Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz CsiguszMaxim #23997 üzenetére
egy kicsit bosszantó, hogy ma is így kötik az ebet a karóhoz alaplap terén
Maradjunk annyiban, hogy elviekben igen, gyakorlatban viszont sokkal rugalmasabbak, hála a telefonos kisasszonyoknak
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
veterán
Sziasztok!
Tervezek venni 3 gephez Win7-et!
Hogy lehetne megoldani a legolcsobban?
Professonalbol nincs csaladi csomag, mint a HP-bol?Udv. core2
-
Morden24
nagyúr
válasz CsiguszMaxim #23995 üzenetére
1. Semmiben, a leírásod alapján. Külcsíny meg ugyanaz.
2. Ha retail-t veszel, akkor annyiszor telepíted, ahányszor akarod. Ha OEM-et veszel, akkor az alaplaphoz köti magát. Házat, egyéb alkatrészt nyakló nélkül cserélgethetsz, de hivatalosan alaplapot nem, illetve csak garanciális csere keretében, egyébként új licencet kéne venned.
A gyakorlatban ez úgy megy (általában), hogy ha mégis kicseréled az alaplapot, akkor neten keresztül nem fogod tudni aktiválni, így telefonon kell ezt megtenned. Az ügyintézők nem igazán szokták megkérdezni, hogy mi és miért lett cserélve... hangsúlyozom: ez nem hivatalos álláspont, "csupán" a dolgok gyakorlati menete.Egyébként limit itt is van OEM esetén, ha jól tudom, akkor 3 online aktiváció. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy utána kuka a licenced, hanem azt, hogy telefonon kell a további aktivációkat megejteni.
szerk.: Lassan egyébként Magyarországon is megszűnhetne az OEM licencek bolti árusítása...
Sectumsempra - For Enemies
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali!
Lenne pár kérdésem
1. Egy átlag felhasználó mennyire vesz majd észre különbséget az ultimate és a home premium között ha előbbiról vált utóbbira. Otthoni hálózat van, néha lanparty, játékok, zene + a külcsíny a szempont mert eléggé szép lett ez az OS.
2. A másik, hogy nem igazán vagyok képben, hogy hogyan megy ez az eredeti windows dolog mert az eredeti XP-nél volt egy matrica amit fel kellett ragasztani a házra plussz aktiválni és az egyéb ilyen dolgok. Ilyet is kiírt egy idő után, hogy azzal a kulccsal amit kaptam nem telepíthetek többet mert elértem valami limitet.
Ha most vásárolok egy új 7-est akkor, mik az érvényes licensz feltételei? Mi van ha házat váltok vagy új alkatrészt a gépben illetve korlátlan számban tudom telepíteni?
Lehet kissé buták a kérdéseim de számomra nem tiszta pár dolog.
A válaszokat előre is köszönöm.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
pzstm
titán
1.0-s élményindex-el nincs AERO. Ez annak köszönhető, hogy a videókártyád nem támogatja hardveresen a DirectX 9.0-t, illetve nincs hozzá legalább WDDM 1.1-es driver.
(Az általad említett VGA DirectX 8.1-et támogat ha jól rémlik, legalábbis mintha régi laptopomban is olyan lenne )Sleep pedig alaplapod miatt nem lehet elérhető a legnagyobb valószínűség szerint, de nézz szét energiagazdálkodásnál azért
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
bim
veterán
válasz bobalazs #23915 üzenetére
Egy XP. drivert sikerült rátenni és most már üzemel.
Még két dolog érdekelne!
Egyik az hogy miért nem tudom elaltatni a gépet. A monitor kikapcsol de a gép nem áll le. Ez miért lehet?
Másik. Oké hogy az élményindexem 1-es a játékteljesítmény miatt de miért van az hogy a legjobb minőségre állítva sem lesz áttetsző az ablakok kerete és a tálca. Ennyire csirke lenne ez az integrált vga? (845G) Lenne rá mód esetleg hogy ezt be tudjam kapcsolni? 2,4Ghz-es celeron és 1 giga ram van a gépben. -
Santiagain
őstag
Más.
Hogyan tudom testre szabni a jobb klikket?
Letöltöttem egyet a Wincustomize-ról, de nem tudom hová kell bemásolni. A fórumukon sem találtam rá megoldást.
http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/
-
varsam
őstag
válasz Santiagain #23985 üzenetére
ATT és Catalyst Controll Center nem megy együtt, vagy ez, vagy az... bár látom rájöttél.
-
pzstm
titán
válasz Santiagain #23985 üzenetére
problem solved
-
Santiagain
őstag
Bakk.. Ha lelövöm az ATT-t, akkor megy. 1.6.9.1486
-
Santiagain
őstag
A Catalyston kívül más drivert nem pakoltam föl. Frissítettem a vid. kari biost, de csak miután nem indult a Gpuz.
-
pzstm
titán
válasz Santiagain #23981 üzenetére
elképzelhető...de innen nehéz lenne megmondani...
-
Santiagain
őstag
Esetleg AtiTrayTools bekavarhat?
-
pzstm
titán
válasz Santiagain #23979 üzenetére
nem tudom...itt hibátlanul megy...... CPU-Z-t esetleg ha bezárnád közben.....nem lehet, hogy valami bekavar neki? nincs tuning esetleg vidkártyán, vagy valami "egyedi" driver?
-
Morden24
nagyúr
Nem tudom, mit és honnan szedtél le és másoltál fel vagy be, de nem kell semmit leszedni ezen kívül.
Ismétlem: semmit, és semmilyen más forrásból, csak ezt és az MS honlapjáról.Sectumsempra - For Enemies
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Felraktam a Win 7-et, de a dxdiag kiírja a dx11 van a gpéen, de a Unigine tesztprogi nem fut le mert valami d3dx10_39 kell neki, most akkor dx 10-et is fel kell installálni, mert ezt a fájlt leszedtem és bemásoltam de semmi változás!
-
pzstm
titán
válasz Santiagain #23975 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Santiagain
őstag
Sziasztok!
Volt már valakinél olyan, hogy a Gpu-z nem akart futni?
Enterprise x64
Gpuz 0.4.3 (próbáltam a 0.4.0-t is)
Catalyst 10.5
Cpuz futHa a tűzfalat, vírusirtót lelövöm, akkor sem megy.
-
Lenry
félisten
felfér egy 32 bites Win7 11GB-ra ha a lapozófájlt és egyebeket áthelyezem másik partícióra?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Morden24
nagyúr
válasz polonic #23969 üzenetére
Reklámmentesség, nagyobb tárhely, kb. ennyi. Igazság szerint nekem a reklámmentesség simán megérne évi ~3000 forintot.
bobsys: Igen, ezt már megtaláltam. Elfogad az mást is, pl. UK kártyát. Magyarra eddig nem tudtam rávenni, mivel nem az ablakon belül állítod be a country/region adatokat, hanem gondolom beállításokból szedi.
Ha tudok valamit, írok. Egyébként jó dolog a magyar hotmail, kár, hogy nekem live.com-os címem van
Na nem mintha ettől függene, csak poén.[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz polonic #23969 üzenetére
More storage. Get 10 GB of storage that automatically grows with your needs.
No account expiration. You don't need to log in to keep your account active as long as your Hotmail Plus subscription is current.
Forwarding. Have your Hotmail sent to accounts not hosted by Microsoft.
No graphical ads. Just your e-mail.Morden24 Itt tudsz elofizetni, de csak USAbeli cimet lehet megadni
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Morden24
nagyúr
válasz bobsys #23965 üzenetére
Az kurvajó...
Na nem gond, beszéltem az üszivel, elvileg adnak egy e-mailt valami Windows Live-kompetens emberkéhez (a magyar üszi nem volt az), aztán mindjárt rákérdezek.(Ilyen téren azért nagyon tudom nem szeretni az MS-t... persze megértem, hogy ha szolgáltat egy országban, akkor lokális nyelvű support is kell, ami nyilván nincsen ingyen, de akkor is idegesítő.)
(#23966) WonderCSabo: Tééényleg, most hogy mondod, nekem is beugrott. Rákérdezek nála is, köszi
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Srácok, valaki tudja, hogy is működik ez a fizetős, reklámok nélküli Live (Mail meg egyebek) dolog, mert én aztán nem találom.
-
Morden24
nagyúr
válasz FireShadow #23957 üzenetére
Futni fog rajta, de biztosan nem lesz gyorsabb, mint az XP.
Egymagos processzorral és 1Gb ram alatt maximum az XP teljesítményét fogja hozni. Ellenben appok alatt veszíthetsz teljesítményt.Sectumsempra - For Enemies
-
Laccoss
addikt
válasz kozyadam #23953 üzenetére
Én ezt úgy oldanám meg, mint annó vékonyklienssel csináltuk csak xp alatt. Vagy egy embeded win7, vagy távoli asztal, és egy atomkemény szerverre felcsatlakozva távoli asztallal, és a szerveren lévő windowssal dolgoznának az emberek. (persze ehhez már windows server 2008 kellene a szerverre)
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Windows 7 home premiumot vennék.
hol lehet olcsón azt a változatot megvenni,amit most felrakok a gépemre,és ha később veszek új gépet,arra is legálisan lehet feltenni?ilyen kéne,hol tudom olcsón megvenni?
(relative olcsón) -
FireShadow
senior tag
Mit gondoltok egy p4-es 1.5ghz-es 768ram-os gépre nyugodt szivvel fel merjem rakni xp utódjául? Én ezt használom béta óta és meg vagyok elégedve de az egy ősi gép, ez meg egy újabb.
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
kozyadam
tag
válasz Morden24 #23949 üzenetére
azért kellene, mert a feltelepített oprendszerből lemezkép lenne csinálva, ami hálózaton lenne streamelve a klienseknek.
a kliensek csupa egyforma gépek, 1 GB memó, vinyó nélkül, érintőkijelző, és csak böngésző menne rajtuk. abból is IE + Flash + Java.
ha vki vmit elpöcköl a gépeken, akkor restart és megint lejön a lemezkép netről, és lehet netezni
Szerk: Találtam közben egy Win Integrator nevű kis programocskát, ami elég igéretesnek tűnik. nemsoká telepítem a buherált Win7et
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Nekem aztán mindegy, 2mp sleep-ből. Ennél hosszabb már nem lehet...
(#23951) WonderCSabo: Sanszos, bár egy újonc nyilván nem több év távlatából bukik ki egy emberre. Értem ezen azt, hogy nem csak azért a 3-4 kommentjéért kapta tőlem, amit kapott. Meg az is elég jellemző, hogy senki nem is kelt ám a védelmére.
De tényleg ne OFF-oljunk. Egyáltalán nem vagyok rá büszke, hogy beszóltam neki, de ha a diplomatikus képességeimről lennék híres, akkor követségen dolgoznék[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Morden24 #23948 üzenetére
golyót érdemelne az olyan felfogású patkány, mint te.
Azért sztem ez már erősen a durvaságba tartozik. Mindegy végül is ez viszonylagos, nem offolom ezzel tovább a topikot, főleg azért is, mert egyetértek a tartalmával.
Szerk.: Egyébként van egy olyan tippem, hogy egy újonc ezért permbant kapott volna.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #23949 üzenetére
A bootidőn talán tudsz javítani, máson nem igazán.
Már megint az a fránya bootidő (azért e-péniszen is tud javítani, bár kétlem, hogy ebben az esetben ez lenne a cél )
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz kozyadam #23944 üzenetére
Nem sok értelme van a "karcsúsításnak", max vinyóhelyet fogsz vele nyerni (bár arra szvsz elég a Windows Features ablak is).
Ne számíts drasztikus, vagy akár marginális teljesítménynövekedésre. A bootidőn talán tudsz javítani, máson nem igazán.Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz WonderCSabo #23947 üzenetére
Nem, ha durva lettem volna, permban-t kapok.
Ha meg IRL, akkor még tán fel is képelem.
Hozzátenném, csak azt tudom mondani, mint Cartman, amikor beszabadult a Casa Bonita-ba. Megérte? Teeeljeseeen
Ideje volt már, hogy valaki beolvasson neki, és hát valljuk be, a komának csak így lehet.Egyébként én is teljesen jogosnak tartottam a ban-t, sőt sejtettem előre. Ezért is írtam le, hogy vállalom a következményeket, de nálam ennyi volt a tűréshatár.
-
félisten
válasz kozyadam #23944 üzenetére
Hali!
Sajnos ebben segítséget nehezen fogsz kapni itt a topicban, mert ez egy nagyobb falat, mármint a WAIK használata. Ezt olyan "nyelven" kell letölteni, mint amilyen az OS alapnyelve. (Te a magyar változatot szedted le, ami nem gond, ha magyar a W7 is, de ha pl valaki magyar mui-t használ, de a W7 angol, akkor az angol WAIK kell)
Dokumentációk, 2 is van az egyik frissebb, csak Angol nyelven
Fire.
UI: Az NLite az XP-hez, míg a VLite az Vista-hoz készült. Ez utóbbival ennek ellenére nagyon alapvető módosítások elvégezhetőek a W7-ben is, de a használata erősen nem javallott...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
kozyadam
tag
válasz Fire/SOUL/CD #23938 üzenetére
1, Ezt a WAIKot szedtem le. Microsoft szerint ez van a Win7hez.
2, Tudom, hogy tapasztalatlanok szétbarmolhatják a rendszert, ezért is gondoltam, hogy megkérdem, hogy kinek milyen tapasztalata van.
3, Sajnos nem lehet más verzióra váltani, ezt kell lefaragni, amennyire csak lehet.
-
pzstm
titán
válasz hackeeeee #23937 üzenetére
szeptemberbe kerül a boltok piacaira (ha semmi nem jön közbe )...
Gondolom első félévben már reális esély van rá...
Windows 7 is GA után nem sokkal elérhető volt...sőt az októberi start során már osztogatták is....iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
válasz kozyadam #23935 üzenetére
Hali!
1. Gondolom a 90 napos trial változatot szedted le, nem pedig megvetted
2. Az a méret amit említettél, azon már nem nagyon van mit faragni(az enterprise funkcióban/méretben a legnagyobb W7 változat), a tapasztalat meg azt mutatja, hogy hozzá nem értő kezekben így lehet kivégezni a W7-et. Sokan nekiállnak macsétával aprítani, aztán később meg csodálkoznak, hogy olyan funkciók nem mennek, amiről nem is tudta, hogy likvidálta. Szóval nem javaslom a "herélgetést"...
3. Ha lehetőséged engedi, akkor kb 25000 forint környékén lehet venni HP OEM-et, azon nem kell mit herélgetni, szerintem az jobb megoldás lenne, mint egy enterprise-t(ami egy mennyiségi liszenszes Ultimate) "faragni"...hackeeeee "@Morden24: Mi lett az avataroddal?"
Elvitte a cica...Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Office 2010-ről lehet tudni valamit, hogy mikor kerül bele a tisztaszoftver programba?
@Morden24: Mi lett az avataroddal?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
válasz kelzsoca #23913 üzenetére
próbáld ki nyugodtan, nem lesz gond hidd el....enyhe szlovák akcentussal beszélő hölgyek roppant kedvesek szoktak lenni
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak Windows 7 "karcsúsítás" terén. Egy Enterprise telepítést kellene kicsit faragni, nem kell bele semmi, csak az alapvető dolgok, IE, képernyő-billentyűzet és hogy lehessen frissíteni.
A vLite-tal próbáltam volna, de az nem akar működni, illetve induláskor valamilyen wimfltr fájl hiányát jelzi. Ezt elméletileg a WAIK felteszi, de nekem mégsem.
Kb. mekkora területet lehetne nyerni ezzel a faragással? Most a frissen telepített Enterprise 6,64 GB. Ezt mennyire lehetne lefaragni.
-
Morden24
nagyúr
válasz WonderCSabo #23933 üzenetére
A Tisztaszoftver Program keretében 2011. március 1-jéig szóló licencmegállapodást kötött a GKM és a Microsoft. A megállapodás értelmében a köz- és felsőoktatási intézmények számítógépein, a felsőoktatási intézmények oktatói, hallgatói és dolgozói, valamint az általános és középiskolák pedagógusai otthoni számítógépein is jogtisztán használhatók a Microsoft Windows Frissítés (upgrade), valamint a Microsoft Office termékek, valamint Core Cal klienshozzáférési licencek.
Oviról, bölcsiről tényleg nincs szó
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Morden24 #23931 üzenetére
Hát jah, én is így tudtam. Egyébként asszem az általános iskolai és óvodai dolgozók sem kaphatnak, csak középiskolától felfele.
Akkor az általánososok kaphatnak.
Mondjuk sztem az óvoda is a közoktatás része, és ha jól tudom, maga az intézmény kaphat is wint, csak a dolgozók nem.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz kelzsoca #23913 üzenetére
- Lapcserénél mennyi esélyem lesz hogy elfogadja a friss lapot a windows?
Nagyjából nulla.
- Ha csak lapot cserélek, de ahhoz friss win-t nem húzok fel, tehát a jelenlegi regisztrált rendszert próbálnám használni a friss lappal az mennyire megoldható?
Semennyire, mivel érzékeli a megváltozott hardverkomponenst.
- Ha mégsem használható, akkor mit lehetne tenni, próbáljak telefonálni hogy garanciális csere történt?
Általában azt sem kell mondani, hogy garanciális csere történt, kakkantják le erősen. Ha akadékoskodnak, akkor érdemes beszólni a garanciális cserés dumát, ha pedig valamilyen csoda vagy rossz csillagzat miatt továbbra is akadékoskodnak, akkor telefon letesz, aztán felhívod megint, és bepróbálkozol egy másik üszissel
jöhetne valaki aki megerősítené ezt
Hivatalosan ez nem lesz megerősítve, de a gyakorlatban kb. így működik
-
Sweet Lou 6
addikt
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Hogy tudom a tálcáról csak az óra mellé száműzni a skype-ot? jelenleg mindkét helyen van és az msn-el ellentétben ezzen valahogy nem segít a kompatibilitási mód változtatása.
-
-
CHIPman
nagyúr
1: Próbáld meg az egérgörgőt megpörgetni, néha nekem is az kell.
2: A "jútorrent"-ben alapértelmezve van olyan beállítás, hogy aktív torrent mellett nem engedi a készenléti módot, márpedig anélkül nem tud lekapcsolni a winyó(vagy mégis?). Amúgy nálam egy winyó nincs használva egyáltalán, az kapcsolt csak ki 20p után, de a gépet még használtam. Mondjuk ez a te esetedben nem biztos, hogy ugyanígy fog menni, próbáld meg.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Pá
addikt
Pár napja telepítettem újra a rendszert, azóta van az alábbi porbléma, előtte nem tapasztaltam.
Szóval, be van állítva ugye, hogy 15 perc tétlenség után lekapcsolja a rendszer a monitort(igazából kettő van, nem tudom számít-e). Eddig ok. Viszont amikor visszamegyek a géphez hiába mozgatom az egeret, nyomkodom a billentyűt stb nem adja vissza a képet. Csak a hard reset segít.
Igazából az is felmerült bennem, hogy lehet a vinyó a ludas, mert elvileg 20 perc után az is lekapcsol. Lehetséges, hogy az nem akar visszakapcsolni? Mivel amikor visszamegyek a géphez és megmozgatom az egeret, a monitoron kigyullad a háttérvilágítás, csak a képernyő marad fekete, azt írja nem kap jelet.
Még a vinyó lekapcsolással annyi nem tiszta, hogy mikor állítja le? Ha 20 percig nem nyúlik a géphez, vagy ha 20 percig nem használja semmi a vinyót? Pl ha torrentet hagyom futni, akkor otthagyhatom estére a gépet, vagy le fogja kapcsolni 20 perc múlva?
Sajnos nem emlékszem hogy voltak beállítva a reinstall előtt a dolgok, de akkor minden pöpecül ment. Torrentnél sem lőtte le a vinyót és a monitor is visszakapcsolt, amikor visszatértem a géphez.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
gabor222
tag
Megoldódott. Kaspersky blokkolta csak azt nem értem, hogy akkor miért nem kaspersky-s ablak jön fel :S
-
andras888
aktív tag
win alól szeretnék csinálni egy partíciót, eljutottam a: vezérlőpult, lemezkezelés és tovább hogy??
-
gabor222
tag
válasz WonderCSabo #23919 üzenetére
Egy anticheat program. http://uac2.com/
Vistán megy rendesen. Meg ma is működött csak este jött elő ez a szarság.
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #23910 üzenetére
Nem csak a bétát lehetett használni 3x30 napig? Mi értelme lenne megvenni, ha folyton felrak az ember egy új TRIAL-t 3 havonta? :S
Egyébként aki iskolába jár, akár középsuli akár egyetem/fősuli, ingyen kap Windows 7-t legalábbis serial numbert hozzá. Sőt eredeti DVD-t is küldenek ki, ha igényeljük.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Joey89
tag
válasz WonderCSabo #23910 üzenetére
Lehet az lesz, mert egyre gyakoribb, csak ugye egy csomó minden fel van rakva...
azért köszi
-
gabor222
tag
Hello
http://img139.imageshack.us/img139/6151/errorum.jpg
Valaki nem tud rá megoldást ? Tegnap is kidobta de akkor még az UAC telepítő exe-re.
Akkor sikerült megoldani ezzel, hogy itt minden csoportnak teljes hozzáférést adtam.
http://img194.imageshack.us/img194/4594/error2v.jpgAnnyira vicces, hogy még délután semmi gondja nem volt, este már nem indult :S
Nagyon tetszik Win7, de az ilyen kid dolgok nagyon fel tudnak idegesíteni.Felhasználói fiók felügyelet ki van kapcsolva. (soha nem kérek értesítést)
[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
Hy guruk!
Használ valaki 845G chipsetes alaplappal win7-et? Van egy D845GVAD2 alaplap amin elvileg mennie kellene a win7-nek és telepítek is minden drivert csak az integrált vga-nak van valami nyűge.
hibajelenség
Ki tud erre megoldást?Segítséget előre is köszönöm!
-
kelzsoca
félisten
válasz WonderCSabo #23912 üzenetére
Igen, nekem is ilyen infóim vannak, de jöhetne valaki aki megerősítené ezt
-
kelzsoca
félisten
Erre valaki? [link]
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
1 napi teszt után azt hiszem kijelenthetem, hogy sikerült megoldani a problémát (legalábbis egyelőre úgy néz ki), a power optionsban (természetesen vezérlőpulton belül), a balanced-ról high performance-re való váltás, plusz registry clean segített! A gépet is magára hagytam egy pár órára délután, úgy is hogy terheletlen volt, és úgy is hogy primeoztam, minden stabilan ment, szóval mostmár tökéletesen működik a rendszer! Köszönöm mindenkinek a segítséget!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Joey89
tag
Nyilván vannak hozzám hasonlók, de pl. nekem is van több eredeti Xp,Vista, Office, 2000 mert több tanár is van a családban és ingyen vagy olcsó pénzért lehetett hozzá jutni.
Azért említettem meg a loadert, mert úgy gondoltam, hogy talán az miatt van a hiba.
Amúgy meg azért írtam ide, mert eddig mindig gyorsan és segítőkészen válaszoltak többen is amikor valamilyen problémám volt.
Off vége
-
Joey89
tag
válasz WonderCSabo #23896 üzenetére
Ok. sorry
Hol tehetném fel a kérdésemet, ahol ez nem probléma?
-
Joey89
tag
válasz WonderCSabo #23896 üzenetére
Ok. sorry
Hol tehetném fel a kérdésemet, ahol ez nem probléma?
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...