Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
egy fehér pirelli drg a225g b-410-200-4-11 lenne
a 192.168.0.1 sem jön be ...
(OFF)a tv meg estére megjavult(/OFF)
áhhh ... google haver volt ... aszittem a gépemben van a hiba
IP: 192.168.1.254ja most látom villamos 14047 post-ját bocsesz
még kva korán van (:[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
villamos
őstag
A pirelli csoda ip -je 192.168.1.254
A webes felületen az ADSL, VOIP, Qos menüpontok lehívása esetén nekem 404 -es oldal jön fel. Ez normális?[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
rii
nagyúr
nem a 192.168.1.1 a router ip-je?
nem érem el :-/
speedtest.net:
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
10 mp után megállt a kép és hang, mint egy pause
stb ki- majd bekapcs
ezután is pause
majd router is ki- majd bekapcs
és még mindig pause-ol 10 mp utánmi baja? (város ... persze)
-
Melorin
addikt
Hello!
Néhány napja van IPTV-m, 2 TV-re, ami elég sokat vacakol. Alig lehet megnézni egy filmet, mert megáll a kép van hogy 1 percig, be-be szaggat. Lehet ezzel valamit csinálni, vagy egyszerűen lassú hozzá a netem? Állítólag 1 hónapon belül vissza lehet mondani az egészet díjmentesen, amin erőteljesen gondolkodok, de hátha lehet valamit tenni ellene.
Mit próbáljak ki szerintetek?
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes, ma elég gyors a net (és még nem szakadt )
15/1-es csomag DSL:
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
acsaa
csendes tag
válasz Criton #14030 üzenetére
Békéscsaba
Korábban 3-4 hete még A minősítésű volt a kapcsolat 0 elveszett csomag.
Egy IP tv is csatlakozik a hálózatra ahol viszont nincs probléma szaggatás mentes hibátlan a kép kb 99%-ban, de ugye ez QoS-el némileg szabályozható a szolgáltató részéről.
Sw és Hw változás nem volt a rendszerben vezetéken és wifin is tapasztalom a csomagvesztést 2 teljesen eltérő gépen /Pc és laptop/ más védelmi programokSzámomra érthetetlen és elfogadhatalan ez az érték.
-
acsaa
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje a pingtest.net -en elég rossz eredményeket kapok, ami természetesen online játékoknál is észrevehető.
A T-Home ügyfélszolgálata szerint minden rendben sőtt igencsak rendben van minden a szolgáltatással amit kapok.Valakinek valami ötlete?
Köszi
-
villamos
őstag
Van ez a marha hosszú típusnevű, fehér, nagydarab Pirelli csoda. Az lenne a kérdésem, hogyan kellene beállítanom, hogy tudjam használni a torrentet felfelé is. Lefelé lehúz mindent, de miután lejött, nem seedeli tovább. UPnP engedélyezve van. Mást is be kellene állítani?
Más:
A webes felületen az ADSL, VOIP, Qos menüpontok lehívása esetén 404 -es oldal jön fel. Ez normális?[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
10 megás csomagom van a gts-nél. Viszont annyi gondom van, hogy a garantált sebességet nem tudom elérni letöltés közben (ha értitek mire gondolok ). A T-Com tesztszervere viszont hozza az elvárható sebességet. Mi lehet a gond? Az én készülékemben van? (csak modemet használok, routert nem) W.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
paprika
aktív tag
válasz ufocsalad #14017 üzenetére
Ahha akkor ettől nem is várhatok többet ? Szomszédnak még kipróbáljuk a modemét mert az enyém már brutál régi. Púpos kondik stb. Igazából most töltök le 1.6Mb/s folyamatosan + van még böngészés közben is. Ez az érték jó? Feltöltés valamiért nem megy normálisan napok óta. Pont mondta a szomszéd hogy nála sem megy nagyon az UP. Lehet Trékom szórakozik valamit?
-
Dávid78
tag
VDSL netnél hogyan tudok uj ip cimet kérni?
-
paprika
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek . (#14012) hackeeeee - (#14010) alit
Legközelebb már csak akkor jelentkezek ha bent lesz az új modem
[ Szerkesztve ]
-
alit
tag
válasz ps.clint #13999 üzenetére
Szia!
Előre bocsájtom én még soha nem csináltam, de korábbi fórum bejegyzésekből van egy kis gyűjteményem. Torrent, DDNS és port beállítások mappámban a következőket találtam. Remélem sikerül valahogy megoldanod.
1,
"1. router menüjében megadni a DDNS adatokat (szolgáltató, hostname, username, pw )
2. dyndns.org-on belépve beállítani a helyes ip címet
3. routert áramtalanítani, majd újra bekapcsolni
4. várni...
ezek után nálam szépen működik a dolog."2,
A Public IP Address-hez 1 darab csillagot rakjál, így működni fog3,
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Pirelli/DRG-A225G/Echolink.htm4,
Itt a Nat ---> Virtual server a "pipa" után az Add gombot is le kell nyomni...
Public IP Address : ide raksz egy csillagot (*)
LAN IP Address: A hálózatból a te géped IP-je. Pl. 192.168.1.45
Protocol Type : TCP és UDP
LAN Port és a Public Port -ra beírod azt az értéket amit az Utorrent-be beállítottál.
Enable pipa. -
-
paprika
aktív tag
-
paprika
aktív tag
Közben kifutottam a Limitből. Tehát a kép. 5 megás a net( jelenleg) 1-2 napon belül megyek fel 15 megára. Eddig teljesen stbail volt soha nem szakadt. [link] Ez a vonal mit bír el max sávszélre?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest