Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• painkillerx

tag

Hello, csináltam egy biztonsági mentést az SSD-mről, mert ki akartam próbálni rajta egy másik Windows-t, de kb biztos voltam benne, hogy másnap visszarakom az előzőt.
    Régebben is csináltam ilyet, és akkor minden simán ment, csak most valamiért nem csinált system image filet. Hanem csak egy mappába rakta a fileokat, amit maga szerint összecsomagolt. Na most oké hogy a fileok ott vannak, de én vissza akarom állitani az egész rendszert..
    Szóval van egy MediaID.bin + egy mappa a felhasználó nevemmel, amit ha megnyitok kijön a Windows 7 Fájlok visszaállítása (haladó) ablak.

Hogyan tudnám visszaállítani a rendszert?

*Az eredeti és a mostani is W7.

• painkillerx

tag

Hello, nem tudtam hova írjam a kérdésem de Windows 7 rendszeren van egy kis problémám:
    Lenovo notebook eléggé új (i5, 4gb ram, 635m). Ha alvó állapotból kinyitom, ugye kijön a login screen ahová a jelszót kell beírni, de mindig várni kell 5-10 mp-et amíg a billentyűzet működni kezd (nem külső bill.). Addig hiába nyomok bármit, nem ír semmit. Touchpad működik egyböl.

Gondolom lassan tölti vissza a memóriába a drivert, de hogy lehetne ezt kijavitani?
    A boot idő is elégge lassú és változó (30-60 mp, vagy néha 1-2perc), másik szinte ugyanolyan konfigos notebookomon sokkal gyorsabb.

Tegnap átraktam msconfig-ban a No GUI Boot-ot, így egy kicsivel gyorsabb lett, de lehet csak épp jó napja volt :D

Új hozzászólás Aktív témák