-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz dchard #43994 üzenetére
Sziasztok!
Nem azért szóltam hozzá, hogy hozzászóljak, hanem azért, mert én így tudtam. Mindenhol azt olvasom, hogy a britge mód tiltva van, de ilyet, hogy buherálással meg lehet oldani, nem láttam. Én felvetettem még tán 2-3 hete, hogy mi lenne akkor, ha egy britge módba tett HGW Backup-ját állítanánk vissza egy Telekomosra, de ez a téma azóta elült... Lényeg, nem akartam baromságot közölni, én tényleg így tudtam...
üdv, adika4444
-
ANDROID???
addikt
Van valakinek tapasztalata ezzel? [link]
-
ANDROID???
addikt
Ja az alján pirelli A4201 (remélem ez a típusa).
-
havri1
félisten
Azt ki lehet valahogy deríteni, hogy ki hosszabbított hűséget egy telefon előfizetésre idén áprilisban?
Le akartam mondani tegnap, és van hűség 2015.04-ig.
Nagyszülők tuti nem, így sakk matt..havri
-
titán
-
havri1
félisten
válasz Gubek-Einste #44006 üzenetére
Semmit... Alig vártam már, hogy leteljen, vinném őket át a upc - hez.
Most 5k körül van a számla, és alig használják. Csak telefon előfizetés, hoppá dijcsomag + hivoszam kijelzes. (3500 körül van a havidíja, és 1e körül a hívás)
Tartok tőle, hogy telefonon keresték meg őket, de mivel nagyapám fekszik, nagymamám meg alig beszamithato, így simán el tudom képzelni, visszaeltek a helyzettel.
Írtam egy levelet a t-nek, kértem, derítsék ki, ki és milyen feltételekkel hosszabbított.[ Szerkesztve ]
havri
-
titán
-
Szokenesz
senior tag
Nekem az internet, telefon hűségét módosították maguktól 2014.08.18-ról 2014.10.08-ra, ami egy hibabejelentés alkalmával derült ki és egyúttal "meg is fenyegettek", hogy az októbertől aláírt hűségeseknek kötelező távszámlára váltaniuk, különben elveszik a speciális kedvezményeket. A speciális áraim (Net+TV+Tel 2450+2600+200Ft) nem szeretném emiatt elveszíteni, mert ők elcseszik a dolgokat.
Ezt a helyi Telekom üzletben meg is reklamáltam, amire azt a választ kaptam, hogy a laptop rendelés feltétele a hűség és amiatt módosították, ez rendben is lenne, ha nem 08.18-án írtam volna alá a hűséget és rendeltem volna a laptopot, amit kiszállítottak szeptember elején. Akkor hogy jön a hűség októberre?
mtkapcsolatra van értelme írni vagy hogy lehetne ezt rendbe tenni? -
kenwood
veterán
iptv-vel kapcsolatban 1-2 kerdes :
- van-e olyan beallitas a boxon,hogy nem elerheto hd stream eseten (a masik szobaban hdt neznek,az enyemet letiltja a telekom szanalmas) rogton, hibauzenet nelkul sd streamre valtson?
tegnap este a csatorna kivalasztasa olyan volt,mint egy aknamezon setalni,ha veletlenul hd csatorna jott a sorban,az rogton plusz 2 gombnyomas.szetbaszott az ideg.- szerdan tortent a bekotes 2 ev husegre.
van-e lehetoseg x napon belul elallni a "vasarlastol"?
ha igen x mennyivel egyenlo ? ha nem,milyen koltsegekkel jar a felmondas ?digikabelrol valtottunk erre a mocsokra.
a discovery es nehany ismeretterjeszto csatorna miatt jo lenne,de maga a technologia annyira korulmenyes a dvb-c hez kepest,h az egesz csalad idegbeteg tole.
eddig en nyugtattam oket,de amikor tudatosult bennem,h a masik szobatol fugg,h en mit nezek,nalam is betelt a pohar.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
wmati
addikt
válasz kenwood #44010 üzenetére
Nincs ilyen beállítás, ja és csak sípol a boxod hogy nincs több stream mert azt egyet már használja valaki a nálad lévő box meg nem tud mit tenni.
Azt hiszem 8 munka de nem biztos, de ha nem akkor a már felhasznált hűségkedvezményt kell kötbérként vissza fizetned ami esetedben nem lehet olyan sok.
Ez van maximum 2 sd és egy hd stream jár egy elő fizetőnek.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Üdv Skacok, lányok!
Egyébként, hogy van a szabály?Akkor kötelesek átvenni t-pontban is az eszközöket, vagy tényleg csak postán?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
wmati
addikt
-
MODERÁTOR
Márpedig ez sokszor így van... Én múltkor Erste-nél lepődtem meg, volt kérdésem, erre hallom a telefonban, hogy neten keresgél, meg a kollégájától érdeklődik, hogy merre találja a weblapon! Ekkor rá is kérdeztem, hogy ugye nem mondja komolyan, hogy a weblapról akarja felolvasni a dolgokat, hiszen azt én is látom, de ott nincs fent a kérdéses infó! Mint kiderült nem is volt, de ez már részletkérdés, az ügyfélszolgálat sok helyen ennyit tud!
-
ANDROID???
addikt
-
Vangelis
félisten
-
villamos
őstag
válasz kenwood #44010 üzenetére
A hd és sd csatornák külön vannak, ki lehet venni a másik boxon a hd -kat a csatornalistából, és akkor csak neked lesz. Főleg ha a másik tv mondjuk valami régi crt...
Igaz nekünk van egy régi daewoo tévénk, amióta egyre több a 16:9 csatorna, azóta szét vannak húzva, hiába állítod 4:3 -ra a képarányt, a kép fele hiányzik, viszont ha átállítod a képarányt 720p -re, akkor szépen látható az egész kép, alul-fölül csíkkal...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
Tökjó, nekünk analógról kellett átszokni, öt tévéből kettő ugrott egyből ...
Azt nem értem, hogy ha volt eleve egy szolgáltatása, amivel meg volt elégedve, akkor minek váltott "erre a mocsokra" , és ha már vált, akkor nem néz utána, hogy mégis mire számítson, mi hogy működik?
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
MODERÁTOR
-
kenwood
veterán
válasz villamos #44028 üzenetére
Sztem ez nem egy olyan dolog,ami egy utanaolvasasnal feltetlen kiderul.
Ki is probaltam egy baratomnal,de neki csak 1 tvje van,igy nem jott ki.
Fel sem merult bennem,hogy korlatozzak a hdt.
A hd es az sd stream kozott lehet olyan 1 mega a kulonbseg,es optikan jon a 30-as net,ami akar 100 is lehetne.
Nem tudom megerteni,miert szivatnak ilyennel ...Nem vagyok hajlando hibauzeneteket olvasgatni,meg az egyik szobaban csak SD adast nezni.
Igy is lemondtam a 3. teverol a vendegszobaban.Van a hazban Upc is.megkeresem oket.
A listara a teljes csomagnak a csomagnak 11k 120as nettel (nekem eleg 30 mega boven)
Ha ok is adnak egy 6-7ks ajanlatot es nincs korlatozva a hd ilyen modon,akkor oda.
Ha nem,vissza a digihez. ( a discovery es egyeb ismterj csatornak hianya miatt nem szivesen)Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Vangelis
félisten
Én most beszéltem a 1412-vel. Én is gondolkdom, hogy lemondom a picsába... jobbat ajánlott a UPC.
6000ft lesz a kötbérem.
De érdekes mert legutóbb telefonon is lehetett kérni a leszerelést de most már csak írásban engedik....
Mondtam, hogy legutóbb nem kellett leírnom.
Azt mondta a hölgy, hogy Ő nem is lát arra utaló jelet, hogy én egyszer már le akartam szereltetni....Létezik, hogy eltünik a rendszerből?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Havi limitet kap a GeForce Now
- DUNE médialejátszók topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest