Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
Én elsőre azt mondanám, hogy a telepítő nem ismeri fel az alaplapi vezérlőt.
Boldog békeidőkben anno XP telepítéskor gyakran előjött ezen probléma
Azután egy nlite vagy floppy disk segítségével lehetett orvosolni a problémátRendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
codec
senior tag
Üdv!
Találkozott már valaki olyannal, hogy bios alatt látszik a HDD, viszont win7 és win 10 telepítő sem látja.
Próbáltam másik hdd-vel ott is ugyanez a helyzet.
Asus h81m-k lapról lenne szó.
Mi lehet a megoldás?Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
harryls
aktív tag
Sziasztok!
Némi segítségre lenne szükségem. Este kikapcsoltam a laptopot láttam hogy elkezd frissítést telepíteni, gondoltam oké, befejezi és majd kikapcsol ahogy szokott. Most reggel látom hogy még mindig csinálja, a szöveg előtt a kis karika forog. Kb 12 órája megy. Semmire nem reagál, kikapcsolni meg nem merem, nem tudom milyen következményekkel járna. -
Sátán44
addikt
Most telepítettem egy jogtiszta Win 7 32 bites rendszert és már csak a frissítések lennének hátra. Elindítottam egy órája és még mindig a "Frissítések keresése..." megy. Sokadjára újraindítottam a gépet, de csak keres-keres. Mi lehet a gond?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sasos
senior tag
Le még itt se töltötte (ezek szerint), csak WU marhára szerette volna. Lényeg, hogy most már hozzáférek a 7-hez való frissítésekhez. A Silverlight volt ilyen, hogy hiába rejtegetted el, idővel megint ott volt. Mondjuk azt bánatomban inkább felraktam, csak hallgasson végre, de a 10-et semmikép nem akartam feltornázni Mindegy, majd kikapcsolgatom, ha máshogy nem megy, és közben gondolok magamban szépeket. -
pomorski
őstag
Köszönöm megfontolom.
-
D4nte
csendes tag
WU főablakában a win10-es rész alatt ott van, hogy "Az összes elérhető frissítés megjelenítése". Ott felsorolja majd a lehetséges frissítéseket, a win10-es a nem kötelező részben lesz, és alapértelmezetten be van bepipálva, tehát azt ki kell venni, és ennyi.
Egy előző hozzászólásban olvastam olyat, hogy lehetne próbálkozni a win10 frissítés elrejtésével, de tapasztalatból mondom, hogy sajnos ez nem megoldás, mert egyszerűen újra megtalálja az elrejtéstől függetlenül. Elég bosszantó tényleg, hogy regisztrálással mostmár nem is foglalkoznak, hanem ajánlják mostmár spam jelleggel a frissítést.
mod: ez az írás arra vonatkozik, ha még nem töltötte le a win10-es frissítést csak felajánlotta letöltésre.
[ Szerkesztve ]
-
Sasos
senior tag
Üdv Urak!
Win 7 nél WU alatt prímán megjelent a Frissítés Windows 10-re. Cserébe eszem ágában sincs frissíteni 10-re. A háttérben viszont van a 7-hez egy zsák frissítés amit nem tudok felrakni, mert mindenáron a 10-et akarja. Hogy lehet ezt a 10-re frissítést tökön szúrni?
-
MasterMind
tag
Üdv, szerintetek be lehet állítani, hogy az összevont tálcaikonok tartalmát azonnal jelenítse meg, ha ráállok az egérrel?
-
HoTaZo
addikt
válasz whiskeys #52353 üzenetére
Szia!
Én egy AVIAddXSubs nevű programot használok, amikor a feliratok méretét, elhelyezését, megjelenését akarom eszközhöz illesztve beállítani. Igaz új filmet (divX)konvertál, de pillanatok alatt és nem nagyobbat. Nem ráéget, hanem váltható, mint a DVD-nél, így 8 féle beállítással(azon belül kismillióval) tudsz egyszerre játszani, onnan kiválasztani, melyik az optimális, azután azt választod az eszközhöz.Mivel nem w7-es téma (de gond nélkül működik alatta természetesen) így Offba teszem.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Egy win 7 nem indul el, de nem lehet se csökkentett módban, sem más módban elindítani (be sem jön a választóablak). Az indítási javítás a telepítő cd-vel nem járt eredménnyel, illetve nem játszik a rendszer-visszaállítás sem.
Mit lehet ilyenkor még tenni? A frissítéssel lehet javítani a telepítést, hogy megmaradjanak a beállítások (mintha xp-n lehetett volna ilyet)? Viszont nem ismerem a windows típusát, ezt ki lehet egyszerűen deríteni? -
jeni
félisten
válasz piadex2 #52364 üzenetére
Nem warez, de a gyártó előre közli,hogy mikor megveszed a gépet akkor neked kell(-ett volna anno) kiírnod lemezre. HA utólag kéred az már pénzbe kerül és ezt a szervizek 8500Ft (+áfa) megcsinálják neked.
lásd.: Acer! és a többiek. Sajnos ezen spórolnak és utólag ezen nyerészkednek a vásárlókon a gyártók!
Elméletileg ha vásárláskor nincs mellékelve a lemez,lehet kérni ingyenesen (követelhető?).
Nálam ezért nem nyerő az előre telepített op.rendszeres laptopok megvétele.[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz piadex2 #52366 üzenetére
Nézd meg a laptopot tüzetesebben, valahol csak rá van írva, hogy ki a gyártója, olyanokat keress, mint pl. HP, Dell, Lenovo, Fujitsu, Toshiba, stb. Amelyiket találod a cuccon, az a gyártó. Na, tőle tudsz oem windows kérni, ez a nyilvános, bejáratott, hivatalos módszer.
Letöltés a netről: szintén meg kell keresned a gépen, hogy ki a gyártó, és beírod a keresőbe a gyártó nevét +oem windows-t; például Dell windows 7 oem és megnézed a találatokat.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
piadex2
senior tag
-
-
ZeratulX
tag
válasz Kezdő vagyok #52350 üzenetére
+ Abrion: Destroy Windows Spying
RomiJosy: Persze, hogy tudsz USB-ről telepíteni: Rufus
[ Szerkesztve ]
:: Eladó kishibás HD 7870 2G :: hardverapro.hu/apro/_185
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
ha jár a laptophoz win vista vagy 7, tehát van serialom a gép alján, akkor érintetlen lemezképet honnan tölthetek le, mert lemez sajnos nincs a géphez.
kösz.piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
RomiJosy
aktív tag
válasz ZeratulX #52340 üzenetére
Igen, ezt én is olvastam, de itt amit linkeltem azt mondja, lehetséges .
Mindegy, nekem az is jó, ha új wint rakok fel amin tudok magyar nyelvet választani.. még nem laktam be a gépet. Sajnos eddig csak olyan gépre raktam wint, ahol volt dvd lejátszó.Nekem egy lenovo ThinkPad x220 van dvd lejátszó nincs benne. USB-ről tudok telepíteni?
Elméletileg van matrica a gépen,gondolom tudom vele aktiválni.. -
whiskeys
őstag
sziasztok. olyan programot keresnék mint a convert srt to ssa. azért lenne fontos ilyen, mert a felirat szövegét szeretném nagyobbá alakitani. tableten nézném, de a km player nem ismeri fel az ssa feliratot, csak az srt-t. tehát srt to srt program kellene amivel lehetne a felirat szövegét nagyitani.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
efi99
őstag
Miért ártott volna?
Viszont: valahogy az oprendszernek fel kell ismernie, hogy már megtörtént a letöltés (registryben vagy vmi log fájlban, passz), nem lehetne valahogy becsapni, hogy csak azt higgye és aztán akkor csönd lenne végre.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Abrion
senior tag
válasz Kezdő vagyok #52350 üzenetére
Nálam is ez a probléma, csak úgy a beleegyezésen nélkül, leakarja tölteni a gépre, pedig azt állítottam be hogy én döntöm el leakarom e tölteni frissítést vagy sem.
Megoldva
Csak menj be ahol kiválaszthatod melyik frissítést akarod letölteni, ott jobb egér gombra elöjönn egy kis menü, rakd rejtettre, és indítsd újra a gépet.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Már kétszer le akarta tölteni a gép a Windows 10-et,de mind a kétszer leállítottam.
Kérdés:ez ártott-e az operációs rendszernek vagy valaminek?
Elég erőszakosan akar frissíteni Windows 10 Pro-ra. -
ZeratulX
tag
Nem hiszem, hogy az LGA775-ös lap tudná fogadni a 8-as ramot (főleg, hogy akkor nem használnád ki a dual-channelt), a 2x4 reálisabb - már ha egyáltalán kihasználod (arról semmit nem írtál, hogy mire kell). A Windows 7-nek a mostani konfigod is jó.
Semmi értelme külső SSD-t venni egy USB2-es alaplaphoz. SATA-ra kell kötni, ez egyértelmű. Úgy viszont nagyon jó fejlesztés (de leginkább 4 magos processzornál és fölötte nyer igazán értelmet).
Szerintem fölösleges beleszenvedni 4 magos procit abba az alaplapba (ráadásul a jelenlegi hűtés sem lesz valószínűleg elég), és költeni még a memóriákra is. Az a konfig teljesen jó netezni, a több ramtól nem fog meglódulni.
Használt félkonfigot vegyél inkább, arra gyűjts. Hogy milyenre, abban segítenek a megfelelő topikokban (milyen asztali gépet vegyek). A DDR2 és társai már inkább felejtősek.
Az Ultimate edition-nek meg nem sok értelme van, a Professional is tudja mindazt, amit az ember használ. Nem lesz attól jobb, hogy azt warezolod fel.
[ Szerkesztve ]
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Windows 7 felhasználóként szeretnék érdeklődni(későbbiekben is ezt az oprendszert kívánom használni). : az adatlapomon lévő,mára már elég szegényes konfigomat szeretném fejleszteni,de nem tudom érdemes-e egyáltalán még ebbe a vasba fektetnem.... első körben a meglévő 2X2GB DDR2-es RAM-ot szeretném 2X4 ,vagy akár 1X8 (ha lehetséges) GB szintén DDR2-es RAM-ra cserélni.Majd,mivel az alaplapom már nem kompatibilis az I-szériás CPU-kkal, egy Core Quad(Extreme)-et szeretnék betenni... van ennek értelme,vagy felesleges? És mégegy (bocs,ha nagyon buta) kérdés : (ha jól)láttam,már létezik USB-s SSD.... Ha erre a konfigra beruháznék,létezhet, hogy külső SSD-re telepített oprendszerről (Win = Ultimate) elhajtsam a rendszert?
[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
premete
veterán
-
zack
nagyúr
válasz premete #52343 üzenetére
Nem fogok pöcsölni vele. Elhozok helyette egy Lenovo Yoga 3-mat, vagy egy Lenovo Flex 2-öt.
Mind a kettő erős (i5), kérdés melyikkel járnék jobban.
A kettő közül melyiket?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
premete
veterán
Mondtam kérj az acertől oem dvd-t, oem kulccsal retailt nem lehet aktiválni. Egyébként nem egyedi az oem kulcs, mindenkinek ugyanaz van, ugyanazon gyártó, ugyanazon fajtájánál.
Vendors: Acer / Gateway / Packard Bell
Windows 7: Home Basic OEM-8992752
Product Key: MB4HF-2Q8V3-W88WR-K7287-2H4CP
Product ID: XXXXX-OEM-8992752-50004Windows 7: Home Premium OEM-8992687
Product Key: VQB3X-Q3KP8-WJ2H8-R6B6D-7QJB7
Product ID: XXXXX-OEM-8992687-00006Windows 7: Professional OEM-8992671
Product Key: YKHFT-KW986-GK4PY-FDWYH-7TP9F
Product ID: XXXXX-OEM-8992671-00004
Egyébként találsz a netem oem isot is, ami felmegy simán ha SLIC-es a biosod (pár éve mind az már, a SLIC táblában van az oem azonosító, ezért nem kér kulcsot, onnan olvassa ki).
A másik megoldás, beleteszed a windows isoba az aceres $OEM$ mappát valahonnan.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
zack
nagyúr
válasz Doky586 #52331 üzenetére
Hát nem ezért van. Nem lehet aktiválni a matricán levő kóddal, azt mondja nem jó. Nincs cd, nem tudok eredetit feltenni, és marad az autoKMS. Remek.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy lenovo x220-as készüléket. Sajnos win 7 professional van rá telepítve ami angol nyelvű.Szeretném ezt magyarosítani és az első hsz-ben megtalált oldalról el is jutottam egy darabig de megakadtam. Tudna nekem segíteni aki érti milyen parancsal léphetek abba a mappába, amiben az előkészített féjlok várakoznak..?
Erről az oldalról lenne szó
http://logout.hu/cikk/windows_7_professional_mui_integracio/nyelvvaltas_hogyan_vegezzuk.html
Ennél akadtam el:
,, Ezután "cd" paranccsal léphetünk be a megfelelő könyvtárba.,,
Ha esetleg van jobb megoldás, szívesen vérom.
Köszi előre is..
-
yuri90
tag
Az lenne a kérdésem,hogy ma akartam frissítéseket felrakni,de a windows update csak folyamatosan keres és nem akarja az eredményeket kiadni.Ilyenkor mit lehet tenni?
-
-
Trava
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, amikor feltelepítettem egy szoftvert, megkérdezte, hogy engedélyezem a program telepítését.
Azt választottam, hogy igen, de elkövettem egy hibát.
Bepipáltam, hogy mindig megbízom ennek a szoftver készítőjének a programjaiban, ezt szeretném kikapcsolni, csak fogalmam sincs hol kellene keresni.
Erre szeretnék egy megoldást. Köszönöm. -
premete
veterán
Legegyszerűbb lenne, ha az acertől szereznél oem disket, annak kulcs se kell. Egyébként hiába töltöd le a magyar pro retailt, nem fogja elfogadni a kulcsot, ahogy a Microsoft sem fogadja el az oem kulcsot letöltésnél. Felhívhatod a MS ügyfélszolgálatot is, el fognak hajtani az acerhez. Másik megoldás, ha valakitől elkéred az acer oem disket, nekem csak Delles van éppen kéznél, HP-s volt még, acerem sose volt.
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
zack
nagyúr
válasz premete #52322 üzenetére
Természetesen eredeti Acer OEM. Van még mellette Win 8 x64 Enterprise, és Win 10 x64 Enterprise kulcsom is... Ha esetleg a warez szóba kerülne a továbbiakban.
Érintetlen Win 7 Pro-ra (magyar) tudtok adni linket?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
félisten
-
vbbb
addikt
válasz szabonagyur #52325 üzenetére
Na erről nem szólnak semmit, szerintem nem.
-
félisten
-
vbbb
addikt
válasz szabonagyur #52321 üzenetére
-
premete
veterán
Pedig onnan kell kérni a telepítőt is, ahonnan a kulcs van. Persze azt se ártana tudni, hogy milyen kulcsod van, valami warezes, vagy aceres oem.
A másik, nekem sose kért még kulcsot a telepítő média a laptopjaimon.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
félisten
-
vlevi
nagyúr
Ezt hogy érted?
A telepítőn DVD-n szerintem csak egyféle van fenn. Vagy 32, vagy 64 bites.
De a szériaszáma ugyanaz. Ha letöltesz valahonnan (vagy kapsz MSDN tag ismerősödtől) egy ISO-t, akkor mindegy, a nyelv és a bit az nem számít, azok egyformának minősülnek. Csak a home-pro-ent nem keverhető.
Máshogy fogalmazva, ha van német 32 bites Home Premiumod, és ahhoz telepítő serial number, akkor használhatsz helyette magyar (angol, akármi) 64 bites home premiumot. El fogja fogadni ugyanazt a szériaszámot. De nem tudsz teleíteni a home serial numberrel egy pro verziót. Az már nemugyanaz.
Annakidején a 2Giga RAM-os gépemhez én is 32bites home-t vettem, de pár év alatt kinőttem, és lett belőle 8Giga (meg a core2 helyett i5), és oda már 64 bitest tettem fel, de ugyanazzal a win7 retail szerailnumberrel. -
vbbb
addikt
Üdv!
A Windows Home Premium DVD-s verziót lehet 32bit avagy 64bit -ként is telepíteni? Szóval tetszőlegesen bármelyiket? köszi
-
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok !
Kérlek segítsetek már mindent kipróbáltam ujra telepítést virusírtást jogokat de nincsen eredmény
Win7 office 2007 plus : probléma merült fel amikor a rendszer elküldte a parancsot a programnak hibát kapom ha egy exceli fájlt nyitok meg !!!
[ Szerkesztve ]
S8, I5 6400 3200hz,Asus 150I Aura,Hiperx ddr4 2133 mhz 16g,R9 asus rog strix vega 56 ,ssd m2 Plextor,Samsung evo 840, FSP GOLD +700W
-
zack
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz ZeratulX #52308 üzenetére
Óóó, megvan, asszem én vagyok a hülye
Elindítottam az erőforrás figyelőt, hogy lássam, mi babrál a dén.
Van néhányszáz háttérképem a d:\ meghajtón. A windowsban be van állítva, hogy óránként cserélje a hátteret. Innentől szerintem már kitaláljátok ti is, mi történikÉs persze, mivel a dokumentumok, képet, videók, satöbbik mappák is át vannak helyezve a dére, ezért, amikor megnyitom az intézőt, akkor rögtön ránéz. Ha lenne elég hely a rendszervinyón (ami nincs, mert 64-es SSD), akkor sose indulna el a HDD.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Hogy tudom feltenni a Win7 Pro-t Acer laptop-ra ha Win10 van fent?
Microsoft oldaláról megpróbáltam letölteni, de nem engedte, mondván, hogy a kulcs nem a Microsofttól van, hanem a gyártótól.
Ilyenkor mi a megoldás?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ZeratulX
tag
A Dropbox, az átirányított dokumentumok mappa és hasonlók is csak akkor matatnak, ha konkrétan csinálnak valamit, pl. konkrét szinkronizációkor vagy fájmentéskor. Attól még mert fut egy fájlfigyelés, az nem indítja el normál esetben a HDD-ket, csak ha történik is valami.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Doky586 #52302 üzenetére
Igen, a rendes gépemen, wi 7 alatt igy van beallitva. De most tesztelem az OFF Win10-t, és azon egyelőre igy hagytam. De a wirusirto, vagy valami, vagy nem ia érdekel mi kiatt, de nqgyon ritka az, hogy hosszabb időre leálljon a d meghajto. Mondjuk oda van iranyitva a dokumentudom mappa, a google és a one drive, szóval van, ami babrálja.
-
ZeratulX
tag
válasz Doky586 #52302 üzenetére
Miért lenne optimális megoldás? Nem fedhetsz le egy opcióval minden felhasználási szokást.
Akit zavar a ki-be kapcsolgatás, mert folyamatosan matat a másodlagos/harmadlagos HDD-n, annak nyilván fölösleges, de mindenki másnak hasznos lehet a 20 perc, ami az alapbeállítás. Nálam pl. csak akkor indulnak, ha zenét, filmet vagy programtelepítőt indítok; van, hogy egy egész napig nem történik ilyen. Annál aligha lenne kímélőbb egy egész napos pörgés, és akkor 3 HDD-nél már a hangtényező sem teljesen elenyésző (hiába a minőségi szerver-winyó vagy a hangszigetelt ház) - még ha a fogyasztást nem is nézzük.
efi99: Vírusirtó csak akkor nézeget rá a D-re, ha onnan konkrétan elindítasz valamit. Nem, ott valami egyéb szoftveres elbaltázásról lehet szó...
[ Szerkesztve ]
-
ZeratulX
tag
A hiba akkor is nálad lesz, valamelyik szoftver átnyúl az elsődleges winyón túlra.
Nálam 1 SSD és 3 HDD dolgozik, mind a 3 HDD szépen, csöndben csücsül. Csak akkor indul el akármelyik is, amikor én megnyitom őket, vagy róluk fájlokat nyitok.
Úgy van kialakítva, hogy az egyikre csak letöltök (az uTorrent ha épp nem tölt fel, akkor is le tud állni a HDD) + ott vannak a munkáim, a másikon csak zenék találhatóak, a harmadikon meg filmek és telepítők.
Baj volt pl. a Notepad++ progival, mert ha a recent file listájában ott van egy TXT, ami a D-re hivatkozik, akkor feszt zargatja a winyót a program indulásakor... szóval ilyen apróságokra kell odafigyelni, de hang alapján általában könnyen kideríthető, hogy mi a ludas.
Az indexelés meg ilyen hülyeségek persze le vannak tiltva. Van pl. jó keresőprogram, ami mellett nyugodtak tudnak maradni a HDD-k: Everything.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest