Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucilali
aktív tag
válasz zserbox #38596 üzenetére
Hali!
Volt hasonló gondom már.
Billentyűzetet az alaplapi csatlakozóból ki, majd vissza. Valószínű, hogy nem érintkezik az egyik felgőzölt vezetősáv a billentyűzet csatlakozónál.Üdv: bucilali
Ha nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy)
-
LonGleY
veterán
válasz zserbox #38596 üzenetére
Egyrészt nem tuti, hogy nem hardverhiba, ellenben vírusgyanús is lehet. Első körben kipróbálnám egy bootolható rendszer alól, hogy mi a helyzet. (Pl. Ubuntu, Universal USB Installer-rel pendrive-ra pakolva.)
Baltoafarkas: Nem, teljesen más konfigra még a Linuxokat is egészségesebb újrahúzni, hát még egy Win-t.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
törölt tag
Hali.
A W7 már okosodott ebből a szempontból vagy ugyanúgy újra kell telepíteni mint az XP-t ha a vinyó át van rakva egy tök másik konfigba? s775-ből kerülne át s1156-ba.
-
zserbox
őstag
sziasztok
a hp 6930p laptopom eredeti win7el, egyik napról a másikra nem működik a ctrl,alt, shift, fn gombok
tuti nem hardveres hiba, mi kavarodhatott össze -
Levwi
aktív tag
Hellosztok valaki segítsen már hogy lehet olyat beállítani win 7-en hogy telepítéskor kérjen rendszergazdai jelszót, de csak akkor? Szóval a felhasználó rendszergazda lenne de telepítéskor kérjen jelszót.
Xiaomi 14
-
törölt tag
válasz bozsozso #38591 üzenetére
Szia. igen,és pedig updaten keresztül.vagyis gondolom igen. Mer én ahol vagyok az szlovákia,és én nekemis original nyelv volt,ami volta rajta,benne. és Windows updaten tuttam,nyelvet is telepiteni. és az pedig az ajanlott frisitéseknél találod meg. Kikeresed azta nyelvet ami neked kell,bepipálod,.és feltelepited,vele.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ha veszek egy külföldi laptopot és jár hozzá win7 prof akkor arra lehet hivatalosan másik nyelvet telepíteni?
-
törölt tag
Sziasztok,léci,valaki,plízz. Ha semi más nemsegit a wifijel erősségén,se driver frisités,se egyéb,akkor az os bealitásban azt hol lehet,shogy megnézni,és mit? mit kellesz keresni?
-
atti1848
senior tag
válasz atti1848 #38588 üzenetére
Már tárgytalan, de ha valakinek ez lenne a problémája akkor itt a megoldás: Google-ba Realtek High Definition Audio Driver
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Lehet ide kellett volna írnom. Ebben tudtok segíteni?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Pete55555 #38581 üzenetére
Ne olyan fost használj mint az eset vírusírtó hanem nézd át a gépet ezzel inkább Malwarebytes Anti-Malware,de előtte nézd meg ezzel a programmal "ProcessHacker" ,hogy mi fut a svchost folyamat alatt.meg próbáld meg ezt is lefuttatni hátha [link]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
g.tomko
csendes tag
Jó Napot Kívánok!
Picit tanácstalan vagyok, hogy egyáltalán jó helyen teszem-e fel a kérdésem. Lássunk neki:
Vásároltam egy 'Steelseries Siberia V2 USB' nevű virtuális 7.1es gamer fejhallgatót. A problémám röviden az hogy a mikrofon nem vesz semmilyen hangot/jelet. Pár éjszaka angolul guglizás, egy teljes windows install után oda jutottam hogy ez valószínűleg hardver hiba lesz, viszont mielőtt a drága jó amazonnak visszaküldeném a redelésem egy részét (persze csomagot rendeltem - ezért húzódzkodom) egy valamire figyelmes lettem:
a windows újratelepítése után, feltelepítettem a gyártó 'sztííLszííriz endzsin' programját, mert persze külön drájvert nem kell letölthetővé tenni - fontos dolog a marketing a felhasználó erőforrásain élősködve - majd ezután usb aljzatba dugva a fejhallgatót neki is kezdett a windows kitalálni mi is ez az eszköz, elkezdte telepíteni hevesen, majd a kis ablakban kipipálta hogy kaptam egy:- USB kompozit eszközt
- Siberia V2-t
- USB Input divájsztnem igazán értettem hogy miért nem Siberia V2 microphone mondjuk. Aztán felcsillant a szemem, megkérdeztem a barátnőm Aidát, mert utálok az asztal alá látni, ő meg átlát a gép oldalán is ugye, és ő még azt is hozzátette hogy minden driver a Microsoft által publikált és legalább 3-4 éves, hiába használja az eszköz esetleg a gyártó nevét.
Nem igazán értem mi folyik ittElőre is köszönöm a segítséget,
G.confidence gives my freedom.
-
jozsi252
veterán
Az mennyire normális jelenség, hogyha egy nem mai ( 3-4 éves ) laptopra rakok fel Win 7-et, majd ha le updatelem a teljes rendszert, akkor utána láthatóan belassul a boot, meg úgy minden? Van valami normális ok erre? Vagy csupán annyi hogy annyi minden települ fel, és fut a háttérben amitől belassul a rendszer, ha sima HDD van benne?
iPhone 16 Pro Max
-
őstag
válasz Bal0924 #38567 üzenetére
Nekem helyi hálózaton a mappák megosztásai beállításai a következők: a megosztás speciális beállításoknál az engedélyeknél beállított felhasználó "mindenki", olyan jogokkal amit akarsz (ír-olvas, minden, stb). A megosztási központban a jelszavas megosztás kikapcsolása.
Így a helyi hálózat minden gépén elérhető a megosztott mappa jelszó nélkül a beállított jogokkal.
Ezekkel a beállításokkal látom win alól, elérhető linuxxal és androiddal. -
Jarod1
veterán
van 1 olyan problémám hogy USB-be akármit dugok be nem ismeri fel, kb2908783 és
kb2800095 frissítések telepítése sikertelen ezt írja, ötlet valakinek a problémára? -
törölt tag
Valaki,valami választ erre,vagy ötletet [link]
-
Doky586
nagyúr
-
rollin46
csendes tag
sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni, hátha találkozott már vki ilyen esettel.
röviden: vettem egy alaplap+proci+ram kombót a meglévő vinyákhoz a meglévő házba. ssd-n futott korábban is a rendszer, most is azon szeretném
a win 7-et ahci-n telepítettem az ssd-re, szépen végigfutott a telepítő probléma nélkül, majd mikor elsőre indulna el a bios-on nem tud továbblépni a bootolási folyamat, mindig visszadob.
a kombó amúgy asrock alaplap s1150-es, meg egy i5-ös procipróbáltam már ide-n is telepíteni, ugyanez
mi lehet a hiba? milyen beállítást kellene még eszközölnöm az ssd-re? -
Poo
senior tag
válasz #10234880 #38566 üzenetére
Akkor meg kell nézni hogy másik routerrel akár 2-3 dbal is ha van rá lehetőség hogy mi a helyzet,ha ugyan ez a szitu akkor lehet valami OS beállítás lesz a hiba ha nem akkor meg nem lájkolja ezt a routert és nem tudsz vele mit szarozni esetleg annyit hogy más csatornán használod a routert hátha akkor javul a helyzet.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
Poo
senior tag
válasz #10234880 #38564 üzenetére
a jel erőssége függ hogy milyen kártya milyen antennával rendelkezik,gondolom a netbookot ha a router mellé teszed akkor fullos jele van csak máshol nem,ha nem akkor érdemes lehet drivert frissíteni.Érdemes lenne megnézni másik wifis routerrel is hogy ott mit produkál.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
törölt tag
Sziasztok. Remélem tud valaki segiteni,. Van / lenne egy érdekesség,. mégpedig az,hogy a haverom,a laptopján wifin keresztül van neten. és bárhol van,bárhova megy a házba, mindig fullon van a jelerősség. De viszont a faterjának nem. Neki egy vagy két csik van ,mármint a jelerősségnél,ami mutatja,.hogy milyen a vétele. az ő gépe Lenovo netbook,. 1 ghz- procival,és original win7 starterral. Lehet valami progi okozza ezta jelenséget,vagy ujrakéne tenni a gépét? Ha valaki tud valami,léci segitsen,fontos lenne.
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Hogy tudok egy hálózatba 2 windows7-es gépet úgy összekötni hogy lássák egymást és be tudjanak lépni a másikba, úgy hogy a 2 win7-en nincs jelszó. (egyik gépen sem.) -
Doky586
nagyúr
válasz allein #38558 üzenetére
EFI rendszerpartíciót én csak így tudtam parancssorból törölni:
DISKPART
LIST DISK
SELECT DISK X (ahol X az HDD-d sorszáma, amit a LIST DISK parancsnál látsz)
LIST DISK (ezt most csak azért használtam ismét, hogy lásd, hogy valóban a megfelelő eszköz lett-e kijelölve, egy csillag lesz a kijelölt eszköz előtt a listában)
CLEAN..persze a lemezröl minden törlődik ekkor.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
-
bucilali
aktív tag
válasz LonGleY #38556 üzenetére
Igen, bal oldalon ott lesz a listában.
Rákatt, és a feljövő ablakban látni fogod az összes hálózatot, amire a gép valaha is rácsatlakozott.
Megkeresed a problémást és törlöd. A többi a leírtak szerint.Üdv: bucilali
Ha nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy)
-
bucilali
aktív tag
-
LonGleY
veterán
Ha megváltoztatjuk egy wifi kódját, hogyan lehet ugyanarra a hálózatra újracsatlakozni? Állandó hibát ír ki, mert gondolom az előző jelszóval próbál konnektálni, és nem kéri az újat. A router beállítás amúgy jó, más eszközökön működik, ahol még nem volt beállítva ez az új SSID-s hálózat. Van mód az előzőleg mentett wifi jelszavak kiiktatására?
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Üdv! Írtam más topicba is, de nem kaptam választ. Olyan problémám lenne, hogy a parancsikonjaim az asztalon újraindítás után elmozdulnak a helyükről. Pontosítok, nekem a képernyő két oldalára vannak rendezve a parancsikonok 1-1 oszlopba, és újraindítás után a jobb parancsikonoszlop bentebb ugrik egy oszlopvastagságnyit, és a helyére berak 1 darab parancsikont. Auto elrednezés kikapcsolva. 1920x1080 a felbontás, win7 professional 64bit. Mi lehet a probléma?
-
szityo83
tag
A hibát akkor is kiírja ha nem dugok semmit az usb portba. A kettőből csak az egyik működik.
Az előlaphoz ilyen kábel megy: [link]
Létezhet hogy ezzel lenne a probléma? Mikor a működő portba dugom be a pen-drive-ot akkor eltűnik a hibaüzenet, de ahogy kihúzom ismét megjelenik.
-
Doky586
nagyúr
válasz ampulla #38546 üzenetére
Itt 500 oldalon sok parancs elfér. Megveszed és magadnálhordod.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Balogh1988 #38535 üzenetére
Ha esetleg még nem oldódott meg a problémád [link]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Windows cmd-nél hogyan lehet az összes parancsot kilistázni ? A help paranccsal kiírja az alap parancsokat, de például az 'ipconfig' meg a 'netstat' parancsot nem. Most csak 2 példát hoztam fel, tudom egy listát is hordhatnék magammal a parancsokról, de azért ha mégis otthon felejteném akkor ez jól jönne. -
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #38513 üzenetére
Rendszervisszaállítás.
(#38514) Impressa: Szerintem igen. De ezt észreveszed PE nélkül is. A feladatkezelő is megmutatjan neked. Nekem annó a TC-nél volt ilyen. Elindítottam és meár ette is a ramot.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
szityo83
tag
Sziasztok!
Tegnap óta folyamatosan kiírja nekem a gép hogy "Az USB-eszközt nem lehet felismerni".
Ha lehúzom az alaplapról az usb 3.0-ás csatlakozót Akkor megszűnik a hiba üzenet, de ugye akkor nem tudom használni a gép előlapi usb 3.0-ás portját. Próbáltam drivert frissíteni de ugyanez a hiba.
Esetleg valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a baj? -
twine
veterán
-
petyusz851
tag
Írtam üzenetet a problémádra.
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Dell inspiron 3521-33 laptopot Celeron 1017U (2M Cache, 1.60 GHz) processzorral.
Eredeti win7-prof-32bitet telepítek fel rá, viszont a prociba integrált gpu-t nem ismeri fel a windows és mindig "driver" hibát dob. Van ötlete valakinek, hogy milyen drivert próbáljak meg feltelepíteni? Windows updaten keresztül nem kéne lejönni-e a legfrissebbnek?Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
huant
csendes tag
Sziasztok!... sajnos, szerintem bekaptam egy okos ügyes vírust és ügyesen kitöröltem egy .dll filet is a tisztításkor....kérdésem hol találok (találhatok) erre megoldást illetve honnan tudom letölteni a kitörölt lyo.dll filet illetve ugyan ez a probléma hogy nem találja indításkor a kygflag.cpp filet. Segítséget előre is megköszönöm!
-
Balogh1988
csendes tag
Üdv, emberek!
Segítséget szeretnék kérni! Bátyám gépe beszedte a magyar rendőrség vírust, azaz blokkolva lett a gép fizessünk x összeget képernyővel....
Hogy tudom leszedni? Utána néztem, de csökkentett módos módszerek nem jönnek be, miután elindul ki is kapcsol és ugyanúgy normálban tölti be a win7, a fostos blokkoló képpel:S
Valaki vmi segítséget tudna nyújtani nekem? Nagyon nem szeretnénk újra rakni a gépet -
HellGreg
őstag
Sziasztok, a következő problémák jelentkeztek egyidejűleg a windows 7 64bit home premiumon nálam (notebook):
- skypenál nem tudsz a kontaktok között váltani (pl irogatsz valakivel, közben kapsz egy üzenetet mástól, nem lehet átváltani rá)
- firefox: nem lehet sem külön a tabokat, sem az egész firefoxot bezárni x gombbal, nem reagál rá.
- a tálca és a start menü nem működik, ha sikerül előhívni, a start > shutdown gomb szürke, nem lehet kikapcsolni a gépet, csak a power gombbal hardveresen.változások, amik kiválthatták esetleg: frissen telepített eset nod32 2012, ezen kívül mást nem változtattam mostanában. Lehet esetleg valami vírus?
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz Pete55555 #38529 üzenetére
Oké, probléma megoldódni látszik. Leállítottam a folyamatot, letöröltem 2 programot (természetesen 2 játék torrentről), volt egy restart, és most minden ok.
Fut egy ESET, hátha talál valamit, olvastam gyors, azt írták lehet trójai/bloat/malware..stb......Szeretem leracsniztatni...
-
andy83
aktív tag
Hol lehet beállítani azt Windows 7-nél, hogy kikapcsoláskor ha vmi baja van, akkor ne boot-oljon újra, hanem kiírja az adott hiba kódját "azon a szokásos" kék képernyőn?
facebook.com/SzeretekMozizni
-
olivera88
veterán
Miért nem hajlandó előjönni a F8 ra a csökkentett mód? Vagy másik gombot kell nyomni? Egy Lenovo G500 as laptopról van szó.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
metaldog
aktív tag
Hali
Az lenne a kérdésem hogy a log fájlokat helyileg hol találom a gépen? System, application és security érdekelne hogy fájl szinten hol találom a gépen.
Előre is köszi. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Visormail #38519 üzenetére
Érdekes módon azt nem kínálja fel telepítés indításakor, pedig szerintem is így kéne lennie, Autodesk termékeknél pedig biztos is.
Abból látom, hogy azt hiszi telepítve van, hogy mikor az összetevők kiválasztásához érek (nem sok van, 2db, maga az alapprogram és opcionálisan választható nézegető), akkor a programnál írja, hogy telepítve, és a tovább gomb sem aktív. Csak úgy lesz aktív a Next, ha hozzáadom a nézegetőt is. Természetesen kipróbáltam, hogy mi történik, ha azt is kiválasztva megyek a telepítésre, rövid időn belül hibát kapok és meg is szakad a telepítés.Számomra érthetetlen, hogy miért gondolta úgy a felhasználó, hogy ez így jó lesz, ha törli a program könyvtárat..
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
Vardar
tag
Sziasztok!
Sikerült egy viszonylag fatális hibát vétenem. Feltelepítettem a Kmplayer egy régebbi verzióját, azonban nem rendelődött hozzá az mp3-fájlokhoz. A keresősáv fölötti részben rákattintottam az egyik mp3-ra, és a társításnál bejelöltem, hogy az ilyen fájlokat mindig a Kmplayer nyissa meg. Azonban valamit irtózatosan félrenyomhattam, mert jelenleg minden programot, a Kmplayer akar megnyitni, a Firefoxtól kezdve a Skypeon át még az Intéző ikonja helyén is csak egy kmplayer logó van. Már letöröltem a kmplayert, de nem állt helyre a rend. Mit lehetne tenni? -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Ha olyan történik, hogy valaki telepített egy programot win7-re (tervezőprogram), majd rendes uninstall helyett törölte a mappát, akkor mit lehet tenni? (nem én voltam )
Újratelepíteni nem lehet a programot, mert az hiszi magáról, hogy telepítve van. Eltávolítani nem lehet még uninstallerrel sem, mert nem látszódik a telepített programok között. Registryt pucoltam, hátha úgy rájön, hogy nincs telepítve, de nem segített, pedig rengeteg a programhoz kapcsolódó kulcsot eltávolított.Újrahúzás mentesen kellene valami megoldás, mit tudtok javasolni?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
metaldog
aktív tag
Up up up
-
-
LonGleY
veterán
Nem igazán.
1-2 JAVA alapú appot ismerek csak (Azureus, JDownloader, FreeRapid Downloader).
A legegyszerűbb, ha saját gépről van szó: leszeded, és amint valami sipákol, újragondolod a telepítését. Mások gépére is csak azért rakom a 32-bitest, hogy ne legyen gond, ha egyéb programokat használna az illető.
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
válasz LonGleY #38505 üzenetére
Kell neked egyáltalán bármilyen JAVA? -erre a kérdésre igazából nem tudok válaszolni. Inkább visszakérdeznék: pl. böngészős cset Gyalogló és pl. Sweet Home 3D programokon kívül mi is használja
Ti tudjátok a választ?
Ráadásul valamit b*szkurásztak a biztonsággal az új JAVA verzióban, mert nekem csak úgy működött frissítés után explorer alatt, ha a Java beállítást levettem alap High beállításról, Medium-ra:
Akkor uninstall minden, vagy csak a 64bites?
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
metaldog
aktív tag
Hali
Az lenne a kérdésem hogy a log fájlokat helyileg hol találom a gépen? System, application és security érdekelne hogy fájl szinten hol találom a gépen.
Előre is köszi. -
LonGleY
veterán
Kell neked egyáltalán bármilyen JAVA? Csak ha van ilyen programod, akkor pakold! A 64-biteset még kevesebb dolog használja, azt nyugodtan le is sodorhatod a gépről. A weboldal meg szólni fog, hogy hiányol valamit, ha véletlen olyanba akadsz - de már az is ritka. Amúgy már van 8 Update 5. A hivatalos oldalra azért nem pakolják még ki, mert egyelőre a developereket látják el vele, de ez a 8-as széria lesz mindenhol nemsokára.
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Köszönöm!
Újabb kérdés, de ez már JAVA! 64bites a rendszerem (ööö minden ami csak lehet, a Steam pl. nem az )
Oracle Java-ból, 2db van telepítve (32-64bit)
Ha felkínálja az automatikus frissítést, mindég csak a 32bites frissül, a 64biteset úgy kell kézzel letöltenem, uninstallálni, majd telepíteni.
Kérdés: kell nekem 2 féle java?Mondjuk a lemezen elfér mindkettő, csak nem tudom elképzelni, hogy mikor melyik működik és az egyik működik-e valamikor is... valamint nem kavar be egyik a másiknak?
Ha uninstallálom mindkettőt, elindítom az expolert (ami remélhetőleg már csak 64bites, nem úgy mint az "őskorban" hogy volt belőle 2db), elvileg a Java "automatikus" install érzékeli (?) mire mászik fel, de ekkor a 32-es (i-586) települ.
Szóval kell 2 java?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Impressa
őstag
Üdv. mindenkinek!
Ezidáig 2 x csinálta a gépezet, de nem leltem rá a hiba okára. A feladatkezelőben, és az erőforrás-figyelőben sem lehetett látni mi eszi meg a memóriát. Ha az FF-et bezártam, akkor 2 GB-tal jobb lett a helyzet, de nagy előrelépés nem lett. A csúcs kb. 7,5 GB környékén volt.
Ez FF anomália mégis csak, vagy vmi más van ennek a hátterében?CoolBoy323 mi volt a megoldás?
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest