-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz sarkanyolo2 #113200 üzenetére
Szegeden igen. ( Ezt a vandát én egyszer lelövöm!!)
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Simi37
őstag
Kőbányán nekünk fél3 óta se kép se hang. (Mikor szóltunk már tudtak róla, valszeg nem mi voltunk az elsők.)
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
ricsir
csendes tag
válasz vizslakutya #113201 üzenetére
Szőreg és környékén is lerohadt
-
törölt tag
Szegedi 0-1 fejállomásokon és az ehhez kapcsolódó kisebb településeken 19:10 perckor hiba lépett fel ami miatt IPTV , internet, vezetékes telefonszolgáltatások nem voltak elérhetők. A hiba 20:02 perckor elhárításra került!
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Dictator^ #113173 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget.
A TP-Link TL-PA4010P működött. Normális, hogy csak 4-eres UTP kábel jár hozzá?
A bázis és a fogadó eszközhöz is csak ez a kábel volt. Egy szobával odébb ilyen 50-60mbit jött át az 150mbites telekomos netből.
A TV viszont normálisan ment rajta.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
félisten
válasz viktorhu #113085 üzenetére
Márpedig itt IP tv is van és nem engedek a xiaomi routeremből olyan jó wifi jelet ad....
Ebből valaki lát valamit ami arra utal, hogy a vonal rossz? [kép]
Még Mindig ott tartunk, hogy néha restart aztán megy amennyit megy. Legközelebb ha lehal rárakom kábelre, ha ott is halott kérek új "dobozt", de kell utána a saját routerem ami csak a wifit ossza, mert drasztikusan jobb mint bármit amit láttam.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
DJ. Ru$y! Oke :)
woodworm Igen!
viktorhu Hozzá csak az okos eszközök csatlakoznak meg onnan szipkázom a wifit.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Két otthoni, és egy "nincs havi díj és 3 GB net" mobil előfizetést össze lehet vonni Magenta 1 csomagba?
Számomra nem egyértelmű, mert az igény leadásánál ugyan ki lehet választani a fenti mobil díjcsomagot, de a feltételeknél azt írja, "Mobil S/M/L/XL + Mobilinternet díjcsomag-kombináció" valamelyike kell.
Meizu MX3 32GB
-
_ak_
addikt
válasz DJ. Ru$y #113065 üzenetére
Köszönöm, javarészt működik is a dolog, de egy dolgot nem értek. A HGW-ből megy a kábel az Asus routerbe, amit AP-nak állítottam be fix IP-vel HGW DHCP tartományán kívül. Abból megy a kábel a NAS-ba, ugyanilyen beállításokkal.
Az Asusban ugyan az az SSID és jelszó van beállítva, mint a HWG-ben.
A problémám, hogy időnként (feltételezve, hogy a HGW WiFihez csatlakozva) telefonról nem tudok belépni az Asus vagy a NAS admin felületére, "Az oldal nem elérhető". Pedig az IP stimmel, látszik a HGW admin felületén. (Pl. A NAS-on futó transmission UPNP által nyitott portja is aktív ilyenkor. ) Egyszer simán elérhetők, máskor meg nem.
De a HGW WiFin lógó médialejátszó olyankor is vígan nyomja a filmeket a NAS-ról.[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Keef_Lee
senior tag
válasz DJ. Ru$y #113101 üzenetére
Még néhány hónapja valaki itt azt mondta, hogy jön az új technikai megoldás és mindegy lesz, hogy min nézzük. pl. okos mosógépen, mert az a szolgáltatót nem érdekli. Hiába mondtam, hogy nem abba az irányba gondolkodnak szerintem. Pedig jobb lenne. Egy TVboxon beállított m3u fájl nekem is kényelmesebb lenne. (A TVGO-t még nem tudtam belőni, de praktikussága a hozzászólások szerint nem győzött meg.)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Keef_Lee #113221 üzenetére
Mondta valaki, hogy nem lesz ilyen? Sehol nem írtam ilyet, a jelenlegi opciókat írtam le, a jelenlegi szolgáltatásokkal.
Az, hogy mire készül a T, szerintem még kevesen tudják, amint lesz információ, az valószínűleg itt is meg fog jelenni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
pamesz
tag
Sziasztok! Kellemes Húsvétot! Magenta 1-re szeretnék előfizetni, laptop vásárlással, viszont a napokban eltűnt ez az opció. Csak nálam lehet a hiba, vagy nálatok is? Ha mondjuk mobil előfizetés mellé nézem, akkor ott vannak. Lehetséges, hogy eltörölték a magenta 1 - hez a laptop vásárlást?
-
Szpisti
addikt
Sziasztok!
Kb. egy hete a 200-as feltöltés helyett csak kb. 100-asom van. (A letöltéssel nincs gondom, az a maximum közelében van.) Már volt HGW áramtalanítás is, de nem változott. Érdeklődnék, hogy akinek 1000/200-as kábelnetje van, nincs-e mostanába ilyen tapasztalata? Érdemes ezért telefonálni, vagy felesleges? -
JayZ
tag
Sziasztok!
Szüleimnél telekom otthoni szolgáltatások vannak, nyáron jár le hűségidő. Át fogom őket rakni spec1-be (6950ft: nagy tv csomag, kicsi net, olcsó vezetékes telefon).
Namármost, lehet olyan huncutságot csinálni, hogy utána átmegyek a telekomhoz a vodafone-tól, és hozzákötöm a mobil előfizetésem ehhez, magenta 1-ben, ami további kedvezményeket ad? Igazából, nyernénk már azon is, ha vodafone-os előfizetéseket áthoznánk a normál áras magenta 1-be -
n42
tag
Nekem is volna egy kérdésem: a Telekom csütörtöki napra bejelentkezett, hogy meglátogatnak valamilyen karbantartás / csere (nem tudom miért) miatt, van valakinek ötlete, hogy miért jöhetnek?
Ez csak azért bosszúság, mert vettem egy új telefont, viszont az üzletben nem tudta ideadni az eladó, mondván, hogy jönnek hozzám a szerelőbrigád, majd ők hozzák ki nekem. (agyamat eldobtam, de evvan'). -
kopa1
aktív tag
Modemcsere, gondolom 1000-es koaxra váltották. Ők fogják vinni a telefont is.
És hogy miért van ez: Mióta hűségcsoport van, kombinálni lehet az otthoni/mobil kedvezményt. Viszont ha az otthonin is változik valami (pl. teljesen új net, optikára váltás stb...) akkor direkt a szerelő viszi a készüléket, hogy ne lehessen azzal trükközni, hogy nem engeded be őket és visszamondod, a készüléket meg megtartod. Plusz ha műszakilag mégse megvalósítható akkor a kedvezmény mértéke is teljesen más, ergo annyiért az adott készüléket meg se kaphatod
"a kommentek mindennemű egyezése a valósággal csupán a véletlen műve..."
-
vizslakutya
senior tag
Üdv,lehet,hogy lúzer a kérdés,de hol találom a Paramount + filmkínálatot?
IPTV full előfizum van,a Moziklubból eltűnt ez a lehetőség.
Köszönöm.🐰>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Szpisti
addikt
válasz kabelmania27 #113240 üzenetére
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
szülői házban régi Cisco epc3925 kábelmodem mellé beüzemelésre került a routeres topic ajánlása alapján egy Asus ac-57u v2 router. Kiemelt fontosságú volt az iptv működése, sajnos csak negyed órám volt rá, de jelentettek problémákat (néha nem elérhető szolgáltatás, széteső kép) utána vele. El tudná valaki mondani, miket kéne beállítanom, hogy tökéletes legyen? A lan menüben találtma iptv fület a routeren, de isp-t kér vagy manuális beállításokat és ezekről lilám sincs, Telekom meg nincs köztük Előre is köszi!
-
tobias40
veterán
Multicast útvonalválasztás engedélyezése (IGMP Proxy)
Hatékony multicast továbbítás (IGMP Snooping) engedélyezése
DHCP útvonalak használata: RFC3442 &MicrosoftÉs válaszd ki melyik LAN-ra kötötted.
Elvileg így mennie kell.(nekem csak a saját eszközéről megy,de másnak ment így ASUS routerrel.Merlin fw van az enyémen... )
De ajánlottabb ha a saját eszközre dugod az iptv-t!
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
válasz tobias40 #113246 üzenetére
Szia, nagyon köszi! Egyelőre volt egy mindkét eszköz áramtalanítás és újraindítás, azóta eddig nem panaszkodtak, lehet ez a triviális dolog megoldotta volna...? Mit jelent az, hogy "saját eszközre dugom az iptvt"? A kábelmodem és a router fent van az emeleten, nincsen semmi rádugva, az iptv izéje meg 1 szinttel lejjebb - most hogy mondod ez érdekes, hogy kap egyáltalán jelet, de mindent a szerelők csináltak, lilám sincs
-
siki85
friss újonc
Szia.ps4 el játszom online egy barátommal !
közben lett egy router csere mert a régi tönkre ment
van netem meg minden de a barátommal nem tudok létrehozni kapcsolatott azt írja hogy meg szakad a kapcsolat !mi lehet a baj ? -
tobias40
veterán
Amit kaptál a telekomtól eszközt,arra érdemes rádugni az iptv beltérijét.
Tehát az utp kábelt,de ha így is működik nálad akkor ok.Semmit nem állítottál az asuson és megy rajta az iptv?
A szerelők sztem a telekomos eszközbe dugták,ha csak ti másképpen nem kértétek..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest