Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz nyunyu #45741 üzenetére
pontosan nem értem a kérdésedet, de ajánlani tudom EZT a topikot
passzolom, mert nekem ot van virtualbox hálókártya is....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
virtuális masinád nincs Neked? Mert nekem is az csinál ilyet, de engem hidegen hagy mit csinál. Wifi-n itthon 2-3másodperc alatt van netem, amint bekapcsolom
hálózati és megosztási központról van egy screenshotod esetleg? MErt ott látszik, hogy vmware/virtualbox vagy épp mi az a hálózat.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Nyilván keveseket érint de azért, hátha mégis valakit érdekel.
"ISO of Win7 SP1 updated on MSDN/TechNet. KB2534111 added."iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
este 19-kor felraktam már, de most volt időm restartra.....viszont két restart is volt gyors egymásutániban...valamint én bepipáltam az alapból nem bepipált frissítést is, és így az eddigi step 2 of 2 felirat helyett a frissítések telepítésénél (újraindításnál) a STAGE 2 o 2 felirat fogadott...vagy eddig is stage volt és már öregszem nagyon?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #44077 üzenetére
még egy lájk....izé ez nem az az oldal akkor csak plusz
-
-
pzstm
titán
aki nem vágyik win8-ra, annak van IE10 Preview!
(a warezolóknak jó töltögetést )[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
Boldog Születésnapot!
“Microsoft Corporation, the company which was established on April 4, 1975 to develop and sell BASIC interpreters for the Altair 8800 has now turned out to be the key company that’s driving technology in the world.”Más: napi privát üzenet:Szia! szeretném a segítségedet kérni, lebukott win7-em van...mit tehetnék?
-
pzstm
titán
válasz kraftxld #42938 üzenetére
olyat próbáltam, hogy Win7-es gépről másik win7-es gépet értem el....full AERO-val pöccre ment minden, felbontást meg értelemszerűen hozzáigazította a sjaát monitorom felbontásához.
-
pzstm
titán
válasz kraftxld #42935 üzenetére
gondolkodom róla, hogy virtuális környezetben beüzemelek egy 2008 R2-t meg egy ilyet (vagyis ez már üzemel, a kép saját, vmware alól készült) csak sajnos nem sok időm van mostanság ilyenre......
Ami nekem nem tetszik benne és 2 perc után észrevettem, az az, hogy a Start menüben nem lehet keresni
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Kellemes olvasgatást!
Windows 8 short reviewiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
ne viccelj...ingyenes magyar MS ügyfélszolgálatot is hívhatod (bár olyanról még életemben nem hallottam, hogy dobozos verzióhoz adott kulccsal ne tudták volna aktiválni....)
-
pzstm
titán
nem használja (nem kulcsgenerálással aktiválják warezolt verziókat)
Ha meg igen akkor MS telefon és 2 percen belül aktív Windowsod van.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Sub-ZeRo #42877 üzenetére
QFE1 Update jelent meg Nálad.
ITT olvashatsz róla bővebben, és természetesen kiválaszthatod mit szeretnél felrakni.
-
pzstm
titán
.
törölhető[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
nem photoshop és még csak csókos sem vagyok.
Teljes telepítési folyamat virtuális masinán 8mármint az upgrade képekben megtalálható
ITTiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #42861 üzenetére
-
pzstm
titán
Windows 8 and Server vNext Pre-Release Program
Aki OEM-nél dolgozik, ne lepődjön meg ha esetleg ilyen programra kapott invite-ot, ahonnan ezt a buildet töltheti le:
7971.0.110324-1900iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz föccer #42813 üzenetére
ez még csak CTP, erre semmiképp se váltsál.
Ami nekem elsőre nagyon hiányzott, az a startra kattintás után a keresés funkció, így 5 perc kattintás után...[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
mondjuk ebből most akkor találjam ki hogy 3 vagy 30 napom van aktiválni (bár tegnap estéhez képest ha 30 nap lenne nem 43200minutes-nek kellene lennie...szóval lehet itt most tényleg CTP-t nem kell aktiválni....)
-
pzstm
titán
válasz Воланд #42810 üzenetére
igen VMWAre-en vannak a masinák.
Nekem a hibaüzenet nem tetszik aktiválás esetében, illetve WEI menüre kattintva semmi nem történik (Office 2010 CTP-t lehetett/kellett is aktiválni...no de majd kiderül)
Ezt a hibát kapod Te is?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Воланд #42808 üzenetére
10percen belül feltepeült, 2,56gigát rakott fel, valami félelmetesen gyors. De azért már két hibát gyorsan be is jelentettem.
-
pzstm
titán
válasz polonic #42804 üzenetére
nem mondtam hogy közvetlenül érint az NDA, de vonatkozik közvetve rám is
No de elég volt egy jó ideig úgy érzem a Win8, tessenek menni Connectre WindowsThinPC-t tesztelni CTP keretében
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #42797 üzenetére
ha belegondolok, hogy ez már egy közel háromhetes build, akkor egészen le vagyok maradva
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz Gorneck #42788 üzenetére
ezt megbeszélnéd a kiemelt OEM partnerekkel is? (persze addig még meggondolhatják magukat, de jelenleg van x86-os verzió...és szerintem lesz is....)
-
pzstm
titán
én semmit nem tudok, semmiről....sajnos az új AERO effekt Samrt Card-al aktiválható csak....(Redmondban dolgozó fejlesztőknek és ottani tesztereknek van.....)
Azt ígérik jelenleg, hogy Win3.1 > Win95/98 közti ugrásra számoljunk no persze majd hiszem ha látom, de nem megerősített infók szerint bizonyos effektek bizony x64-et fognak igényelni....hunfatal: csak egy teljesen átlagos user vagyok
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz fatal` #42781 üzenetére
lehet hogy egy újabb buildben már más (bár tán nem)....könnyebb legyen nyomkodni ujjacskáddal
Meg nyilván BETA állapotig még tízszer újragondolhatják
-
pzstm
titán
Tessék szokni
Visszakerült a fel gomb, nagyobbodtak az ablak jobb felső sarkában az ikonok,(gondolom előkészítés Touch-ra...) és hasít mint az állatszemfülesebbek észrevehetnek kisebb bugot is....de ez még bőven belefér
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz dodopek #42741 üzenetére
Természetesen benne van. Egyszerű mezei felhasználónka a Home Premium is bőven elég. A professional meg már veszélyesen sokat tud. [link]
-
pzstm
titán
válasz falaci2002 #42614 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz amitechxx #42613 üzenetére
driver hiba okozza egyértelműen...ha a másikkal semmi bajod nincs, akkor viszont nem érdemes újratelepíteni elvileg (bár alaplapcserét nem minden esetben szokott túlélni...vana mikor be sem bootol a rendszer...)
-
pzstm
titán
válasz falaci2002 #42611 üzenetére
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz fatal` #42578 üzenetére
csak ezt elvégzem távolról, azt meg nem.
Mondjuk ha én beállítottam anyuéknak a rendszert, a Vista is több mint 2 évet ment hibátlanul, aztán csak azért cseréltem mert win7 már kijött.
-
pzstm
titán
válasz fatal` #42576 üzenetére
RC?????? 7000-es build volt a beta, 6801 óta más oprendszer nem is volt fent. AMúgy ha ugyanannyi idő lenne mint maga a win install, akkor sem lenne gond. Anyu-apu-nagymama-0.1-s user csak megnyomom egy gombot, két-három next, majd öröm és bódottá
-
pzstm
titán
válasz fatal` #42574 üzenetére
átlagosan telepakolt gépe (programokkal), 4magos 4GB-os gépen 3perc alatt állította vissza a totálisan "szűz" állapotot.
Nyilván sok fog függni a gép teljesítményétől illetve a feltelepített programok számától, véleményem szerint a meghajtó töredezettségétől is.....de majd elválik...meg nyilván optimalizálnak rajta...SP1-ig meg úgysem érdekel
This feature will remove all the software you have installed, and restore Windows to the default settings, however, you can choose whether to keep your user account information and personal files. This feature is speed, took about two minutes, of course, also depends on the specific user's computer configuration.
Ez így azért elég fincsi
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz fatal` #42508 üzenetére
drivere WEI lefutás után sem lett, szabványos VGA vezérlő továbbra is...emlékeim szerint...bár ezt a részét távoli karbantartásnál nem szoktam nézni
-
pzstm
titán
válasz INMOTEP #42504 üzenetére
szabványos VGA kártyaként ismeri fle odahaza anyuék gépét is, amíg nem futtattam WEI-t, addig nekik sem volt AERO.
-
pzstm
titán
válasz Sub-ZeRo #42429 üzenetére
sosem értettem az ilyen hozzáállást, de nyilván én "fizetett MS bérenc" vagyok, szóval hülye a gondolkodásom.....meg nyilván öregszem is már...nem is tudom mióta nem nézegettem már az élményindex pontszámomat
Mindenesetre notebookomban a 320-as vinyó esetében 100giga a C, (van is program meg minden rajta rendesen) és még is elférek...igaz van egy 640-es külső vinyóm is.15gigán mondjuk én elhalnék, ugyanis outlook.pst 6gigán szerénykedik (Outlook nélkül meg nem igazán tudnék ma már létezni... )
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz Laraxior #41845 üzenetére
nah akkor sorry ha sértésnek/bántásnak vetted...biztos vagyok benne hogy sem én sem másik kollegának nem állt ilyen a szándékában (bár WEI átírás még most sem érthető számomra de én vagyok a hülye/öreg....)
SP1-es dolog is kizárt.....(valóban több ezer gépen/konfigon lett tesztelve)
Az a baj azzal, hogy ha nem is utalsz rá, hogy Win7 milyen, hogy könnyen előfordulhat, hogy vérpistike belegányolt/"optimalizált" valamit rajta, és most te szívsz vele.....én a helyedben inkább gyűjtenék egy eredeti Windowsra..... (ráadásul áprilistől már SP1-el jönnek ha minden igaz...bár lehet csak előtelepített gépeken....)iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Laraxior #41842 üzenetére
senki nem gyanusítgat...ez a része vicc volt...csak azt nem értjük, hogy nem mindegy Neked, milyen számok kiírása mellett fut very high-on tök maxon a krájzisz?
(Amúgy miért van egy olyan érzésem, hogy ilyen képet nem tudnál produkálni a Win7-ről )
Egyébként őszintén, ha ezeket a játékokat megvetted eredetiben, ilyen gépet raktál alá, akkor pont a Windows-on kellett spórolni?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz Laraxior #41831 üzenetére
nyilván nem kell szó szerint venni, de azon kívül hogy ójaaj a hiperszuperproci csak 7.8-at kapott miért nem 7.9-et mi volt az indok?
Bár lehet én már túl öreg vagyok (amúgyis Morden24 kollegának írtam a kommentemet, ő érteni fogja )
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #41828 üzenetére
az élményindexet manual átírtam -> Mert?
Mert a 128 magos proci csak 7.8-at kapott xarfos vindóztól....és ha átjön szomszédkölyke hogy mutatja meg így neki?
-
pzstm
titán
válasz Laraxior #41701 üzenetére
PEdig rendesen leteszteltük
(amúgy megjelenés óta legalább 10 gépre húztam fel, távolról is, közelről is és érdekes sehol nem kavart be.....jah jogtiszta gépek voltak )
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz AthlonXP #41617 üzenetére
Winsx folder stores multiples copies of dll files inorder to let the
multiple applications to run in windows without any compatibility
issues................So you
can not delete the folder. If you delete you will face compatiblity
issue while running different applications and progams in your pc.When you install using Windows Installer, a copy of changed system info
is placed in that \Installer folder so that if later you want to
uninstall you can restore the original system info using the Add/Remove
function. If you delete that info a future uninstall will not be as
simple (or probably as complete.) It's a judgment call, if space is a
serious problem.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Воланд #41597 üzenetére
anyuéknak tavaly májusban raktam fel, azóta kéthavonta egyszer személyesen ránézek, amúgy meg csak hetente max egyszer távolról otthoni gépre. Szerintem nekik Win8-ig nem lesz új felrakva.
Amúgy épp ha valaki csak átlaguser, akkor nem kellene újratelepítgetni. Csak net, msn, office, zene, videó.
Az én rendszeremnek kellett volna bedobnia a kulcsot, amennyi minden már megfordult rajta
-
pzstm
titán
válasz KAMELOT #41593 üzenetére
én 2009 augusztusában formáztam, mikor felraktam a véglegest. Következőt .......-kor tervezek, a BETA megjelenésével, persze csak akkor ha virtuális masinán nem rendetlenkedik....bár lehet csak virtuálison fogom használni
-
pzstm
titán
nehogy a MIX 11-en meg egy IE10 Preview-t jelentsenek be....
-
pzstm
titán
válasz geckowize #41551 üzenetére
ESET kikapcsolása?
(Amúgy nem hangzik valami "bölcsen" az a Wise PC Engineer...de nem ismerem (lehet szerencsére?)
Mióta is van ez a lassulás? Esetleg System Restore?
-
pzstm
titán
válasz geckowize #41543 üzenetére
a processzort nagyon lefoglalja valami, amit nem látok task managerben.
Resource Monitor? (Erőforrás-figyelő)
Azt hittem az SP1 az oka, de azt leszedve sem volt javulás
Óriási butaság volt mind a feltételezés mind pedig az eltávolítás
Kilőttem minden felesleges alkalmazást... csak eset smart security megy
tessék azt is lelőni
Esetleg valami tuning, drivertelepítés, "optimalizációs csoda futtatása" nem történt mostanság?
(láttam már olyan csodadolgot ami lejjebb vitte processzor órajelét....persze olyan "ügyféllel" is akadt dolgom, aki véletlen bekapcsolta az energiatakarékos beállítást....nyilván kisebb lett a teljesítmény)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Meiser #41542 üzenetére
Akkor majd én továbblövöm Neked ha mondasz egy mailcímet, én nem félek MS-től
Tudod mit:
x86: [link]x64: [link]
Használd egészséggel.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Meiser #41533 üzenetére
és hibának ezt dobja?:
"The following updates might need to be reinstalled"If you have hotfix 979350 installed, follow these steps:
1. Install an updated version of the hotfix that is described in the following Microsoft Knowledge Base article:
979350 (http://support.microsoft.com/kb/979350/ ) SharePoint Workspace 2010 or Groove 2007 clients who are provisioned to Groove Server Relay in Windows Server 2008 R2 may experience a synchronization failure
2. Install SP1.Office 2007-ed van? (emlékeim szerint az rakott fel Groove 2007-et emlékeim szerint...bár az is lehet, hogy csak naívan azt feltételezem, hogy nincs Sharepoint Workspace 2010-ed
Egyébként esetleg amit Te írsz, az is megoldást jelenthet, ha így nem sikerülne
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Meiser #41531 üzenetére
983534
979350
2406705ezek közül fent van valamelyik?
Amúgy nem ártana egy pontos hibaüzenet, screenshot vagy valami hasonló?
-
-
pzstm
titán
válasz bobsys #41522 üzenetére
mit szólsz ehhez:
"2012-ben lesz a világvége. Ha túl akarod élni, gyere Magyarországra, mert mi 50évvel le vagyunk maradva "iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest