Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz adam3 #31310 üzenetére

    Ez csak a mostani helyzetre igaz, mivel nálunk a többség azt gondolja hogy bérelt vonalat vesz ezekért a 3-4 ezer Forintokért ami nevetséges.

    Egészen más lenne a helyzet, ha a fix 300kbit/s vagy a csúcsidei elfogadható lassulás között kellene választani, akkor aztán nem sírna itt senkinek a szája nekem elhiheted. :)

    Egyébként igenis elindulhat ez felhasználói oldalról is. Én például hacsak lehet nem csúcsidőben töltöm a forgalmam nagyját kitevő dolgokat, hanem éjjel, mivel nekem tök mindegy mikor jön le (vagyok annyira előrelátó), akkor meg minek csavarjam meg még én is a T mellbimbóját az esti csúcsban? Pedig akár le is sz@rhatnám és mondhatnám hogy dehát kéremszépen én itt a fizető vendég vagyok.

    Nekem pont az a problémám, hogy amikor ezek a kapacitás problémák és fejlesztési problémák felmerülnek, soha nincs párbeszéd, hogy ezt mégis milyen módon lehetne úgy rendezni, hogy egyik oldal se szenvedjen el jelentős érdeksérelmet. Helyette van ez az egyoldalú baromság aminek eddig még soha nem lett jó vége. Sokkal bölcsebb lenne keresni a kompromisszumot mert hogy az most is van, sőt eddig is volt. Így viszont csak sima extraprofit szerzést lát mindenki a háttérben, mert a fix korlát esetében nincs is másról szó.

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák