Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
painkillerx
tag
Hello, csináltam egy biztonsági mentést az SSD-mről, mert ki akartam próbálni rajta egy másik Windows-t, de kb biztos voltam benne, hogy másnap visszarakom az előzőt.
Régebben is csináltam ilyet, és akkor minden simán ment, csak most valamiért nem csinált system image filet. Hanem csak egy mappába rakta a fileokat, amit maga szerint összecsomagolt. Na most oké hogy a fileok ott vannak, de én vissza akarom állitani az egész rendszert..
Szóval van egy MediaID.bin + egy mappa a felhasználó nevemmel, amit ha megnyitok kijön a Windows 7 Fájlok visszaállítása (haladó) ablak.Hogyan tudnám visszaállítani a rendszert?
*Az eredeti és a mostani is W7.
-
painkillerx
tag
Hello, nem tudtam hova írjam a kérdésem de Windows 7 rendszeren van egy kis problémám:
Lenovo notebook eléggé új (i5, 4gb ram, 635m). Ha alvó állapotból kinyitom, ugye kijön a login screen ahová a jelszót kell beírni, de mindig várni kell 5-10 mp-et amíg a billentyűzet működni kezd (nem külső bill.). Addig hiába nyomok bármit, nem ír semmit. Touchpad működik egyböl.Gondolom lassan tölti vissza a memóriába a drivert, de hogy lehetne ezt kijavitani?
A boot idő is elégge lassú és változó (30-60 mp, vagy néha 1-2perc), másik szinte ugyanolyan konfigos notebookomon sokkal gyorsabb.Tegnap átraktam msconfig-ban a No GUI Boot-ot, így egy kicsivel gyorsabb lett, de lehet csak épp jó napja volt
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest