- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Hát ez alapján nem tudom, hogy ez okozhatta-e. Esetleg még olyat tudok elképzelni, hogy egyes AV-k szeretnek bizonyos dolgokat optimalizálni, letiltani stb. Találkoztam már olyannal, ami az automatikus futtatást és egyebeket akarta erővel letiltani a biztonság érdekében.
Vannak Windowsra is partícionáló programok (AMOEI, EaseUS, MiniTool), amik tudnak Ext fájlrendszerre formázni. Viszont a legtöbb csak elcseszi, utána a Linux problémázik miatta és csak olvashatóként engedi felcsatolni a partíciót... Célszerűbb bebotolni ilyenkor pendrive-ról egy live Linuxot és az alól GParted segítségével formázni Ext2/3/4-re.
De az a lényeg, hogy megoldódott a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Igen, 2 külön parancs, külön sorba. Tehát akkor elég sanszos, hogy nálad ez okozta a problémát. Mondjuk az nem világos, hogy mért van kikapcsolva, mert az alapértelmezett a bekapcsolt állapot? De csak a fentebb említett parancsot kell kiadni és utána remélhetőleg ismét jó lesz.
-
King Unique
titán
Pedig fentebb leírta pontosan...Tehát az alábbiakat kéne bepötyögni:
diskpart
automountKétféle kimenetet adhat:
Automatic mounting of new volumes enabled —► be van kapcsolva
Automatic mounting of new volumes disabled —► ki van kapcsolva
Ha ki van kapcsolva, akkor pedig az alábbi parancsot kell kiadni:
automount enable
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Amúgy így utólag elég sanszos az a verzió is, amit a fórumtárs mondott [link].
Normál esetben automount enabled a gyári beállítás, de ha valami miatt automount disabled lesz, akkor az okozhat ilyen problémát. Ugyanis a Windows utóbbi esetben a cserélhető lemezeket (pendrive) még felcsatolja automatikusan, de a helyi lemezeket (USB HDD) már nem.Tehát nálad előfordulhat, hogy valami miatt ki lett kapcsolva és azért kap csak a pendrive betűjelet.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Üdv!
Ez kicsit rendellenes működés, mert normál esetben több USB eszköznél különféle meghajtóbetűjeleket oszt ki az OS és újracsatlakoztatás után is ugyanezt meg kéne tennie. Nálam legalábbis működik rendesen.
Most ezt innen távolról nehéz kibogozni, de esetleg meg lehet próbálni a mappába csatlakoztatást, ha más nem megy. Lehet az adott külső meghajtóra, de akár helyi lemezre is beállítani mappát.Olyan hiba is előfordulhat több, azonos drive esetén, hogy ütközik az aláírás és csak offline meghajtóként csatolja fel. Ilyenkor általában megoldás lehet lemezkezelőben az online állapotba állítás, de van, hogy a digitális aláírást kell átírni [link], [link]. De utóbbit egyelőre nem ajánlanám megpiszkálni, csak példaként hoztam fel !!!
[ Szerkesztve ]
-
-
Már csak a nyár közepéig van lehetőséged hogy ingyenes jogosultságot szerezz (adott gépen) a legális Win10-re. én is így tettem, de csak a jog megszerzése volt a célom, használni továbbra is a Win7-et használom..
A jog megszerzése:
- Macrium free-vel ghostokod a C: teljes merevlemezét (a rejtett partíciókat is) egy másik hdd-n levő fileba. Ez lesz a w7 rendszerről a mentésed.
- A meglevő win7-et a letölthető win10 mediacreationtoolal (ne azzal ami állandóan települni akar) frissítsd W10-re (nem kell a beállítások megőrzését választanod, anélkül gyorsabb)
- várj pár percet amíg online aktiválja magát.
- Legyalulhatod a w10-et és visszarakod a Macriummal előzőleg lementett Win7-et.A jogosultságot így megszerezted a 10-re, ezután már bármikor frissíthetsz 10-re, de bármeddig korlátok nélkül használhatod a W7-et...
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
nem gondolnám hogy válogatna dobozos vagy oem kulcs esetén, de ha biztosra akarsz menni, akkor frissíts, nem kell az utolsó napokig várni. 30 nap alatt meglátod milyen, addig gond nélkül visszaállítható most meglévő 7-es. és ez alatt az idő alatt a MS biztosan beregisztrálja a hw-edet a szerverein, így a jövőben már kód megadása nélkül települni fog a 10-es erre a gépre.
soldi3r: hát ma már egy órája keres, ennyit mostanában nem szüttyögött ha csak egy adott havi update-ről volt szó. tökre örülök, hogy a laptopomon 8.1-re váltottam vissza 10-ről és nem 7-esre.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
nem fogsz tudni appokat uninstallálni, javítani, modulokat telepíteni, frissítéseket telepíteni, eltávolítani
CoD5 patcheken kívül semmit se szabad törölni kb, egyszer töröltem Office 2010 cuccokat, na az szopás volt, mindent tönkretett és szabályosan eltávolítani se lehetett, 2 napom ráment a fixre
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
4.) Sosem foglalkoztam ezzel...
Win7-ben a Defender csak egy sima kémprogramok elleni védelem, nem teljes értékű AV, mint az MSE, vagy Win8.x/ 10-ben lévő Defender. Nem is nagyon nézegettem soha, hogy ki van-e kapcsolva a külső AV mellett. De, ha vki ki is kapcsolja, nem hinném, hogy sokat javítana a sebességen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Microsoft-nál is tudják, hogy legális vagy, de a telepítőkódból azt is látják, hogy ez egy olyan Windows verzió, amit a gép gyártójának kell biztosítania, mivel a gyártó így szerződött le a Microsoft-tal. Így aztán ők felteszik a kezüket, hogy "Ez nem a mi dolgunk!"
[ Szerkesztve ]
-
Az okát nem tudom, de ha ez érdekel, akkor befáradsz a M$ kirendeltségre és ott megkérsz valakit hogy oktasson ki téged ebből...
De ha inkább a megoldásra vágysz, akkor egy másik Win7_pro gép matricáját olvasod le és azt írod be a webes letöltőbe (vagy torrenten töltesz le). A telepítő nem tartalmazza a serialt, úgyhogy a saját kódoddal aktiválod telepítés után (ez lehet eltart 1-2 napig online).
[ Szerkesztve ]
-
-
-
VGYke
addikt
Magamnak válaszolok, de hát ha több embert érint a problémám mint engem (korábban biztos nem figyeltem eléggé):
Törölni szerettem volna a win10 frissítést, sikerült, így:Egyenlőre jó nekem a win7 (8.1-hez képest). 8.1 gépen nem töröltem a jelentkezést, jöjjön aminek jönnie kell, rosszabb nem lehet. Ha tetszik ( no meg lesznek igazi win10 driverek) win7 is csere lesz, de addig NEM!
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
vlevi
nagyúr
Szerintem a Microsoft saját maga alatt vágja a fát, ezzel az erőszakos frissítéssel.
Nagyjából kétféle embernek van hetese (már aki nem maradt az XP-nél ).
Az egyik, aki már látta a 8, 8.1 vonalat, és köszi, de nem kér belőle.
A másik, aki abszolút nem ért a géphez, és mindenre csak Yes-t nyom. Ez utóbbi csoportban lesz majd nagy sírás rívás, összeomlás, káromkodás. -
DS39
nagyúr
ütemezés beállítása, majd lemezek kiválasztása.
egyébként ha csak lemez elemzést végzel, akkor is megjelenik ott a dátum.nekem ki van kapcsolva az automatizálás, de vissza nem vált a feliratra, szerintem azt csak rosszul fordították, és sose futtatta akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
-
LonGleY
veterán
A Skype opcióiban ott van (ha bejelentkeztél egy fiókkal) az automata indítás. Amúgy telepítéskor is rákérdez, és ha valaki nem next-next-next telepít, mint egy hülye, akkor már ott ki tudja kapcsolni a kéretlen indulást.
Az aktuális verzió egyébként 7.1.0.105. Ha nem az van még fönt, akkor nyomasd, és közben ki tudod kapcsolni a nemkellő indulást is.
Különben semmibe nem kerül külsőleg belenyúlni: futtatás > msconfig > startup
Revo Uninstallert meg jobb, ha nem is lát a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
VGYke
addikt
Nagyon szégyenlem magam, mentségemre szolgáljon, hogy az IE beállításokat még életemben nem piszkáltam. Rájöttem (IE Eszközök-fogaskerék alatt):
Továbbra is lóg a levegőben a kérdés: Ezt ki (mi) állította el, mert ez a saját fiókom, csak én tudom a belépési jelszót, én pedig nem piszkáltam. Azért van több korlátozott fiók, hogy minden családtag külön csessze el a saját fiókját, ha akarja.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Szóval a táp: Cooler Master V700 és "zsír" új, december végén vettem, mint az adatlapomon szereplő összes cuccot, a ház és CPU venti kivételével....
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
LonGleY
veterán
Avagy a silány tápegység / az alaplapon roncsolódott kondik is okozhatják. Én ezt tenném az első helyre.
A többit csak úgy lehetne kiszűrni, ha egy friss telepítéssel tesztelnéd a gépet. És akkor a BIOS problémákra még mindig nem nagyon tudnánk mit lépni... A tápegységre viszont egyből meg tudjuk mondani, hogy alacsonyan, az elektronikus hulladékok felé szálló produktumról van szó, avagy használható darab, ha írsz egy típust.
[ Szerkesztve ]
-
-
LonGleY
veterán
Nem igazán.
1-2 JAVA alapú appot ismerek csak (Azureus, JDownloader, FreeRapid Downloader).
A legegyszerűbb, ha saját gépről van szó: leszeded, és amint valami sipákol, újragondolod a telepítését. Mások gépére is csak azért rakom a 32-bitest, hogy ne legyen gond, ha egyéb programokat használna az illető.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Kell neked egyáltalán bármilyen JAVA? Csak ha van ilyen programod, akkor pakold! A 64-biteset még kevesebb dolog használja, azt nyugodtan le is sodorhatod a gépről. A weboldal meg szólni fog, hogy hiányol valamit, ha véletlen olyanba akadsz - de már az is ritka. Amúgy már van 8 Update 5. A hivatalos oldalra azért nem pakolják még ki, mert egyelőre a developereket látják el vele, de ez a 8-as széria lesz mindenhol nemsokára.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Mondjuk elég megtévesztő a megjelenítés, mert azt hinné az ember, hogy a "C"=SSD az első...
Ezeket meg kell szokni, Microsofték nem szeretik a rendet.
Innentől kérdezném: Ha a visszaállítást csak a "D" meghajtóra engedélyezem, az csak a "D" változásait menti?
Szóval hogyan lehet megoldani, hogy a "C" mint rendszer visszaállítási pontjai a "D" meghajtóra legyenek automatikusan mentve?Nem tudod másik meghajtóra tenni egy adott meghajtó pontjait.
Át tudod helyezni a virtuális memória fileját, de inkább lapozófile-nak hívd, úgy helyesebb: így lehet áthelyezni, a Set gombot ne felejtsd el megnyomni!
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
A <Start>, <Számítógép>; szerint 119GB: a valós (legalábbis ma már nem szokott csak úgy megsérülgetni ez a nyilvántartása a filerendszernek). Amit nem látsz, az a rejtett rendszerfileok/könyvtárak, ill. a System Volume Information nevű könyvtár, amelybe alapból még admin joggal sincs lehetőséged belenézni, itt van a rendszervisszaállítás pl. (ez foglalja a legtöbb helyet egy asztali gépen általában).
[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
"(Még arra is gondoltam, hogy kipurcant a rádiós billentyűm, de nincs másik hogy kipróbáljam vele a fenti hiba meglétét)"
Vagy merul az elem es ezert bizonytalan az atvitel, vagy 2.4GHz-es savot hasznal, es annyi a zaj, hogy hibas lesz az atvitel, stb.
A radios atvitel ilyen.
-
-
micafighter
nagyúr
Na ennek örülök A rendszervisszaállítási pont is segített volna egyébként, meg amit írtam ennek hiányában. A biztonsági mentést érdemes megpróbálni visszaállítani, mielőtt az általam javasolt javításba kezd az ember. Viszont nekünk nem említetted hogy van biztonsági mentésed, ezért nem is mondtam
-
micafighter
nagyúr
Egy rendszer visszaállítási pont valszeg segítene, de az ugye nincs. Egy javító telepítést kéne megpróbálni. Egy Win 7 telepítő kell hozzá. Itt egy videó, hogy müködik a dolog. és ha sikerül müködö képessé varázsolni a Win-t, ezután remélem csinálni fogsz rendszervisszaállítási pontokat
A videóban először mentést csinál, te ugye nem tudsz, mert nem tudsz belépni sem. Azért érdemes lenne előtte lementeni a fontos dolgokat valamilyen módszerrel, pl linux live cdről bebootolsz és átmásolod a fontos adatokat egy külső meghajtóra, vagy ahogy jól esik.
-
LonGleY
veterán
Most is van még Windows Live Mail, de az ember önszántából ilyet nem használ. Van Thunderbird, ha mégis MS megoldásra vágysz, és nagy mennyiségű levéllel kell foglalkoznod, akkor ott van az Outloook.
Dos és win98 alatt még mentek ezek a dolgok...
Win 7-nél már semmi értelme kapcsolgatni a virtuális memóriát, lapozófájlt és a cache-t! Elég fejlett a rendszer ahhoz, hogy ezzel ne kelljen foglalkoznod. Ha mégis megteszed, ne csodálkozz rajta, ha valami befalsol a gépen. Gyorsulást viszont biztos, hogy ne hoznak az efféle állítgatások.
Amúgy te mire használsz 16 GB memóriát? Gyorsabb ugyebár ettől sem lesz a gép, csak ha speciális szerkesztőprogramokkal ki is használod a mennyiséget.
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Aktuális a kérdésem: Windows Live Mail él még, letölthető, vagy helyette van jobb ajánlat?
A gépem már összerakás alatt van, nemsokára kezdődik a telepítés, de most olyan haldokló laptopról írogatok, amivel nem nagyon tudok körülnézni a neten, ennek az üzenetnek az írása is kb.20 perc, 19perc homokórával ....
Másik kérdésem: kapni fog a kicsike gépem 16GB ramot. Eddig 12 volt benne, a virtuális memória kikapcsolása mellett, nem volt gondom. Most eszembe jutott, hogy ha a jövőben akarná valamelyik régi program (régi játékok szokták) a virtuális memóriát, a 16GB-on hogyan lehetne csinálni pl. 1GB virtuális memóriát? Mondanom sem kell, továbbra is SSD lesz, ott nem akarok!
Dos és win98 alatt még mentek ezek a dolgok, de elmúltak azok a régi szép DukeNukem idők...kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
DS39
nagyúr
annyi változott, hogy többször (saját teszt alapján 3x) kell megnyitni egy adott oldalt hogy a listára kerüljön. MS-ék így mérik a gyakoriságot. mondjuk van benne logika azért, mert ha csak egyszer nézek meg egy oldalt miért kerüljön speed dialra (még ha van is üres hely), mint mondjuk a Firefoxnál.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Az önbizalom fontos dolog.
Sosem használom a Windowsba épített programokat, ha nem muszáj, mert mélyen a használhatósági szint alatt van szinte az összes számomra, de gondolom:
- a %temp%-be, és *.img, *.tmp, vagy *.iso-ra tippelek;
- passz, valószínűleg igen.The only real valuable thing is intuition.
-
xuldar
addikt
Pontosan úgy, mintha az újraindításra kattintottam volna. Ami lehetetlen, mivel ahhoz le kellene nyitnom a leállítás gomb melletti kis nyilat. Pontosan így is viselkedik, újraindul az egész, semmi hiba. Csak mintha rossz gombot nyomtam volna.
Lenry: köszi, megnézem majd.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
sfdrakex
nagyúr
Amit te 8,5 gigának gondolsz az közel sem annyi kb a 7,9 giga az reális, a hardver gyártók 1000-el számolnak tehát 1000 kB-ot vesznek 1 megának holott ugye 1024 kB = 1 megabájt. Ezért kisebbek a vinyók is mint ami rájuk van írva.
#32696) Ace Ventura
Ahova telepítetted onnan nem tudsz új parancsikont csinálni? Alapból C:/program files (x86)/Microsoft Office
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
üszök
őstag
Itt próbálkozhatsz
Bár Magyar pont nincs köztük.[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
brd
nagyúr
Amennyiben a kellő dolgokat mented le vele, akkor teljes mértékben. Bár a visszaállítás amolyan Microsoftos, túl van bonyolítva, de alapvetően működik. Egyébként nagyon ne szokd meg, mert a Win8-ban már ki is nyírta a kedves gyártó. Használj inkább külső programot, más is van, ami menet közben tud menteni, ha az annyira fontos. Ha pedig nem, akkor aztán tényleg bármivel, ami szektorszinten ment, és nem csak file-okat másol.
A másikra (Scenario 2).The only real valuable thing is intuition.
-
nagyúr
http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc722422(v=ws.10).aspx
Talán itt találsz rá választ.
Nálam is futnak komp. mód nélkül. Lehet hogy egy reinstall a gépnek nem ártana."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
A regisztri emlékezik rá, hogy milyen exe-k lettek kompatibiblis módban futtatva.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
DS39
nagyúr
Szerintem lejárhatott az ezt okozó süti érvényessége.
Jorus: én sem tapasztaltam még semmilyen hibát a legutóbbi update óta x64 rendszeren, de ha lesz vmi, legalább tudom hogy ez az oka. (amúgy ha globális a dolog, ki fognak adni rá egy soron kívüli javítást, mivel a Microsoft nem várhatja el az átlag userektől hogy kutassák fel és távolítsák el ezt a frissítést, majd figyeljék hogy ha automatikus az update akkor ne települjön újra)
kemszi: ugyanazzal a licence-szel úgy tudom feltelepítheted az adott példány x86 és x64-es verzióját, tetszés szerint. (magyarán rajta van a legálisan vásárolt lemezen)
amúgy a korlát nem feloldható semmi ilyen programmal, a 32 bites rendszerek korlátja a 4 GB-ig megcímezhető memória. szóval ha ki szeretnéd használni a 6 GB-ot mindenképpen 64 bites operációs rendszert kell feltelepítened.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
nálam még a régi. nekem a Gmail új üzenetküldő felülete nem tetszik (igaz ideiglenesen vissza lehet váltani a régire, de azt írják meg fog szűnni), ilyen FB chat ablakszerű "lebegő" ablakba kell irkálni, kicsit zavaró hogy a szövegformázási menü nem látszik mindig, külön kell kattintgatni hozzá egy másik lebegő menüben, fura és feleslegesen lassítja a munkát szvsz.
-
brd
nagyúr
Általánosságban az ilyeneknek mindig az az oka, hogy alkalmazkodjanak a világ általános hülyüléséhez. (Erre van igény.) A konkrét esetben talán az az indíttatás, hogy a tulajdonosok öregszenek, és zavarja őket a túl sok lehetőség.
-
vlevi
nagyúr
-
félisten
Azon nem fog segíteni, hogy egyes videókat lejátszik vagy sem. Azon azzal tudsz segíteni, ha megfelelő kodeket raksz fel, pl ilyen a klite kodek csomag. (Ebben megoszlanak a vélemények, én abba a táborba tartozom, aki mindig telepít kodeket, igaz csak klite-ot, mert sosem volt vele gondom)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Ahogy írtam, a W7 diagnosztika futtatásához(mert ez a menü akkor szokott megjelenni, ha gond van vagy a memóriával, vagy úgy általában a rendszerrel) nem elég az alap konvencionális memória (ami 640KB, és ez már a 90-es években is kevés volt), ezért több memória kell. Ehhez a jó öreg EMS-t kell használni(DOS-nál még hozzám hasonló öregek EMM386.sys néven ismerték). Azt, hogy ezt a W7 kiírja, az amolyan "unikum", de ha nem írná ki, akkor is csak az a lehetőség van.
(remélem jól értettem, amit korábban írtál, azaz azt az 1 lehetőséget dobja be a W7)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
DOS-os korszak maradványa, mert csak az EMS-el lehet elérni az ún. konvencionális memórián (ez mindössze 640KB, innen származik Bill Gates elhíresült mondata is) felüli memóriaterületet, ami bizonyos diagnosztikai progik miatt szükséges(640Kb nem elég). Szóval az nem lehetőség, hanem az egyetlen lehetőség is egyben.
-
nagyúr
Nem az ssd-vel va na baj. Arra cask azt írtam, hogy ami itt logout-on van, hogy ki kell "herélni" egy windowst egy ssd miatt, azt tartom hülyeségnek. Lásd a rendszervisszaállítást kikapcsolni stb.
Hát igen, nem kell ilyen helyre járkálni aki nem tudja mit töröljön. Amúgy igen, egy próbát megér a chkdsk parancs, mert lehet segít rajta. Ha nem, akkor windows install lesz belőle.
(#25400) jeni: Feladatkezelő, futó folyamatok vagy milyen fülön van és megkeresed a sidebar.exe-t. Ott "törlöd" hogy ne menjen, majd ídítsd újra a gépet.
(#25407) Gaben1: Gyárilag is tudsz megjeleníteni másik órát. Igaz, akkor az órára kell katintani és meglátod. Amúgy worldclock gadget-ként keressgélj.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hibaellenőrzés kellene neked. Hátha ő megtalálja a bajt. Ha nem, akkor dvd be, minthe telepítenél és a cmd be és chkdsk /r parancsot kiadni. Ha akkor sem akkor win újra telepítés.
SSD kímélése miatt, ki van kapcsolva a rendszervisszaállítás. Estére ez nem kellett volna...
Mikor jönnek már rá az emberek, hogy nem kell az ssd "óvása" érdekében minden hülyeséget megcsinálni. (költői kérdés, kérem ne válaszoljon rá...)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 990 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!