- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Gedeon31
addikt
-
-
Gedeon31
addikt
Csütörtökön levonták a számlámról a havidijat . Most néztem a my t-home szerint tartozásom van. Felhivtam a 1412-t és ott is tartozást látnak. Szerintük kell 24-48 óra mire frissül. Igy még nem jártam.
Kiváncsi leszek frissülni fog e napokban vagy megint kinlodok csak velük majd.
-
Zoli83
tag
Sziasztok!
Nemrég írtam, hogy húzzák felénk az optikai kábelt, miskolcon, családi házas övezetben. Azt hittem, hogy optikai kábellel fognak beállni a lakásba, de mint kiderült a gerincvezeték optika, onnan meg ha minden igaz réz kábelen fog jönni (ha jól emlékszem WDSL-t mondott az üzletkötő). Érezni fogok így valami sebességbeli különbséget a "rendes" Optinethez képest, ping -engem leginkább ez érdekel, mert online fps-sel szoktam játszani-, le/feltöltési sebesség? Előre is köszi! -
NY_A
őstag
Sziasztok!
Jól olvastam, hogy IPTV alatt az HBO Max Pak tartalmazza az HBO HD-t, és az HBO On Demand szolgáltatást is?
Tehát azért a 2800-ért (minusz platinum kedvesség) korlátlanul használhatom az HBO OD-t?Üdv!
-
hami85
tag
válasz
hackeeeee #18023 üzenetére
Most jelenleg úgy nem éri meg, decemberben volt nagyon jó akció akkor ugyanez a csomag mi itt irtam a telefonnal amit 0 Ftért adtak hozzá, akkor 8000 Ftért ajánlották...csak sajnos akkor még a hitelügyintézés folyt a lakásra, ezért nem tudtam előfizetni. Úgyhogy sajnos ez van!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Home GateWay == Modem.
Box kikapcs, modem kikapcs, kicsit vár, modem bekapcs, megvárni míg elindul, utána box bekapcs. Ha ez után is rossz, akkor valszeg valami szolgáltatós dolog van, várni kell, aztán majd jó lesz.
(#18018) hami85: Ha már van optika, és jól működik, akkor inkább optika, mint kábel, szerintem. Bár nem semmi ára van "csak" duplában. Ezek új, vagy hűségmeghosszabbítás utáni árak?
-
hami85
tag
Sziasztok!
Ez a két lehetőség jöhetne szóba lakásba most költöznénk be:
IPTV családi + prémium opció
+ Optinet Super (50M)
--------------------------------------
14080 Ft / hóUPC Fiber power 50
+ Digital bronze csomag HD box
---------------------------------------
10300 Ft / hóT-home esetében az optikai kábel már be van húzva, upc esetén viszont fúrni faragni kellene a lakáson belül.
Kinek mi a véleménye, megéri a T-home ezt a többletköltséget? Decemberben ennek az árnak a töredéke volt az előfizetés, most mitől ilyen magas? Ki mit választani?
Köszi a segitséget előre is
-
hami85
tag
Sziasztok!
UPC-s Fiberpower 50 internet jobb, vagy egy Optinet super 50M?
ÜDv -
n-tek
aktív tag
Hello!
Az lenne a problémám, hogy néha az IPTV-s set top box azt írja h nincs beérkező jel. Megy a műsor aztán full random néha eltűnik a kép majd azt írja ki h nincs beérkező jel, aztán meg visszajön egy 5 másodperc múlva. Net pedig van akkor is amikor azt írja az iptv, hogy nincs beérkező jel. Mitől lehet? Köszönöm
Üdv,
n-tek -
-
t0Mi
tag
válasz
villamos #18007 üzenetére
Igazából azt beszéltem édesapámmal, hogy kihívok valakit, de a padláson olyan helyekre kéne bemászni, ahova még mi se mászunk szívesen.. szóval leginkább ezért szeretném én megoldani.
Az új kábel egy négy eres kábel lenne, azt még el tudnád mondani, hogy melyik kettőt használja a telefon? Szerintem szabványos lapos telefon kábel. Ugye jelenleg a szűrőt és a modemet köti össze, és ez lesz a szűrő és a bejövő kábel közt, de ha jól tudom, a négyből csak 2 eret használnak erre a célra. Illetve ha véletlen felcserélem a sorrendet (a másik vége ugye fix, mert rá van szerelve a csatoló) abból maradandó károsodás nem lesz, csak nem fog működni, ugye? -
t0Mi
tag
válasz
villamos #18005 üzenetére
Köszi szépen a segítséget! Ha jól emlékszem, rég volt már, akkor a t-com-os emberke meg se nézte, hogy mi van a padláson, csak ahol beért a lakásba a vezeték, oda berakta a szűrőt, és csókolom. Pedig odafent tényleg elég szörnyű a dolog, én csak helyre akarom hozni.. nem hinném, hogy ez az "összeakasztom a két kábel végét mindenféle szigetelés nélkül" dolog annyira jól működne. Pedig ez a vastag fekete vezeték az utcáról.
Amit te is írtál, én csak a nem megfelelő szerelést szeretném megfelelővé varázsolni. Nyilván nem lesz olyan, mint ha egy szakember újravezetékezné, de jobb mint ha így maradna..
A kérdés már csak az, hogy inkább a fekete vezetékek toldásait szigeteljem le normálisan, vagy az első toldástól egy normális telefon kábelt húzzak el a modemig, 3 helyett 1 toldással.
Ismét csak köszönöm! -
villamos
őstag
Az utcáról jövő vastag fekete vezeték, valójában jó. Az oxidálódás okozhat gondot, de megfelelő szerelés esetén nem fordulhat elő. Elméletileg egy kicsi kerek kötődoboznak kell lennie ott, ahol bemegy a házba a vezeték.
Kábelezésre szabványos pvc szigetelésű telefonvezeték ajánlott 0,5 ös, vagy 0,7 -es, de akár merev utp kábel is használható. Ezt a kábelt kell elvezetni a modemig, illetve a fali aljzatig. Szigetelésre egyszerű szigetelőszalag használható. A telefon nem érzékeny a polaritásra, de több kötés esetén az érpárak cseréje nem ajánlott, tehát ha az egyik ágra a piros eret kötöd, a vége is piros legyen.
A telefonkészülékeket minden esetben a szűrő után kötjük. Az állandó szakadozást az okozhatta, hogy a szűrő előtt is be volt kötve egy készülék. A t-com szerelői nem szoktak így gányolni, valószínű hogy valami illetéktelen személy barmolt bele.
A hálózat egészen a DSL modemig bezárólag a t-com -é, vagyis papíron nem nyúlhatsz hozzá! -
szaki87
csendes tag
Sziasztok!
Szüleim vettek otthonra egy Hyundai 22 colos Tv-t. T-home IP-tv-s set-top box-hoz kötötték scart csatin keresztül. Bekapcsoláskor villódzik a kép, azt írja hogy kérjük menjen az üzembehelyezés menübe és válasszon ki programot. De közben a Tv-adás is fel-fel villan. Megcsináltam, megtalált sok csatornát. Kikapcs, bekapcs, majd ugyanazt csinálja. Valami tipp valakinek?
Ha nyomkodom a set-top boxon a csatornákat abbahagyja a villódzást. És lehet Tv-ézni nyugodtan. Csak bekapcsoláskor van ez a jelenség.Köszi előre is!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest