Új hozzászólás Aktív témák

  • hamyka

    senior tag

    válasz StSanya #28065 üzenetére

    köszi a vélemény nyilvánítást a t-home oldalán ki is van írva hogy:

    1) Az áram- és gázdíj megegyezik az érintett felhasználási hely tekintetében egyetemes villamos szolgáltatás nyújtására jogosult egyetemes szolgáltató szolgáltatási árával. A Telekom az alapdíjra, a rendszerhasználati díjra, valamint a jogszabály által előírt egyéb díjtételekre nem nyújt kedvezményt. Villamos energia esetében a kedvezmény kizárólag a mindennapszaki (A1) árszabásra vonatkozik, a vezérelt (B alap) árszabásra vonatkozóan a Telekom nem biztosít kedvezményt. A Telekom villamos energia- és földgázszolgáltatást a fenti kedvezmények nélkül azok is igénybe vehetik, akik nem T-Home ügyfelek.

    2) A kedvezményt abban az esetben biztosítjuk, ha fennáll az arany, illetve platina kedvezményszint.

    3) A kalkulátor által megadott összeg tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. Az egyetemes ár (ami az érintett felhasználási hely tekintetében egyetemes áram- és gázszolgáltatás nyújtására jogosult szolgáltató ára) változásával a megtakarítható összeg is változik. A kalkulátor a 2012. január 1-jétől érvényes egyetemes árakkal számol. A T-Pontokban és T-Partner üzleteinkben kérhet további tájékoztatást, vagy hívja a nap bármely órájában (0-24) a Telekom vezetékes- és mobilhálózatából díjmentesen hívható 1412-es lakossági ügyfélszolgálati számot.

    Ezt csak kiemeltem, nem fogunk nyugi összeveszni :)

    Amit észrevettem t-homéknál: 590 ft-ért ad 200 MB adat forgalmat, én ezt megeszem reggelire :)

    Láttam valami 7000 ft alatti mobilnetet és 30 GB adatforgalom van benne, na az már jobb szerintem, pláne nekem aki sokat netezik, csak az a probléma hogy Szegváron tudtommal nincs 4g/lte hálózat, remélem ez változni fog :)

    [ Szerkesztve ]

    Comodó új távlatok...........

Új hozzászólás Aktív témák