- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz
Hegyirabló #123045 üzenetére
Ez egy 2016-os számla 24 hónapos szerződéssel,talán az eszközvásárlási kedvezmény van beszámítva a havidíjba.Te viszont most szeretnél szerződést kötni.
-
-
Hegyirabló
veterán
Na akkor. Egyelőre egy számla, innen a fórumról, de már több úton is elindultam, lesz még számlafotó néhány. 5660 forint, de hamarosan mutatom a 4600-ast is! Na, akkor hogy is van az, hogy ennyiért nem létezhet?
Egyébként ez a vita le lett már folytatva itt, évekkel ezelőtt. Tessenek egyszer és mindenkorra megérteni, hogy ahol agresszív Digi terjeszkedés van, ott egészen másmilyen árakkal dolgozik a Telekom.
-
vico03
tag
Sziasztok!
Sagemcom 5670 ONT - om van.
Az lenne a kérdésem hogy csatlakoztattatok e már rá az USB portra külső vinyót?
Én próbáltam 320 gb - os 2,5"-os és 2tb-os 3,5"-os külső Hdd vel is, 2.0 illetve 3.0 - s porton is, NTFS formázással, de nekem nem működik,pedig engedélyezem a dnla-t illetve fájlmegosztás a router kezelőfelületén.
A 3,5-es vinyomat nem is látja....
Mit csinálhatok rosszul?
Arról szeretném megoldani hálózatban a zenehallgatást illetve filmezést, tévém tudja, régebbi Asus routerem _el tudta, működött, de a Telekomos router - rel nem akar összejönni....
Köszönöm szépen előre is. -
-
Thome
veterán
-
-
Beni2360
félisten
válasz
kusza80 #123037 üzenetére
Nálam is pont ez az összeg szerepel koaxon. + hozzá jön az 1100 Ft felvételi opció ha kéred. Itt már a + telefon megrendelés nem hoz a konyhára semmit. Azért is mondtam le teljesen na meg a 34 FT/ p díj.
Optikán amint látom 5 FT/p ugyan ez a vezetékes telefon. Nem hiszem, hogy 2 hónap után készüléket fognak cserélni. Ha nem sürgős és az újat szeretnéd akkor várjál.
-
Kaba
veterán
válasz
johnwillow #123038 üzenetére
Minden lan kimenet egyforma,így tudja a gigabitet,az STB az ONT-ba megy,van modernebb eszköz az 5670-es ONT,1000/1000,vagy2000/1000-es netre adják.Lecserélni akkor érdemes elsősorban ,amennyiben a 2000/1000-es neted van és rendelkezel megfelelő eszközökkel,hogy ki tudd használni.
-
johnwillow
tag
Sziasztok. Kérdésem, hogy 5655v2-es router minden lan kimenete gigabites? Illetve a tv STB csak közvetlen az ONT-be mehet, switchen vagy másik routeren keresztül nem? Az 5655v2-es-nél van a Telekomnak modernebb eszköze, érdemes lecseréltetni? Köszi a válaszokat!
-
kusza80
tag
-
Beni2360
félisten
válasz
bul07 #123013 üzenetére
Na ez a kedvezményes már jobb, de nincs benne +1 beltéri - Már miért nem lenne hozzá beltéri? Anélkül nem is tudnál adást fogni. A te általad összeállított opciónál sincs külön beltéri kijelölve.
Akkor az általad összeállított csomagnál válasszál 300-s netet és akkor klikk a nyílra és nézd meg még mindig olcsóbb a telefonnal együtt mint anélkül. Nekem is volt telefon a csomagban de be sem volt kötve és nálam akkor 34 FT/perc volt a díja. A mostani 5 Ft nagyon kedvező ha nincs korlátlen előfizud mobilra az esetleges vezetékes hivatalos ügyek intézésére. Variáld az összeállításokat és a kedvezménynél néz mi a végösszeg. Úgy látszik nálad még él a 3db-s előfizu kedvezmény. -
Kaba
veterán
válasz
Essejó #123030 üzenetére
Igen,ebben minden benne van spec1,Magenta,e-pack,nincs extra boxod,és kb.7000 Ft-ot fizetsz a sok kedvezmény ellenére is.
Hol van ez a 4600 Ft-os "utópikus" ártól.,amit itt egyesek szeretnének megkapni a következő csomagra.
1000/1000 net
családi HD tv
alap telefon
+extra STB -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Létezik valamilyen megoldás arra az esetre, ha pppoe passthrough-val saját routert használok és az ONT-re vannak a setupboxok csatlakoztatva, de szeretném használni a távirányító funkciót a műsorújság alkalmazásban a telefonomon?
-
Kaba
veterán
válasz
M.Ildiko #123025 üzenetére
Jelenleg 4600 Ft-ot fizetsz magestásként a tv-re + az alap telefonra,ehhez hozzájön minimum 4025 Ft az 1000/1000-s netre,így fizetnél összesen kb.8600 Ft-ot magestánsként.(Az extra STB még nincs is benne).
Ebből látszik,hogy 4600 Ft-os ár nem létezhet semmilyen formában a fent említett szolgáltatásokra,még magestásként sem. -
KrAt
veterán
Sziasztok,
van otthon egy F@st5655v2 ONT-m, ehhez tudtok adni egy olyan URL-t, amit curl-lel meghívva újra tudom indítani?
-
M.Ildiko
tag
válasz
Hegyirabló #123000 üzenetére
Amit mondasz a szomszéd áráról az magentásnak tűnik. Azt is érdemes magenta esetén meggondolni, hogy a legolcsóbb otthoni telefont bevonni (akkor is ha nem is használod), mert a kedvezmény úgy jóval magasabb. Bp-en én is kb. 4600-at fizetek a tv-re, internet nélkül, de telefonnal (amit nem használok) + mobil. Így jön ki a 3 szolgáltatás, ebből legalább 2 otthoni. Ha a mobilt nem a telekomtól veszed igénybe, akkor is a 2 szolgáltatás 20%-os kedvezményt eredményez. (igaz én még 2019-es előfizető vagyok, akkor kedvezőbbek voltak a díj/szolgáltatás arányok)
Amit meg a fórumtárs mond, hogy ügyfelese válogatja, mert van eltérés az árnál. Nagyon kell tudnod, mit akarsz, és olyanra is rá kell kérdezni, ami kedvezmény lehet. Az időben fizetés, netes ügyintézés (nincs papiros számla) is kedvezmény, ezekre is rá kell kérdezni, hogy figyelembe vette-e? -
Kaba
veterán
válasz
Hegyirabló #123023 üzenetére
Kikerestem neked a csomagodra vonatkozó kedvezményes spec1 árakat.
1000/1000 net 4600 Ft
családi HD tv 3400 Ft
alap telefon 640 Ft
+ Set Top Box 870 Ft
Ebből még lejön a 600 Ft-os e-pack kedvezmény és amennyiben Magenta 1 lenne még 10% lejön az árból ( a box kivételével).
Ebből láthatod,hogy nem létezhet ez a csomag 4600 Ft-os havi áron. -
Kaba
veterán
válasz
Hegyirabló #123021 üzenetére
Az 1000/1000
Családi HD tv+box
Alap telefon
Nem kerülhet 4600 Ft-ba!
Ez egy tény!
Ez talán egy első havi kedvezményes ár lehet?,De havi szinten ilyen ár ezekre a szolgáltatásokra nem létezik a Telekomnál. -
Hegyirabló
veterán
-
Kaba
veterán
válasz
Hegyirabló #123019 üzenetére
A szomszédodnak biztosan nem ez a csomag van,vagy nem mondott igazat az ár tekintetében.
Az általad említett csomagnak a kedvezményes ára kb.8300 Ft körül van. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Thome #122987 üzenetére
MMWO osztó nem lehet mert a tévés kimenetén beépített hpf szűrő van ezért nincs internet ha arra a kimenetre van kötve a modem. Kettes splitter vagy tap way tipusú osztóval lehet elosztani a koaxot visszirány miatt. Az értékeken látszik, hogy a magasabb letöltési frekiken gyengébb a jel, ha jól van beállítva a hálózat kisebb különbség van a csatornák között.
-
bul07
nagyúr
Magától rakja be és ki se lehet venni
Ha megnézed a alap összerakóba ki van véve a telefon, majd kat a spec ajánlata és ott már van telefon és nem is módosítható a csomag, csak a lentebbi pluszokat lehet hozzáadniMobil nem játszik nem lehet belevinni
Önkormányzat flottájában vagyok, 2900Ft ingyenes hívás és sms +2GB net (Telekomos flotta) -
blackmajesty
aktív tag
válasz
Tompika777 #122999 üzenetére
Azért akar, mert réz hálózat van, az is olyan gyenge, hogy nem megy az iptv, vagy Vidanet koax, amin nem ad a Telekom iptv-t, csak netet és telefont.
Egyébként ezt már az ÁSZF is írja, január 1-től módosult a SAT tv elérhetősége. (3-as pont)
-
bul07
nagyúr
Rendesen be vagyok jelentkezve fiókommal, cím is helyes
És kalkulátorba azt látom amit fent képpel is mutattam
Ezt[kép]
Viszont a fentebbi képen piros nyilall jelzetre kattintok akkor ez jön fel [kép]Na ez a kedvezményes már jobb, de nincs benne +1 beltéri
És a legnagyobb baj hogy erről egy szót se említettek, se az üzletben sem telefonon
Bár nekem úgyse lett volna jó mert tv meg net kellet nekem minél olcsóbban, vezetékes telefon nem kellBár bár
Fő összerakóban a rendes publikus árat hozza, viszont ha van ilyen speciális kedvezmény gomb érdemes megnézni mert akkor tényleg van kedvezmény az adott címhez -
válasz
Tompika777 #123008 üzenetére
Arra tudok gondolni, hogy Magentat akarják tolni, ugye így nem lehetek egy darab telekom előfizetéssel magenta ügyfél, az mellékes, hogy 2 üzleti és 3 családi előfizetésem van náluk, mellé még 2 domino szám is rajtam keresztül fut, vagy akarbantartás miatt, ha gond van, tényleg nem tudom. A Honlapon sem találok semmit. Eléggé kiakadtam rájuk, most már úgy vagyok vele, hogy nem fogok egy Discovery és egy Eurosport miatt megfeszülni, mert nincs sok időm Tv-t nézni,de ezeket pont néztem a szabadidőmben.
nem hinném, hogy jól állnának hozzám, ha kikényszeríteni szeretném. Sajnos el kell engednem, de így igazából az UPC-t is mindenképpen elengedem, marad a Tarr Kft, de tőlük félek, mert sok jót nem halottam eddig. -
-
viktorhu
veterán
válasz
Hegyirabló #123006 üzenetére
Anyu pl. vitte magával az akkori spec 2 kedvezményét költözéskor a listaáras területre.
Mit raktál bele a kalkulációhoz a csomagba?
-
Tompika777
senior tag
Nem tudom, csak kérdezem, hogy nem lehet valahogy kikényszeríteni? Fogyasztóvédelem, vagy ilyesmi.. Mert végül is egy szolgáltató a szolgáltatást nyújtását csak úgy megtagadhatja nagyjából annyival elintézve, hogy CSAK?
Mert ugye műszaki feltételek hiányával nem tudja a műholdast indokolni,és a sat nem szolgáltatási terület függő, mint egy optika.
Szerintem csak akkor tehetné meg, ha kivezetné a termékkínálatból, mert így olyan mintha válogatna az ügyfelek között. -
Kaba
veterán
válasz
Hegyirabló #123006 üzenetére
Lehetséges amikor ő szerződést kötött,még speciális kedvezmény volt ezen a címen.
Ezt a 8300 Ft-os árat kitől kaptad? -
Kaba
veterán
válasz
Hegyirabló #123003 üzenetére
A lakcímedtől.
-
bul07
nagyúr
Hiába vagyok belépve a publikus árakat mutatja, nem a valóságot amit ki lehet hozni, ahogy fentebb levezetem sokkal több, mint amit telefonba és mint amit az üzletben ki tudtak kalkulálni
Nekem be kellet menjek személyesen az üzletben mert nem egyezett a nevem a személyin lévővel, e mait telefonos rendelés nem működött
De azért megkérdeztem a telefonos ügyintézőt hogy ő mennyit tud kalkulálni
És az üzletben biza az orra alá dugtam hogy telefonba ezt hozták ki csak akkor kötöm nála ha ezt ki tudja pötyögtetni a gépből
Az már más kérdés hogy ügyintéző csekkesre állította fizetést, mert elmondása szerint tud zavart okozni a rendszerben ha ő ott elektronikusra állítja, majd telefonáljak és ott átállítják -
válasz
Tompika777 #122999 üzenetére
Én sem értem.
kétszer is felhívtam őket.
-
Kaba
veterán
válasz
Hegyirabló #123000 üzenetére
A szomszédod speciális árat kap vélhetően.Nem tudod őket nyomás alatt tartani,vagy van a címeden speciális kedvezmény vagy nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest