Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
ravgab
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy 64bites win7 alatt nem tudom az avi fileokat társítani mpc-hez, nem jelenik meg az alapértelmezett programokban, pedig betallóztam.Magában az mpcben ha bejelölöm a társítást, akkor se jó. 32bites win7 alatt nem volt ilyen problémám.
Valami ötlet? -
-
nagyúr
Talán biosban nézz szét. Elsőnek tedd alapra, majd utána álltsd be hogy arról is feltudjon éledni. Meg azért winben nézzd meg az eszközkezelőben is hogy be vannak-e lőve a dolgok.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Sziasztok!
A következő problémára keresném a megoldást.
Ha leküldöm a gépet alvó állapotba, akkor csak a power gomb megnyomására hajlandó feléledni, egérre, vagy billentyűzetre nem. Ez azért érdekes, mert idáig ez a funkció működött. Annyi történt csak a gépemmel, hogy lakáson belül áthelyeztem, ezért a vezetékeket kihúzgáltam és az új helyén összedugdostam. BIOS-ban, energiagazdálkodásban nem állítottam át semmit.
Az elképzelhető, hogy nem minden USB-s eszköz ugyanabba az USB aljzatba került, mint eredetileg, de elvileg ez nem okozhat gondot. Vagy igen?
Ha igen, akkor mit kellene beállítanom, hogy újra menjen az egérről, vagy billentyűzetről történő élesztés?A billentyűzet + egér páros egy logitech cordless eszköz.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
poirot
őstag
válasz Fecogame #23292 üzenetére
Köszönöm a választ, de ehez nem kell azt hiszem nem szükséges Partition Manager, sem más particionáló progi, hiszen a windows 7 is nagyon szépen le tudja formatálni. Csak akkor az adataimnak annyi.
Szóval nem formatálni kell, hanem hogy a windows 7 "lássa" mikor feléled stand by-ból.
Akkor MOST kérném a tippeket.
-
Vistaboy
veterán
válasz Sub-ZeRo #23286 üzenetére
Nem írásvédett és semmi nem használja, ebben biztos vagyok. Az utorrentből is kivettem már. Szimplán csak letöltöttem, és utána, amikor helyeztem volna át abba a mappába, ahol az animéket tárolom, már ezt írta ki.
De közben sikerült megoldanom. Akinek legközelebb ilyen problémája lesz, az használja ezt a módszert:
1. Indítsátok újra a gépet csökkentett módban, csak parancssorral.
2. mint a régi DOS-os időkben, navigáljatok el a törlendő fájlig.
3. szimplán a DEL paranccsal töröljétek a kívánt fájlokat.
Nekem ez bevált:
Azért köszi mindenkinek a segítséget és a tippeket.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
poirot
őstag
Üdv. Mindenkinek !
Van egy dinamikus winchesterem, amit stand by-ból felállva a windows 7 nem lát. (Nem minden esetben, valamikor meg van.)
A lemezkezelőben sem tudom "elővarázsolni", ilyenkor csak az újraindítás segít. Van valakinek valami tippje erre a problémára ?
Előre is köszönöm.
-
nme2
csendes tag
válasz Sub-ZeRo #23288 üzenetére
akkor passz, az unlocker weboldalán szereplő többi cuccot (az összehasonlító táblázat) érdemes lehet kiróbálni. talán ez:
http://lockhunter.com/
[ Szerkesztve ]
HP 8510p, T9300 4 Gb DDR-2 667 Mhz, Mobility Radeon HD2600, Samsung SSD 470 64 Gb, w7 HPx64, Zorin OS 5.2 x64
-
nagyúr
Kikapcsolt UAC-al próbáltam és nem csinált semmit a program. Xp alatt pedig tökéletes volt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Vistaboy #23284 üzenetére
Írásvédett a mappa? Ha igen szedd ki. Vagy lehet hogy nincs tulajdonodban a mappa, és azért nem engedi? (csak találgatok...)
Még egy olyat próbálhatsz, hogy mivel a rendszer használja, az explorer exe-t kilövöd, majd újra vissza kapcsolod. Hátha...Mondjuk ha nekem ilyen bajom volt, akkor a format megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
nme2
csendes tag
válasz Sub-ZeRo #23280 üzenetére
- Does unlocker work on Windows Vista and Windows 7? Yes. If you want to disable UAC globally, go to "Control Panel" then "User Accounts" then again "User Accounts" then "Turn User Account Control" and set it to Off, then restart your computer.
- Does unlocker work on Windows XP 64 or Vista 64? Not yet, I am working on it.
- Can Unlocker be run in command line? Yes! Unlocker -H for command line options.
HP 8510p, T9300 4 Gb DDR-2 667 Mhz, Mobility Radeon HD2600, Samsung SSD 470 64 Gb, w7 HPx64, Zorin OS 5.2 x64
-
Vistaboy
veterán
válasz Sub-ZeRo #23280 üzenetére
De nem használja az utorrent, mert már kivettem a listából, leszedtem az összes eddig kijött részeket, és a képen lévőket nem tudom onnan letörölni. Az összes többi rész átment az új helyére, de ezeket nem tudom leszedni.
Nekem sem megy Win7 alatt az unlocker, hiába írja ki, hogy kompatibilis vele.
Esetleg nem lehetne dos alól, csak parancssorként futtatva? Mindjárt kiderül.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nagyúr
válasz Vistaboy #23271 üzenetére
1. Lehet tényleg a utorrent használja, azért nem lehet másolni.
2. Ha indexelve van a mappa, vagy a videó, lehet hogy akkor sem tudod másolni.nme2:Nekem 7 alatt az unlocker nem működött.
-
Vistaboy
veterán
"egyébként meg innen látom, hogy fut a uTorrent. nem hogy valakinek épp seedeled?"
Nem, akkor tudnám, hogy mi használja.
Oké, kipróbálom.
nme2: Az a CT Control Gadget. Megtalálod a minialkalmazások között a neten.
[ Szerkesztve ]
-
-
herrLeon
tag
Sziasztok. Driver problémám van. Win7 64bit alatt egy eszközhöz nem találok semilyen drivert amivel müködne Eszköz: Intel(R) ICH9M LPC Interface Controller - 2919
Tud valaki valamilyen megoldást?DELL Inspiron 17 Windows 7
-
Lenry
félisten
válasz Vistaboy #23271 üzenetére
ezt dobd fel, utána jobb klikk - View Handle
a felbukkanó DOS ablak mutatni fogja, hogy milyen alkalmazás fogja a fájltegyébként meg innen látom, hogy fut a uTorrent. nem hogy valakinek épp seedeled?
végső esetben tölts le egy Ubuntu Live CD-t, és töröld le azzal
brugo: van a listában dobozos is
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Kellene egy kis help. Mivel elég nagy anime fan vagyok, így elég sok animét töltök le, sokszor fájlonként, ahogy megjelennek, de most valamilyen oknál fogva az egyik frissen letöltött sorozat pár részét egyszerűen nem tudom letörölni (Eredetileg át akartam volna helyezni őket a gyűjtőhelyre), akárhogyan is próbálom.
Állandóan azt írja ki, hogy a fájl meg van nyitva a Windows Intézőben, pedig nincs, még frissen felállt rendszernél is, csökkentett módban indítva is ez van.
Nem tudnátok ajánlani egy programot, amivel fel lehetne oldani ezt a tiltást, és letörölhetném végre ezeket innen?
Köszi előre is.
-
brugo
aktív tag
honnan lehet a legolcsobban megvasarolni a W7 HP-et ?
-
BIZ0906
aktív tag
Ez mitől lehet eseménynaplóban ezt írja "A processzor egyes teljesítmény-energiaellátási szolgáltatásai le vannak tiltva a belső vezérlőprogrammal kapcsolatos probléma miatt. Kérjen frissített belső vezérlőprogramot a számítógép gyártójától." ASUS K8N alaplap.
-
Krisinto
őstag
Üdv
otthoni hálózatot akarok csinálni,de valami problémát észlel:
Nem működik a PNRP szolgáltatás vagy az IdentitáskezelőMit csinálhatok vele?
-
nagyúr
-
Kleroo
veterán
Köszönöm a segítséget.
Megoldódott a probléma. van vagy 4db win7 lemezem,mindet beraktam próbálgatni,és a korai béta win7 3x-i repair menüpont után pampogott valamit,hogy nem stimmel a bootom(vagy ilyesmi)
Repair,majd újraindítottam,és ott virított a régi win7em(recovery)
Utánna egyenes út volt a megmentéshez. most végre onnan írok.
Viszont megkavarodott a rendszer,de ez már az én warez problémám,eddig nem zavarta hogy virágbolti,de most már igen..Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Laccoss
addikt
válasz Kleroo #23259 üzenetére
Ilyenkor a standard eljárás, csak 1 vinyót rakol a gépbe, vagyis bekötve 1 legyen. Remélhetőleg külön partícióra mentetted az adataid, akkor a win7es partíciót törlöd (nem kell formázni) majd létrehozod, ekkor létrehozza a win7nek a partot, és egy 100mbost. Azt a 100mbost nem szabad bántani. Mikor feltelepült a windows, akkor rádughatod a többi vinyót, így nem lesz többé ilyen összeakadás. Mivel új telepítés, nem okoz gondot újrarakni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kleroo #23259 üzenetére
Ha a vista nincs meg a kkor a boot fájlok sincsenek meg, úgy hogy ezt buktad.
Tegyél fel egy újy win7-et. Ha meg látod win a alol a régi win7-et még egy két cuccot le tudsz menteni róla."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Kleroo
veterán
válasz Sub-ZeRo #23258 üzenetére
A psita nincs meg. Minden hiba forrása,hogy a vista particiót újraformatáltam. A helyére feltettem másik win7-et,hogy addig is tudjak gépezni, de a repair menüpontnál nem látja a régi win7.et,
Egyébként baromi jó cucc a win7. a régi 1éve fut. 10csillió játék és program volt már rá telepítve, driverhegyek a rengeteg cuccomhoz,és a a most felrakott teljesen szűz oprendszer,amin még a hangdriverek sincsenek fent,érzésre semmivel sem gyorsabb mint a régi.(villámgyors mind2)
Hol vannak a bootfájlok? (win7hez nem értek. anno csak xp-t barkácsolgattam picit)
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
nagyúr
válasz Kleroo #23256 üzenetére
És ha a boot fájlokat átmásolod a win7 partícióra, majd útána nyomsz egy javítást? Ilyet tudsz csinálni? Mármint a 2 vinyón megvan még a vista randszer?
-
Kleroo
veterán
válasz Kleroo #23253 üzenetére
hát nem nagyon értem.
Szóval azt kéne megadni ahol a windows maga telepítve van.
Jelenleg egyébkétn visszaraktam egy másik win7et a partícióra, de még nem törlöm,mert azt sem értem, hogy a megoldásban ottvanhogy bemegyek a repíir pontba,és ott kell lennie olyannak hogy command promt,vagyis gondolom valami futtás jellegű dos-os cucc. de nekem nincs olyan. Hogy a viharba lehet ezHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Hali mindenki!
Fura problémám van.
A rendszer: 2db 500as winyó raid0-ban.
rajta egy vista.
kinőtttem így vettem 1 1terás winyót,amire új oprendszert raktam: win7.
1éve így megy a gép. a vistát nem használtam soha azután,csak win7et. szükségem lett volna a vista partíciójára,helyre,így formatálni akartam, de a win7 nem engedte. gondoltam ez vmi biztonsági dolog,ezért beraktam egy win7 telepítőt és ott leformatálta. formatálás után indításnál az jött elő hogy nem talál botmngr->bootmanagert.
Én meg ezt nem tudom mire vélni. mi köze a kettőnek egymáshoz. Gondolom azt a válsztó ablakot hiányolja hogy honnan bootoljon.
Aztán gondoltam vissszadobom a telepítőt és nyomok egy repairt, de nem is látja a win-t
Mi a franc történhetett? mi a megoldás? kell a másik rendszerem. fontos programok vannak telepítveHodor. Hodor? Hodooor!
-
jerry311
nagyúr
Hogyan lehet Windows 7-ben abszolút metric-et állítani egy route bejegyzéshez?
Bármit állítok, hozzáadja az alap metric-hez. Ha kézzel állítok metric-et egy hálózati kártyára, akkor azt adja hozzá a route add parancsban meghatározott metric-hez.
Ja, és persze a TCP/IP paraméterek közt beállított metric sem az, amit beír az ember, hanem +1.
WTF?Ez olyan szépen működött XP-ben, miért kellett elrontani? Aki eljut odáig, hogy ezzel foglalkozzon nagyon jól tudja, hogy mit akar, nem kell a Windows automata hülyesége...
-
matykooo
aktív tag
Nah megoldódott a problémám, egy getdataback-kel sikerült visszamásolni a dolgaimt köszi mindenki aki segteni próbált!
''a walesi srác aki legenda lett''
-
addikt
válasz Steelmanus #23236 üzenetére
Köszönöm a tippet, most már működik az Operával is a Silverlight
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
Steelmanus
addikt
válasz Laccoss #23241 üzenetére
Hat nem tudom de itt egy kep amit a WU rol keszitettem.
.
Es itt van az osszehasonlitas, a jobboldali az a mar fentlevo WU-s a baloldali pedig amit most tettem fel mert kerte az FF.
Kicsit furcsa, mert ugyan a fajlverzio szama emelkedett, de nezd meg a modositas datumat, az pedig eppen forditva van
A lenyeg hogy mukodik minden bongeszo alol.Egy kis erdekesseg:
Miert is? Egyszeru mappa Program neven semmi nem utal rendszermappara meg a karakterek szama sem eri el a 8-at.[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Steelmanus #23240 üzenetére
Már úgy értem, hogy mondjuk firefox nem azt a silverlightot használja, mint amit az IE. Igazából nem használom semmire a silverlightot, néhány oldalon kérik, ennyi. De azt tudom hogy nekem is update felrakta, de firefoxnál is fel kellett rakni.
-
Steelmanus
addikt
válasz DeFranco #23205 üzenetére
Mar hogyne szamitana ha ket virusirto versenyez egymassal fokent a Valos ideju keresesben. Vagy az egyik vagy a masik. Mivel a Nod erosebb a Defender-nel viszont pariban van a MSE-vel - ami alapbol kikapcsolja a Defender-t - szoval valasztanod kellene mert az egyik a Nod/Defender kozul felesleges.
Igaza van Morden24 Tarsunknak szedd le a Nod-ot fokent ha az nincs jol bekonfiguralva hanem csak az alapbeallitassal mukodik. -
Laccoss
addikt
válasz Steelmanus #23236 üzenetére
A WU-n szerintem csak az IE által használt vagy szükséges Silverlight van. Gondolom neked firefox kompatibilis kellett.
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok.
Ma egy erdekesseg lepett fel, miszerint a WU nem rendesen frissiti az MS Silverlight-ot.
En tobb, masik bongeszot is hasznalok mint az IE8-at es bar lattam hogy jott ki ujabb verzio pl az USite-on, de nem telepitettem fel mert ugy gondoltam hogy a foltozo kedden jon majd a frissites. Erre ma elmentem FF-el a Microsoft Silverlight oldalra, es rogton feldobta az ablakot hogy frissitsem a progit. Meg is tettem, leszedtem egy setup.exe-t - meg jo hogy ilyen banalis neve van - telepitettem es ujra inditottam az FF-et. Pedig a WU-ben minden be van pipalva csupan manualisan frissitek. Azert irtam mert volt akinek nem ment a Silverlight telepitese, aki pedig csak Opera-t hasznal - alapbol az Opera atveszi az FF pluginkat - annak itt egy tipp. -
P.Dude
őstag
Sziasztok!
A windows 7 installálásakor csak az a partició törlődik, amelyikre az OP rendszert teszem, igaz?
Mármint a többi partició nem törlődik. Gondolom nem, mert régebben az xp-nél se törlődött csak gondoltam megkérdem.
Zoll
-
Laccoss
addikt
-
nagyúr
válasz szabonagyur #23228 üzenetére
Szívesen. Jó lesz, én is kinyomtam mert frissítés után szkennel.
-
félisten
-
nagyúr
válasz szabonagyur #23226 üzenetére
Eszközök, és Ütemezés. Ott vedd ki a pipát, hogy ellenőrizzen.
-
félisten
Teljesen off a kérdésem, de itt hamar jön a válasz
Hogy tudnám kikapcsolni a nod32 4.2ben h amikor bekapcsolom a gépet ne egyből vmi ellenőrzés indítással kezdje ami leöli a gépet rendesen, főleg h van amikor menet közben is elkezdi:S:S
-
nagyúr
válasz BIZ0906 #23223 üzenetére
Hát olyan géppel 7 alatt ne várj csodát... Arra inkább xp kellene. Az előző gépem hasonló volt kivéve a ram, meg a kártya és xp alatt gyorsabb volt.
semetka:Ne nyúlj hozzá, az a rendszernek kell. Azon vannaka bootfájlok. Az eszközkezelőben, ha van rajta betűjel vedd le róla.
[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
Vettem egy laptopot és ennél létrehozta az a 100megás rendszer számára fenntartott helyett. Amikor az asztalira raktam fel akkor nekem nem volt ilyen. Érdekelne hogy ezzel kell e vmit csinálni vagy csak amaradjon ott? Esetleg töröljem?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Aslan
aktív tag
Firmware-t nyomtam a routerre és jó lett. Na ilyennel sem találkoztam még
MINDENKINEK! köszönöm szépen a segítséget... úgy tűnik most már jó lesz.
Köszi még 1x! Üdv!
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
pzstm
titán
-
Aslan
aktív tag
A router jól be van konfigurálva azzal nincs gond.
NOD32 3.0 (64bit) megy az egyik gépen és ugyan ennek a 32bites változata a másik gépen.... mindkét gépen sima windows tűzfal dolgozik... más okosság nincs.
Most néztem ezt a jogosultságos dolgot... ha nincs csatlakozva a másik gép... akkor sajnos nem tudok neki jogosultságot adni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Routerban minden bevan lőve? Látják egymást, engedélyezve vannak az ehhez való dolgok? (nem tudom a pontos nevét most. )
-
pzstm
titán
vlaóban nem kell, de gondoltam egy próbát megér. Azért érdekes, mert odahaza 3 gépet 5-10msp alatt összekötöttem és hibátlanul ment minden. Nyomtatól kezdve a fájlmegosztásig tényleg minden klappolt. Nagyon hasznosnak tartom a Homegroupot, de így hirtelen lövésem sincs, mi lehet a baja :S
Esetleg 3rd party víruskergető? tűzfal? vagy egyéb "okosság"?iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Aslan
aktív tag
Ez alapján csináltam.... pofon egyszerű "lenne" ha működne a csatlakozás. Néztem youtube videókat is... ott is így csinálták és aztán mikor csatlakoztatták a másik gépet .. beírták a jelszót, katt a tovább gombra és minden klappolt. (de nekem nem)
Persze ott is átnéztem a beállításokat többször is mindkét gép esetében.
Jogosultság kiosztásos műveletet még nem csináltam.... mellesleg a leírások alapján olyat elvileg nem is kell... szóval nem értem.
-
pzstm
titán
Advanced sharing settings.ben minden engedélyezve van?
Esetleg ha igen, akkor azadott mappánál megpóbálhatod, hogy tulajdonságoknál adsz jogosultásgot a másik gép felhasználójának.... (persze ehhez látnia kell emlékeim szerint a másik gépet...)iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
válasz DeFranco #23205 üzenetére
Értem, miről beszélsz, tudom a különbséget a Live Essentials és az MSE között
A Defender eddig is fent volt, mivel a Windows 7 (és a Vista) alapvető része, mint mondjuk a WMP. Tehát a Windows telepítés óta ott van az.
Gondolom nem sok vizet zavar, vagy igyen?
Nem zavar semmit.
Más lapra tartozik, de ha nem eredeti a Nod-od, akkor én kidobnám a frászba, és telepítenék egy MSE-t, vagy egy Avira-t.Sectumsempra - For Enemies
-
DeFranco
nagyúr
válasz Morden24 #23200 üzenetére
Windows Live essentials nem a Security essentials.
Akkor lehet, hogy tévedtem, és nem volt a required listában. Mindegy, a lényeg az, hogy a defender most már fent van. Gondolom nem sok vizet zavar, vagy igyen? Amit írtál azt megpróbálom.
A NOD 4.0-ás.
-
nagyúr
válasz Morden24 #23199 üzenetére
A régit meg én nem tudom. Csak a 4-nél használtam 7-et ott nem lőtt ki.
Igen az marad."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest