Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz 7Sony7 #39498 üzenetére
A Process Explorer-ben megnézheted, hogy mi tekeri a hdd-t. Az oszlopoknál válaszd ki a disk read, disk write és a disk other oszlopot.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Sziasztok! SOS segítség kéne. Annak idején HDD-t cseréltem és kérdeztem, hogy melyik programmal lehet a vinyót biztonságosan törölni. Akkor woland_y2k-tól ezt a tippet kaptam. Most megcsináltam egy SSD-vel, 2x-es felülírással és minden fájl ugyanúgy visszahozható Miért? Hagytam végigmenni 100%-ig és mégis olyan, mintha semmit nem csináltam volna.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Egy ideje minden nap bejön ez a Java auto updater. Mindennap bejöm, ha igent nyomok, akkor is. Mit nem csinálok jól?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Ice&Lime
veterán
Egy programban van egy .xml file, a benne lévő pár értéket át szeretném írni, mi a legegyszerűbb módja az .xml szerkesztésének, mentésének?
-
törölt tag
válasz spiritex #39482 üzenetére
Elküldenéd priviben (a progit) melyik verziót raktad fel win 7 alá ?
Na már most: azért "nyüsgetem" a témát, mert olyan progi kellett volna, amit nem jelez semmit ki, csak betölt, szép csendben megy, és amikor gond van (bármilyen !) akkor üvölt, hogy figyelj már meg fogok gyulladni...
Nekem is van fenn, ami jelzi a hőfokot (pl.a hdd-t is) de olyan kellene, amit leírtam és nem külön a hd sentinel....vagy valami más....
UI: pl az aida64 extreme-nek is van akármilye is, de nem akarom állandóan futtatni, szegény gépnek van elege anélkül is...
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz #73959936 #39481 üzenetére
Én az asus probe-ot minden eddigi Asus lapomhoz használtam, régen xp alatt, és most win7 alatt is. Igen, kijelez mindent (proci-, rendszer hőfok, ventik sebessége) widget-tel és szirénázik, ha gebasz van. Semmi extra beállítás nem kell, csak a határértékeket kell megadni, és ha eléri, jelez. Ha jól tudom, akkor vinyó hőfokot nem néz, arra én a HardDiskSentinel-t használom.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
törölt tag
válasz diablo1984 #39480 üzenetére
Jártam már ott, próbálom lesegetni, miként tudnám beállítani, majd jelentkezem.
Azt tudom, hogy van 1 progi: asus probe xxxx mit tudom én mennyi. Na az betölt (kérdés: win7 alatt is?) és akkor lehet látni, avagy sem mi mennyi mi hány azt hiszem (xp alatt működött) Esetleg valaki ehhez a programhoz ???
Üdv. Csaba
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz #73959936 #39479 üzenetére
itt a lap topicja
Mobilról írok igy lassú, de a biosban kell lennie egy opciónak ami a speakerröl csipog, ha a venti megáll, azt nem tudom, hogy az hogy szabályoz, szerintem hőre, mert a pwmet gondolom hírböl sem ismeri. Túlmelegedèsre hütö megállásra szerintem abban a lapban is van opció, csak deluxe volt valamikor. -
törölt tag
válasz diablo1984 #39478 üzenetére
Itt a lap, ha tudod, hogy hol kell, segíts. Tudom, h.van ilyen topic is...
-
törölt tag
válasz diablo1984 #39476 üzenetére
Hát............régi asus lap, szerintem nemigen....
-
munky
őstag
Sziasztok!
Adott egy Toshiba Satellite l500d-16d noti Win7-el. A gond az hogy ha valamilyen USB-s eszközt csatlakoztatok az nem működik normálisan. Pendrive csatlakoztatásakor hallani a szokásos Windows hangjelzést és az Eszközkelelőben az USB vezérlőknél is megjelenik a pendrive, a meghajtót illetve a pontosabban a rajta található kötetet viszont egyáltalán nem látja a Windows még a "Kezelés/Lemezkezelés" menüpontokban sem... másik gépben rendesen megy ugyan ez a pendrive. a mobil netes stick szintén ugyan ezt csinálja... látszólag minden jó, a led villog, de az eszközt mégsem látja rendesen a Windows és így a netre sem lehet csatlakozni... eddig működött, mi lehet a gond?
-
törölt tag
Sziasztok, adott az op rendszer (topic szerinti) Több eszközfigyelő létezik, olyat keresek (beállítási segédlettel)
amit csak és kizárólag arra szeretnék használni, hogy jelezze, ha pl.a hdd, proci hőmérséklete 50 fok fölé, vagy pl. a ventik sebessége 600 fordulat alá csökken.Tehát sehol semmi folyamatos kijelzés, csak hiba esetén hangjelzés vagy mit tudom én mi ?
Olyan segítségét várom, aki használ így ilyesmit és konkrétan le is írja, mit és hogyan ?
-
őstag
-
CJ4567
nagyúr
válasz SchumiBácsi #39469 üzenetére
Nem tudom Amúgy a láthatatlan árnyékokra és fényekre gondoltam
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Impressa
őstag
válasz Thunderzolee #39470 üzenetére
Sirály, hasznos info
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
veterán
válasz Thunderzolee #39467 üzenetére
Közben meg is lett a mappa.
C:\ProgramData\Microsoft\User Account Pictures\Default Pictures
Kész is van, kicseréltem az egyik képet.
gondolhattam volna, h bmp kell a kiterjesztésnek lennie, jpg-et nem ismerte fel.
Meg törölni se engedte elsőre, bele kellett mászni az engedélyek közé, még szerencse, h szoktam idegen merevlemezek user mappáit saját használatúvá tenni, tudtam mit kell állítani.Hát ez akkor megvan.
Egyébként ez volt az a kép, ami miatt, akié lesz a gép, aggódott:
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
őstag
válasz CJ4567 #39459 üzenetére
Kérdésem új kérdéseket generál
Milyen hibák? Ha a láthatatlan fényekre gondolsz, azt sehogy. Alaposabban néztem a fénymérőt, de visszagondolva az első rész összességében sokkal jobb mint a második.
Na de hogy indítsam el ezt a Chaos Theory-t?
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
veterán
válasz CJ4567 #39464 üzenetére
Természetesen azt is kipróbáltam, de az sem segített.
Általában nem értek egyet azzal, ha valaki winf×snak hívja a Microsoft termékét, de most már meg tudom érteni őket. Legalább egy nyavalyás hibaüzenet felugrana, vagy valami.. :/
Teljesen eredeti a teleptő lemez is, mégcsak az se, h warezos a rendszer, és valamit kiszedtek belőle..
Gondolom valamit a registryben ha módosítok (átírni egy 0-át valahol 1-re), akkor működne (megjavulna), de hát ugye kéne tudni, h mi a hiba, és a hozzá való leírást.
Vagy egyáltalán hol tárolja az előre letárolt felhasználói képeket a rendszer? Mert ha csak jpg-ek, vagy bmp-k, akkor lehet elég lenne, ha kicserélném az egyiket, oszt meg is lennék vele.
-
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
SSD-re költözés miatt Windows lemezképet szeretnék létrehozni. Van egy 2 TB-os merevlemezem, amiről egy 120-as SSD-re húzom át a rendszerem. A Baj az, hogy van benne egy 513 GB-os mappa, amin a cuccaim vannak, és nincs olyan tárhelyem, ahová áthelyezhetném ezt a mennyiségű adatot. A lemezképkészítő viszont mindenről készít másolatot, így nem tudom kiiktatni ezt a mappát. Mit javasoltok?
Köszi a válaszokat! -
CJ4567
nagyúr
-
veterán
-
CJ4567
nagyúr
válasz Thunderzolee #39460 üzenetére
Nekem valamiért így néz ki Amúgy megnéztem gyorsan egy másik Windows 7-es gépen(Ultimate x86), és ott működik, csinálj egy másik felhasználót és nézd meg hogy ott működik-e
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
veterán
Üdv!
Miért nem tudom módosítani a képet?
Van valami amit még tennem kellene?
Amit bekarikáztam, arra kattintva nem történik semmi.Újraindítás után sem.
A meglevő képek közül lehet válogatni, de szeretnék mást feltölteni.
volt már ilyen probléma?
Vagy egyáltalán mit keressek Googleban, milyen keresőszóval találok (angol) fórumot, leírást, magyarázatot?32bites Ultimate. Most telepítettem fel, még friss.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz SchumiBácsi #39455 üzenetére
A Splinter Cell 2-nél hogy oldottad meg a grafikahibákat?
No Sana No Life
-
Joker88
őstag
A konfigom hétfőn változni fog. a Mostani Geforce 210-es videókártya lesz kicserélve egy Geforce gtx460-ra, plusz a tápegység is kicserélésre kerül.
Ajánlott újratelepíteni a Win7-et,vagy elég ha eltávolítom még a Geforce 210 alól a drivert,majd miután elindult a gép a 460-al, arra rátelepíteni a drivert.In loving memory of Garrett Lockhart
-
őstag
Üdv all!
Nosztalgiából elkezdtem Splinter Cell trilógiát.
A hót "elavult bóvli" első és második rész mint az óra felment elindult és működött. Végig is vittem őket és most jönne a Chaos Theory, ami annyira korszerű, hogy WinXP felett működésképtelen...azaz Windows7 alatt nem indul el. Mi ennek megoldása? Szedtem le crack-et, másik fórumból, de az se jó... eredeti az egész game egyébként. Vagy hagyjam a picsába az egészet, és az egészet kompletten torrentezzem le?Nem ez az első eredeti játékom, aminek egy régebbi része lazán ment, aztán a folytatáshoz napokig kellett megoldást találni...
Előköszi!
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a gyerek letöltött valami játékot és telepítés után kér valami kódot valami rendszer kódot. És csak ez jön újra be mindig, Mintha futna a játék de nem lehet leállítani,újra indítom a gépet akkor is ez jön be nem lehet belőle kilépni és így nem tudok belépni a vezérlő pultba és törölni a játékot. Csökkentett üzemmódban is ugyanezt csinálja van valakinek valami ötlete hogyan lehet megszabadulni tőle? köszönöm
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #39450 üzenetére
Szívesen!
-
Bjørgersson
félisten
válasz csibor #39451 üzenetére
Keresd ki a mappájából a .jar vagy .bat fájlt, nem emlékszem már melyik kell.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
csibor
addikt
Szokásos éves kérdésem NAV Nyomtatványkitöltő program telepítése. Win7 64 bit, 6 os Java. Feltelepül, de indításnál egy villanás után eltűnik.
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #39448 üzenetére
Átküldöm én neked. megy pü.
-
Bjørgersson
félisten
Valaki át tudná küldeni egy .rar fájlban a gyári háttérképeket?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Impressa
őstag
válasz pendre54 #39440 üzenetére
Üdv.!
Közben kutakodtam én is és, mivel Poo fórumtárs mondata elgondolkodtatott: mappa saját tulajdonba vételét próbáld ki
És ezt találtam:link ki nem próbáltam, mert közben sikerült megoldanom a problémámat, szóval csak saját felelősségre ajánlom.
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Bekerült egy Leadtek TV kártya a gépbe. Felraktam a programját. Erre azt vettem észre, hogy IE címsorába nem lehet 0-át írni, mert a 0 lenyomására feldob egy hibaüzenetet, hogy a Leadtek parancsikont nem találja, tallózzam be neki. Explorerben is ugyanezt a hibát dobja. Hogyan tudom megoldani, hogy a 0 gomb lenyomásával ne akarjon semmilyen parancsikont megnyitni, hanem csak írja be a karaktert?
A programot is töröltem közben, de a 0 gomb lenyomásával még mindig a Leadtek parancsikont keresi, így viszont használhatatlan a 0 gomb.
Köszi előre is.
-
addikt
válasz LonGleY #39442 üzenetére
64 bites Win 7 vann fennt, tiszta telepítés, semmit nem másoltam át az előző Win-ről, elvileg rendben van, mert egyébként minden pöpecül megy, leszámítva, hogy semmit nem tudok kezdeni a mappával.
Így néz ki a rendszergazdai jog:
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
LonGleY
veterán
válasz pendre54 #39441 üzenetére
Ennyire le szoktad butítani a Win 7 kinézetét? Egyébként a kép alapján jól néznek ki a jogok, amennyiben a rendszergazdáknak teljes körű hozzáférés van bepipálva rajtuk.
Pakold újra a fenébe, de ezúttal hagyd, hogy a program files mappá(k)ba telepítse a dolgokat! KNem csak, hogy értelmetlen külön pakolni őket, de az ékezet pár programnak gondot is jelenthet az elérési útban.
Amúgy nem kéne ilyen hibának előjönnie, ha rendben van a Win. Olyat is tudsz csinálni, hogy a ezekben a helyeken rejtetté teszed az eredeti programok mappáit, hogy ne zavarjanak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz pendre54 #39440 üzenetére
Ráadásul most szembesültem vele, hogy kipróbálásra felraktam egy Triálos ESET Nod 32 7-est is, pont a segédprogis mappába, akkor ezt se fogom tudni lepucolni innen, szóval fontos lenne valami megoldás.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Üdv!
Az utóbbi beírásokat elnézve, beleértve az én tegnapi 39431-esemet is, elég sokan küzdünk mappa tulajdonbavételi gonddal. Az előzmény az, hogy kb. 10 napja teljesen újra lett rakva a Win, alaplap és proci csere miatt. Létrehoztam a C-n egy segédprogi mappát, ide telepítettem minden monitorozó, és egyéb kisebb progikat, ahogy ezt régebben is csináltam. Na most a tegnapi nap folyamán azzal szembesültem, hogy nem csak az MSI Afterburnert nem tudom törölni, illetve bármit is kezdeni vele, hanem a mappában lévő többi programmal sem, ami ugye nem túl megnyugtató állapot. Nem lehet törölni azokat a vezérlőpult alól, sem a CCleanerrel, se a fennt javasolt Revo Uninstallerrel se. Bármilyen módosítási kezdeményezés esetén azt kapom vissza, hogy forduljak engedélyért a redszergazdához, aki alapból én vagyok.
Megpróbáltam az egész mappát rendszergazdai jogosultsággal ellátni a leírás alapján, de egyszerűen nem megy, vagy valamit nem csinálok jól. Az első lépés ugye ez:
Előre is köszönök minden segítséget."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Impressa
őstag
Köszönöm a tippet , már neki akartam állni, de közben sikerült megoldanom. Annyit csináltam, h a régi vinyóról átmásoltam a mappát az újra, és így minden fájlhoz engedélyt kaptam automatikusan. Nekem még mindig nem világos, de legalább tudom használni a tartalmát.
(#39434) Poo +1 A Revo nekem is bevált, azzal mindig mindent le tudtam törölni teljesen eddig.
[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
Sziasztok!
2 napja áll fenn a problémám, és nem jöttem rá a megoldásra így segítséget szeretnék kérni. Szóval, adott egy tervező program, ami először csak néha összezuhant, frissítettem stb később újra előjött a gond. Na én aztán letöröltem az egészet - vezérlőpult alól. Majd újraraktam, de ugyanaz a gond merült fel. Aztán letöröltem dühömben shift-del kombóval - itt ez hiba volt, már látom. És most ott tartok jelenleg, hogy a telepítője azt érzékeli, hogy fel van telepítve, és nem engedi felrakni - miközben nincs is fenn. Hol keressem a gondot? Előre is köszi a válaszokat!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
addikt
Üdv!
Eléggé tanácstalan vagyok ez ügyben, ilyet még nem tapasztaltam, ezért kérnék segítséget.
El akarom távolítani az MSI Afterburnert a gépről. A vezérlőpultból indítottam az eltávolítást, atz indításnál kiírta, hogy a saját eltávolító programja fut, viszont kb. 2 órája elteltével tetű lassan haladva a feléig jutott.
Most így néz ki:
Ráadásul le se tudom állítani, a Cancel gomb se működik."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Doky586
nagyúr
válasz scorpy02 #39428 üzenetére
"akkor kilövöm az UAC-t"
Nem értem miért akarsz rosszat másnak, dehát nem vagyunk egyformák..Gyökérkönytárakat amúgy se szokás teleszemetelni. Vagy a default user dokuments-be mentegessen vagy a gyökérben létrehoz 1x egy c:\sajátszutyok\ könyvtárat és abba szemetel...
-
zodo
nagyúr
Üdv.!
Pár hete csesződik az (Win7 64bit) ablakkezelő, legalábbis eseménynaplóban az alábbiakat találom.
Konkrét random időközönként jelentkező hibajelenség pl böngésző új fül nyitáskor de ami rosszabb a játékok alatt szintén random kb. 1mp-re fekete képernyővel szemezek aztán minden a régi.
Játék nem fagy le, nem alt+tab hiba, visszajátszáskor vagy live videó rögzítésen sem látható a jelenség.Konfig az adatlapomon. Amd driver 14.4 de ezt megelőzően 13.10-el is előfordult ugyanez a hiba.
Hardverek nem melegednek, nincsenek húzva.
Windows végzi a memória használatot, stb. szóval kifogytam az ötletekből.Ötlet, javaslat ?
-
scorpy02
aktív tag
-
scorpy02
aktív tag
Üdv srácok!
Olyan gondom lenne, hogy Windows 7 Home Premium alatt nem érem el a Speciális felhasználókezelést. (Futtatás -> control userpasswords2 -> Speciális fül -> Speciális gomb -> majd ez az üzenet fogad: Ezen a gépen windows 7 home premium fut. Ez a beépülő modul nem használható a windows ezen verziójával. A helyi felhasználói fiókok kezeléséhez használja a Vezérlőpult Felhasználói fiókok eszközét.
Ott viszont hiába állítok be rendszergazdai jogokkal rendelkező felhasználót. Ha a C: gyökérbe próbálok például lementeni valamit, akkor jön az üzenet:
"Erre a helyre nem mentheti a fájlt. A szükséges engedélyt a rendszergazdától szerezheti be."
WTF?
UAC kikapcsoláson kívül tudtok valami más megoldást javasolni?
-
nagyúr
-
twine
veterán
válasz LonGleY #39423 üzenetére
Semmi baj a pendriveal,,, ráadásul ez nem megoldás amikor egy működő pendriveot
Adnak oda teli anyaggal hogy "x" db filet másolj át róla...Nem mondhatom az embernek, hogy várjál,particionáljuk, meg formázzuk, meg gyakorlatozzunk rajta,, mert szerintem hibás a pendriveod amire a szemem láttára másoltad a saját gépeden a zenét majd adtad oda nekem..
Hang, és videotechnikusként dolgozom,,, isteni szerencse hogy a mai nap folyamán csak 2pendriveot kaptam,,a többi zenét a holnapi előadáshoz emailen küldték...itt nem egy pendrive hibáját kellene megoldanom,, hanem a saját gépem nyűgjét
Természetesen a segítséget köszönöm[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz LonGleY #39421 üzenetére
Ok,,,a kingston pendriveot hazahoztam gyakorlatozni...Most kipróbáltam a macben, az osx szó nélkül felismeri,, tehát semmi baja a pendrivenak...
Itt valami "windows nyűg" lesz a notebookomon Csak azt nem tudom mi...
Elég kényelmetlen a szitu, mert ma isteni szerencse, hogy a saját pendriveom nálam volt,,, és azon át tudtam magamhoz "húzni" az anyagokat,amivel melózni kellett...
Szóval a kérdés röviden:
Vajon mi kukásodhat meg egy win7-ben, ha nem tud pendriveokhoz drivert telepíteni?[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz quailstorm #39413 üzenetére
Az új Opera is a Flash-t használja alapvetően - mindenféle trükközés nélkül. A régi Opera ajánlásnak (ezért is) semmi értelme, nem gyorsabb, főleg a Google oldalakon. A Presto már kihullott, egyedül Androidon van még létjogosultsága az Opera Classic és Mini formájában.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerősömnek tegnap frissítéseket telepített a laptopja, ezzel ugyebár nem is lenne probléma. De azóta nem ismer fel egyetlen telefont sem, sem a sajátját, amivel naponta használta, sem a barátnőjéét. Megpróbáltunk egy rendszervisszaállítást 05.12-re, ekkor szintén telepített frissítést, de sikertelen volt a visszaállítás. Mit lehetne tenni?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
spiritex
veterán
válasz quailstorm #39413 üzenetére
Egy sima Chrome plugin kell, Opera módra kell állítani, és akkor a Chrome is Flash-ben nyomja HTML5 helyett a YT videókat.
De ha az ember törli vagy elmozgatja az "ffmpegsumo.dll" file-t a (nálam) C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\34.0.1847.131\ könyvtárból, az is megoldja a dolgot.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
quailstorm
nagyúr
válasz V.Stryker #39406 üzenetére
Ez Nod32-vel is ilyen.
Mindenkinek: Tessék normális böngészőt használni, például IE11. Na ott még megy. Pedig az is HTML5-be nyomja már...
Chrome szar, FF szar. Presto Opera, webkit opera, maxthon jó még.
Presto opera még flasht használ. Látszik is, alig terheli a gépet
HTML5 persze, meg az anyjuk picsája. Olyan lassú mint a tetű. Bár igaz hogy kitkates droiddal elindul. Csak az a gáz hogy fele olyan erős telón én már flashel youtubeoztam böngészőből... -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Öcsém haverja alkotott az öcsém gépén. Egyikőjük sem ért hozzá, de azért próbálkozzunk hátha.. és sikerült neki úgy megoldani valami hibaüzenetet, ami a Java-ra hivatkozik, hogy az indítandó exe fájlt hozzátársították a javahoz. Ennek következtében ugye most minden indítófájlnak Java ikonja van, és természetesen el sem indul semmi. Ennek mit lehet csinálni? Rendszer visszaállítási pont nincs (miért is lenne ugye, még a végén meg lehetne könnyen csinálni ) Mit tudok ennek csinálni, hogy újra jó legyen? Újratelepíteni nem akarok. Előre is köszi.#KeepFightingMichael
-
gyenesmartin
őstag
válasz LonGleY #39405 üzenetére
Valamiért sikertelen volt a telepítés a 14.04-nek. Azt írta ki, hogy rendszergazdai csoportba kell tartoznom. Úgy indítottam eleve pedig rendszergazdaként.
Ha a táp miatt recsegne a hang akkor játék közben nem kéne még jobban? De így csak netezés közben. Bár most megint megszűnt. -
-
V.Stryker
nagyúr
válasz LonGleY #39404 üzenetére
Nekem is van ilyen és k.rva idegesítő, már kérdezni is akartam. E5400-es intel proci, 4 giga rammal és ha a youtube-on hallgatok zenét és közben megnyitok egy másik böngésző fület vagy ha csak behozok egy másik oldalt, akkor megakad egyet, aztán megy tovább.
Nálam mondjuk MSE víruskergetés folyik.
[ Szerkesztve ]
-
-
LonGleY
veterán
válasz gyenesmartin #39402 üzenetére
Nálam egyébként a Comodo 6-os volt még, ami nagyon beszívta a böngészőt (ezért is használok a régi kétmagos AMD-mmel 5-öst). A 7-est ezen a gépen nem próbáltam.
A kártyádhoz itt a legújabb meghajtócsomag (elég csak a drivert felrakni belőle, előtte persze uninstalláld az új telepítőjéből a régit): 32-bit | 64-bit
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz gyenesmartin #39402 üzenetére
Az infólapodon lévő gépről van szó? Milyen a vírusvédelmed? Pl. az Avast nagyon sok esetben képes ilyen média-szaggatásra.
A 400 W-os tápegység viszont kevésnek tűnik a rendszeredhez. Ez is okozhatja a hibát. Hogy miért időfüggő, arra nincs ötletem (arra a hőmérséklet emelkedése lett volna a legjobb magyarázat).
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz zeusz55 #39401 üzenetére
Ha egy mappában megváltoztatod az ikonnézetet, és utána bemész a menü > eszközök > mappa beállításai részbe, akkor a nézet fülön be tudod fixálni a kinézetet az alkalmazás a mappákra gombbal a többi hasonló mappára.
A Windows 7 az ikontípust nagyjából az adott mappában lévő fájlok túlnyomó többségének fajtája alapján dönti el (pl. sima fájlok, képek, dokumentumok), ezért lehet, hogy más tartalommal ellátott mappánál is ugyanezt a fixálást meg kell tenned. Ha ez megvan, onnantól fogva mindig úgy jelennek majd meg az ikonjaid, ahogy szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
-
gyenesmartin
őstag
-
zeusz55
senior tag
Még 1 kérdésem lenne. A mappáknál hol tudom hogy mindig minden mappaikon közepes méretu nézetbe legyen ne mind masmilyenbe? köszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest