Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok. Kollégám laptopján, win 7 van, 2010 office. Mai napon arra lett figyelmes, hogy nem működik az outlook(nem frissülnek a levelek tegnap óta), volt-vannak valami frissítések-32, mondtam neki telepítse.
Tudom, hogy a win7 hivatalosan már nem támogatott. Szerintetek lehet összefüggés? Van egy másik kolléganőm akinek szintén win7 van a laptopján, lehet egyszerűbb lenne mindkét laptopra win10-et telepíteni? Mondjuk a mostani időszakban egy kicsit nehezebb, a kialakult helyzet miatt.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Van egy régi Sony Vaio laptopom aminek az alján gyári eredeti win 7 matrica található amin a kulcs van. Sajnos kopott a matrica és nem tudom leolvasni a kulcsot. Hogyan tudom ezt visszaszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz allein #63274 üzenetére
Rendelkezünk office 2010 és office 365 ami 2016. kiadás(mindenki ezt használja a cégnél, win meg osx alatt is). típusokkal is. Kolléganőm laptopját cseréltük Dell-re és korábban win 7+office 2010 párossal dolgozott. Nem akart a Dell-re win10-et, pedig van még egy ugyanilyen Dell gépünk amin win10 van, szerintem ez a Dell laptop jobb win10 alatt. Na mindegy, megoldottuk. Elnézést az OFF-ért és köszönöm szépen mindenkinek a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Tudtok segíteni tanáccsal, kinek mi a tapasztalata? Win 7-es Dell E6540, i5 4310 CPU, 8 GB ram, 256 GB SSD. Mit érdemes telepíteni, office 2010 vagy 2016? Céges laptop.
-
allein
addikt
Sziasztok, Elnézést ha láma kérdést teszek fel: amennyiben a windows defender ON-ra van kapcsolva, muszáj mellé telepíteni ingyenesen letölthető antivirust?
-
allein
addikt
Jó reggelt, köszönöm szépen. Txt fájlba ki lett mentve a napló - disk report, sikerült csinálni egy screen shotot is arról, hogy mi szerepelt a naplóban. Nem tudtam több screen shotot csinálni mert tegnap reggel mikor elmentem melóba a teszt 40% körül volt, este 7-re mire hazaértem már végzett, jelenleg csak ennyim van:
Az a lényeg, hogy a teszt előtt 10 bad sector volt, utána már 12
(#60990) King Unique - Átköltöztem a másik topikba
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz tordaitibi #60982 üzenetére
Sajnos nincs pc mentés már megtörtént. HD sentinel tesztet szeretnék csinálni, nem tudom , hogy a teszt erejéig szükséges-e láthatóvá tenni az egész tárhelyet
-
allein
addikt
válasz King Unique #60976 üzenetére
Jó tudni azért, hogy ne próbálkozzam virtuális win alol
-
allein
addikt
válasz King Unique #60976 üzenetére
Nem Tegnap este már próbálkoztam otthon win 7-es laptopon de gondoltam elhozom magammal a HDD-t és próbálkozom melóban is, nem jártam sikerrel.
Megnézem a két linket, köszönöm szépen, közben melózgatom is
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz King Unique #60974 üzenetére
Win 7 alatt nem tudok belépni most a BIOS-ba, vagy lehet igen de még nem próbáltam Macról vagyok jelenleg melóban, fut parallels és ezalatt fut egy win 7, nem próbálgoztam így belépni BIOS-ba Este majd otthon megpróbálom, van otthon win 7 - es laptopom. Mindenképpen olyan házat veszek ami USB 3.0 típus.
-
allein
addikt
válasz King Unique #60972 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az infókat, sajnos semmi nem változott.
(#60971) rokafiu77 - Próbáltam már, de akkor sem látja a win 7 a 2 TB-os partíciót. Fogok vásárolni ma egy külső 3.5 HDD házat ami tudja kezelni aztán este majd otthon kiderül mi van
-
allein
addikt
Még mielőtt töröltem volna a 2 TB. partíciót, usbn csatlakoztatva megjelent a lemezkezelőben. Ebből arra következtetek, hogy az usb csatlakozással nincs gond. Nem lehet valahogy parancssorban megjeleníteni és ott törölni vagy formázni?
Videó ilyesmire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Jó reggelt, boldog új évet kívánok mindenkinek. Adott egy 3TB. WD RED merevlemez. NAS azt jelzi, hogy tönkrement, kimentettem róla minden fontos infót. Összekötöttem tegnap laptoppal, szeretnék egy tesztet végezni HD Sentinel alatt. Töröltem azt a partíciót amit most szeretnék újra elérhetővé tenni. Segítsetek legyetek kedvesek, lemezkezelő csak 746 GB. jelenít meg. Tesztet az egész HDD-re szeretném elvégezni és nem csak a mostani 746 GB. Képek:
Próbáltam OSX alatt is formázni de hiába, nem jelenik meg a 3 TB.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Win 7-et vissza lehet állítani egy olyan pontra ahol még mondjuk semmilyen program nem feltelepítve? Biztos vagyok benne, hogy lehet de hogyan kell
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Milyen módon tudom kideríteni, hogy egy aktívált windows eredeti vagy nem. Az imént aktíváltam kulccsal és egyébként minden rendben van Lehet láma kérdést tettem fel
Tehát már alapból a kulccsal aktívált windows eredeti, mindegy a key származása?
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Jó estét mindenkinek. Adott egy Windows 7 ami eredeti és az a gond, hogy a laptop alján lévő matricán nem nagyon olvasható a kód amivel aktiválni lehet, mit tudok csinálni ebben az esetben, újratelepítésre van szükség és ugyanezzel a kulccsal szeretném aktiválni újra a Windowst.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Jó estét. Szeretném a médialejátszómat elérhetővé tenni a hálózati meghajtó csatlakoztatása módszerrel, sajnos nem látja a windows. Lanon csatlakozik mindkettő a routerhez. Tud valaki segíteni?
-
allein
addikt
Üdvözletem. Erre valaki? Oda eljutottam egyébként, hogy lanon összekötöttem mindkét eszközt a routerrel. Médialejástzón látom a win által automatikusan megosztott mappákat. Laptopon látom a médialejátszót viszont nem tudom megnyitni.
-
allein
addikt
Jó estét. Adott egy médialejátszó amit cross over kábéllal összekötöttem laptoppal. Szeretném a laptopon lévő adatokat átmásolni a lejátszóban lévő vinyóba. Ehhez kellene valahogy valamilyen belső hálózatot létrehoznom. Tud nekem valaki segíteni milyen módon tudom ezt megoldani? WIN 7 op rendszerről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Üdv. Windowson beállítok egy bizonyos felbontást, ablakot váltok OS X-re, és ha utána visszaváltok windowsra akkor újra be kell állítanom a felbontást (kisebbre venni), van erre valami spéci beállítás, hogy megmaradjon a már beállított felbontás a windowson?
-
allein
addikt
Amennyiben egy eredeti windows már fel van telepítve egy gépre és aktíválva is van, akkor azt már nem lehet egy másik gépen aktiválni, jól gondolom? Ilyenkor mi a teendő, új kulcs vásárlása?
-
allein
addikt
Jó estét. Adott egy eredeti win 7 dvd lemez. MIlyen módon tudom ISO formátumban megszerezni, microsoft oldalon bejelentkezve le lehet tölteni valahogy ISO-ban? OS X mellé akarom felrakni, van egy wintoflash progim, felraktam pendrive-ra a windows. De ez még nem ISO
-
allein
addikt
válasz Jarod1 #33080 üzenetére
TP Link router van. Probléma az, hogy első alkalommal amikor a hálózatra csatlakoztattam a nyomtatót sikerült nyomtatnom. Este kikapcsoltam, reggel be és onnantól kezdve nem tudok wifin nyomtatni. Másik nyomtató upc wifin van, azt sem látja a laptopom. Olyat is olvastam, hogy routerben kell valami állítani, kollégám gond nélkül tudott nyomtatni wifin ugyanazzal a nyomtatóval
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Mi az oka annak, hogy kettő wifis canon nyomtatóból egyiket sem látja a gépem? Különböző routereken vannak fent a nyomtatók, hiába csatlakozom fel külön, laptop nem látja egyiket sem. Tudna valaki segíteni?
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Adott egy pendrive amin vannak adatok. Összedugva a laptoppal nem csinál semmit, teendő?
-
allein
addikt
Üdvözletem. Próbálom kideríteni milyen módon tudom letölteni a képen látható hiányzó drivert. Illesztőprogram frissítése, nem talál drivert azt interneten. HP laptop, ezt javasolják: "Kérem próbálja használni az Intel saját eszközazonosító megoldását is, kattintson a „check your system for updates” gombra és a szükséges elemeket töltse le:"Második képen látható az a rész ahol szerepel az, hogy van újabb driver, download now gombra nem sok történik, nem talál drivert. Mitévő legyek? Próbálok rákeresni a következőre "Intel(R) ICH8M-E/ICH9M-E/5 Series/6 Series SATA RAID Controller", de még nem sikerült letöltenem. Ötlet?
-
allein
addikt
válasz sfdrakex #31403 üzenetére
Hp pavilion sleekbook 15 - b003sh, gyártó oldalán win7 alá nincs driver, csakis win8
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Jó estét. HP laptophoz a gyártó oldalon nincs win7hez driver CSakis win8. Gond az, hogy nekem win7 van ami céges változat és hivatalos forrásból származik. Ilyenkor mi van?
-
allein
addikt
Üdvözletem. Segítsetek legyetek szívesek. Vásároltam egy laptopot ami 15 colos, meg sem fordult az agyamban, hogy nincs neki optikai meghajtója. Windows kellene feltelepíteni rá, nincs külső dvd olvasóm. Tudom, hogy valamilyen módon pendrivól is lehet bootolni a windows. Windows eredeti céges változat, dvd-n van. Milyen módon tudom a lemezről átrakni mondjuk külső tárolóra? Külső tároló lehet hdd is? Köszönöm előre a válaszokat.
-
allein
addikt
Üdvözletem. Adott egy gépe amin céges win 7 és céges office van. Amennyiben a gépben lévő adattárolót kicseréljük egy másikra, az új adattárolóra ugyanazt a céges windowst és office-t vissza tudom rakni? Nem vagyok benne biztos, ezért kérdezem. Ha jól sejtem ugyanarra a gépre vissza lehet rakni, egy másik gépre viszont nem. Office, egy gép és egy felhasználó típus.
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Képeken látható jelenség a problémám és nem tudom milyen módon tudom láthatóvá tenni újra a tárold adatokat A külső tároló össze lett dugva kolléganőm laptopjával, azóta fenn áll ez a probléma. Akkor is ilyen ikon látható ha pendrive lett összekötve a gépével. Javaslatok? Köszönettel
-
allein
addikt
Jó reggelt mindenkinek. Még mindig nem tudok mit kezdeni a fennálló problémával. Hetente 2-3 alkalommal azt csinálja a laptop, hogy amikor a "Leállítás" gombra kattintok megjelenik a "Kikapcsolás" képernyő és innen tovább nem megy. Tegnap este is 10 percig hagytam és akkor sem kapcsolt ki, képernyő elment pihenőbe és a gép még mindig nem kapcsolt ki. Mi lehet a probléma, mi a teendő? Lépjek kapcsolatba a gyártóval? Sony Vaio laptopról van szó.
-
allein
addikt
Ez nem minden egyes kikapcsolàsnàl van ìgy. De sajnos hetente 3-4 alkalommal előfordul
-
allein
addikt
válasz PumpkinSeed #23451 üzenetére
Elég szomorú vagyok ha ez van mert az OCZ-nál egyszer sem fordult elő. Köszönöm egyébként a segítségedet
-
allein
addikt
válasz PumpkinSeed #23448 üzenetére
Csak azért említettem meg melyik ssd milyen átviteli sebességgel rendelkezik mert a sata 2-es gyorsabb volt a sata 3-asnál ezen a sata 2-es porton. De nem ez a problémám. Általában 10-12 mp. alatt kikapcsol a gép. Amikor már várni kell és eltelik 1 perc attól a ponttól, hogy a kikapcsolást kezdeményeztem akkor valami nincs rendben.
-
allein
addikt
Sziasztok. Következő problémám merült fel. Laptopban a gyári hdd ki és helyette ssd eszközt használok. Korábban 120 gb ocz típus, most 256 gb ibm. Vannak bizonyos beállítások amiket javasolnak ahhoz, hogy az ssd a legmegfelelőbb módon működjön és hosszú élete legyen, lásd itt. Elvégeztem őket mert hiszen a cél az, hogy minél gyorsabb legyen az eszköz és sokáig tartson. Utóbbi időben olyat csinál a laptop, hogy amikor ki akarom kapcsolni nem mindig végzi el a műveletet. Megjelenik a kikapcsolás kép, tölt és kész, semmi nem történik. Várok pár percet és akkor gombról kikapcsolom, ami nem biztos jó neki, de egyelőre más megoldás. Friss, új, kisvállalati op rendszer van rajta. Korábban a 120 gb oczn az az op rendszer volt ami az eredeti hdd-n. Egyszer sem fordult elő ilyen jellegű gond. Első körben a mostani ibm-re is a hddn lévő op rendszert pakoltam fel, minden jól ment de nem voltam elájulva a sebességtől. IBM sata 3, az OCZ sata 2 volt. Tárhely miatt váltottam, jó áron árulja az ember itt a ph-n. Sőt, friss windowssal a 120 gb ocz gyorsabb volt mint a mostani sata 3. Laptop sata 2 portot tud. Mi a véleményetek, mi lehet a gond?
-
allein
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #23187 üzenetére
Köszönöm szépen
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Történt a következő: felbontást felraktam a legmagasabbra, most az van, hogy a képernyő fekete és nem tudok semmit csinálni. Hogy tudom helyrehozni a gépet? Sajnos nem vagyok annak a gép közelében amiről szó van, csak próbálok segíteni valakinek.
-
allein
addikt
Üdvözlet mindenkinek. Adott egy hdd amiről kiírtam 4 dvdre az op rendszert minden kiegészítővel együtt, care center meg ilyenek. Feltelepítettem ssd, teljesen jó minden, zökkenőmentesen lezajlott a dolog. Annyi van, hogy a windows a 100 mb-os partición kívül csinált egy olyat, hogy 15,05 GB helyreállítási partició. Ez akkor így rendben van, nem de? Mert amikor simán telepítettem ssdre op rendszert nem jött létre ez a 15 GB-ás partició. Nem nagyon tárolok egyébként az ssdén semmit, csak programok lesznek rajta. Céges gépet használok, eredet windows miatt hajtottam végre a műveletet Bár, azt tapasztalom, hogy így most egy kicsit lassúbb az ssd, de egye fene
-
allein
addikt
válasz sfdrakex #21690 üzenetére
Tudtom szerint driverek rendben vannak, nem régiben frissített a care center alkalmazás a vga driveren. Semmi más nem raktam fel azóta. És érdekes jelenség az is, hogy pár napja a laptop 79 vagy 80%-on megáll a töltés. Aztán töltőt kihúzom és vissza, utána rendbe jön pár mp.-ig, és nem tölt tovább
-
allein
addikt
Jó napot mindenkinek. Erre a kék ablakra mit lehet csinálni?
-
allein
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #21557 üzenetére
Ennyi volt az egész :-D Köszönettel
-
allein
addikt
válasz PumpkinSeed #21554 üzenetére
VGA driver törölve. Újra feltelepítve és a Sony Vaio Care program által frissítve. Hang még mindig nem megy át
-
allein
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #21544 üzenetére
-
allein
addikt
válasz PumpkinSeed #21552 üzenetére
Lehet, hogy a laptopon lévő hdmi csatlakozás a hibás. Ez magyarázat arra, hogy korábban átment a hang most már nem?
-
allein
addikt
válasz PumpkinSeed #21550 üzenetére
Lehetséges Két zsír új hdmi kábellel is próbáltam, mindkettővel be lilult a képernyő
-
allein
addikt
Sony oldaláról frissítettem vga drivert, mivel egy Sony Vaio laptopot használok. A vga driver frissítést több fórumi érdeklődés után tettem, azt hittem megoldotta volna a lila képi jelenséget ami megjelenik a TV készüléken. Kiderült, hogy nem a splash player okozza a lila képet. Mert a vga driver feltelepítése után, laptop összekötve TV készülékkel, laptopról elindítva youtube és újra lila kép jelent meg VGA típus: ATI Mobility Radeon HD 5470
-
allein
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #21544 üzenetére
Az a baj, hogy korábban ott volt a hdmi. Simán letiltottam a gépit, és engedélyeztem a hdmit és átment a hang is. VGA drivert telepítettem fel laptopra, mert laptop összekötve Tv készülékkel néha belilult a TV készülék képernyője. Nem a hdmi kábel a hibás, van olyan dvd lejátszó ami tud hdmit, ott nem lilul be a képernyő. Amióta ma felraktam a vga drivert, nem értem milyen módon zajlott le a telepítés mert csak egyszer elsötétedett a képernyő és ennyi volt. Nincs spéci menüje sem a vga drivernek, ssd csere lőtt még volt. Nos vga driver telepítás óta nem megy át a hang
-
allein
addikt
Jó estét mindenkinek. Laptop összekötve TV-vel HDMI-n, hang nem megy át. Mi a teendő?
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Adott egy HP Compaq 6910p laptop amire frissen 32 bites Win 7 van telepítve. Kiderült, hogy az egyik memória slot hibás és sajnos csak 1 gb rammal megy a gép, meneget :-D Nem bootol be a windows, linkelek nektek kettő darab képet amit készítettem a biosban. HDD csere szükséges az egyik kép szerint, ez lenne a hiba? Válaszokat előre is köszönöm KÉPEK
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Következő kérdésem lenne: Milyen módon lehet két vagy több gépet úgy összekötni, hogy azok a módosítások amik történnek egy adott programban, láthatóak legyenek az összes gépen? Csak lanon lehet vagy lehet wirelessen is? Azért itt tettem fel a kérdést mert gondolom köze van a windowsnak, amúgy egy számlázó programról lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest