Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz kovaripeti #29194 üzenetére
Próbálj egy load defaultot nyomni a biosban.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
üszök
őstag
Win 7-et és 8-at szeretnék egyszerre feltenni a gépre. Meg oldható ez egyszerűen? Melyiket rakjam fel először? Esetleg valami leírás nincs róla? A 8-as hány Giga feltelepítve?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
kovaripeti
aktív tag
válasz Nixon18 #29192 üzenetére
Megnéztem ezt a programot, fel is telepítettem, de az én problémám nem ez. Sajnos. Nekem csak Windows7 van feltelepítve. De mikor bekapcsolom a gépem, állandóan beadja ezt az ablakot, hogy honnét bootolja be a rendszert. 5 évig nem tette, most meg csak így indul. Ez valami BIOS baj? Nincs valami opció, ami alaphelyzetbe állítja vissza? Windows újratelepítés nem segített.
-
abrasivi
tag
sziastok, az lenne a kérdésem, hogy miért történik ez?
egyik nap azt vettem észre, hogy a számítógépem annyira belassult( windows 7) hogy ha a tálcán rákattintok pl. a dokumentumokra, elkezd tölteni de utánnna nem történik semmi... ekkor ujraindítottam a gépet(persze nem a normális módon, mert az sem használt) és elindítottam csökkentett módban hálózattal... igy jó a gép, de idegesít a csökkentett mód hátrányai... mit tudnék csinálni?Nokia Lumia 620
-
Nixon18
senior tag
válasz kovaripeti #29191 üzenetére
Amit ajánlottak feljebb programot az én problémámra, azzal nekem is ki kellett kapcsolnom, hogy ne kérdezzen rá. Ha ugyan sikerült jól értelmeznem a te problémádat.
-
yuri90
tag
Vki tud egy jó programot ajánlani amivel windows 7-ről lehet biztonsági másolatot csinálni és visszaállítani?
-
Kcsabi
tag
válasz kovaripeti #29183 üzenetére
Tehát:
Boot prioritásokban akkor már csak a HDD van?
1st - HDD és utána semmi?
Nyomj neki egy Load Default-ot, ne felejtsd a beállításokat menteni, általában F10. -
Kcsabi
tag
válasz kovaripeti #29176 üzenetére
Akkor a dvd meghajtónál nyomsz egy ENTER-t és bejelölőd, hogy None vagy ilyesmi.
Akkor csak a HDD lesz benne.
HDD mindig az első legyen a boot sorrendben.[ Szerkesztve ]
-
-
Lenry
félisten
válasz Nixon18 #29178 üzenetére
az ingyenes EasyBCD-vel ki tudod venni a fölösleges sorokat a rendszerindítóból.
akkor ingyenes, ha a linkelt weboldal alsó részén regisztrálsz, bármilyen kamu nevet és mailcímet beírhatsz
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Nem egészen tartozik ide a kérdés, de bízom bennetek
Adott egy laptop, amire egy külön partícióra fel lett telepítve a Win7 mellé egy Ubuntu is. Azóta a winchester formázva lett és a partíciók össze lettek vonva, amire felkerült egy Win7. Ugyanakkor bootolásnál még mindig felajánlja a gép a választást, hogy Win7-et vagy az Ubuntut bootolja be (természetesen utóbbi esetében hibát ír ki). Kérdésem, hogy hogyan lehetne eltűntetni ezt a választást.
Köszi a segítséget! -
brd
nagyúr
válasz kovaripeti #29172 üzenetére
Ez ugyanaz a bootmenü, ami az F8--F11 stb. gomb (az alaplap bootmenüje magyarul) megnyomására jön elő? Ilyennel még csak úgy találkoztam, ahogy írtam, magától más miatt nem jelent meg...
zoli62: Miért oldaná meg? Ill. mi? Hogy visszaállítasz egy régebbi állapotot? Legfeljebb akkor, ha ott még jó volt, és csak azóta történt valami. Azt nézted már, hogy mi húzza a CPU-t olyankor? Ill. arra figyelj, hogy az aktuális partíciótartalmat nyilván törli az image alapú mentés, amikor visszaállítod (pl. az azon tárol dokumentumok ugranak).
gegszee: Firefox, office, ezek felhasználásfüggően bármit meg tudnak enni. A többi nem tétel.
The only real valuable thing is intuition.
-
-
brd
nagyúr
válasz kovaripeti #29169 üzenetére
Így első olvasásra az a baj, hogy a BIOS-ban, a bootolási sorban nem szerepel a HDD.
gegszee: A Windowsnak magának bőven, hogy az egyéb programokkal milyen lassú lesz a gép, az a programok igényeitől függ.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
1536 MB elég a futtatáshoz?
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok.
Kettő furcsa dolog történt a gépemmel, talán köze is van egymáshoz, ugyan mind a két baj teljesen eltérő. Ezekre szeretnék megoldást találni. Ha elindítom a rendszert, állandóan megkérdi, hogy miről szeretném futtatni. A merevlemezről, vagy CD-ről. Az az ablak jelenik meg, mint mikor Windows újratelepítéskor az f2-t nyomkodnám induláskor, hogy ne a vinyó induljon, hanem tudjam CD-ről bootolni. Pedig nincs bent CD!
Lehet, hogy nem is ebben a topikba való a kérdés, mert igazából ez a jelenség egyik napról a másikra jött pár hónapja, nem is foglalkoztam vele, mert gondoltam, hogy lehet csak egy kósza vírus befutott valahogy, majd ha újratelepítem a rendszert visszaáll minden. De most, hogy eljött ez a nap is, a betegség megmaradt. Ugyan úgy megkérdi. Akkor ez nem a Windows7 hibája, hanem valami a BIOS-ban történt? Ha igen, annak van valami alaphelyzetbe visszaállítás? Vagy mi tévő legyek?
A gépem ASUS F3SG Notebook, windows7 Op rendszerrel.
Köszönöm, ha valaki tud megoldást!
A másik problémát majd később, hátha köze van hozzá, és megoldódik[ Szerkesztve ]
-
Delta×
senior tag
Egyszer talán fél éve segítt nekem valaki, belinkelt egy beszélgetést amiben az USB ről való install le van írva szépen !! Ezt belinkelné nekem megint valaki ? Előre is köszönöm
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
DS39
nagyúr
válasz anonymus89 #29160 üzenetére
a másikhoz:
azok a parancsikonok nálam itt találhatóak: C:\Users\"Neved"\Links, ha itt még megvannak akkor gondolom csak be kell húzni oda a kedvencek közé őket. ha nincsenek akkor google. biztos letölthetőek, vagy legyárhatóak. (pl: az Asztal, C:\Users\"Neved"\Desktop mappán jobb klikk parancsikon létrehozása, vagy felvétel könyvtárba)
-
brd
nagyúr
válasz zoli62 #29161 üzenetére
A telepített programok az OS partícióján vannak? Ha igen, akkor 100%-osan, mert a visszaállításkor pontosan az az állapot lép életbe, ami a mentéskor volt, az összes utána végzett változtatás elvész. Ha máshová vannak telepítve, akkor pedig programfüggő, hogy mit szól ahhoz, hogy pl. a registry egy régebbi állapotú lesz alatta.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz anonymus89 #29160 üzenetére
pedig ott van, tiltsd le a win update-t, és amikor szeretnéd elindítod a frissítések keresése opcióval.
nyilván megoldható .bat fájllal a service tiltás indítása, de minek ha két kattintás? -
zoli62
addikt
Adott egy HP asztali gép Windows 7 Pro operációs rendszerrel. Készítek egy teljes rendszermentést egy külső USB-s merevlemezre. Ezután a gépen elvégzek egy teljes vissziállítást a gyári állapotba. Majd az előzőleg készített rendszerképet visszatöltöm. A kérdésem az, hogy ezen lépések végrehajtása után milyen biztonsággal fognak működni a telepített progjaim?
-
snowdog
veterán
válasz anonymus89 #29157 üzenetére
Erre gondoltál? [link]
Használjunk könyvtárakat!
A Windows 7 egyik újítása a Könyvtárak, amelyben hivatkozásokat találunk az aktuális felhasználói fiók Képek, Dokumentumok, Zene és Videó könyvtáraira, ezáltal kvázi gyorsabban hozzáférhetünk ezekhez a mappákhoz. A Könyvtár szolgáltatás egyik hátránya, hogy az alapértelmezetteken felül létrehozott új könyvtárak ikonjait nem lehet lecserélni, illetve a nem indexelt mappákat nem lehet befoglalni – ezek tipikusan például a hálózati helyek. A megoldást a Win7 Library Tool programocska jelenti, amellyel az imént felsorolt hátrányokat mindörökre elfelejthetjük. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy van-e rá lehetőség valamilyen paranccsal (*.bat file) indítani & leállítani az automatikus frissítések szolgáltatást?
Valamint ezt hogyan tudnám visszavarázsolni az eredetire?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
spiritex
veterán
válasz WonderCSabo #29105 üzenetére
Ha jól értem akkor azt szeretnéd, hogy ha indítasz egy programot, akkor a billentyűzet automatikusan váltson át magyarról angolra, és ne keljen megnyomnod a bal oldali Ctrl-Shift-et?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz blambun #29153 üzenetére
Én inkább egy nagyobb belső merevlemezt vennék a helyedben és oda tennék át mindent, a linuxos partíciót is beleértve. A mostani kis vinyó meg vagy maradna plusszban a gépben, vagy csak lehúznám és megmaradna backupnak, vagy beletenném egy külső vinyó házba.
Amíg nem áll össze a tökéletes rendszer az új, nagy vinyón, lehet váltogatni a Biosban, hogy melyik vinyóról boot-oljon a gép, így mindig vissza tudsz térni a jól bevált régi rendszeredhez és közben csiszolgatni az újat, amíg nem érzed úgy, hogy most már át tudja venni a régi helyét.
De fontos, hogy amikor az új vinyóra telepíted a win7-et, a régi vinyód legyen lehúzva![ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
blambun
tag
válasz snowdog #29152 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ!
Akkor viszont nagyon úgy néz ki, hogy kénytelen leszek venni egy külső merevlemezt, mert annyi mindent ami a D-n van (a top prioritású dolgokon túlmenően sok minden van, ami jó lenne ha azért megmaradna), nem győznék kiírni DVD-re. Főleg igaz ez ha át kell szervezni a partíciókat, mert a Win 7-nek nem elég 30 GB. (És valójában már a Linux sem nagyon fér).
Sajnálatos, mert nagyon úgy néz ki hogy ez drágább meg komolyabb meló lesz, mint szerettem volna.
-
snowdog
veterán
válasz blambun #29150 üzenetére
A legfontosabb dologgal kezdeném. Ha a D meghajtón - mint írod - fontos dolgaid vannak mindenképpen az legyen az első dolgod, hogy egy másik tárolóra készíts biztonsági mentést. Az olyan beavatkozások mint amire készülsz mindig kockázatot hordoznak magukban!
A Win 7 install magát a D-n található Linux-ot, vagy mást elvileg nem érint, legfeljebb a telepítés után a Win 7 magához veszi a boot-olást, de ezt később módosítani tudod. Mivel a Win 7-nek szüksége van még egy 100 MB-os plusz partícióra nem tudom hogyan fogja létrehozni. Lehet hogy minden gond nélkül, de lehet hogy be kell avatkoznod. Ez is kockázatot jelent(het).
-
blambun
tag
Sziasztok!
A következővel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy C partícióm 30 GB-tal, amin egy XP székel, meg egy D partícióm, ami természetesen szintén ntfs. Ez volt évekig, aztán munka miatt feltettem a D-re egy Ubuntu Linux-ot és most ez a dual boot rendszerem van.
Kérdésem az lenne, hogyha a C-t formáznám majd feltennék rá egy Win 7-et, az bántaná-e pl. a Linuxomat? Ugye korábban míg nem volt Linux, akkor csak a C-t leformáztam és minden ami a D-n addig volt, az érintetlen maradt. Nem tudom, ez a most D-n lévő másik rendszerrel is így lenne-e. Plusz ugyebár ilyenkor mindig ugyanazt az XP-t tettem vissza, most meg Win 7 menne C-re.
Ez fontos lenne, mert munkáim vannak a Linux alatt.
Köszi a választ!
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan problémám van, hogy néha ott marad a képernyőn néhány helyi menü. Tehát ha jobb egeret nyomok az asztalon és rákattintok a személyre szabásra, akkor az az egy csík ott marad kéken, vagy ha a tálcán bezárok egy alkalmazást, akkor az ablak bezárás szöveg szintén ott marad a következő újraindításig. Legújabb VGA driverek vannak fent, a konfig az adatlapomon található Notebook.
5let?
-
üszök
őstag
válasz r3dsnake #29140 üzenetére
Erre a kérdésre engem is érdekelne a válasz,csak abban a formában,hogy kölcsön akarom adni a gépem,és ha létrehozok egy fiókot,és abban elállítják a felbontásokat,betű méreteket az enyém meg marad e ha a saját fiókommal lépek be.?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Lenry
félisten
válasz Bandi821 #29142 üzenetére
igen, a rendszermemóriára, de mit nem értesz rajta?
attól, hogy hibás, attól még nem tűnik el.
ha defektet kap az autód, attól még nem tűnnek el a kerekeid...a hibás azt jelenti, hogy a memória egy részére a gép bemásol egy 0-t, de 1-est olvas onnan ki, vagy fordítva.
ha még garanciális a cucc, akkor irány a bolt, és kicserélik.és játékokból nem szedünk semmilyen verziót. egyféle változat van, amit a boltban megvehetsz...
III/10/10[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
sfdrakex
nagyúr
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Egy korabbi hozzaszolasban mar irtam arrol, hogy a jatekok telepitese alatt a kov. hibauzenetet kapom: "An error occurred while unpacking: archive corrupted! Unarc.dll returned an error code: -7 Error: archive data corrupted (decompression fails)" Gugliban utananeztem es valahol irtak, hogy ezt memoria problema is okozhatja. Mivel ezt a Memteszt nevu programot nem sikerult hasznalnom, ezert a wondows 7 sajat memoria diagnosztikajat zavartam ra, ami eredmenykent azt irta ki hogy hibas a memoria. Most itt melyik memoriara gondol, a rendszermemoriara? De egyebkent hasit a gep, latja mind a 8 Gb memoriat, nem ertem. De az teny, hogy akrmelyik verziot szedem az adott jatekbol, mindegyik telepites, az adott hibauzenettel szal el.
-
félisten
Haliho
Bocsi, hogy off a kérdés de a Windows Media Center topik nem túl élő, valamint a program a Win7 része. A kérdésem csak annyi lenne, hogy hol tudok a megtalált csatorna listán szerkeszteni?
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Beállítható az valahogy (akár segédprogrammal, akár registry trükközéssel), hogy 2 felhasználóhoz különböző kijelzőbeállítások legyenek? Az volna a lényeg, hogy van egy laptop, egy tévére kötve, és kellene egy user, aminek megnyitásakor automatikusan csak a laptop kijelzője aktív, de a TV-s userre való váltásnál csak a TV kijelzőjén jelenlenjen meg a kép. Próbáltam állítani különböző értékekre a 2 felhasználónál a monitorkezelést, de mindig felülírják egymást a beállítások.
Valakinek ötlet esetleg?
Köszi!
-
-
rvn_10
senior tag
válasz Kcsabi #29135 üzenetére
Fullal játszom, próbáltam, ez nem jött össze, de nem csak a Fifa csinálja.
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
Kcsabi
tag
válasz rvn_10 #29133 üzenetére
Ezt találtam: FIFA 13 Bug Fixes
Ez egy FIFA demo amivel játszol? Vagy maga a játék, lehet nem eredeti és azért csinálja.
If you get the “APPCRASH” error select the fifaconfig.exe and FIFA 13 Demo.exe go to their Properties > Compatibility and select Win XP SP3 as compatibility mode.[ Szerkesztve ]
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok!
Egyre több programra kapom ezt a hibaüzenetet. Olyanokra is amik eddig működtek. Nincs valami ötletetek, hogy mit lehetne tenni?
Leírás:
Stopped workingProbléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Application Name: fifaconfig.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 5025a01f
Fault Module Name: KERNELBASE.dll
Fault Module Version: 6.1.7601.18015
Fault Module Timestamp: 50b83c8a
Exception Code: e0434f4d
Exception Offset: 0000c41f
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtGigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
spiritex
veterán
válasz utgyuru #29131 üzenetére
Ha a víruskergetőt kikapcsolod, de nem 10 percre vagy a következő újraindításig, hanem addig amíg te kézzel nem indítod újra. Illetve ha esetleg indul a skype-od a win-el, akkor azt is tiltsd le.
-
zitromz
tag
válasz PumpkinSeed #28861 üzenetére
hali
kicsit késve de próbálok vmi okosságot hozzáfűzni én is a témához
én is megjavítottam a sajátomat/máshogyan mint ahogy te írtad,de kíváncsi vagyok neked is működne e/,ill hátha ez is segítő poszt lehet másoknak
na szal TV tuneres monitorral rendelkezem aminek az ébresztőjére(tv) szoktam is reggelente felkelni ami lehetett itt nálam a baj forrása több fronton is..
1. nem tudtam ténylegesen bejelentkezni mer vmelyik szakaszában mindig lefagyott a rendszer(a kép igazából) legtöbbször a jelszóbeírás után..
2. már egy ideje észrevettem de nem tudtam minek tulajdonítani h lassú a gépem/netem kb mint egy régen takarított/telepített win xp /pedig 7esem van, rendszeresen takarítom és nem mellesleg most raktam újra nemrég/
megoldás kulcsa nálam az volt h miután ébreszt a tv-m nem úgy nyomom be a gépet h a monitoron még a tv megy hanem szépen átváltok bootolás idejére a gépemre és voilaa zavartalan a bejelntkezés és villámgyors a gép
remélem vkinek segíthettem[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz utgyuru #29128 üzenetére
Mert valami vagy valamik beakadnak a startup-nál. Érdemes lenne CCleaner-rel kikapcsolni pár rendszerrel induló dolgot, ami tuti nem kell. Ha nem így, akkor meg az msconfig Startup rész alatt is ki lehet kapcsolgatni dolgokat, ill. a Folyamatok alatt is, persze csak miután elrejtetted a windows komponenseket, nehogy kárt tegyél.
[ Szerkesztve ]
-
utgyuru
aktív tag
Az miért van, hogy bekapcsolás után jó 10 percig semmi nem történik? Nem fagy le, egér mozog, hátteret váltogatja, de ennyi. Akármit próbálnék indítani, nem történik semmi. Még a feladatkezelőt se tudom megnyitni. Aztán utána egyszerre elindul minden, amire kattintottam, és utána normális.
-
spiritex
veterán
válasz WonderCSabo #29105 üzenetére
Mert az adott programok indítása után mindig visszaáll a magyar bill.kiosztás? Miért nem törlöd a magyart, hogy csak az angol maradjon? Én ezt annak idején a QuarkXPress-el (ami csak angol nyelv mellett volt hajlandó elindulni) úgy oldottam meg XP alatt, hogy bár angol volt a nyelv a gépen, de magyar billentyűzetet rendeltem hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Van több hálókártyád? Ha nincs, parancssorba: netsh winsock reset, aztán netsh int ip reset %temp%\resetlog.txt, majd gép újraindít, és újrapróbál beállítani (a fenti parancsok után DHCP-s lesz az összes kártya beállítása). Ha több kártyád van, akkor nézd meg, hogy van-e valamelyiknél ilyen IP beállítva (bár ezt írja is, amikor leokézod, biztos feltűnt, ha ez történt), ilyenkor előfordulhat, hogy a másik (amelyiknél már be van ez állítva) kártya konfigja működik csak, ezért áll vissza DHCP-sre.
-
Lenry
félisten
mi nyűgje lehet a Win7-nek, ha nem hagyja, hogy statikus IP címet állítsak be?
hiába állítom be, leokézás után ha újra megnyitom a párbeszédablakot, akkor megint DHCP-re van kapcsolva.azért zavar, mert a router 1.100-tól 199-ig osztja a címeket, a Windows meg valamiért a 100-at kéri, ami sokszor már foglalt, ekkor meg IP ütközésre hisztizik.
beállítanám az 1.200-at, de az eredmény a fenti.
a legjobb az volt, amikor az ipconfig szerint két IP címem is volt egyszerrea routert épp nem tudom konfigolni, úgyhogy azon kívül kell megoldani a problémát..
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
válasz Bandi821 #29117 üzenetére
Nálam üres volt az ablak kékhalál és újraindítás után is.
Most raktam fel a WIN 7-et at AGILITY-ra.Idáig nincs semmi gond az élményindex is simán lefutott. Ha végeztem mindennel akkor kikötöm a gépről és visszarakom a REVOT a gépbe és megnézem WIN 8 alatt,hogy mit csinál. -
sziku69
őstag
Nos, egy héttel ezelőtt, adva volt ez a gép.
A hibajelensége az volt, hogy win7 telepítés elején, amikor a kijelölt telepítési partíció után továbbléptünk, hibaüzenetet dobott ki, mely szerint a rendszer lemez (100MB) hibás, vagy nem olvasható. Az MS oldalán le van írva a jelenség javítására szolgáló útmutató. Miután ezen is túl jutottam, elindult a telepítés. A win frissítéseket viszont már nem tudta végigcsinálni. Minduntalan újraindult a gép és konzisztencia gondokkal küzdött. A tápra vagy az érintkezőkre gyanakodtunk akkor. Szervízbe vittük a gépet, ahol négy napot éjszakázott. Csináltak már vele mindent, míg végül biost is frissítettek rajta. Ez úgy tűnik segített rajta. Már két napja hibátlanul működik.
Ezt csak azért írtam le, ha esetleg valakinek hasonló módon szállna el a rendszer, és úgy látja hogy a bios nem a legfrissebb, akkor próbálja meg elsőként a bios frissítést. (ha win frissítések nélkül stabilan megy a gép, csak akkor, win alól)
-
-
válasz Bandi821 #29113 üzenetére
De nem ez a gond, hanem az, hogy sérült a lemez, így hiába indítod el, nem fogja lefutni, de még megpróbálhatod, hogy lemented a képfájlt, de ehhez célszerű egy dvd írót használni, mert annak erősebb a lézere. De ebben az esetben számíts arra, hogy lassan fog végezni.
-
-
baboss
őstag
Ezt találtam,de nálam teljesen üres a program nem tölt be semmit.
BlueScreenView nem igényel telepítést, vagy kiegészítő dll fájlokat. Annak érdekében, hogy elkezd használ ez, egyszerűen fuss a futtatható fájl - BlueScreenView.exe
Futtatása után BlueScreenView, akkor automatikusan ellenőrzi a MiniDump mappát, és megjeleníti az összes baleset részleteket a felső panelen. -
baboss
őstag
Telepítettem a magyar nyelvet,de így se jutottam előrébb.
Be kéne tallózni valamit -
Micka21
tag
válasz PumpkinSeed #29102 üzenetére
én is ezzel a vidivel kezdtem a keresést, ugyan nem néztem végig , de szerintem ez a black &white játékról szól
-
spiritex
veterán
válasz WonderCSabo #29096 üzenetére
-
Micka21
tag
kérdés, biztos előkerült már
meg lehet oldani hogy fekete-fehér árnyalatos képet mutasson a gép, windowsban vagy akár videókártya programban? (indel videókártya), kinyírnám a színeket, kiváncsi vagyok meddig tetetszene
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Farming Simulator 25
- Nintendo Switch
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest