön ez a Java auto updater. Mindennap bejöm, ha igent nyomok, akkor is. Mit nem csinálok jól?
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
Vga: Radeon 4600, 160 Gb WD caviar 500Gb WD c
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! A gépem néha másodpercekre lebénul. Ilyenkor folyamatosan "darál" a vinyó, és nem reagál semmire. Ilyenkor az egér sem mozdul. A feladatkezelőt is majd csak a darálás után hozza be, addigra már semmit nem látok rajta. Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi okozza?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest