Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz aclandiae #24596 üzenetére
A Sims3-ra: az EA Download manager settings-ében állítsd át a directorykat.
AHCI: igen, megteheted. AMD honlapjáról szedj drivert. Bár ahogy észrevettem, kurvára nem telepít semmit az AMD ahci-vezérlője már egy ideje, csak kiadják folyamatosan az aktuális catalyst neve alatt.
Sectumsempra - For Enemies
-
Bibby
addikt
Win7-ben hol találom meg a hálózati kapcsolataimat? Mert a hálózati központ nagyon szép, egyszerű, biztosan amőbák is megértik, de nekem az kellene ami a régi windowsokban volt, a hálózati kapcsolatok egyenként ikonokkal. Mert így bajosan fogom berakni az indítópultba.
Ελευθερια η θανατος
-
StLui
veterán
Hali
Egy kis segítség kéne wim.médiaplayer12 műsortár ügyben, a zenéket áthelyeztem egyik vinyóról a másikra, ahol voltak azt a mappát töröltem is a zene könyvtárból. De innentől a műsortár összezavarodott teljesen és fogalmam nincs mit kéne kezdeni vele, nem tudom törölni a rossz helyre mutató, műsortárban szereplő címeket, és ugye mind ilyen. mert mindet áthelyeztem.
Köszi!Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
aclandiae
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #24574 üzenetére
Csak ezért nem telepítem újra, és nem állítom vissza, hogy egy csomó programot újból fel kelljen telepíteni.
Esetleg rákeresnék a C meghajtón arra a névre amiből van (2) -es végű... pl. IrfanView 4.27 (2)?
Vagy itt?
C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\
vagy
C:\Users\NÉV\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Csak az lenne a kérdésem, hogy mit írjak be keresőszónak? A *(2) nem igazán talált semmit.
Más téma:
Kell a Sims3-nak egy Downloads mappa a letöltött egyéb cuccoknak, de a C-meghajtó már majdnem tele van és nem fér el. Hogyan tudom a C:\Users\NÉV\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads mappát átirányítani pl. a E:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Downloads mappára. Próbáltam parancsikonnal, de a játék újból létrehozta az eredeti mappát. Próbáltam a fájlok parancsikonját az eredeti mappába tenni, de akkor meg a Sim3 telepítője nem látja.
Ötletek?Megint más:
Az ACHI módot utólag bekapcsolhatom a reg-módosítással+BIOS-beállítással?
Ha utólag bekapcsolom kell hozzá driver? Ha igen az alaplap gyártó honlapjáról, vagy -lévén AMD-s lapom van - az AMD honlapjáról vegyem le a drivert?[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
1) Windows 7-ben van valamiféle Kép a képben funkció? Azaz egy ablakot kicsibe mutat jobb alul mondjuk mindenek felett?
2) Lehetséges egy nagy monitoron beállítani, hogy 2 PC csatlakozik hozzá, és felossza jobb és bal oldalra? pl egy 1920x1080as monitort megosztani 2db 960x1080as részre? Egyik analóg, másik DVI csatit használjon?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
vans?
őstag
üdv arcok, olyan problémám van, hogy ma reggel a gép nem engedett bejelentkezni. előjött a bejelentkező ablak, beírtam a jelszót, Üdvözöljük, fekete képernyő, majd visszaváltott a bejelentkező ablakra. kb 14edszerre, 2 újraindítás után jelentkezett be. Ez mitől lehet? W7 32bit, ha ez számít valamit. köszi.
hábm bábm
-
Danecay
addikt
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Windows téma csere során sikerült kinyírnom a a rendszeremet. Windows 7 x64 Ultimate rendszerem van és az ITT található leírás alapján akartam lecserélni az explorer.exe, shell32.dll és még vol egy 3. dll fileokat. Gépújraindítás után nem akartak betöltődni az automatikusan induló programok, valamint manuálisan sem tudtam progikat futtatni. Megpróbáltam visszamásolni az említett fileokat amikről előzőleg biztonsági másolatot készítettem de véletlenül a shell32.dll. kimaradt és gépújraindítás után erre panaszkodva már nem állt fel a rendszer. Egy Windows XP Live CD-ről bootolva végül a System32-be másoltam az eredeti fileokat, de a Windows 7 rendszerbetöltés közben az AtBroker.exe és az Explorer.exe fileokra panaszkodik, majd egy fekete képernyő fogad.
Tudna valaki segíteni? -
szepsy
senior tag
Hali.
1 éve tettem fel, ha újra teszem a win 7-et (format meg minden),,akkor az eddigi frissítést leszedi megint az windows update?
-
Воланд
titán
válasz band1103 #24579 üzenetére
Hmm nekem épp ma este dobta ki a wlm, hogy frissíteni kell a flash playert, de nekem egy külön ablakban rögtön az ie8-hoz valót nyitotta meg, hogy azt töltsem le és telepítsem. Mondjuk nekem fenn van a Messenger Plus! Live is, lehet azért.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
band1103
őstag
Ehh! Most már én is tudom! Most már
Azért köszi a segítséget Fire/SOUL/CD . Nálam nem első az WLM. Már 3 hete kész a rendszer de csak most kellet a WLM így csak annyiban probléma hogy nem az IE default hogy az adobe-ék nem figyelmeztetik az embert erre és nem mindenki tudja hogy mi kell pontosan a WLM-nek. Sőt ezek szerint a WLM sem tudja hisz ha tudná akkor a telepítés gomb megnyomására nem egy oldalt dobna be hanem valóban feltelepítené valahonnan azt ami neki kell. Így csak szívatja a kezdőket!
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
félisten
válasz band1103 #24576 üzenetére
Hali!
Igen, ez meg sem fordult a fejemben, mert alapban az ember egyből az IE-t indítja és egyből szedi le/telepíti a Flashplayert az IE-hez...(Legalábbis Én biztosan, és amikor gépeket telepítek, akkor is)
Tanulságos eset, de legalább megoldódott...
Bevallom ez meg sem fordult volna a fejemben, mert nálam ez annyira természetes dolog, hogy biztosan nem gondoltam volna rá....Fire.
UI: Az amúgy nem probléma, ha az alapértelmezett böngésző nem az IE, csak legyen feltelepoítve az IE-hez való flashplayer...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
band1103
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #24569 üzenetére
Köszönöm neked és Sub-ZeRo-nak.
És ha azt mondom hogy az alapértelmezett böngésző a FF akkor ez lehet a bibi?
Lehet az hogy így nem olyan flash telepítődik fel amit az WLM nem tud használni mert ő csak azt a flash-t tudja használni amit IE alá lehet feltelepíteni?Mert hogy BAKKER! ez történt.
1. Feljön a hibaüzenet hogy kell a wlm-nek a flash ezért telepítsem a telepítés gombbal az ablak alján
2. A gomb megnyomására ez az adobe oldala jön fel. Félreértések végett nálam így néz ki az oldal:Install Adobe Flash Player 2.45 MB
Adobe Flash Player version 10.1
Windows, Firefox, Safari, OperaAzért ez mert szvsz az oldal érzékeli hogy FF-el lett megnyitva
3. Előzőleg itt kattintottam az "Agree and install now" -ra telepítés lezajlott: ok
4. mire WLM még mindig feldobálja a hibaüzenetet.Mondom: A t@köm ki van lássuk mit rejt az oldalon a "Different operating system or browser?" sor! Ott kiválasztottam a W7-et mire 2 lehetőség nyílt meg. Vagy:
"Flash Player 10.1 for Windows Internet Explorer" vagy
"Flash Player 10.1 for Windows - Other Browsers"Itt egy kósza megérzésből az elsőt választva a telepítés után láss csodát! A WLM már nem nyafog.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
samgar
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #24574 üzenetére
A második variáció az esélyes. Elgondolkodom miket tettem fel az utolsó filmnézés óta.
KösziOppo Find X5 PRO
-
félisten
válasz aclandiae #24572 üzenetére
Hali!
Nincs esetleg visszaállítási pontod, vagy azt is kikapcsoltad? Ha van visszaállítási pont, akkor próbáld meg egy korábbi állapotra visszaállítani, más tippem (az újrahúzáson kívül) sajnos nincs...
(De azért még várj holnapig, hátha valaki tud megoldást a problémára)samgar
Nem váltottál másik rippelő progira esetleg? Ha igen, akkor az "újabb" progi használhat olyan "újabb" kódolást, amit esetleg nem kezel le a WMP...
(Már ha úgy értetted a "berippelt" jelzőt, hogy Te magad rippeled le a DVD-t)Ha arról van szó, hogy régebben lejátszott filmet most nem játsza le, annak meg az szokott leggyakrabban az oka lenni, hogy valami kodek csomag kerül a gépre. Ez nem feltétlenül egy önálló kodek csomagot jelenthet, jöhet a kodek rippelőkkel, video szerkesztőkkel/konvertálókkal vagy akár screen capture-el is. Szóval ha telepítettél valami hasonló progit, akkor lehet, hogy az "bolondította" meg a WMP-t...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
samgar
őstag
W7 32 fut a gépemen. Eddig mindenféle gond nélkül lejátszotta a WMP a berippelt dvd filmeket. Most meg behúzom a mappát és nem történik semmi
Tipp valaki?Oppo Find X5 PRO
-
aclandiae
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #24567 üzenetére
Az alapértelmezetteket már próbáltam, de az nem segített sajnos.
Valami olyasmi megoldás kell ami az egész Start menüt komplett reset-eli.Üdv!
-
félisten
-
nagyúr
-
félisten
válasz band1103 #24568 üzenetére
Hali!
Azt sajna nem tudom, hogy az a változat béta-e vagy sem. Nekem valamelyest újabb van ezek szerint: Build:14.0.8117.416
WLM-nek (jelenleg) nincs natív 64 bites verziója, azaz nem 64 bitesek a moduljai. Ezt ellenőrizheted a feladatkezelőben. indítsd el a WLM-et, CTRL+SHIFT+ESC, a listában (a folyamatok fülön) keresd meg az msnmsgr.exe-t. Mögötte egy *32-t fogsz találni, azaz x86-os (32 bites) a futó modul...
Próbáld meg a korábbi HSZ-ban szereplő WLM linkről leszedni a legutolsó WLM-et és frissíts rá a jelenlegire. Más ötletem nincs sajnos...
Fire.
-
band1103
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #24565 üzenetére
Honnan lehet megtudni hogy az adott WLM ami fel lett telepítve az hány bites?
Ez béta? : Build:14.0.8089.726[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz aclandiae #24566 üzenetére
Hali!
Ja így legalább értem a problémát... Amúgy mikor tüntek el az ikonok, nem lehet hogy akkor, amikor klasszikus windows nézetre állítottad át?
(gondolom azért, mert írtad, hogy régebbi masinára került)Hogy hogy lehet visszavarázsolni oda az ikonokat(mármint a nem alapértelmezetteket) azt nem tudom, az alapértelmezetteket meg talán így: [link]
Fire.
-
aclandiae
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #24560 üzenetére
-
félisten
válasz band1103 #24563 üzenetére
Hali!
Hát akkor annyit tudok mondani, hogy a legutolsó WLM az gond nélkül fut W7 x64 alatt, mindenféle állítgatás nélkül és nincs gondja a Flash-el sem. A június 23.-án megjelent Windows Live Essentials beta csomagban található Messenger-t még nem próbáltam. Ha esetleg Te már azt telepítetted és jelenleg is még beta fázisú a csomag(nem néztem ennek utána, ezért nem tudom), akkor az lehet egy bug/hiba. Nálam a régebbi WLM kifogástalanul üzemel.
Fire.
-
nagyúr
válasz band1103 #24563 üzenetére
Nálam W7U X86 alatt vista kompatibilis módban megy. Igaz azért, mert ott az óra mellett legyen.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
band1103
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #24562 üzenetére
Őőő de. A Windows Live Messenger-ről van szó . Tényleg bocsi de megszokás nagy úr.
-
félisten
válasz band1103 #24561 üzenetére
Hali!
Elnézésed kérem a kérdésért, de ugye nem az MSN Messenger-ről van szó, hanem a Windows Live Messenger-ről?
(Folyamatosan MSN-t írtál, ezért kérdem félve... )Fire.
[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
Egy kis megerősítésre várakoznék a (#24548)-ra hogy ez tényleg normális hogy az MSN-t egy w7E x64-es os.-en, Windows XP (Service Pack 3) kompatibilitással kelljen futtatni?
-
félisten
válasz aclandiae #24559 üzenetére
Hali!
2 dolog, amit nem értek, fejtsd ki bővebben légyszives...
"...és a Start menüre ikonok kipakolása közben kifagyott..."
"...de amikor újból ki akarom pakolni..."Szóval miket pakolgatsz?
Fire.
-
semetka
őstag
Köszi a válaszokat. A laptop wifin van, de ha minden igaz le védtem jól, így talán nem tudnak rácsatlakozni.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
félisten
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #24555 üzenetére
Sima mappamegosztás nem látható kívülről, oda ftp szerver kell. Belső ip, tartományban lévő gép láthatja, de az meg ha kábellel kötöd össze a gépeket, egy routeren át, akkor egyértelműen csak azok láthatják. Sőt be is állíthatod felhasználónként kiknek mit engedsz. Wifi esetében aki csatlakozik a wifihez, az gyakorlatilag a megosztott könyvtárad is láthatja.
-
félisten
válasz semetka #24554 üzenetére
Hali!
Ha hagyományos értelemben fájlok és mappa megosztással van megosztva, akkor ahhoz neten keresztül nem tud hozzáférni senki.
(A helyi hálón sem lehet pl törölni a megosztott HDD-ről semmit, hisz alapban csak olvasásra van megosztva)Fire.
-
semetka
őstag
Lenne egy elég láma kérdésem. Az otthoni hálózaton 2 gép van és megvan osztva mindkét gépen az össze meghajtó. Internetről bele tud akárki is nyúlni vagy lehetetlen?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
félisten
válasz mokus1 #24551 üzenetére
Hali!
Hát ezt én sem értem igazából... A Bitlocker az a rendszerpartíciót titkosítja, ami C szokott lenni, ezért nem értem amit írsz...
Fire.
UI: Remélem nem a Bitlocker To Go funkcióval kevered...
-
mokus1
addikt
De a C-n miért nincs ha a D meghajton van ami ugyanaz a merevlemez csak több particio.
-
bobsys
veterán
válasz mokus1 #24549 üzenetére
ha nics tpm akkor nincs
tudsz valasztani meg olyat, hogy a kulcsot usb-re menti ekkor bootloaskor kell az usb kulcsA BitLockert háromféleképp használhatjuk. Az első kettőhöz szükséges egy TPM3-nek (Trust Platform Module, kb. megbízható platform modul) nevezett hardveres kriptográfiai eszköz jelenléte, míg a harmadik TPM nélkül is használható:
"Láthatatlan" mód: ilyenkor a TPM chipnek köszönhetően a felhasználó észre sem veszi, hogy a lemez titkosított; a hagyományos módon indítja el és használja a számítógépet. A lemez titkosításához használt kulcsot a TPM titkosítja, és csak abban az esetben fejti vissza rendszerinduláskor, ha a bootfolyamatot (BIOS, bootfájlok stb.) nem "piszkálták", a fájlok és a beállítások sértetlenek. Bár így az operációs rendszert bárki elindíthatja, de ha minden felhasználói fiók jelszóval védett, a számítógépről nem lehet adatokat lemásolni.
Felhasználói hitelesítési mód: ebben az üzemmódban a rendszer indulása előtt a felhasználónak valamilyen módon hitelesítenie kell magát. Ezt három módon teheti meg: megad bootolás előtt egy PIN-t, egy USB adattárolón (pendrive) található kulcsot, vagy mindkettőt egyszerre.
USB-kulcs mód: a felhasználó rendszerindítás előtt egy, az ún. rendszerindító kulcsot tartalmazó pendrive-ot csatlakoztat a számítógéphez, amely a titkosított lemez tartalmának visszafejtéséhez szükséges. Ehhez nem szükséges TPM chip, viszont a BIOS-nak támogatnia kell az USB-eszközök rendszerindítás előtti kezelését. Mivel a pendrive-on a kulcs titkosítatlanul található, ezért fontos, hogy beolvasás után az eszközt eltávolítsuk a számítógépből, illetve, hogy a pendrive-ot ne a számítógép közelében tároljuk![ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
mokus1
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #24543 üzenetére
Sikerült minden.
Még a C meghajtóm szeretném titkosítani de azt mondja a TPM modul nincs a gépen.egy P5b alaplapom van.Biosban nem találtam semmit.Mit kell állítani? -
band1103
őstag
válasz Laccoss #24541 üzenetére
Ez érdekes: A w7 64 bites de az az MSN amit feltett nekem a MS azt a "Program Files (x86)" mappába tette ezért úg vélem (helyesbítsetek ha nem így van) hogy az MSN 32 bites. Amit az adobe feltesz nekem akkor ezek szerint 32bites aminek ezek szerint működnie kellene a 32bites MSN-el.
De ezt vettem észre:
Beállítom hogy Windows XP (Service Pack 3) kompatibilitással legyen futtatva és ekkor már nem jön fel az üzenet a flash-ről minden fut rendesen bár kicsit lassabban indul az MSN.
Nooormális?"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
aclandiae
senior tag
Üdv!
Újra kellett telepítenem egy régi laptopot, és a Start menüre ikonok kipakolása közben kifagyott, és újra indítottam 5 perc várakozás után.
Nos az ikonok eltűntek a Start menüről, de amikor újból ki akarom pakolni, már úgy jelennek meg, hogy mögöttük zárójelben ott van egy 2-es. Pl.: Word(2)
Ezek szerint mégis megvannak.
Tehát hol tudom megnézni, és kitörölni felesleget?
Windows 7 Professional x64. -
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
A mai napon megérkezett az SSD meghajtóm, amire fel is tettem az eredeti win 7 home premium OEM operációs rendszert.
Olyan kérdésem lenne, hogy a win már be van regisztrálva a samsung merevlemezemmel, és mi történne, ha az SSD-vel is beregisztrálnám, egyenlőre nem akartam, így a 30 napos periodus fut
Mivel nem lapcsere történt, gondolom nem lenne probléma, de azért jöhetne valaki aki megerősíti ezt nekem
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz mokus1 #24542 üzenetére
Hali!
Első mondatodban múlt időben írsz, utána meg jelen időben, azaz hogy jelenleg is folyik a titkosítás. Ha ez utóbbi, akkor várd ki a végét, aztán utána meglátod mi lesz...
Fire.
UI: titkosítás közben azért ne nagyon férj hozzá a partícióhoz, pl nem szokás megnézegetni, hogy épp mennyi szabad hely van rajta...
(írom ezt azért, mert a titkosítási folyamat közben a Bitlocker csak a százalékos elkészültséget jelzi ki, mást nem, így a free space-t sem...)[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Titkositottam egyik meghajtomat Bitlockerrel.Eddig volt rajta ugy 130Giga szabad hely.Most hogy titkosítja 5,99-et ír ki! Ha végez vele akkor már rendesen látni fogja miért történik ez? -
band1103
őstag
Bocs ha már volt.
Mi a rákot tegyek még? Az MSN kiírta hogy nincs fent flash lejátszó pedig az neki mennyire kell, és ad egy gombot amire ha rákattintok akkor az adobe-nál találom magam ahonnan feltettem a 10.1-est majd újraindítottam mindent. Az egész gépet is. Erre mikor elindítom az MSN-t újra kiírja ezt a marhaságot hogy kell neki a flash pedig éppen az előbb tettem fel amit a programok hozzáadásánál ki is ír hogy valóban fent van.
Mit tegyek még hogy ne fogadjon ez a hülye fals üzenet az msn-ben?
Pl.: a FF-ban tökéletesen megy a flash.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Balázs75 #24536 üzenetére
Nem, ott van mit kell vele csinálni. A pb mappába lemented.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Balázs75 #24536 üzenetére
Nem, ott van mit kell vele csinálni. A pb mappába lemented.
-
Sunsetjoy
tag
Ha már a Win7 minialkalmazásait, és a hőmérsékleteket említettük, én anno nem Everesttel, hanem a Rivatuner monitorozó részlegével kötöttem össze. Az alábbi linken le van írva, mi hogy...
Lásd itt: http://asztal.blog.hu/2009/12/29/enposzt_1
(bocsi a reklámért[ Szerkesztve ]
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
dzsihad
csendes tag
Hello,
Olyan problémám van, hogy mióta feltettem a win7 x64 ultima-t a netre való kapcsolódás baromi lassú.
Digis netem van, betárcsázok majd várok perceket mire hajlandó "felismerni" hogy van net.
Asszony gépére feltettük, ugyan ez a jelenség, pedig ott router csatlakozik fel.
Elötte vistán is tapasztaltam ezt, xpvel viszont semmi gond nem volt, betárcsáztam és azonnal ment minden.Vkinek van ötlete ezzel kapcsolatban?
Köszi
G -
Balázs75
tag
Szisztok!
A problémám a következő:tegnap felraktuk a 32 bites win 7-et,és a játékok(Cod2,Cod 4)multiban nem indulnak,exe hibát dobnak,a singleplayerben szépen futnak..,ez mitől lehet,mi nem az igazi?
Köszi a válaszokat! -
Lenry
félisten
válasz Picturemaker #24523 üzenetére
ftp:// előtagot adsz a címnek.
nálam működött IP-vel és URL-el is.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
Win7 XP mod-jához lehet valahogy több processzormago használni? Én a virtual pc beállításainál nem találtam magok számának állítási lehetőségét és most csak egyet használ. -
Picturemaker
őstag
Üdv!
Meg lehet oldani, hogy egy intézőt úgy paraméterezzek, hogy egy IP címet nyisson meg? Ezt kellene ftp kliensként használni. (akinek így kellene, annak nem pálya egy másik progit /pl. TC/ "megtanulni").
Köszi.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
pumpedli
csendes tag
válasz pumpedli #24520 üzenetére
Úgy tűnik sikerült megoldanom.
[link] -ez vezetett rá. Itt azt írta az illető hogy a windows update-től eltűnt a probléma.
Megnéztem a windows update-et, mivel a windows nem tudta megkeresni az új frissítéseket üzenet fogadott az új frissítések keresésekor, ezért megnéztem a Frissítési előzményeket.
Ez a frissítés mai dátummal, kétszer is szerepelt a listában.
Frissítés a Windows rendszerhez (KB958488)
Telepítés dátuma: 2010.07.01. 12:49
Telepítés állapota: Sikeres
Frissítés típusa: Fontos
Microsoft .NET Framework 4.0 Shared
További információk:
http://support.microsoft.comSúgó és támogatás:
http://support.microsoft.comEzután rögtön az itt látható
A frissítések eltávolításról lásd: Telepített frissítések - linkre mentem és eltávolítottam a legutolsó, KB958488-at (itt csak egyszer szerepelt)
ez megoldotta.
[ Szerkesztve ]
''Reality is our game ;)''
-
félisten
válasz pumpedli #24520 üzenetére
Hali!
Az MS Visual Studio Express (remélem, hogy a 2010-es verzió, mert W7 alá az "való") nem kispályás fejlesztőkörnyezet, számtalan olyan modul-t, library package-t, stb stb telepít, amiknek a rendszer újraindulást követően kernel szintű (és egyéb, de magas) engedélyre lesz szüksége. Szóval ha ezen az egy problémán át is vergődnél, jönne a többi.(Nem, vagy nem úgy működnek pl komponensek, egyes modulok nem végzik a feladatukat, installer készítésénél nem tud hozzáférni bizonyos rendszerfájlokhoz, stb stb)
Fejlesztő munkát, rendszergazdai jogosultságú fiókban/ból kell végezni, azaz "oda" telepíteni a fejlesztőkörnyezetet, szóval nyugodtan uninstallálhatod a korlátozott fiókból...
Fire.
UI: Nagyon ritkán előfordul(hat), hogy a VS2010 telepítése után, akár a rendszer is megadja magát.(Ezt elkerülendő, célszerű egy rendszermentést csinálni(nem a W7 beépítettjére gondolok) mielőtt felpakolod)
Ez akkor szokott előfordulni, ha egy leharcolt rendszerre pakolják fel. Ha fejlesztésre adod a fejed (és ez akkor is igaz, ha csak most ismerkedsz a programozással), akkor azt lehetőség szerint egy "egészséges" rendszeren tedd, amin az összes frissítés(Windows update) naprakész és nincs teleszórva mindenféle "szeméttel", magyarul nem egy átlag user gépe, amin aztán minden van telepítve. Ha lehetőséged engedi, akkor ilyen célra egy külön gépet tarts fenn.[ Szerkesztve ]
-
pumpedli
csendes tag
Sziasztok!
Adott 1 gép rajta Windows 7 ultimate HUN 32bit
1 rendszergazdai fiók és egy korlátozott fiók.Eddig a korlátozott fiókból bármit amihez rendszergazdai hozzáférés szükséges, el tudtam úgy végezni hogy feljött az UAC és megkért hogy írjam be a rendszergazda nevet/jelszót.
Ma Visual C# 2010 Express-t próbáltam telepíteni a korlátozott fiókból (daemon toolsból), a fent említett módon engedélyezve, a .net 4.0 telepítés után ujraindítást kért, ujraindult, majd a telepítő tovább nem ment, nem talált 1 valami.msi fájlt, leválasztódott az iso, de újra mountoltam ahol kereste a fájlt ott csak valami.ms_ nevű fájl volt. Így ez a telepítés félbeszakadt. Ezután átléptem a rendszergazdai fiókba onnan újra elkezdtem a telepítést, feltelepült (mostmár nem kért újraindítást, kevesebb komponenst is kellett telepítsen).
De ahogy visszalépek a korlátozott fiókba, rögtön az egyik programom, amit mindig futtatok, egy ablakot dobott hogy elfogadom hogy használom, Igen/Nem, ezt csak a telepítésekor hozta fel egyszer, ha igen-t nyomok, a mappájába létre akarna hozni 1 fájlt amibe lerögzíti a válaszomat, de nem tud hozzáférni hogy mentsen. (már ott van a korábbi jó fájl, nem értem miért nem látja) (minden egyes belépéskor feldobja a párbeszédablakot msotantól)
Ha ezt a fájlt módosítani akarom, vagy áthelyezni, "ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges" párbeszédablak fogad, és semmi lehetőségem beírni egy rendszergazda jelszót.
Ugyanígy ha bármilyen programot jobbklikk "futtatás rendszergazda üzemmódban" próbálok indítani, nem jön fel a már megszokott besötétedett képernyő és nem kéri be a jelszót , csak elindul a program kvázi szimpla üzemmódban. Van olyan ami el sem indul pl.: Rendszer-visszaállítás, és kb minden olyan rendszerbeállítási menüpont ami mellett ottvan a kis pajzs ikon.
Korábban mindez használható volt, én nem változtattam semmit a felhasználói hozzáférésen, vagy a fájlok tulajdonosán.
Fontos lenne hogy megoldást találjak, mert a korlátozott fiókból kell/tudok munkát végezni, és így sokkal nehezebb és kényelmetlenebb lesz.
Korábban két fórumozó is hasonló problémával küszködött, de náluk nem láttam hogy kaptak megoldást.
''Reality is our game ;)''
-
nagyúr
-
félisten
-
Apollyon
Korrektor
válasz apollo12 #24513 üzenetére
Nem nézlek lámának meg ilyesmi, de futnia kell az everestnek hozzá.. Vagy nem csuktad be és úgy se megy?
Én is kérdezek
Ez mitől van?
Minden alkalommal beállítom felülre az 1-et, de minden újraindítás után ez lesz. Gadget restart nem segít :/
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
apollo12
veterán
heló valaki nem tud egy olyan oldalsávot ami ki írja hogy hány fokos a cpu gpu és a vinyok?
-
nagyúr
válasz petrusz82 #24501 üzenetére
Szerintem meg próbáld ki, de te tudod. Akkor jelentkezz ki és be, ha az úgy jó neked. Én csak egy ötletet adtam...
-
BullZeye
veterán
Ne gonoszkodj. Lehet hogy csak megijedt, hogy esetleg kártevő miatt, mert vannak oldalak, ahol fertőzött flashet akarja feltelepíteni. Engem is zavarna, ha egy általam ismeretlen dolog 2-300 megabájt memóriát zabál meg, és esetleg a fontosabb dolgok elől venné el az értékes helyet. (mert mondjuk csak 2 giga memóriája van, vagy kevesebb)
-
Lenry
félisten
válasz szabonagyur #24503 üzenetére
so what?
ha vége a yt videódnak, akkor visszakapod a RAModat. ha meg visszaváltasz régebbi Firefoxra, akkor meg ahhoz fogja hozzáírni ugyanezt a RAM mennyiséget.
egyébként meg nem az a lényege a RAMnak, hogy a programok fussanak benne?
ha üresen szeretnéd tudni, akkor inkább vedd ki a gépbőlGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
BullZeye
veterán
válasz szabonagyur #24503 üzenetére
Firefox 3.6.4-től felfele van ez, és nagyon baba cucc, mert Flash meg minden ilyen ebben fut, ennek köszönhetően, ha kifagy youtubeon a videó, akkor a böngésző marad, kiírja, hogy összeomlott és újraindítja azt (mmint a videót, és nem a Firefoxot).
Úgyhogy ha nem szeretnéd, használj FF 3.6.3-at és nem lesz Plugin Container.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hali
Vki tudja h minek van ez a plugin-container akármi?
Tippem az h flash playerrel jött le, de fontos ez vagy vmit lehet ellene tenni, mivel rendessen eszi a ramot
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest