Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz #46824192 #134749 üzenetére

    Úgy látom, rajtam kívül több dolgot sem értesz, de nem probléma, előfordul :)
    Mással folytatott beszélgetésekbe rendszeresen beleszólsz, többnyire kötözködő stílusban. Nem hiszem, hogy én „álltam volna beléd” most sem.
    Az, hogy illegális (avagy a szolgáltató által nem engedélyezett, lásd Ászf 2d melléklet 1. pont, 3d melléklet 1.1.4-es pont) dolgokhoz nem nyújtunk itt segítséget, szerintem igenis van köze a kérdéshez ugyanúgy, ahogy például kötbér kijátszásával kapcsolatos kérdések és válaszok is tilosak itt. Márpedig az említett Ászf pontokban elég világosan le van írva, hogyan lehet igénybe venni a szolgáltatást (mivel nem hiszem, hogy vennéd a fáradságot, hogy egyáltalán megkeresd, főleg nem, hogy el is olvasd a hivatkozott pontokat, megsúgom: Kodiról és társairól egészen pontosan nulla szó esik).
    Azon felül olyat kérdezett az illető, ami nemrég lett kitárgyalva (kereső, visszaolvasás, értelmezés, ugye), akkor is olyan következtetésre jutva, hogy próbálták már megoldani a dolgot, de egyelőre nem sikerült. Attól még, hogy ez a Te agyadban „félkészként” csapódik le, a lényegen nem változtat, és az, hogy mindezt nem érted meg, nem az én hibám.
    Az, hogy a Telekom TV, az IPTV és a TV Go ugyanazt a streamet kapja (azaz mindegy, hogyan hívjuk, ugyanarról beszélünk, különösen abban az esetben, amikor is nem a szolgáltató által nyújtott platformokon próbál valaki hozzáférni), többször is le lett itt írva, el lett magyarázva (olvasni, értelmezni is, nem csak írni, ugye). Az, hogy ezt sem érted meg, megintcsak nem hiszem, hogy az én hibám lenne.

Új hozzászólás Aktív témák