A Sony szerint Japánon kívül is hódíthat az anime

A Sony Pictures Entertainment szerint a növekedésük elsődleges hajtóereje a Crunchyroll lesz, ami egy anime-streamszolgáltatás.

A Sony azt mondja, hogy a Sony Pictures Entertainment növekedésének elsődleges hajtóereje a jövőben az animét streamelő Crunchyroll szolgáltatás lesz – ugyanis az anime Japánon kívül is egyre népszerűbb, ezt pedig szeretnék kihasználni.

Az SPE vezérigazgatója szerint a következő években a Crunchyroll viszi majd őket előre, amelynek most 13 millió előfizetője van. A Sony mindenesetre technológiai és szórakoztatóipari óriás, amelyet filmekről, játékokról, zenéről is sokan ismernek.

Az anime főleg az internet és streaming korában lett népszerű, 2030-ra 60 milliárd dolláros piac lehet, a jelenleginél kétszer nagyobb. Több régióban is terjeszkedne a Sony.

Ennek ellenére általános streamingszolgálatása nincs a cégnek, sőt, arról beszélt, hogy abban rejlik erőssége, hogy független tartalomszolgáltatóként működik. Korábbi jelentések szerint mindenesetre megvennék a Paramount Global eszközeit. Azt pedig az SPE vezetője is elmondta, hogy több szellemi tulajdont, több terméket és nagyobb kínálatot akarnak, ezeket pedig eladni – ez a stratégia.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig az a nézet tartotta magát, hogy az igazi játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szükségük. Ez mára megváltozott, és a gamer laptopok sem maradnak le az asztali nagytestvér mögött.

Azóta történt

Előzmények