Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
-
Wolfskin
őstag
válasz rgeorge #58479 üzenetére
huh... köszi.
én azt hallottam, hogy később is megoldható lesz.
szóval először fel kell tenni a win 10-et? ha win 7-eé bejelentkezem, az nem ér?
és az asztali gépemben most fogok alaplapot cserélni... akkor utána kuka az egész?
esetleg a laptopn megéri, ahoz van egy ultrabay+ssd-m.
win 10 telepítő letölthető valahonnan?''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
titán
-
King Unique
titán
válasz rgeorge #57469 üzenetére
+fordfairlane:
Igen, ez így nyilván előnyös, illetve nézegettem már leírásokat, videókat róla. Viszont, mivel az XP már eleve lyukas, felmerül a kérdés, hogy mennyire jó ötlet / biztonságos így beleintegrálni a rendszerbe, nem okoz-e problémát? Gondolom nem hiába vették ki az újabb Windowsokból. -
tpeter77
addikt
válasz rgeorge #56374 üzenetére
kösz, de azt hogyan? nem lehet úgy mint az ftp kapcsolatnál?
pl. http://felhasználónév@ftpcím.com - ilyesmire gondoltam, bíztam benne, valami egyszerű módon megy.Más.
Win10 frissítés. Ma megint kaptam értesítést egy csomó új frissítésről. Van köztük olyan, ami megint win10-re buzdítana? mert akkor letiltom. Win7@64bit, Home Premium rendszer.
kösz. -
Predator2
addikt
válasz rgeorge #55761 üzenetére
Ehhez külön program kell? Nem lehet windows-ból? Csak egy kis megjegyzést szeretnék, hogy tudjam melyik win melyik.
Az egyiken nincsenek frissítések, mert egy régi program megfekszik tőlük. A másik win7 pedig a mindennapi használatra van. Ezek szeretném megkülönböztetni. Hogy amikor bejön a boot ablak, akkor ne csak annyi legyen, hogy:
Windows7
Windows7hanem mondjuk:
1: windows7
2: windows7vagy
Windows 7 Friss
Windows 7 Simastb...
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
csabyka666
veterán
válasz rgeorge #53828 üzenetére
Jogos, ezért lenne fontos tudni, hogy mik mozognak gyakran. Ha "egyszerű" programozás, néhány darab pár megás fájllal, akkor az SSD szinte semmi sem dob rajta.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Tiger.
nagyúr
válasz rgeorge #52953 üzenetére
Bár mostanában nem világit pedig, úgy rémlik hogy régebben igen.
Jól értem valamilyen apokat nyit meg?Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz rgeorge #51656 üzenetére
Köszi, műkszik
Mostmár minden zeneszám mehet az egységes 101 decibelreA Phil Collins - In The Air Tonight számra 82 decibelt írt az analízis
Ettől volt akkor halkabb a többinél, de most mindegyik egyforma lesz. Bár mire azt a 600+ számot végigcsináljaAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz rgeorge #51466 üzenetére
Egyik hálózati adapter sem működik. Végig próbáltunk mindent.
Live linux alatt kipróbáltam, pöccre ment kábellel.
Mi is erre gyanakszunk, sajnos gyanús, hogy az Avast művelhetett valamit. Sűrűn találkozom olyan géppel, amely telepítés után nem hajlandó netezni. Sanszos, hogy ez ennek a "hozománya" lehet.
Véleményem szubjektív...
-
Kernel
nagyúr
válasz rgeorge #50000 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy link vagy eredeti, attól nem lesz baja a rendszernek.
http://wiitez.blogspot.hu/2010/06/szabad-hely-windows-7-vistaalatt-winsxs.html
...a lényeg: két fázisban (szinten) alkalmazható. Az elsőben kiír néhány megőrzésre nem érdemes (pl. média) fájlt az sxs mappából és azokat a fájlokat, amik teljesen megegyeznek a diszken máshol található fájllal azokat hardlink-re cseréli (így csak egyszer foglalja a helyet a diszken.)
A második fázis futtatása lecseréli az összes régebbről eltárolt DLL stb. verziót a legújabbra, még több helyet takarítva meg.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz rgeorge #49354 üzenetére
sentinel ok-t ír rá, ilyen mérési eredményeket kapok: [link], egyedül a 4k write fura, de az itt szerintem nem számít, meg már rég ilyen. (sata2-es mérés, ne tévesszen meg)
mit tudok még ellenőrizni?
@F_Zolee: köszi, megpróbálom. ez által mi történik? újraépíti? könnyen megtalálom ezt a könyvtárat?
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz rgeorge #48482 üzenetére
Jó hír mindenkinek, aki ilyen problémába botlik, hogy nem teljesen reménytelen az ügy. Legalább egy segédprogram van, ami ezt megoldja, pl. az Acronis True Image. Ennek van egy opciója a visszaállítás során: universal restore, ez lecseréli, vagy cserealap híján letörli az eredeti Windows eszközkezelőket, vagy egy részüket. Simán készítettem a nem induló HDD-ről (ami eleve az eredeti klónja volt) egy backup-ot, majd ezt ezzel az opcióval visszaállítottam, és utána elindult a Windows 7. Nyilván az előző gyártó programjai, spéci szolgáltatásai fentmaradtak, többek között egy akkufigyelő is, ezeket most manuálisan törlöm, tiltom stb. A gép mindenesetre stabil, pedig a helyes driverek csak most mennek fel.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
spiritex
veterán
válasz rgeorge #47525 üzenetére
Én semmilyen szoftvert nem tettem fel és bekapcsolás után azonnal működött az egér. Na kíváncsi leszek, ha a másik gépbe bedugom a vevőt és ki-be kapcsolom az egeret, akkor mindkét gép érzékelni fogja-e.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
fess
őstag
válasz rgeorge #46080 üzenetére
kivettem a sortörést, most így néz ki,de még mindig azt írja ki.
-
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz rgeorge #45673 üzenetére
Elindítottam, most csinálja az első pass-t. Nem hiszem, hogy memória probléma lenne, de itt hagyom délutánig, pörögjön le pár ciklus. Asszem megyek és veszekl egy hálókártyát.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
titán
-
szőröscica
addikt
válasz rgeorge #45343 üzenetére
Köszi a linket. Valamiért nem tudom megcsinálni ezzel sem.
Jelenleg úgy néz ki a winchester, hogy van a 25 gigás c partíció, amin a windows fut. Van egy nagyobb D partíció, adatokkal, illetve van 40 giga formázatlan terület. Ezt a 40 gigát nem tudom ezzel a programmal sem hozzáadni. Lehet, hogy valamit rosszul csinálok?Rámegyek a c meghajtóra, jobb klikk, extend. Kiválasztom, hogy az unallocated 40 gigát adja hozzá, a d-t pedig nullára húzom. Valamilyen okból mégis elkezdi a d meghajtót is resize-olni, és nem megy tovább, mert azt írja, hogy használatban van. Pedig a d-hez egyáltalán nem is kellene nyúlnia.
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
reset
senior tag
válasz rgeorge #44181 üzenetére
Angol tudásom nem sok van....
Kérdés: Nemrég adtam el hardvert, és átadtam a cucchoz a számla + garilevél másolatot / amin a W7 azonosítószáma is szerepel. Gondolom, ez alapján nem lehet visszafejteni a termékkulcsot - arra gondolok, hogy más valaki hozzájuthatott-e így a kulcshoz..Asszem újratelepítem a rendszert online-módban... -
Kékes525
félisten
válasz rgeorge #43275 üzenetére
"Ha leszedem a drivert, akkor nincs ilyen késlekedés." Akkor a driverrel van a gond. Próbáld ki egy másikkal (a géphez kapott eredetit, ha az van most fenn, akkor a legújabbat). Ha időközben cserélted, akkor tedd vissza a régebbit.
Ha egyik sem segít akkor driver uninstall és Wise Registry Cleaner -el tisztítsd ki a registry-t és utána tedd vissza a géphez kapottat.[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
rayoliviero
veterán
válasz rgeorge #30224 üzenetére
DHCP. Azt nem néztem, hogy a router weboldala bejön-e.
Egyszer amikor kijavíttattam a Windows-al a hibát, akkor valami olyasmit írt ki, hogy ip konfiguráció javítva.Most beírtam ezt a parancsot és jó: netsh winsock reset
De lehet megint csak pillanatnyilag és utána ismét nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest