Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kérnék egy kis segítséget. MIlyen asztali widgetet tudnátok ajánlani, amivel a CPU és RAM használatát tudom figyelni? Beépített nem tetszik, nekem valami olyan kellene ami másodpercre pontosan valós időben mutatja az adatokat, és egyáltalán nem terheli a gépet.
Live-Die-Respawn
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! A gépem néha másodpercekre lebénul. Ilyenkor folyamatosan "darál" a vinyó, és nem reagál semmire. Ilyenkor az egér sem mozdul. A feladatkezelőt is majd csak a darálás után hozza be, addigra már semmit nem látok rajta. Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi okozza?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
DS39
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Imi Csabi #30986 üzenetére
Néha nálam is van ilyen, de annyira még nem fájt az ujjam attól az egy plusz kiktől, hogy zavarjon, ritkán van ilyen és szerintem valami félre kattintás eredménye lehet.
#30985) jakos73
Próbáld ki a régi driverrel is persze, egy próbát megér. Régen nem volt ilyen gond csak a proci csere óta?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Imi Csabi
tag
Sziasztok!
Azt mi okozhatja, hogy bizonyos alkalmazások (Firefox, Skype) elindítása után az asztalon lévő mini alkalmazások önkényesen a program ablaka felé helyezik magukat? Elég idegesítő mikor elindítom a böngészőt és még pluszban kattintanom kell a program ablakára hogy láthassam a tartalmát.
* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Van egy HP laptopom:
-i5-3320M
-Intel HD4000
-4GB RAM
-legújabb hp-s intel graphics driver fent van (a legújabb intelessel is kipróbáltam)
-chipset driver fent van
inteles vezérlőpultban állítgattam a teljesítményre is
-energiagazdáslkodásban állítgattam kiegyensúlyozott és teljesítménycentrikusra is
-még a hp power assistanttal is kipróbltam
-egyébként 1hete volt benne alaplap és cpu csere
-bios mostani
-a flashplayer minden böngészőben telepítve
-eredeti hp win7 pro 64bit lemezről lett frissen telepítve (egyébként többször is már), sőt win8-cal is kipróbáltam már
A gondom még mindig ez:
-akár chrome, firefox, ie vagy opera böngészőkben a videók szaggatnak
-a játékok is szaggatnak
Nem tudom mit csinálhatnék még.... -
Ice&Lime
veterán
Egy olyan kérdésem lenne, hogy flashget-tel töltök 3 játék demo-t (mellette nem fut semmi) és a windows feladatkezelőben a memóriahasználatot kicsit furcsának találtam, hogy alapjáraton 827MB-on megy a rendszer így töltés közben, de mint a grafikonon is látszik a memóriahasználat időközönként nagyokat ugrándozik egészen 2,55GB-ra, aztán hirtelen visszaesik 827MB-ra. Ez normális?
[ Szerkesztve ]
-
Kcsabi
tag
-
Thome
veterán
Igazából az a gond hogyha tallózok, akkor látom a HDD-t is, a pendrive-t is amiről raknám rá a drivereket, viszont a telepítő pendrivet nem látom. Akkor ez most hogy is van, ez lehet a probléma, hogy telepítés után nem látja a pendrive-t? Azt hiszem megpróbálok egy másik pendrive-val win7-et telepíteni.
Szerk: Ezer sorry, dupláztam.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz sfdrakex #30971 üzenetére
Semmi, nem enged tovább, de már egy rahedli Sata drivert megpróbáltam, de hiába fut végig, azt írja utána ki hogy nem ez az ami nekem kell... (H series, SB7xx, 8xx, SMBus)
Gondolom a AHCI-hez kellene valami driver, mert nem enged tovább, gondolom nem látja a HDD-t.(Van a gyári backup kezelője az egyik partíción az Asus-nak onnan tudom telepíteni a startert, de fél óra a boot, és lassú mint az állat, tele van szemetelve alapból...)
-
Thome
veterán
Hali!
Lenne nékem egy ilyen problémám:
Egy teljesen szűz Windows 7-et szeretnék feltenni egy Asus EEE PC 1015BX netbookra, mert a gyári starter iszonyatosan szemetes. Valaki tudja hogy milyen drivert kér?
Szerintem az AHCI driverrel lesz a gond, de ott is hibát ír ki ha betöltöm a hivatalos oldalról letöltött drivert, a hiba ez:
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Megoldottam, tudod hogy? A TwekNow Regcleaner le tudta puculni úgy az Explorert, hogy eltűnt. Köszönöm!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
vlevi
nagyúr
válasz Hegyirabló #30965 üzenetére
van saját routered?
Próbáld meg úgy, hogy a géped direktben van dugva a UPC-s routerbe, magyarul egy időre iktasd ki az otthoni routert. Emlékeim szerint nekem is volt ilyen gondom, első alkalommal nem ment nekem sem, csak ha direktbe volt rádugva a UPC-s routerre a gép. -
sanzi89
addikt
válasz tDr1v3r #30946 üzenetére
Erről nincs esetleg valami hivatalos infód? Kerestem, de sehol se találtam.
A melóhelyen szeretnénk teljesen legalizálni a gépparkot, de az előző rendszergazda/vezetés elég nagy katyvaszt hagyott maga mögött és teljesen új rendszert kell kialakítani, amibe rögzíteném a szükséges adatokat, hogy bárki rámutat egy gépre a sok közül rögtön meg tudjam neki mutatni a számlát/kódot/termék kulcsot/akármit ami a valódiság bizonyításához kell."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
King Unique
titán
-
Hegyirabló
veterán
Szép estét!
Mai napon beszereltem a ge*#&@$ߤ UPC wifi routerét. Ám a kib*#&@$ß regisztrációs oldal beragadt az Internet Explorerembe, legalább is a kezdőoldalba, ami esetemben az Origo, nem hajlandó megnyitni semmilyen formában sem (lásd a képet). Mindent megpróbáltam, kukik törlését, visszaállítást, semmi sem használ.
Mit lehetne tenni?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Dot
őstag
válasz PumpkinSeed #30961 üzenetére
Rendben köszönöm!
Erre valaki?
Más: létezik olyan funkció a windowsba amivel újraindításnál törlődik az összes adat/beállítás?
Eddig a TimeFreeze progit használtam, de mintha ez okozna súlyos hibákat indításnál.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Winnie The P
őstag
válasz King Unique #30956 üzenetére
Nincs hátránya, én még nem vettem észre hogy lassítaná a rendszert.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Dot
őstag
válasz PumpkinSeed #30959 üzenetére
És erről vissza is tudom rakni a telepítő javítójába? Egy olyan gépre aminél sérült a windows és nem bootol be?
Más: létezik olyan funkció a windowsba amivel újraindításnál törlődik az összes adat/beállítás?
Eddig a TimeFreeze progit használtam, de mintha ez okozna súlyos hibákat indításnál.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
PumpkinSeed
addikt
Ezzel a progival tudsz lemezképet készíteni, szerintem ez a legjobb.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Dot
őstag
válasz PumpkinSeed #30957 üzenetére
Azt, hol tudok? Mintha a javításnál láttam volna lemezképről való visszatöltést!
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
PumpkinSeed
addikt
-
King Unique
titán
Egy online adást akartam nézni, de nincs fent gépen Silverlight, kérte telepítését.
Lehet láma kérdés, de van vmi hátránya, nem lassít rendszeren meg ilyesmik, mert most enélkül nagyon pöpec a rendszer . -
addikt
válasz PumpkinSeed #30952 üzenetére
Ahogy leszedtem, nálam minden jó lett.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Dot
őstag
Hali!
Egy frissen telepített W7-el hogy lehet olyan biztonsági mentést csinálni amit vissza tudok állítani akár más(teljesen ugyan olyan) gépen?
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
-
addikt
válasz PumpkinSeed #30950 üzenetére
Hát akkor te is fáradj át a A nagy Vírusirtó topic-ba, sorba dőlnek be a rendszereink a bitdefendertől. Neked is AVG IS 2014 [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz PumpkinSeed #30947 üzenetére
Ugye nincs bitdefendered neked is (az adatlapodon látok)?
-
PumpkinSeed
addikt
Lenne egy kis problémám.
A laptop is és a PC is viszonylag egyszerre hülyült meg. Befagy a tálcán nem tudok kattintani, mert pörög a kis karika.
Esemény napló tele van ezzel:
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
AVarice
tag
Sziasztok.
Minap letöltöttem egy AutoCAD hallgatói verziót. Elkezdtem telepíteni és örülni...
Telepítés közben viszont újraindult a gép, és a Win7 közölte, hogy a rendszer egy váratlan probléma miatt leállt.
Sem újraindítani, sem törölni nem tudtam a programot. Gondoltam CCleanerrel törlöm a bejegyzést, de nem segített. Utána próbáltam elég sok mindent manuálisan törölni, de sehogy sem engedi, hogy újra kezdjem a telepítést, mert az írja, hogy már telepítve van.A telepítő indításakor a Win7 megkérdezi, hogy megfelelően van e telepítve vagy telepítse új beállításokkal. Nem tudom, hogy honnan szedi a Win7 és a telepítő, hogy még fenn van a program.
Tudna valaki valami tanácsot adni, hogy mit csináljak?
-
Proky
senior tag
Már nem tudom módosítani az előzőt, FAT32 volt a laptop winyó 2. partíciója
-
Proky
senior tag
Segítsetek pls, adott egy asztali gép (win7 64bit Enterp.) és egy lapi (win7 64bit ult) egy hálózaton, megosztás stb be van állítva és gyönyörűen megy a másolás, illetve a másik gép elérése, de a pld 7, illetve 20 gigás fájlokat nem tudom másolni egyikről a másikra, a 650 megás, 1 gigás még megy gond nélkül. Miért???
[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
-
desolator
senior tag
Sziasztok!
Eredeti win7 prof alá szeretném leszedni a download centerből a windows xp mode-ot de letöltés előtt azt írja, hogy validálnom kéne a wint, majd megadni a kapott kódot. Leszedem a validáló szoftvert aminek ott a linkje, erre meg azt írja ki, hogy ez a validáló szoftver már nem érvényes. Hogy a francba tudom neki megszerezni azt a kódot?
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
sanzi89
addikt
válasz tDr1v3r #30929 üzenetére
És mivel bizonyítom, hogy ez a termék azonosító az enyém? Annyi elég, hogy más nem használja?
Illetve megnézem a számlákat, a számlákon nem a termék azonosító szerepel, hanem egy másik csak számokból álló azonosító."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Dell XPS
veterán
válasz bmwfan199410 #30931 üzenetére
Próbálj letölteni nem integrált verziót és harminc napig tudod használni. Az élet nem mindig egyszerű, hátha alakul közben...
Üdv, Dell XPS
-
Winnie The P
őstag
válasz bmwfan199410 #30931 üzenetére
A topik jobb felső sarkában ez vagyon írva:
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!Talán azt kérdezd meg aki a lemezeiden lévő kókány os-t összehozta.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
bmwfan199410
csendes tag
válasz Winnie The P #30930 üzenetére
Erre nem is gondoltam volna. Csak tudod nem igazán engedhetem meg magamnak mostanában.
Nem számít mit gondol rólad a világ. Állj be a fénybe és élvezd a ragyogást.
-
Winnie The P
őstag
válasz bmwfan199410 #30925 üzenetére
Venni kell egy eredeti os-t és azzal jó lesz.
-
tDr1v3r
veterán
válasz sanzi89 #30924 üzenetére
Számítógép - Tulajdonságok, ott lesz egy kód amire rákérdezhetnek az MS ügyfélszolgálatánál az eredetiségre. De igazából számla felmutatása is elég lehet szerintem...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
bmwfan199410
csendes tag
Hello. Olyan problémám van, hogy nem engedi telepíteni a gépem a Win7 Ultimate 32 bitet. Be teszem a os lemezt be bootolt kivállasztom a nyelvet tovább nyomom rá nyomok, hogy telepítés és ez a hiba üzenet fogad "Nem található eszközillesztő. Győződjön meg arról, hogy a telepítési adathordozó tartalmazza a megfelelő illesztőprogramokat, majd kattintson az OK gombra" Már 3 féle win7-el próbáltam sehogy se jó próbáltam 2 fajta cd/dvd meghajtóval 2 féle wincsivel és sehogy se megy.
KonfigomHátha szükség van rá)
Alaplap: Asrock G31M-VS2
Proci Intel C2D E7200
VGA: Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
odd: Samsung SuperWriteMaster
Hdd:Samsung HD403LJ 400GB Sata
Ram: 3GB DDR2
Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a baj?
Nem számít mit gondol rólad a világ. Állj be a fénybe és élvezd a ragyogást.
-
sanzi89
addikt
Van egy munkahely, ahol sok gép van. Mivel igazolom, hogy az adott géphez vásároltunk dobozos legális operációs rendszert? Elég maga a kód? Kell számla, doboz, stb. ?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Arnold2
őstag
Sziasztok!
Úgy gondolom hogy ez inkább Win 7 kérdés mint Office.
Az lenne a kérdésem, hogy Win 7-ben hogy tudom azt beállítani, hogy két egymástól független Office ablak nyíljon meg, hogy adott esetben fél fél képernyőn egymás mellé tudjam őket tenni?
Jelenleg bármit próbálok egy Office "keret" ablak van és abban nyílik meg az összes munkafüzet, bárhogy próbálom meg egy másik ablakba nyittatni. -
félisten
Sziasztok!
Néha így indul a gépem:
Ilyenkor persze, nincs net. Azóta van, hogy megosztottam egyik mappámat egy másik Win7-tel. Azon a gépen is ez van elég gyakran.
Ez mitől lehet, és mi rá a megoldás?
Honnan került oda az a másik network?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
painkillerx
tag
Hello, csináltam egy biztonsági mentést az SSD-mről, mert ki akartam próbálni rajta egy másik Windows-t, de kb biztos voltam benne, hogy másnap visszarakom az előzőt.
Régebben is csináltam ilyet, és akkor minden simán ment, csak most valamiért nem csinált system image filet. Hanem csak egy mappába rakta a fileokat, amit maga szerint összecsomagolt. Na most oké hogy a fileok ott vannak, de én vissza akarom állitani az egész rendszert..
Szóval van egy MediaID.bin + egy mappa a felhasználó nevemmel, amit ha megnyitok kijön a Windows 7 Fájlok visszaállítása (haladó) ablak.Hogyan tudnám visszaállítani a rendszert?
*Az eredeti és a mostani is W7.
-
Krystal_s
addikt
válasz CsonkaImo #30918 üzenetére
Itt azt írja, hogy indításnál az ESC billt kell lenyomni, hogy kilehessen választani az USB-ről bootolást.
"In case of ASUS X201E, you will need to push ESC for you to be able to choose the USB Key to be boot." -
Krystal_s
addikt
válasz sz.balazs.95 #30907 üzenetére
Az automatikus átállás nyári időszámításra be van jelölve ? (Időzóna módosításban)
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Anyámnak lett véve egy Asus x201e notebook amin freeDOS van. Hogyan tudnék windows7-et rátenni ha a boot menüben nem találok usb lehetőség, és nincs optikai meghajtó. Tudom, hogy nem a topik témája de itt hátha tud valaki segíteni.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
üszök
őstag
Itt próbálkozhatsz
Bár Magyar pont nincs köztük.[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Elkezdett rakoncátlankodni a Windows-om... nincs netem, illetve félpercenként összeomlik-lefagy az explorer (tálcástól együtt) meg több program, továbbá a Start menü (ha előjön) nem reagál, miközben látom hogy a keresős szövegdobozban a kurzor villog, avagy elvileg működik. De mégse reagál a kattintásokra... node gondolom nem elég ennyi információ, ezért kicsit részletezem:
A torrent megy csak pirosan (első reboot előtt néztem, akkor olyan volt de szépen töltött), böngészőkben semmi, vagyis nem egészen mert néha be tudja hozni a Google találati oldalát meg a felső gyorskeresésben (Chrome-nál) listázza azt amit írok be, ajánl fel opciókat, szóval az teszi a dolgát. A többi oldal meg nuku... a szerverre csatlakozóst csinálja, de nem sikerül neki. A hálózati panelben azt írja hogy IPV6 nincs, több reboot után is. És mint látható, most is írok (beta OS X alól), tehát a nettel semmi gond sincs...
A rendszer sima x64-es Home Premium, "tisztán" bootol (Bitdefender meg a Steam ami a rendszerrel együtt indul), augusztus közepén volt utoljára frissítve... nem vágom hogy mi a problémája, komolyabb módosítás sincs a rendszeren (UXTheme patch volt egyszer, de az vagy fél éve lett csinálva), mindig is gyors volt meg minden de most valamiért nem jó. :/ A HDD 100/100-as, azzal nem lehet gond.
Sorry, kicsit kusza lett, csomó dolgom van és kissé fregmentált vagyok most.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
VGYke
addikt
Szóval erre a kérdésemre valami hivatalos bejelentkezős letöltési címetek nincs? Ha egyáltalan van ilyen. Én kerestem, nem találtam
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
nagyúr
válasz Winnie The P #30910 üzenetére
Nem kell elemcsere, mert nálam is ugyan ez van ha ubunturól windows 8-ra megyek vissza.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Winnie The P
őstag
Vagy esetleg az elem az alaplapban cserére szorul.
-
-
nagyúr
Az Ubuntu UTC míg a windows a másik fajtát használja, nem tudom a nevét. Azért állítódik el az órád. Szóval ha ubunturól mész w7-re akkor kell egy órafrissítés és jó lesz.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
sz.balazs.95
veterán
Sziasztok!
nekem az lenne a problémám, hogy Win7-ben az óra állandóan 2-órával visszaállítódik, amikor elindítom.
Az időzóna normálisan van beállítva, illetve ha a BIOS-nál átállítom az időt az nem segít.
Vagyis ha az idő beállításában az internetes idő menüben frissítem az időt és újraindítom a gépet, akkor visszaáll. Ha a BIOS-ban átállítom, akkor is ugyanez történik, magától visszaáll.
(Ubuntunál egyébként nem tapasztaltam ilyen problémát.)igen tudom, azt szoktam csinálni, csak néha megfeledkezem róla.
meg kissé idegesítő is.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
henny
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a Win7 mellé szeretném feltenni a Win8-at, külön partíciót is csináltam neki ahogyan azt a neten olvastam, de sehogy sem engedi arra az üresre feltenni, azaz nem tudok rányomni a tovább gombra.. mi lehet a gond ?
Az üres partíció 150GB-os. És anno volt már rajta egymagában a 8."A fényképezőgép a munkaeszközöm. Általa adok értelmet mindannak, ami körülvesz." /André Kertész/ | "A képek ott vannak, csak meg kell őket örökíteni." /Robert Capa/
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy az erőforrás-figyelő-nél a rendszermegszakítások elkezdi enni a procit? Bekapcsolás után már egyből 10%-ot elvesz később csak még több lesz. Driver hiba? Ha igen melyik driver lehet? -
VGYke
addikt
És esetleg a Win7 SP1-et tartalmazó DVD-hez nem férek hozzá valahol a Microsoft oldalain, a kódomat, mit tudom én még mit megadva? Mert pl. az Office 2010-hez nem kaptam lemezt csak matricát és le kellett töltögetnem valahonnan. Mondjuk a win-hez is csak matricát kaptam, viszont anno szereztem hozzá lemezt így annak letöltögetési kísérlete (ha egyáltalán lehetséges) elmaradt.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...