- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Handemour
csendes tag
A PPPoE jelszó az a szerződésen az "Internet bejelentkezési jelszó" lenne? Van még olyan hogy "AD szám" és "Internet bejelentkezési azonosító".
Nincs kedvem hívogatni őket és online már nem lehet új jelszót beállítani, legalábbis én találom hogyan kell. -
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Vàltottam erre a csodás új droidos boxra, másnàl csinál olyat, hogy random megakad a csatorna, és csak egy el és vissza vàltás után indul meg?
Kicsit bánom már ezt az egészet, a régit stabilabbnak gondolom, és mêg rendezés is volt benne :D
Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
válasz bandi0000 #135405 üzenetére
Nálam ezt élő adás visszatekerése közben csinálja.
Egy nyomorult műsort nem lehet így megnézni, mert 25-30 perc és garantáltan szétfagy a stream. "multicast behangolás nem sikerült"
+ha ilyen adást nézek és elkapcsolok , akkor a következő bekapcsolásig minden csatornán a magenta csík és a műsor neve össze vissza ugrál vagy 4x előre és hátra.Élő adás és korábbi felvétel visszanézése rendben van.
Ha nem használod ki azt a részét hogy a box android tv (4k tv adás (telepíthető -kodi, -hbogo,-youtube, -akármi)) akkor nagy hiba volt a váltás!
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm, már nem vagyok a 14 napban sajnos. Nyilvàn nem szoktam kikapcsolni a boxot mindig, mert felesleges, de ez meg nem tesz jót a droidos eszközöknek
Xbox One: bandymnc
-
aktív tag
Sziasztok!
Kazincbarcikán megjelentek városszerte egy Telekomos kocsival a munkások, és papírok vannak mindenhol, hogy a Miskolc Hálép 2000 Kft. a Magyar Telekom megbízásával "hálózatkorszerűsítési" munkákat végez 2022 márciusáig. Amennyit láttam eddig az az, hogy az utcákon viszonylag vastag fekete kábeleket visznek be a föld alá (járdáknál). Közvetlenül az erkélyünk alatt is 3 napja csinálták ezt.
Lehetséges, hogy kiépítik az optikai internetjüket itt a városban? Tudomásom szerint nagyon-nagyon kevés helyen van Telekomos szolgáltatás itt, kizárólag Vodafone és Parisat van, de például egy környező faluban teljesen kiépítették a 2000-es internetet (ott csak Parisat volt, nagyon gyenge minőség).
Üdv!
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz RudiLicenc #135412 üzenetére
Lehet. Ózdot is behúztàk optikai kábellel. Nagyon nagy területen jelent meg a Telekom optika, ahol korábban csak réz volt.
Minden ellenállás hasztalan.
-
kmarci25
veterán
IPTV van itthon és 2 napja kb, ha kikapcsolom a boxot és pár óra múlva vissza, akkor végigmegy az újraindítási procedúrán, ami kb 4 perces. (Először egy fogaskerék, a boxon Letöltés felirat, aztán 2 fogaskerék, aztán a színes kép, aztán semmi, aztán válasszak nyelvet - ilyen korábban nem volt US English vagy magyar, aztán Csatlakozás a hálózathoz, IP cím lekérés ééés már működik is.) Korábban ez csak akkor volt, ha áramtalanítottam vagy mondjuk nem működött a net és visszajött. Ez mitől lehet? Hívjak szerelőt, vagy jelentsem be? Másnál volt ilyen (Bp. XVIII. kerület)?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
OldMike
őstag
válasz kmarci25 #135415 üzenetére
Gondolom hogy a távirányító piros gombjával, vagy a készülék előlapi gombjával kapcsolod ki, és nem a hátlapi billenőkapcsolóval. Az előbbi esetekben ez nem normális működés, elképzelhető hogy egy FW frissítést küldtek rá, és nem ment le rendesen. Egyszeri eset volt, vagy már ismétlődött?
Mindenesetre meg lehetne próbálni egy teljes újraindítást (boxok, HGW áramtalanítás, utána HGW újraindítás, annak felépülése után HDD-s box, ha van, azután a többi box, ha még van) amikor nem okoz gondot.
Én is XVIII. kerületi vagyok, nálam nem jelentkezett.42LM660S
-
luciferk
senior tag
Vajon ezt a új droidos tv szolgáltatást Európa más országaiban is használják? ha igen ott is elég sok bug van a működésében vagy csak nálunk még ilyen nem kiforrott? Ha lejár a hűség, el kell gondolkodjak egy másik alternatíván tvzés szempontjából, mert engem meg gondolom sok mást is piszokul zavar, hogy a tv csatornák szabják meg, hogy melyik műsort vehetem fel vagy engedi-tíltja az előretekerést vagyis nem titkoltan rá akarnak kényszeríteni a sok hülye reklám nézésére.
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Optikán a régi 300 megás csomagról az új 500 megásra váltásnál kell modemet cserélni? Jelenleg a Sagemcom 5655 ketyeg.
B.Cs.
-
viktorhu
veterán
válasz bollokcs80 #135419 üzenetére
Csak a 2 gigás csomaghoz kellene cserélni.
-
Kaba
veterán
válasz bollokcs80 #135419 üzenetére
Nem kell cserélni és nem is adnának másik ONT-ot az ötszázas netre.
-
PainKiller69
csendes tag
Üdv!
Pár hete, talán egy hónapja elkezdett szakadozni, belassulni a netem. Optikán jön 1000/1000 Mbit.
IPTV is van, 2 db box a Sagemcom F@st 5655v2 3-4-es portjára csatlakoznak.
1-es és 2-es portra 1-1 db gigabites switch van rácsatlakozva. Az 1-es porton lévő switchre csatlakozik még egy Xiaomi AX3600-as router, amire okosotthonos kütyük csatlakoznak 2.4G-n, illetve a telók az 5G-s WiFi-re.HGW-t természetesen már újra indítottam többször is, reseteltem is, de továbbra is magas pingeket mérek, mind kábelen, mind a HGW WiFi-n, a Xiaomi routerre csatlakozva is.
HGW-ről mindent lekötöttem, még az IPTV boxokat is, továbbra is ugrál a ping.
HGW wifit is kikapcsoltam, az 1-es portjára PC-t kötöttem, azon mérve is ugrál a ping.
Mi lehet a gond, HGW hiba, vagy valami más Telekom oldalról?
Másoknál is van hasonló hibajelenség?
Előre is köszi! -
viktorhu
veterán
Pedig benne volt annak idején az Ericsson közleményében annak idején, hogy a Magyar Telekomnak fejlesztették a technológiát, és a Telekom is közzétett valamit, hogy a magyar a kísérleti terep. És igen, a németeknél előbbre jártak, mint itt, de itt nem a németországi iptv-t vezették be, hanem az új mediakind-os felhőalapút, amiről azt mondták, hogy ha beválik, akkor megy a többi országba is.
-
patrikcoc
aktív tag
válasz PainKiller69 #135429 üzenetére
Nekem is 1000/1000 optika van, de nem tapasztalok semmilyen hibát. HGW-t próbáltad pingelni? Sebesség stabilan 900 fölött marad?
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller69
csendes tag
válasz patrikcoc #135434 üzenetére
Speedtesten mindig 900 Mbit felett van. Ellenben szakadoznak az oldalak, nehezen töltenek be, nem jelennek meg képek, IP tévénél megáll a kép és hang, csak csatornaváltással indul meg újra.
HGW ping alatt azt érted, hogy pingeljem a 192.168.1.1-et? Azt még nem próbáltam. -
patrikcoc
aktív tag
válasz PainKiller69 #135435 üzenetére
Igen, próbáld meg, hátha valami belső hálós hiba (bár az IPTV-s hibák (ha nem androidos) miatt inkább a HGW-re tippelnék, vagy területi hiba. Jelszintet is nézd meg (Optical Module Rx Power).
-
-
yodee_
őstag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg az 1000/1000 optikai net mellé milyen HGW-t adnak? 300/75ről váltunk és csere lesz. Mire számítsak? Jelenleg saját routerrel használom pppoe passtrough módban a sagemcom fast 5655v2-t. Remélem az újjal is megoldható lesz.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Top cat
addikt
IP Tv-nél más is tapasztal az RTL HD-nál kb 7 percenként egy kis hang és kép röccenést?
Más csatornákon nem tapasztaltam ilyent.
-
patrikcoc
aktív tag
válasz PainKiller69 #135444 üzenetére
Jelentsd be hibára, ez így szinte biztos, hogy HGW hiba.
-
viktorhu
veterán
válasz szaboi6512 #135443 üzenetére
Kipróbáltad kábellel a biztonság kedvéért? Milyenek a modemben a feltöltési értékek?
-
válasz PainKiller69 #135440 üzenetére
Szerintem meg ONT = Optikai Network Terminál
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest