Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
addikt
válasz koshmar #39214 üzenetére
Szerintem nem normális, hogy külön indítani kell az internetet.
A hálózati központban nézz körül.
Nem tudom mit kellene csinálni mert mert a win7 teljesen magától hozta létre, csak a vezeték nélküli hálózat tulajdonságainál be kell pipálni, hogy automatikusan csatlkozzon"Aki ad,az nyer"
-
addikt
-
addikt
válasz fenergie84 #32188 üzenetére
Próbáld meg a biosban lévő energiagazdálkodási fukció kikapcsolását. C1E funkció.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
-
addikt
majd safe mode-ban driver cleanerre kitakarítottam minden vele kapcsolatost,
Szép példája annak, hogy mit nem ajánlatos csinálni.
Próbálj meg egy rendszervisszaállítást,majd az ATI Install Managerrel szedj le mindent, ujraindítás után telepítsd az új Catalystot.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz WonderCSabo #29146 üzenetére
Szerintem nem futnak lassabban, pld a GTAIV megtáltosodik x64 alatt.
Valószínűleg a jobb memóriakezelés miatt.
Van még néhány játék ami igényli a több memóriát."Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz goodboy007 #27908 üzenetére
Nem tudom hol olvastad, hogy hasznos kikapcsolni a lapozófájlt.
Komoly ember nem mond ilyet.
A felhasználó által észrevehető haszonról még nem hallottam, /Konkrét, mérhető, megismételhető dologra gondolok/Konkrét ismétlődő problémáról viszont igen.
Bizonyos programok nem szeretik, és kiabálnak.Lehet, hogy Te sosem fogod hátrányát látni mert nem futtatsz olyan programot, de a hasznát / már ha van / sem fogod érzékelni.
Hagyd békén."Aki ad,az nyer"
-
addikt
Az energiagazdálkodást módszeresen nézd át, tilts le minden olyant ami felábresztheti a gépet.
Kivétel az egér ha azt mozdítva szoktad ébreszteni a gépet.
Ütemezett feladatok módszeres átvizsgálása, letiltás.
Nem kevés idő, de megéri, én is szívtam a felébredésekkel,még most is előfordul, ritkát ugyan, hogy csak úgy felébred.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Game Hunter #26813 üzenetére
Nem érted tényleg?
Hagy már ezt az IDE vinyózást, húzd le a kábelt róla telepítsd a Win7-et és a SATA 2-es HDD-re fogja tenni a Boot dolgokat.
ha IDE hdd-t lecsatlakoztatom, akkor miről menne a telepítő!?
Hogyan akarsz merevlemezről Windows-t telepíteni?
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
-
addikt
válasz northmahri #26747 üzenetére
A legegyszerűbb az lenne, hogyha kérnél kölcsön valakitől egy 64bites Win telepítőt és aktiválnád a saját kulcsoddal.
Elvileg nem is kellene leszedned a 64bitest a 32biteshez kapott kulccsal aktiválhatod.
A másik megoldás, ha a 32 bites vásárolt OEM lemezed van, ahol vetted cseréltesd ki 64 bitesre.
Szerintem simán kicserélik."Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz band1103 #23732 üzenetére
ízlés kérdése hogy ez előtt is vannak akik csinálnak backupot de szvsz fölösleges.
Akkor is ezt mondanád, ha egy ilyen akció rosszul sül el és cseszheted a Windowst?
Mert 2 napja jártam ilyen szerencsétlenül, növelni szerettem volna a rendszer partició méretét Paragonnal /eredeti licenc/ miután végzett volna, lefagyott az egész.
Pedig ott volt az üzenetpanel amit csak OK kellett volna.
Na szóval resetelni kellett, majd nem talált semmit, és semmilyen módszerrel nem lehetett rávenni,hogy induljon a Win.
Microsoft help desk segítséggel sem.8 órát kinlódtam, 4x hívtak a Microsoft mérnökök, a vége újratelepítés lett.
Tehát figyelmeztetni szeretnék mindenkit aki a rendszerparticiót akarja buherálni,
készítsem előtte egy lemezképet.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Steelmanus #23236 üzenetére
Köszönöm a tippet, most már működik az Operával is a Silverlight
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Rebirth II. #19313 üzenetére
Egér driver, billentyűzet, füles, Realtek hangkártya ez mind mind megy 64 bites Win7 alatt 32 es driverrel
Erre külön befizetek de szerintem nem csak Én, van itt még pár Nálam még jobban hozzáértő, Na Ők is befizetnének.
Nem akarok vitatkozni veled, de ne terjessz butaságokat, vannak hozzá nem értők akik hallgatva a tanácsra megpróbálkoznak, még kellemetlenséget is okozhatnak maguknak.
Bár hacsak nem erőszakkal buherálva, nem települ 32 bites driver 64 bites oprendszerre.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Rebirth II. #19304 üzenetére
A 32 bites driverek 99%-a megy 64 bites Win7 alatt
Nem mennek!
x64 OS-hez x64-es driver kell, de nem is települ a 32-es driver.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
-
addikt
Külföldről rendelve 55 ezerért/szállítással együtt/ kapsz dobozos Ultimate változatot, benne 2 DVD egy 32 és egy 64 bites Win7.Microsoft Windows 7 Ultimate - Retail (Full Version)
Tőlük rendeltem Én is.
A hivatalos megjelenés reggelén csengetett a "csomagos"Úgy vagyok vele Én is, hogy inkább a fullost szeretem mindenből, hátha szükségem lesz a többlet tudásra.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Lazítsatok egy kicsit.
Mi köze van a húsvéti tojáshoz a nyuszinak?
Illetve,hogyan készül a húsvéti tojás?
Nézzétek meg[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Sziszifeca #17409 üzenetére
Ne állítsd le, csak alvó állapotba tedd.
2 mp és áll a rendszer, kurva jó
Fél éve így használom, tökéletes.
Néha újraindítom,egyszer egy hónapban.
Bár nem tudom van e értelme?"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz hejesírásó #15521 üzenetére
office xp felmegy 64 es win 7 re?
Igen,és tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Morden24 #14164 üzenetére
Windows7 Topik Sörözés
(Budapesten)Továbbra is érdekel,pénteki nap du. véleményem szerint többeknek lehet alkalmas.
Nekem tulajdonképpen mindegy, de 1 héttel előre kell tudjam az időpontot,hogy hozzá igazíthassam az elfoglaltságaimat.
Meg persze a "sofőrömet" is be kell rá osztani."Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz atesz117 #13090 üzenetére
Kellett volna e-mailt kapnod.
It’s time to upgrade from the Windows 7 Release Candidate
While most people who tested Windows 7 have now moved to the final version, some are still running the Release Candidate. If you haven’t moved yet, it’s time to replace the RC.
Starting on March 1, 2010 your PC will begin shutting down every two hours. Your work will not be saved during the shutdown.
The Windows 7 RC will fully expire on June 1, 2010. Your PC running the Windows 7 RC will continue shutting down every two hours and your files won’t be saved during shutdown. In addition, your wallpaper will change to a solid black background with a persistent message on your desktop. You’ll also get periodic notifications that Windows isn’t genuine. That means your PC may no longer be able to obtain optional updates or downloads requiring genuine Windows validation.
To avoid interruption, please reinstall a prior version of Windows or move to Windows 7. In either case, you’ll need to do a custom (clean) install to replace the RC. As with any clean installation, you’ll need to back up your data then reinstall your applications and restore the data. For more details about replacing the RC, see the Knowledge Base article KB 971767. For more information, visit the Window 7 Forum.
Thanks again for helping us test Windows 7.
The Windows 7 Team
--------------------------------------------------------------------------------
You are receiving this important message about Windows 7 because you downloaded the RC from TechNet, MSDN, or the Windows web site.
Microsoft respects your privacy. Please read our online Privacy Statement.
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, Washington, USA"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz katt777 #13042 üzenetére
Tulajdonképpen miért nem működik a neted,az eszköz nem települt fel rendesen,vagy feltelepült,de nem tud csatlakozást létrehozni?
Az eszközkezelőben mit látsz?A modem milyen gyártmány?
Nem véletlenül Hauwei? Mert azzal sok embernek baja van szolgáltatótól függetlenül.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz GabN73 #11358 üzenetére
Melyik modell?
Ez van hozzá:[link]
Töltsd le,csomagold ki,és az eszközkezelőben driverfrissítés-tallózd be az x64-es INF fájlt
Utánna mennie kell a wifinek.A Win7 automatikusan beállítja kiolvassa a routerből amit kell,jelszót kér és mehet a net.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz McBJani #8512 üzenetére
Dehogy veszed ki
Semmi dolgod, ha olyan játék van ami nem megy Win7 alatt, akkor azt az Xp-futtatod.
De valószínű,hogy a Win7-en Xp kompatibilitási módban fog menni.Fontos,hogy először az Xp-t telepítsd,majd utána a Win7-et.
Morden24 megelőztél
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Core2duo6600 #8042 üzenetére
Érthetetlen,hiszen rendszeresen veszek fel az RTL,TV2-ről Digitális adásból,soha nem volt hangproblémám, ellentétben a Windows Média Playerrel.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Core2duo6600 #7796 üzenetére
Ezzel jobban jársz,gyakorlatilag mindent lejátszik, feliratokat kezel mindenféle utólagos buherációk kodekek nélkül:MPC - download 64 bits (installer)
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
BIOS is defaulton megy semmit sem állítgattam..
Na ez is probléma lehet.
Egyáltalán nem biztos,hogy megfelelő értékeket alkalmaz a lapon levő processzor,RAM frekvenciák és feszültségek tekintetében
Nézz körül a lapod topikjában, kérdezz, ott,valószínűleg meglesz a bibi."Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Core2duo6600 #6851 üzenetére
De zavar, ezért "átpörgetem".
A franc se fog szenvedni külömböző programokkal, egyszerűbb továbbtekerni nem?
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz Core2duo6600 #6652 üzenetére
Én használom néha, tökéletesen működik.
De a kártya gyári szoftverét jobban szeretem.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
B.Ú.É.K. és hibamentes Windows7-et kívánok.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
-
addikt
válasz Sk8erPeter #3743 üzenetére
sz@rt se kell csinálni, megy a program mindenféle csesztetés nélkül.
Ez az igaz.
Két Program Files mappa van az egyik x86 abba telepíti automatikusan a 32 bites programokat.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz volvoguy #3501 üzenetére
Mindig ilyen összevissza vagy?
Kérdezel, válaszolnak,de sz@rsz a válaszra,inkább a személyes sértettségedet tárgyalod.
Neked annyi bajod volt már,simán az állatorvosi ló esete vagy.
Úgyhogy ne csodálkozz azon ha a telepített programokkal hozza valaki összefüggésbe a problémáidat.
Mi van az AZALIA Codek BIOS beállításával?
Megnézted?
Alaplapi hangeszközt használsz,vagy van hangkártyád?A Power Mmanagement Setup-ban van olyan pont,hogy HPET Support?
HPET Mode? Azt kell 64-bit modra állítani,mert a default 32.
Többet nem tudok mert Inteles vagyok, fogalmam nincs az AMD alaplapoknál mi lehet még."Aki ad,az nyer"
-
addikt
-
addikt
válasz sfdrakex #464 üzenetére
A win7ben pedig beállitod hoyg ne legyen boot menü.
Na ezt hol kell beállítani?
A Win7 RC 64 bit került később az XP "mellé" aztán lett alaplap csere,majd a dobozos Ultimate az RC helyére.
Nem cseszi el a formázás az MBR-t?
A D: partíció az Xp
Az OEM a Lenovo preboot partíciója, nem is enged hozzányúlni."Aki ad,az nyer"
-
addikt
Fordítva hogyan csináljam?
Van egy halott Xp, nem élte túl az alaplapcserét.
Semmit nem lehet kezdeni vele,mert amikor indulna a rendszer nem lehet használni sem a billentyűzetet sem az egeret halott mert semmilyen vezérlő nem működik az alaplapon,gondolom a régiét keresné.Tehát hogyan távolítsam el az Xp-t úgy hogy a Win7 indítható legyen?
Fizikailag másik merevlemezen van."Aki ad,az nyer"
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest