H​ir​det​és

2018. január 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#49951) GoodSpeed válasza hunfatal (#49949) üzenetére


GoodSpeed
(Jómunkásember)
LOGOUT blog (1)

Persze ha használt volna is egy magot akár másabb lett volna ...

Második nekifutásra egyébként hamar végzett. Csak elgondolkodtatja az embert az, hogy egy friss rendszerről van szó - annyi idős mint az SSD- m és két update-ből kettőnél vannak gondok. Mondjuk emiatt nem fogom újrahúzni :-)

https://www.youtube.com/gsprof

(#49952) BullZeye


BullZeye
(PH! addikt)

Szeretnék egy batch filet csinálni ami kimenti a fontosabb fájlokat a gépen, viszont már az elején elhasaltam.

A probléma oka nem más, mint az ékezetes mappák.

SET mappa=%date:~0,10%
md %mappa%

xCOPY "%UserProfile%\Documents\Beérkezett fájlok" "%mappa%\Beérkezett fájlok" /s /H /i
xCOPY "%UserProfile%\Documents\Naplózott beszélgetések" "%mappa%\Naplózott beszélgetések" /s /H /i

pause

notepad2, és notepad++-al próbáltam unicode, ansi, UTF-8 kódolást, valamint megpróbáltam belerakni a legelejére:
chcp 852 vagy chcp 1250, de egyikkel sem működött.

é->Ú, á->ß karakter lesz mikor másolná, így túlképp semmit nem csinál, mert nem találja a mappát, hisz rossz néven keresi.

Ezek működnek, de nem túl elegáns megoldás, így kerülném, ha lehet.
berkez~1
naplzo~1

Van még valami fortély, amivel megoldhatnám a dolgot?

(#49953) Воланд válasza BullZeye (#49952) üzenetére


Воланд
(Jómunkásember)

Azt hisze, hogy van.

parancssorba edit "elérési út és batch fájl neve" (pl.: edit c:\autoexec.bat) aztán itt kell megkeresni az ékezetes karaktereket, majd lementeni a batch fájlt, ha jól rémlik. [link] jah ez lesz a jó

64bites w7-ben nincs benne.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#49954) CL Smooth


CL Smooth
(tag)

Sziasztok, windows 7 ultimate 64 bit es rendszer van a gépen, alaplapi hangkártya van a gépben és nagyon halkan szól. Minden beállítást megnéztünk és minden max-on van mégis halk. Fül hallgatóval próbáltuk,de amúgy a füles jól szól, pl a tv-n.

(#49955) BullZeye válasza Воланд (#49953) üzenetére


BullZeye
(PH! addikt)

Természetesen 64 bites W7-ről van szó, és így edit parancsot nem ismeri. Sajna ezek a kódok se jók nekem, hisz nem az a bajom, hogy nem tudok á é ó betűket írni, hanem hogy nem használja őket rendesen, mintha más kódlapot használna mint kéne.

Az érdekes, ha parancssorba DIR-t nyomok, tökéletesen jól, ékezetesen látom sőt CD "ékezetes szó" és belép a mappába szépen, viszont xcopy-nál már nem mások a karakterek.

(#49956) Fire/SOUL/CD válasza CL Smooth (#49954) üzenetére


Fire/SOUL/CD
(PH! félisten)

Előlapon és a hátlapon is egyaránt halkan szól?

BullZeye
Vannak direkt folder backup progik illetve a legtöbb backup/restore progikban is van ilyen funkció(ingyenesekben is), ezért lehet, ilyen jeleggű progit lenne célszerű használnod.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#49957) CL Smooth válasza Fire/SOUL/CD (#49956) üzenetére


CL Smooth
(tag)

előlapon nem is szól.

(#49958) Fire/SOUL/CD válasza CL Smooth (#49957) üzenetére


Fire/SOUL/CD
(PH! félisten)

Jó helyre (megfelelő színű) csatlakozóba dugtad? Nézd meg az alaplapod kis könyvébe, hogy melyik a Line Out csati és abba dugd. (Általában világoszöld szokott lenni)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#49959) CL Smooth válasza Fire/SOUL/CD (#49958) üzenetére


CL Smooth
(tag)

Line out ba van dugva (zöld színű), ez a gép most lett véve használtan, a srác említette, hogy egy tápegység tönkrement benne. Olyan lehetséges, hogy esetleg a hangkártya megsérült úgy, hogy szólni szól csak halkan? Másra nem tudok gondolni, mert ha rossz helyre lenne dugva akkor nem szólna. De ez is fura mert ha rossz akkor egyáltalán nem szól.

(#49960) Viktor77 válasza CL Smooth (#49959) üzenetére


Viktor77
(PH! félisten)

Baromi egyszerű.
Dugd át a fülhallgatót a hátsó hangszórók számára fenntartott kimenetbe, és a hangkártya programjában nézd meg teszt közben, hogy ott is halk-e.

(#49961) CL Smooth válasza Viktor77 (#49960) üzenetére


CL Smooth
(tag)

Sajnos nekem nem tűnik ilyen baromi egyszerűnek. Halk ez mindenhogy, a tesztprogramban is, zene közben is, játék közben is. Minden beállítást átnéztem, minden max ra van állítva és halk, pedig a füles jó, ha rádugom a tv-re akkor üvölt.

(#49962) Viktor77 válasza CL Smooth (#49961) üzenetére


Viktor77
(PH! félisten)

Várj csak.
A hangkártya line-out kimenete erősítetlen. Nem is szabad túl hangosnak lennie, erősítővel megtámogatott hangfal kell hozzá. Azaz ott szinte csak a jel jön ki, amit a hangfalba épített erősítő erősít fel normális hangerőre.
A tv fülhallgató kimenete pedig erősített kimenet, pont azért, mert oda nem erősítős hangfalat szokás dugni. Ezáltal már ott is hangos.

(#49963) CL Smooth válasza Viktor77 (#49962) üzenetére


CL Smooth
(tag)

Nem hiszem, a régi gép sokkal hangosabb, ez tényleg nagyon halk. Alig hallani, ez biztos, hogy nem optimális működés. Egyébként egy haveromé a gép, az én gépem itthon üvölt ha bedugom a fülest. Valami más gond lesz itt.

(#49964) Fire/SOUL/CD válasza CL Smooth (#49963) üzenetére


Fire/SOUL/CD
(PH! félisten)

A hangkari drivere hiba nélkül felment? Az utility-jében mutatja szépen, hogy az adott csatlakozóba csatlakoztattak is valamit? Stereo kimenetre van állítva vagy esetleg 5.1 vagy 7.1?
Állítsd vissza 2.0-ra (stereo) és akkor próbáld meg újra a zöldben, ha így sem megy, akkor a fülest dugd át a mikrofon portba és beszélj az egyik felébe és nézd a hangkeverőbe vagy a hangkari utility-jében (pl mixernek nevezik), hogy kimozdul-e a jelszint a mikinél...

(Attól függ, hogy szállt el a táp. Egy ilyen dolog el tudja küldeni a teljes alaplapot is, szóval benne van a pakliban, hogy pl az integrált hangkari is elszállt...)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#49965) viharhozo


viharhozo
(PH! addikt)

XP-rol valtottam erre az akarmire ezert nekem uj, h nem ferek hozza a sajat gepemhez.

Atneztem jonehany leirast a rendszergazdai jogosultsagokrol, de tovabbra sem egyertelmu: lehetseges-e egy felhasznaloi fiokot teljes erteku rendszergazdai jogosultsagokkal felvertezni vagy toroljem az osszes fiokot es hasznaljam a Rendszergazdat?

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#49966) Fire/SOUL/CD válasza viharhozo (#49965) üzenetére


Fire/SOUL/CD
(PH! félisten)

A W7 telepítését követően 1 fiók van, 1 rendszergazda fiók a neveddel (amit a telepítés vége felé megadtál). Ha külön hozol létre felhasználói fióko(ka)t, akkor eldöntheted, hogy az korlátozott fiók(ok) legyen(ek) avagy sem. W7-ben a rendszergazda sem rendelkezik olyan jogokkal, mint pl XP esetén, mindezt a rendszer biztonsága miatt. Vannak műveletek, amihez a rendszergazdának is engedlyt kell kérni, ilyenkor van az, hogy az UAC feldob egy kérdést, hogy megerősítsd, hogy valóban el szeretnéd végezni azt a műveletet, amit rendszergazaként indítottál/kértél...

"XP-rol valtottam erre az akarmire ezert nekem uj, h nem ferek hozza a sajat gepemhez."
Ezt sajnos nem értem pontosan mit is takarhat, kifejtenéd egy kicsit részletesebben?

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#49967) viharhozo válasza Fire/SOUL/CD (#49966) üzenetére


viharhozo
(PH! addikt)

Ezt sajnos nem értem pontosan mit is takarhat, kifejtenéd egy kicsit részletesebben?

Gyakorlatilag semmilyen fajlmuveletet nem tudok vegrehajtani.

W7-ben a rendszergazda sem rendelkezik olyan jogokkal, mint pl XP esetén, mindezt a rendszer biztonsága miatt.

Egyszerusitem a kerdest, hogy tudok a felhasznalonak olyan jogokat adni, amik az XP-nel alapban megvoltak? Ertsd irhasson mindenhova, futtathasson rendszergazdakent anelkul, h minden egyes esetben ezt kulon engedelyezni kellene.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#49968) Fire/SOUL/CD válasza viharhozo (#49967) üzenetére


Fire/SOUL/CD
(PH! félisten)

1. Létrehozol egy új, rendszergazda fiókot, amiben szintén rendszergazdai jogosultságok érvényesek
2. Adott fiókon belül felvehetsz felhasználókat, akiknek adhatsz rendszergazdai jogosultságot
3. Ahhoz, hogy ne kérdezgessen az UAC, ahhoz ki lehet kapcsolni (start->beír UAC és enter, megjelenő ablakban csúszka legalsó pozícióba állít)
DE, ez egy felelőtlen dolog , mert kikapcsolt UAC esetén minden progi (olyan is, aminek nem is lenne szüksége admin jogra, nem is szabadna adni neki, nem is kéri stb) teljes hozzáféréssel fog futni, mindezt teszi úgy, hogy nem is tudsz róla, hogy miket módosít...
Azt hiszem nem kell ecsetelni, hogy ez biztonsági szempontból, miért is felelőtlenség, ergo én nem javaslom az UAC kikapcsolását. :(

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#49969) cyber86


cyber86
(őstag)

Helló. Ismerősömnek olyan problémája van, hogy pár hete elkezdett olyat csinálni a gépe, hogy az egeret idő közönként leválasztja de utána vissza is kapcsolja. Már újra rakott pár drivet de nem segített. Másik gépen meg rendesen működik.

(#49970) gb4400 válasza cyber86 (#49969) üzenetére


gb4400
(őstag)

Ha USB-s az egér, és csak azon a gépen csinálja ezt, akkor ott valószínűleg nem érintkezik rendesen a csatlakozó. Másik gépen valószínűleg ezért nincs hiba. Nálam is volt már olyan, hogy egy USB csatlakozó a sok használattól már nem volt elég szoros, és lötyögött a beledugott cucc a sok dugdosástól. Mint a sokat használt nő. :D

És most Felipe Massa brazilul köszönti szurkolóit.

(#49971) gb4400 válasza viharhozo (#49967) üzenetére


gb4400
(őstag)

Az UAC kikapcsolása sem jelent feltétlenül minden progira megoldást. Nekem is van egy olyan szoftverem, ami Windows 7-re még az UAC teljes kikapcsolásával sem települ fel rendesen, mert a telepítő az egyik fájlt nem tudja bemásolni a neki megfelelő mappába, és kihagyja. Nálam azt utólag kell kitallózni a game telepítő DVD-jéről, és kézzel bemásolni. És mindezt az UAC teljes kikapcsolásakor is csinálja. Tehát ez sem feltétlenül megoldás. Bár ez utóbbi jelenség inkább Win7 hiba, ugyanis ugyanez a game nálam Vista alatt a legszigorúbb UAC beállítás mellett is feltelepül rendesen. Csak Win7-re nem.

[ Szerkesztve ]

És most Felipe Massa brazilul köszönti szurkolóit.

(#49972) andy83


andy83
(senior tag)

Sziasztok!

Egy láma kérdés... :B
Azt hogy tudnám beállítani, hogy a win7 bootoláskor egyből betöltődjön, és ne álljon meg a "felhasználó választó" képernyőn, ahol mindig tovább kell léptetni, pedig csak 1 felhasználó van beállítva? :F

Előre is köszi! :)

facebook.com/SzeretekMozizni

(#49973) Воланд válasza andy83 (#49972) üzenetére


Воланд
(Jómunkásember)

futtatásba control userpasswords2 beír, enter, onnan egyértelmű lesz.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#49974) hunfatal válasza viharhozo (#49967) üzenetére


hunfatal
(PH! félisten)

Jobb klikk az exploreren -> Futtatás rendszergazdaként és bármit tudsz csinálni.

Vagy kikapcsolod az UACot, akkor minden ugyanúgy működik, mint XP-n, ez erősen nem ajánlott.

http://goo.gl/gd6Zi5

(#49975) dunc


dunc
(PH! nagyúr)

Olvastam itt az UAC témát,nekem az első dolgom nullára húzni. Mondjuk én számítástechnikával foglalkozok,tehát nem okozott még gondot,de aki kevésbé hozzáértő az hagyja csak bekapcsolva !!!

[ Szerkesztve ]

(#49976) erikke17


erikke17
(őstag)

Üdv, programok mennyire követelik meg a Windows 7 SP1-et? Gondolok itt Pl. játékokra. Mert most XP-vel már kezdek ki akadni hogy SP3 után kiabál minden. Vagy úgy általánosságban elég az alap Win7?
Előre is köszönöm.

||WoT Acc / War Thunder - Erixx93|| BF3 - Erixx93 || Steam - erixx18 || Huawei P9 + Sony SBH20 BT Headset :)|| MeMo Pad HD 7|| Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Phantom 3S||

(#49977) Воланд válasza erikke17 (#49976) üzenetére


Воланд
(Jómunkásember)

Tedd fel az sp1-et, hibajavítások vannak benne. Ártani nem árt.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#49978) hunfatal válasza erikke17 (#49976) üzenetére


hunfatal
(PH! félisten)

Miért okoz problémát egy ingyenes letölthető javítócsomag feltelpeítése :F

http://goo.gl/gd6Zi5

(#49979) l33tus


l33tus
(lelkes újonc)

Helló!

Két kérdésem lenne. Win 7 Ultimate x64 fut a gépen (Acer laptop).

Hogy tudom azt beállítani, hogy ha hangszórót, vagy fülest dugok a jack csatlakozóba, akkor azon felül, hogy az is működik, ne tiltsa le a saját beépített hangszóróit. (erre itt azért lenne szükség, mert egy kisméretű passzív hangszóró túl gyenge az érthetőséghez, de jó mély, a beépített hangszóró meg szépen érthető, ellenben csak magasat ad. A kettő együtt kimondottan élvezhető hangot adna...)

Illetve van egy hibája a rendszernek, amit nem tudok értelmezni, és fogalmam sincs hogyan lehetne megoldani, hol keressem a hibát.

Frissen telepített rendszer esetén is jelentkezik. Bekapcsolom a gépet, feláll a rendszer. Ha rákattintok vagy a tálcára, vagy az asztalra, akkor a másik meghal. Értsd, ha kattintok egyet az asztalon, akkor onnantól nem lehet a tálcára és annak összetevőire rákattintani többé, és ugyan ez fordítva. Ez mindig csak reboot után jelentkezik. Ha a hiba megtörtént nyomok egy Ctrl+Alt+Del -t és akkor kirak egy bejelentkező felületre ahol a feladatkezelőt is lehet választani. Na itt első kattintásra nem történik semmi, másodikra viszont beveszi. Visszamegyek windowsba és voila működik minden.

Ezt minden bekapcsolás után el kell játszani :/

Egy dolgot közben kiderítettem: ez a hiba csak akkor jelentkezik, ha használatban van bármelyik USB (jelen esetben egér).

Tippek, trükkök, ötletek?

Köszi előre is!

Üdv!

"mindenki hülye, vagy csak én vagyok helikopter?"

(#49980) hunfatal válasza l33tus (#49979) üzenetére


hunfatal
(PH! félisten)

"Hogy tudom azt beállítani, hogy ha hangszórót, vagy fülest dugok a jack csatlakozóba, akkor azon felül, hogy az is működik, ne tiltsa le a saját beépített hangszóróit. (erre itt azért lenne szükség, mert egy kisméretű passzív hangszóró túl gyenge az érthetőséghez, de jó mély, a beépített hangszóró meg szépen érthető, ellenben csak magasat ad. A kettő együtt kimondottan élvezhető hangot adna...)"

Sehogy, ezt a hardver szabályozza és minden laptopon így működik.

A második problémával még nem találkoztam, elképzelhető, hogy driver hiba, próbálj másik chipset drivert keresni.

http://goo.gl/gd6Zi5

(#49981) IfjVerIstvan válasza BullZeye (#49955) üzenetére


IfjVerIstvan
(újonc)

A PowerShell kezeli az ékezetes karaktereket tartalmazó file/folder neveket.
A copy-item pedig használható az xcopy helyett.

Aláírva...

(#49982) andy83 válasza Воланд (#49973) üzenetére


andy83
(senior tag)

sikerült, köszi!!! :C

facebook.com/SzeretekMozizni

(#49983) BullZeye válasza IfjVerIstvan (#49981) üzenetére


BullZeye
(PH! addikt)

Az a baj, hogy powershell-t még sosem használtam, így nem igazán tudom hogy fogjak bele, reméltem, hogy valami egyszerűbb módja is van, mint fejest ugrani az egyik programozási nyelvbe.

Tuti nincs erre semmi megoldás?

(#49956) Fire/SOUL/CD
Tudnál mondani 1 megbízható példát? Ilyen kimentegetős programot egyedül gamesave manager-t használom, azt hittem az az egyetlen.

[ Szerkesztve ]

(#49984) flash-


flash-
(PH! kedvence)

sziasztok

nekem olyan programra lenne szükségem ami kiirja az összes könyvtárat,mappát hogy melyik mekkora méretű(tehát hány gb-ot,mb-t tartalmaz

(#49985) canniball


canniball
(PH! félisten)

x64, rendszergazda joggal vagyok, bizonyos mappák (pl. Documents and Settings, Application Data stb.) mégis "lakatolva" vannak. Miért/hogy lehet ezt feloldani? Nem emlékszem hogy 32biten lett volna ilyen.

Samsung microUSB->Type-C adapter és Caberg Duke bukósisak eladó: http://tinyurl.hu/Y7eB/ *** Only the good die young...

(#49986) IfjVerIstvan válasza BullZeye (#49983) üzenetére


IfjVerIstvan
(újonc)

Ha a batch script megy, akkor a PowerShell sem lesz kihívás.
Itt van néhány példa, itt meg egy másik, de a google a te barátod:)

Persze, ha nem full backup stratégiát akarsz, (inc, diff, etc) akkor tényleg egyszerűbb egy free backup apps.

Aláírva...

(#49987) Fire/SOUL/CD válasza BullZeye (#49983) üzenetére


Fire/SOUL/CD
(PH! félisten)

Toucan
Genie Timeline Free
EaseUS® Todo Backup Free - Ágyúval verébre, de van benne ilyen funkció. :DDD
(Mind ingyenes)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#49988) RAiN91


RAiN91
(őstag)

sziasztok
nem tudom, hogy win7 probléma-e, de azért leírom.
vettem egy usb-s billentyűzetet, a metróban, de nem ez a lényeg. annyi a gond, hogy egyik shiftet sem érzékeli, így nem tudok nagybetűt írni, zárójelet, stb. egyik shift sem működik, ezért gondolom nem hardveres probléma.

szerk. xp-n sem megy :(
akkor gondolom csak az marad, hogy vissza viszem.

[ Szerkesztve ]

(#49989) Apollyon válasza RAiN91 (#49988) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

Lehet rossz a billentyűzet. Én az előző billembe beleöntöttem a teát, és a Ctrl, Shift, Space illetve í gombok nem működtek többet.
De én azt javaslom próbáld meg másik gépen, vagy másik oprendszerrel. Mondjuk dobj be DVD meghajtóba egy live linuxot vagy valami.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#49990) hunfatal válasza RAiN91 (#49988) üzenetére


hunfatal
(PH! félisten)

Szerintem cseréltesd ki.

http://goo.gl/gd6Zi5

(#49991) cigam válasza BullZeye (#49952) üzenetére


cigam
(PH! félisten)

köztes megoldás a vbscript:
Dim datum
Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
utvonal = "y:\mentés\öüóőúéáűí\" & date()
fso.CreateFolder(utvonal)
fso.CopyFolder "c:\minden", utvonal ,TRUE

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#49992) cigam válasza cigam (#49991) üzenetére


cigam
(PH! félisten)

Elbractam... Nem dim datum, hanem dim utvonal.

Dim utvonal
Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
utvonal = "y:\mentés\öüóőúéáűí\" & date()
fso.CreateFolder(utvonal)
fso.CopyFolder "c:\minden", utvonal ,TRUE

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#49993) RAiN91 válasza Apollyon (#49989) üzenetére


RAiN91
(őstag)

Most már legalább teljesen működésképtelen lett :D
Kicsavartam mind a 20 csavart, mire rájöttem, hogy az utolsó csavar egy matrica alatt van, csere miatt nem akartam kivenni. Vissza csavartam a csavarokat, azóta kb. 3 betűt érzékel ez a kínai ****. Remélem vissza adják azt a kevés pénzt, amennyit nem ér.

(#49994) Fire/SOUL/CD válasza RAiN91 (#49993) üzenetére


Fire/SOUL/CD
(PH! félisten)

:DDD Ilyen helyeken ne vásárolj ilyen jellegű terméket... Most már csak az hiányzik, hogy amikor az ügyfélszolgálatos közli, hogy Lentiben kell elkérni a papírokat és Záhonyba kell eljuttatni a billentyűzetet. :))

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#49995) kmisi99 válasza kmisi99 (#49881) üzenetére


kmisi99
(PH! kedvence)

Semmi ötlet?
részletesebb probléma leírás

Eddig nem nagyon tudtak még tippet se adni. Amit adtak az se vált be

Dell Precision M4600

(#49996) birno


birno
(PH! addikt)

Win7 64 bit ala tud valaki egy jo dual monitorokhoz valo progit?
Amivel 2 taskbar lehet, de mutatja a start menut is, meg a tray ikonokat is, aero is megvan, szoval ugyanugy nez ki mint az eredeti.

(#49997) erikke17 válasza Воланд (#49977) üzenetére


erikke17
(őstag)

hunfatal-
Rendben értem, köszönöm :)

[ Szerkesztve ]

||WoT Acc / War Thunder - Erixx93|| BF3 - Erixx93 || Steam - erixx18 || Huawei P9 + Sony SBH20 BT Headset :)|| MeMo Pad HD 7|| Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Phantom 3S||

(#49998) Sub-ZeRo válasza birno (#49996) üzenetére


Sub-ZeRo
(PH! nagyúr)

Ultramon mevű programot próbáld ki.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."| Track IR 5.| Honor 8

(#49999) daa-raa


daa-raa
(Jómunkásember)

A topic megtelt. Folytatás itt: Windows 7 /Olvasd el az első hsz-t!/ Warez tilos!

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.