Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Laccoss
addikt
Valaki tapasztal olyat, hogy a legutóbbi frissítéssel lejött egy olyan frissítés, ami instabillá tette a gépet, mert előzőleg nem volt ilyen gond, de lehet hogy az előzményben leírtak okozhatták? Nem crackelt, nem aktívált windowsról van szó.
Előzmény: Beraktam egy új 500GBos vinyót a gépbe, felismerés után kékhalál. Utána a gép rendben visszajött, viszont változó időközönként kifagyott. Játékban kb. 5-10percet bírt. Rendszeresen a fagyások előtt ez a hibaüzenet jelent meg az eseménynaplóban.
"A(z) Microsoft Antimalware valós idejű védelmi szolgáltatás hibát észlelt és leállt.
Szolgáltatás: Viselkedésfigyelés
Hibakód: 0x80004005
Hiba leírása: Meghatározatlan hiba
Ok: A szűrőillesztő működéséhez naprakész motor szükséges. A valós idejű védelmi szolgáltatás engedélyezéséhez telepítenie kell a legújabb definíciófrissítéseket."Először azt hittem a vinyó okozza, esetleg kevés a táp neki. A második vinyó nélkül is fagyott, win újrahúzása után is. Aztán rátaláltam egy megoldást, azóta nincs gond: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz pigsty #49482 üzenetére
Ha teljes jogosultságot adsz (saját tulajdonba veszed) akkor tudnod kell másolni bele.
Chkdsk újraindítás után, win betöltődés előtt fog futni.
UAC -nál a csúszkát lentebb veszed.
Mappabeállításoknál lehet olyat hogy minden mappára ugyanazt alkalmazza. Most nem találom, de régebben volt ilyen.
Nálam a böngésző FF4, menti az utolsó könyvtárat ahova mentettek, engem idegesít is, mert nem egyedül használom a gépet. Tehát ez nem hiszem hogy a windows hibája lenne.
-
Laccoss
addikt
Nekem momentán az a gondom, hogy felraksz egy olyan verziót, amit később úgysem fogsz használni, és újra kell majd raknod, a megvásárolt verzióval. Tudom nem warez fórum, de akkor már nem lenne érdemes kinézni egy verziót, amit meg is fogsz/tudsz venni, és azt rakod fel? Aztán majd csak a kulcsot kell beírnod, és kész is, nem kell újrarakni a belakott rendszert. De a te időd...
-
Laccoss
addikt
válasz Kezdő vagyok #49253 üzenetére
Netről manapság majdnem minden letölthető, csak keresni kell. De warez tilos itt, bár telepítőmédia letöltését én nem nevezném wareznak, hisz a kulcs a lényege a dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz creed30 #49249 üzenetére
creed30: Ennek semmi köze a topikhoz, szerintem keress másikat.
ro_bert17: AMD-nél catalystnál oda tudod húzni ahova akarod, akár felülre, vagy alulra. Ha nvidia kártyád van, ott is van hasonló.
Kezdő vagyok: Elméletileg 30 napod van, hogy beírd a kulcsot, gyakorlatilag ez kitolható többre. Egy programmal max professional VL, vagy Enterprise kulcsot nézhet ki, a többi esetében esélytelen hogy tud aktiválni, mert egyszerre csak 1 gépen lehet azzal a kulccsal aktív.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz hermanyi #46301 üzenetére
msconfig - ott szolgáltatások - és nézd meg hogy a Asztalablak-kezelői munkamenet-kezelő fut e. Valamint Vezérlőpult - Teljesítményadatok és -eszközök - Speciális eszközök alatt keress olyat hogy Windows megjelenítési és teljesítménybeállításainak módosítása - és ott a Legjobb megjelenítés van e bekapcsolva.
-
Laccoss
addikt
válasz Steelmanus #45369 üzenetére
Ha Otthoni csoportba tartoznak a gépek (mind win7) akkor otthoni hálózatot (hálózat helye) kell neki beállítani, a nyilvános nem jó. De ha sima megosztással csinálod, nem otthoni csoportban akkor elvileg jónak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
-
Laccoss
addikt
válasz Tappancs2001 #44945 üzenetére
Az 1TBos vinyót megpartícionálod telepítéskor. Pl. 50-100GB legyen a rendszer partíció. Arra felrakod a win7et, a többi particióra meg átmásolod a fájlokat a két vinyóról amire szükséged van.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Steelmanus #44756 üzenetére
Ebből semmit. Akkor a két hálókártya miatt írja a két hálózatot.
-
Laccoss
addikt
válasz Steelmanus #44752 üzenetére
FireWire port, Wifi vagy Bluetooth miatt is lehet két hálózatod. De pl. ha PPPOE csatlakozás is van, akkor ugye vagy 1 helyi hálózatod (LAN), és 1 pppoe kapcsolatod (Internet).
Hálózati és megosztási központ - Adapterbeállítások módosításánál nézd meg milyen kapcsolatok vannak beállítva. Ami meg nem kell azt tiltsd.
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #44045 üzenetére
De ha berakod végtelenre a pingelést, akkor biztos lesz ott valami. Nekem speedtestnél sem írt gondot, csak a multiplayer játéknál. És mikor elvégeztem a reg bejegyzés átírását, reboot, és rögtön jó volt a pingem. A multimedia osztályütemezőt pedig csak a hibajelenség miatt írtam annak kikapcsolását.
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #44033 üzenetére
És mekkora a pinged?
-
Laccoss
addikt
válasz föccer #44030 üzenetére
Majd meglátod.. attól is függ milyen játékkal játszol. Mert pl. ahol nem számít a lag ott nem gond ha 50-100ms a pinged. Amúgy stabilitást nem befolyásol, és ha gond van vissza lehet csinálni.
Fire/SOUL/CD: Mint írtam nem feltétlen szükséges, viszont akkor egy idő után hibaüzenet jelenik meg. Gondolom nem játszol, és nem érdekel a ping
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz föccer #44026 üzenetére
Nem valamelyest, hanem maximálisan csökkenti a laggolást, persze ez netfüggő. Nekem 40-300as pingből csinált 8-10est (szerverfüggő) Digi 80/25ös. Valami mindig megfogta a netet, magas volt a ping. Ugyanakkor ha módosítasz, akkor egy idő után win bootolás után belassul a gép, és feljön egy hibaablak. Sokáig törtem rajta a fejem és pár win telepítés után rájöttem a problémra. Msconfig-ban a szolgáltatásoknál a multimedia osztályütemezőt ki kell kapcsolni. Hátránya nincs, legalábbis nem vettem észre, esetleg ha wmp-vel küldesz multimedia lejátszóra, de ez mivel nekem nincs ilyen, nem tudtam tesztelni. Se játék, se film, se kódolásnál nem zavar be. Nekem RC óta módosítva van.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
-
Laccoss
addikt
válasz ErosenZold #43353 üzenetére
Rainmeteres
-
Laccoss
addikt
válasz Andrewhouse #42899 üzenetére
Ugye most arról beszélünk, hogy beraktad a lemezt, bootoltál róla, és ott nem tudod törölni azt a partíciót? Mert Win alatt nem fogod
-
Laccoss
addikt
válasz Andrewhouse #42880 üzenetére
Meghajtót nem, partíciót tudsz törölni. Mikor már unallocated space-n (nem lefoglalt terület) állsz azt nem tudod tovább törölni. A használatához pedig az Új gomb-bal partíciót hozol létre rajta, amit már formázhatsz, vagy amit akarsz vele.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Csabee. #42684 üzenetére
Azt is nézd meg az alaplap leírásnál, hogy nem mindig támogat ugyanolyan memóriát a lap az összes foglalatban. Tehát lehet, hogy első kettő támogatja a Double Side (kétoldalas) memóriákat, míg a harmadik nem. És alaplap memória kompatibilitásnál ezt ugye nem láthatod, de leírásban rendszerint benne van.
-
Laccoss
addikt
válasz Воланд #41378 üzenetére
Ezen mi fájó volt? Van ugye az alap rendszer ami jelen esetben win7, arra rakott egy virtuális gépkezelő szoftvert, és azon belül 2 virtuális gépet csinált. Inkább vizsgáltasd ki magad, ha ilyen fájdalmaid vannak
Lenry: Nem vágom hogy ezt miért nekem írtad... én tudom mi az, akinek válaszoltam annak a kérdését is olvasd már el.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Morden24 #41279 üzenetére
Csalódtam benned
Azért ez a két dolog nincs semmilyen összefüggésben. Ha telepítesz egy progit, és lám uac szól, mit csinálsz? Rányomsz, mert kell neked a progi, azt nem tudhatod hogy mi miatt kér engedélyt. Közben meg vírusos...UAC kikapcsolásából semmi hátrány nem származik, csak okosan kell tudni használni a gépet és kell egy normális virusírtó.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz szőröscica #41022 üzenetére
Poén hogy ahol én vettem a vinyómat, azt mondták hogy a HD Sentineles értékeket nem fogadja el a szervíz. Emiatt kíváncsian várom hogy mit mondanak a vinyóra.
-
Laccoss
addikt
válasz zitromz #40802 üzenetére
1: Újra létrehozol egyet a hálózati és megosztási központban. Ha rendesen fel vannak telepítve a driverei akkor nem lehet problémás
2: Router alól kell firmwaret frissíteni, akkor meg nem mind1, hogy win mihez társítja?
3: win parancssorba beírod hogyipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfigés az így kapott átjárót beírod a böngésződbe.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz macilaci78 #40577 üzenetére
Próbáld meg ezt: [link]
-
Laccoss
addikt
válasz Sub-ZeRo #40431 üzenetére
Nálam jól megy egy ugyanilyen procival (najó prescottal, nem tudom vashal-nak milyen a procija), régi Abit IC7es alaplappal a win7. Bár kétségtelen, hogy ahhoz a laphoz problémás a driver fellelhetőség (hangkártya főleg), de nekem mindent ami kell, felismert a win.
vashal: Rakd fel, próbáld ki, ha lassú, akkor maradj az XP-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz hackeeeee #40426 üzenetére
Sajna. Nekem is van egy másfél éves 500GB WD vinyóm, azon 170 hibás szektor, és 200 gyenge szektor van, de csak a HD sentinel mutatja (13%os kondíció). Tesztelgetni nem nagyon akartam, majd megy gariba, mert már van hogy film közben nagyon teker a vinyó, 1-2 seednél volt hogy hibás fájlt írt a torrent kliens. Most vettem egy másikat, ez is 500GB WD, és már volt rajta 35 hibás szektor. Nah az most van szervízben, kíváncsi vagyok mit mondanak rá. Mert minden más smart progi jónak jelzi.
-
Laccoss
addikt
válasz Brutális eb #40409 üzenetére
Mielőtt a win betöltődne, nyomogatjátok az F8at, a feljövő menüben kiválasztjátok a Csökkentett módot, és mikor beléptetek, akkor visszaveszitek a felbontást. Mikor megvan, Alkalmaz gomb, és gép újraindít.
-
Laccoss
addikt
válasz mokus1 #40284 üzenetére
Lehet a seederekből kiállt valaki, akinek elég komoly feltöltése volt. Torrentkliensben a titkosítás be van állítva? Ha van router, lehet nem ártana neki egy újraindítás (tápból kihúz, várni 1-2 percet). Áramingadozáskor vannak routerek, amik kicsit megborulnak. És ami a lényeg, ez nem win7 probléma lesz.
-
Laccoss
addikt
válasz polonic #40180 üzenetére
Persze csak ha kijelöli hogy telepítse, mert nálam nem volt alapból pipa előtte. Persze későbbiekben ez változni fog. Nálam 61,2MB-ot szed le, eddig mindennel volt frissítve, kivéve WLM.. Lehet nem most kellett volna indítanom, 30%tól elég nyögvenyelősen tölti le, 20 perc alatt lejött 10%.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
Szerintem törölnöd kellett volna a partíciókat előtte, és utána formázni, vagy win alatt formázni. És érdemes a telepítést úgy végezni hogy csak azt a vinyó, jelen esetben ssd van a gépre kötve, amire telepítenél. Így nem fordulhat elő olyan, hogy egyik vinyót kivéve nem fog bebootolni.
-
Laccoss
addikt
-
-
Laccoss
addikt
válasz kalasz #37755 üzenetére
Próbáld meg Vezérlőpult - Alapértelmezett programok - Fájltípus és protokollok társítása programmal - megkeresed a .chm kiterjesztést duplakatt rajta, és olyat kellene keresni, beállítani, hogy Microsoft HTML súgó végrehajtható fájlja.
TRob1: Nekem 32biten CS2 tökéletesen megy.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz detail21 #37556 üzenetére
Mikor fagy? Mert pl. elején akkor a nemlétező floppy meghajtódat próbálja elérni, ez lehet 5-40 perc időtartam is. Ha BIOS-ban kikapcsolod (disabled/off) a floppy meghajtót, akkor gyorsan tovább lép. (biosfrissítés volt? mert lehet az állította neked vissza a floppyt) Ha a végén fagy, akkor is érdemes letiltani a floppyt.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Flashback #37268 üzenetére
Akkor csinálj másik felhasználót win7re, és annak adj teljes hozzáférést (vagy amilyen hozzáférést szeretnél) a megosztott könyvtárhoz. És xp alatt mikor kéri a felhasználónév, jelszó párost azt ad meg. Nekem így van win7 és xp között és működik. Mondjuk ez ugyanaz mint az előző hozzászólásnál, de mivel én nem szeretem jelszavazni a gépem, így egyszerűbb volt. Esetleg azonos felhasználónevet adj azzal ami xp-n van..
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz sfdrakex #36348 üzenetére
Igazad van, ezek tények. De azért egy gépet, laptopot könnyebb venni hitelre, és törleszteni havonta, mint 30at egybe lerakni. Bár igaz, spórolni tudni kell. Nekem 8 éves P4esem van, de amire kell arra tökéletesen megfelel.
A másik dolog meg, hogy az MS szerintem kicsit eltúlozza a jelentőségét a dolognak. Ok, warez, csúnya dolog, de ha olcsóbb lenne a windows akkor nagyobb lenne a kereslet rá, úgysem az otthoni felhasználókon szedik meg magukat. Plusz ha azt nézzük, ugye a kereskedők is szépen rárakják a saját hasznukat az árra, ami miatt szintén a kisember szív.
-
Laccoss
addikt
válasz sfdrakex #36346 üzenetére
Ha neked csak ezekre megy el a pénz, akkor ügyesen spórolsz De azért mondjuk 2 gyerek mellett, minimálbér vagy egy kicsit több fizetésből, lakásfenntartásból elég nehéz 30at megspórolni
Akinek lehetősége van és munkához kell, az sem mind veszi meg. Kér egy kulcsot a cégtől, és kész, pláne ha mennyiségi licenszbe veszik.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #35228 üzenetére
Szerintem neki az kell, hogy az a serial melyik win verzióhoz jó. Nah hát annak is ott kell lennie
-
Laccoss
addikt
1. Rakjuk be a meghajtóba a Windows 7 telepítőlemezét, vagy csatolják be a virtuális meghajtóba a képfájlját.
2. Indítsunk a régebbi operációs rendszeren alatt egy parancsssort: Winjel + R majd cmd szó beütése után OK gomb
3. Írjuk be a parancssorba az alábbi szöveget:X:\boot\ bootsect.exe /nt60 all
ahol X a Windows 7 telepítő lemezét tartalmazó meghajtó betűjele
4. Miután újraindítottad a gépet, látnod kell a Windows 7 boot menüjét. Hogy visszaállítsd a boot menübe a régebbi operációs rendszer indítási opcióját, nyiss meg egy rendszergazdai szintű parancssori ablakot, és írd be az alábbi szöveget:
bcdedit /create {ntldr} –d “Menü elnevezése jön ide pl. Windows XP Professional”
A fenti leírás elvégzése után már mindegyik rendszer választható lesz a boot során.
-
-
Laccoss
addikt
válasz Gtaati #34404 üzenetére
Valószínű hogy indexeli a fájlokat. Várd meg míg befejezi, és utána nem lesz ilyen probléma. A memóriafoglalás meg... hát azért vettél 4Gb-ot hogy használd, az a 35% pedig nem sok, később majd fog 50-70%ot is fogni, de ha szükséges egy programhoz úgyis felszabadítja, tehát nem kell aggódni.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz szabonagyur #33485 üzenetére
Ha eddig frissítve volt a rendszer, akkor felesleges. Majd a végleges sp1et..
-
Laccoss
addikt
válasz fenergie84 #32870 üzenetére
Legújabb drivereket, és directx frissítést tegyél fel.
-
Laccoss
addikt
válasz Mozaart #32670 üzenetére
Bőven jó az a 45 folyamat, van hogy 60-80 is van, ahogy látom még az alapokhoz sem értesz (lásd lentebb), inkább ne piszkáld.
Amiket felsoroltál azok driverek a hardverek és az oprendszer közti megfelelő működésre vannak kitalálva.
Gigabyte Raid Configurer: RAID tömb konfigurálása
NVIDIA Stereoscopic 3D Driver : 3D megjelenítést tesz lehetővé, amit 3d szemüveggel nézhetsz
ON_OFF Charge B10.0427.1 : Újfajta, gyors (kikapcsolt, alvó állapotban lévő gépnél is) usbn keresztüli töltést tud a csatlakoztatott usb eszközökhöz, pl. iphone
Realtek Ethernet Controller Driver For Windows 7 : Realtek chipes hálókártya driver
Realtek High Definition Audio Driver : Realtek chipes hangkártya driver[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #32108 üzenetére
Inkább tweak vagy optimizáló programok okoznak ilyet, a témabuherálás semmiképp.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest