Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz DJ. Ru$y #113138 üzenetére

    Resetek megvoltak.
    Bár nem vagyok annyira biztos egyelőre benne hogy azzal van a baj. Annak idején nekem is volt egy routerem ami nem szerette az invitel-es adsl-t és tcom-on ment rendesen.
    A megadott felhasználónév nem email cím volt hanem csak név és jelszó, az lehet mondjuk gond, bár összevetették az smc bejelentkezési nevét a tplinkével és azt mondták az egyezik, jelszót is próbálták újra beírni. Szóval ezt meg lehet próbálni.
    Amúgy szerintem mennie kellene simán összekötve is a két routernek. Nekem is sima routerként üzemel és a virgin router-e után van kötve, abból simán kijön a tyúkbelen a net, az be az én fosagány xiaomi kínai routerembe, az "internet" port-ba, dynamic ip-n innen meg tovább osztom a wifit meg betyúkbelezem a pc-t. Így nem kell tartanom hogy a lenti "közös" router hogy nincs beállítva vagy ki állítja épp demilitarized-re.

    Köszi mindenképpen! A bejelentkezéssel még játszunk. Ha ott lehetnék pikk pakk ki tudtam volna próbálni így meg amúgy, esetleg másik hálózaton mit csinál, mert perpill még upc is van a lakásban, de az lemondóban.

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák