-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Archanon #41997 üzenetére
A lvl az maximum e-penisnek jó. Mérvadónak kb annyira, mint hogy mekkora monitoron játszik valaki.
Mi leginkább TeamSpeakert szoktunk használni meccs alatti dumáláshoz. Tedd fel te is a legfrissebb klienst. Szerver cím az első hsz-ben.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Archanon
őstag
válasz adrian360 #41995 üzenetére
Na a mikrofon még mindig hiánycikk... de tervezem a skype bevezetését, szóval pont kapóra jön majd. És végre egyedül vagyok a szobámban, nem szűrődnek be faluhangok meg állathangok, és senkit nem zavarnék a dumálással. ^_^
Most nyomtam le két teames meccset, de ez is csak azért nyertük, mert kifogtunk lassan fejlődő elleneket. A grafikonok viccesen néztek ki...
#whitezo88: Jó, csak az ember azt hinné, hogy aki magasabb szinten van, az némileg több tudást is képvisel. De úgy tűnik itt ez nem így megy.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
oxox
addikt
válasz Archanon #41991 üzenetére
ellent kell mondanom foccelingel...meglehet tanulni teamben is jatszani (mast kivan a team jatek, es lassabban fejlodsz), persze nagyban segit ha talalsz magadnak egy-ket allando csapattarsat. teamjatek also ligaban ko-papir-ollo.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
rt06
veterán
válasz Winner_hun #41990 üzenetére
ez volt a 2 evad leggyengebbje
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
válasz Archanon #41991 üzenetére
Dobj fel 1-2 replayt, had csámcsogjunk rajta
Winner: Ne nee, már megint szegény zergeket bántják
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Archanon
őstag
válasz föccer #41989 üzenetére
Lehet az lesz... mindig kifogok ilyen lvl 40-es csapattársakat, azt hiszem jók lesznek, erre még terjeszkedni sem képesek, falat se húznak, és mire nekem már hadseregem lenne (lassú üzemmódhoz képest is), neki 10 katonája, és 1 thor... anyám. Hogy szereztek az ilyenek ennyi tapaszpontot?! Pedig én se vagyok valami ász, de legalább próbálkozom.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
válasz Archanon #41988 üzenetére
Toljál 1v1.et, TP-been nem fogsz tudni megtanulni játszani.
üdv, föccer
-
Archanon
őstag
Lehet ebben a játékban egyáltalán győzni?!... Tököm tele van, állandóan elkalapálnak valami miatt. Vagy a csapattársam alszik el, vagy csak szimplán béna, vagy én vagyok béna... áá.
-
AlyArkhon
őstag
Teljesen jók voltak ezek a meccsek . Thx a linket megérte megnézni , az utolsó meccs sem volt egyszerű.
Nézem is tovább a közvetítést.Az alábbi beszélgetésükhöz meg annyit, hiába vitatkoztok mert a tankok agyon verik az összes colot meg infestort sh t meg mindent . /amennyi értelme volt ennek a mondatnak kb annyi értelme van annak is amiről folyik a csetelésetek itt a PH forumon p vs z témában /
lol most láttam csak meg "
szobára"[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
BeLucZ
addikt
válasz adrian360 #41978 üzenetére
hát azért ez igencsak ledegradáló volt szerintem.... 1 v 1-et szinte sosem tolok, csak teamet de ott elég jól szokott szerepelni, viszont ezt a felállást kevésnek semmilyen helyzetben nem nevezném
te milyen ligában játszol és milyen hatékonysággal? csak nem egy GM-hez van szerencsém?szerk: megnéztem, azért a te profilod se annyira durva szerintem legalább 1 v 1 dia lenne vagy valami, de attól igen messze van
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz adrian360 #41976 üzenetére
ne menjünk szerintem bele nagyon ebbe a játékelméletbe, mert úgy járunk mint mikromanus kollégával
mindenre lehet valamit mondani, nekem az a tapasztalatom, hogy a gyakorlatban buzi erős ez a felállás, nyilván mint bármi mást ezt is lehet counterelni, de az elmélet meg a gyakorlat megint más -
-
BeLucZ
addikt
trükközésről nem volt szó , egy az egyben ground felállásról beszéltünk, azt jöttök itt a viper meg cloud meg corruptorral hát hogyne,akkor itt meg van HT meg feedback meg chargolt void meg archonok a lingek ellen pl, én azt mondom hogy full ground felállásban trükközés nélkül igen nehéz beverni ezt a felállást,
-
AlyArkhon
őstag
Jó kis első meccset toltak. Bakker csak hallgatom hogy az egyik kommentátor hangja de hasonlít az egyik pro player hangjára közben párommal is beszélgettem , aztán amikor vége lett az első meccsnek akkor látom hogy Idra az
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
oxox
addikt
válasz BeLucZ #41966 üzenetére
jo neked...colo ellen hoz corruptort, es/vagy vipert, es a maxolt ling+ultra ugy atmegy rajtad, hogy csak nezel... de ez ellen meg a sh roach-hydra is siman jo, nehany corrptorral/overseerel meg meg sem kozelited az sh-kat mielott megsemmisul a sereged. tegnap vertem egy dia zerget..szinten erre ment...rohangalnom kellett a colokkal, mert a sh ugy evett mindent, hogy majd sirva fakadtam....vegul szerencsesen elkaptam 5-6dt-vel az shkat miutan az overseert kifokuszaltam...de annak ellenere, hogy az sh lassu nagyon jol controlalta a map ra eso reszet (kb felet)
amugy a ballodobol csak az imo eszi az ultrat, a tobbit jol allja...ha a colok elestek a lingek szetzabaljak a stalker+imo sereget,....3 egysegbol a tosst meg nem nevezzuk ballnak...kell oda a msc, a void, a zeak...ht, archon....
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Alg
veterán
Stardust vs Hyun, jó kis PvZ lesz hamarosan ROG-on
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
BeLucZ
addikt
hát amit én szoktam építeni deathballt azon át nem mennének az ultrák még nyílt terepen sem 3/3/3-as colo immo stalker ballnál olvadnának rendesen az ultrababák főleg minimális microval, de megkockáztatom akkor is bevernék őket ha 1 helyben állnának a sereggel, light unitok ellenviszont tényleg fasza, de egy igazi P deathballnak félelmetes dpse van, groundon szerintem kiba nehéz megfogni
-
oxox
addikt
válasz BeLucZ #41956 üzenetére
ha van helye az ultranak, akkor brutlisan szetszabja a toss labdat...lenyege hogy ne a rampan, vagy szuk helyen probaljanak vele csatat nyerni...igazi nehezpancelos, kb mint s kozepkorban, atgazol... hots-ban mar nem is olyan butus. kell ra a fejlesztes, ha az megvan akkor a stalkert mint kes a vajon...imo/void...es ha leszedted akkor lehoz a zerg 25mutat es gg
teamben szoktam korai ultrara techelni...sajnos ott a fejlesztesek meg elmaradnak, nem full tap, de jol allja a pofonokat...amugy ultra melle szoktak lingeket is hozni...akkor meg aztan probalhatsz szaladgalni.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
BeLucZ
addikt
válasz LinogeOW #41962 üzenetére
egyet értünk ahogy haladtunk előre az időben, annál jobban baszták el szerencsétlen játékot a menütől kezdve mindennel, nem beszélve a mesterséges gépigény emelésről 0 látványkülönbséggel tudnak ezek a blizzardos srácok
én azt mondom hogy az 1.4.3-as patchig volt jó a játék, utána technikai szempontból folyamatosan hazavágták az egész kezelőfelületet meg struktúrát, nagyon nem szeretem
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Profik gaming gearje: [link]
-
föccer
nagyúr
TP valaki?
üdv, föccer
-
-
BeLucZ
addikt
bár én nem vagyok zerg játékos de ultrát még az életben nem hoztam senki ellen, ormótlan buta állat pillanatok alatt legyakják, kevés egység nem tud előle elmenekülni vagy kimikrózni, de amelyik meg nem tud ellene mikrózni az legyakja, pl thor immo, muta az oké, az alap nálam is ha zerggel vagyok, kellő mennyiségben az is nagyon impresszív tud lenni
egyszer azon nevettem hogy volt egy olyan 4 v 4 ahol ultrákkal kergette egy gyerek a blink stalkereimet, vicces volt ahogy futott utánam én meg mindig belelőttem és elblinkeltem megmondom őszintén rühellem a melee egységeket, ez alól kivétel talán a ling de az is csak azért mert 4.7es move speedjével ez nem akkora hátrány, de pl zela charge fejlesztés nélkül kuka, vagy pl a dt is a francért melee, kár hogy rá nem hat a charge, ugy jóval ütősebb lenne
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz BeLucZ #41954 üzenetére
Lehet, de mindenki 4-6 hellionnal nyit (és általában kinyíratja őket), szóval mire odaérek max 2-3 mine van kész, én meg 4-5 hatchery-ből ontom az 1/1 ling/banelinget
Blue flame ott még kanyarban sincs, ~10 percről beszélünk
Nyilván nem verhetetlen taktika, de sokkal jobban tetszik mint a muta tech-túlélni-túlélni-túlélni- ultralisk push!
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
3meccs 3 ZvT win... undorító ez a mass ling-baneling nyitás még elég gyengén megy, mi lesz ha belejövök?
-
oxox
addikt
válasz BeLucZ #41950 üzenetére
arrol volt szo mi eszi a tank+marine-t...legirol nem volt szo.
Petivel volt, hogy bevertunk egy terran+tosst...a terrannak gyakorlatilag nem maradt egysegyarto epulete mire a seregunket megfogtak., mar elkonyveltuk a gyozelmet...elkezdett termelni a terran, es a tossnak tolta at a penzt, a toss fejlesztette a zeakat, majd amint kesz volt a charge zuditotta rank 10-20-asaval....semmit nem ert ellenuk a tank+marine, de meg a ff-sem mert az expemet probaltuk vedeni es tul szeles volt...ugy ettek magukban a zeak a seregunket, hogy csak pislogtunk mint hal a szatyorban, se penzunk sem idonk nem volt legire allni....imonak meg cirogatas kb a tank lovese (imadom, hogy milyen jol birja ). egyebkent archonal kiegeszitve nagyon jo gomboc, ha mar legit akarsz...de most early gamerol volt szo...ott meg nagy legisereget senki nem hoz.
tankra droppal szoktak meg probalkozni, dehat a marine+void+sentry eleg jol vedi. ami fogja eleg jo aranyban az a tank szinten...masnak nincs korai jatekban sem akkora range-e, se akkora raadasul splash damage-e. blinkelni is szoktak, dehat azt is szereti a marine /nekem meg nehany zea mindig lent van, mert gazhiany van....szova
adrian360 - ez igaz....de akkor mar vagy colo-vagy ht-ra kell techelni...de sima (nem brutal) tank marine ellen a legjobb foldi toss valasz a charge+zea /persze nem 200/200-nal/. meghat a team-et kulon kell valasztani a single-tol...Petinek van mikor van 4-5tankja 4-5 marinnal (a tobbi elfogy addigra), megsem kell felnie, mert az ff tuti (mostanaban mar kombozom mothership-time-al...nahh az brutal, ugy meg az imo is olvad)
[ Szerkesztve ]
-
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz BeLucZ #41943 üzenetére
Látod, erre nem is gondoltam, lehet ez lesz a jövőbeli sikerem titka!
Köszönöm a bókot , szeretem a tankot hiszen op Nagyon jól kombinálható egység, sentryvel szinte egyenesen verhetetlen, oxox-al szeretjük is ezt kihasználni , csak elég lassú, meg unalmas, ha funolunk akkor kimondottan kerülöm, amíg nem hoz az ellen is jó néhányat belőle.
-
whitezo88
nagyúr
12 éves Master ligás coaching, bár ugye gondolom NA. dehát nem a kor számít... [link]
(ja meg ez 1 éves nem hots)
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz DarthPeeter #41942 üzenetére
peldanak okaert tegnap kaptunk egy top gyemantos csapattarsat....4x bekaptuk oket egymas utan....ilyen meg nem volt sosem, hogy 4x...es 3x egymasutan ugyanazon a mapon...veletlenek mi
Elso kettot buktuk....massziv rusht nyomtak mind4x, elsore fogtuk, be is zartuk oket, csak sajnos feloroltek minket bentrol, ami furcsa, csakhat rohangalni kellett ide-oda (nekem elso game-em volt aznap, es elsoben altalaban eleg aluldiszponalt szoktam lenni). masodikban sikerult kozosen osszehozni /rossz falazas...ritkan megesik a legjobbakkal is , ill a terran proxy duplaraxozott, es berakott egy supplyt a falunkba
keson reagaltuk le...en scoutal voltam elfoglalva, Peti meg a proxyval.3. 4. meccsben ugy elpicsaztuk oket, hogy eselyuk nem volt...csak nyomtak a rusht...egyszer be is tortek, de a helionok ettek a masodik vonalas lingeket...ill. volt egy cannon rush probalkozasuk is...szanalmasok.
Az osszeszokottsag+taktika mellett ami meg fontos, hogy mar late game-t sem bukjuk tobbnyire (eleg jol leraagaljuk az ellent)....pl. pont ez nem ment a fent emlitett parnak.
BeLucZ- early gameben a siege tank kb olyan brutal egyseg mint a sentry....hatha meg visiont is ad neki valami, vagy sentryvel korbefalazza....gyakorlatilag ez a taktikank alapja...a masik 20%, hogy tank marine, tank helion, vagy meg wm hozza, ill. hogy mi adja a visiont (bar mostanaba Stargate fele mozdul a merleg, merthogy DT-s is lehet fogni vele, es megiscsak tamadhatok )
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz DarthPeeter #41942 üzenetére
nem hozol söröket csata közben az a baj
teamben viszont jól tolod, azt észrevettem hogy a kedvenc egységet a siegetank lásd hotsban még fejleszteni se kell a sieget ez abszolút kedvez neked
[ Szerkesztve ]
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz Eyesis #41938 üzenetére
Köszönöm a tanácsaid, i gen, egyébként az a legnagyobb bajom amit a legfontosabbnak írtál.
A makróm elég gyér és hajlamos vagyok elfelejteni utánpótlást gyártani csata közben, ami miatt már nem egyszer kikaptam...
Mondjuk hálisten egyre kevésbé izgulom el a meccseket, azzal legalább már nincs bajom
Én a 2v2-t szeretem a legjobban, áltában Oxox-al léptetjük ki a sok masterest Annyira összeszokott és jól működő csapat taktikánk van, hogy mikor volt mindkettőnknek ideje játszani, stabilan a master Top8-ban voltunk.
Na meg ugye teamgame-ben rá lehet fogni a másikra a vereség okát -
Eyesis
őstag
válasz AlyArkhon #41939 üzenetére
Igen, sietősen szoktam írni.
Winnerhun: rápróbálunk? Ma este 20:00tól kezdődik... http://binarybeast.com/xHotS1308012
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
AlyArkhon
őstag
válasz Eyesis #41938 üzenetére
Én is szoktam "sereket" hozni a géphez és meg is iszom őket . igaz nem játék közben. Az lenne csak az igazi multi tasking
(bocsmár , nagyon pöröghettél a hsz megírásával )
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
válasz DarthPeeter #41937 üzenetére
sok a duma, nem megy az 1v1
Én már egyre kevésbé szeretem a sok v sokat, persze ettől meg szinte csak azt játszom
Szerintem próbáld meg azt gyakorolni, jogy agresszíven expelsz... 2-3-4 base és 200/200 csatázás úgy hogy nem egy fronton.. az mindegy hogy droppal vagy maskepp
amugy a proxy banshe, vagy egy sima reaper is segít javulni, a multitaskban.
De mondom, az a legfontosabb szerintem, hogy stabil legyen a makród, és tudj csata közben is sereket hozni..Eyesis
-
oxox
addikt
nekem visszavette a felbontast, es kb medium/low beallitasra rakta (full hd-n problema nelkul jatszok) 3v3, 4v4-ben fordulhat elo lagg nagy csapatosszeugrasnal...vissza is allitottam (bar igy a minimap nem eleg pixeles )
-
용 Bob
senior tag
Nekem low-medium beállításról átrakta a patch Ultrára. Első játéknál szaggatott kicsit, utána tűnt fel.
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
oxox
addikt
válasz DarthPeeter #41930 üzenetére
teknos taktika mar megy, de megkene tanulnod droppolni....platina topban lennel siman
a helion vs wm faja volt[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz Eyesis #41920 üzenetére
gondolod? hát nem tudom, rankedben nincs ilyen sőt custom gameben sem találkoztam ezzel a jelenséggel, csakis kizárólag unrankedben
nem hinném hogy nálam lenne gond, mert a többiek is cumiznak, mármint a csapattársak, tehát vagy tényleg ennyi drophacker van vagy a blizz droppol le minket, ettől függetlenül lehet megpróbálom 1x ruter nélkül közvetlen modemmel, hátha(vezetékkel tolom, tehát nem lehet a wifi gond), általában én sosem laggolok mindig vmelyik másik okos szokott és pont a végén jön a cumi, tehát azért is érdekes picit a dolog mert ha nálam lenne szarság az jelentkezne már az elején is de egész meccsen hibátlan nekem, tehát egy ilyen vagyért ujrarakni az egész rendszert nincs kedvem meg a játékot
amúgy mivel sok szarságot hallottam az új nv driverekről hogy itt fagy ott fagy, én a 314.22 whqlt használom még mindig a 670eshez ez elég stabil jószág, starcratban ugyis mind1, mert a proci limitál midgametől
de ezt más is emlitette már , talán ádibá volt, szóval nem egyedi esetről beszélünk, próbáljatok ki néhány 4 v 4 unranked meccset
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Valaki tudja, hogy az utóbbi Patch milyen grafikai javítást tartalmazott pontosan?ÁdiBá
-
DarthPeeter
aktív tag
Rávettem magam nagy nehezen, hogy lejátsszam a maradék 2 1v1 besorolómat,
Első körben kaptam egy diás ( már itt elment a kedvem megint az egésztől ) P-t. Derítésnél látom, hogy se exp, se gate, semmi, na mondom proxi, rakom is a bunkert meg egy turretet a mainre. Jól tettem, mert a 7.-8. percben jött is a stalker-zea-dt! push. A szerencsém az volt, hogy a dt-t be tudtam kergetni az egy turrethez meg volt scannre energiám. Visszavertem, de nem maradt szinte semmi seregem. Én hülye meg expeltem mikor megláttam h ő is kint van már, meg is lett az eredménye 10p után átment a tank-mm seregemen... A grafikon mutatta h mikor expelt én meg még nem akkor 5x akkora seregem volt, ha támadtam volna simán verem, de büszke teknős T-ként nem így tettem...
2. meccs T ellenfél, besorolatlan, juhé végre talán esélyem is lesz. Scout alapján korai reapert sejtettem, de nem jöttek, viszont mivel alapból tank-marine-ra mentem így mondom jó lesz 1-2wm is otthonra, le is raktam őket. 3 tank után pusholtam is, út közben szemből jött 5-6 marine el is tűntek hamar, beérek a mainje elé expelne bőszen, meg is bűntettem, de közben meg jött egy 4 hellionos drop. Hát a wm-ek ezt hamar intézték, vesztettem 2-3 scv-t Még próbálta volna 1db banshee-vel menteni a menthetetlent,de a marineok leszedték.
GG nélkül kilépett, mint kiderült eddig platina volt. Szóval 1 dia lose, 1 plat win és megint gold vagyok.. Szerintem én sosem fogok feljebb kerülni ( főleg ilyen sok 1v1-el amennyit én játszok ) -
Tuco Ramirez
őstag
Tegnap én is megkaptam az "op zerg"-et egy terrantól. Korai expre ment, de a natural rámpájánál lévő bunkerét gyorsan elintézte egy tucat ling meg pár bane, utána mentek a levesbe a naturalon lévő scv-k is. Utána ezerrel kezdte elfalazni a main feljáróját bane bust ellen, de nekem eszem ágában sem volt ilyesmit csinálni, kényelmesen duplát expeltem és feldrónoztam magam mire újra kimerészkedett a naturalra. Utána mutákkal terrorizáltam kicsit és lecsaptam a nagyon későn kimozduló MMM+tank sereget. Innentől lényegében vége is volt a meccsnek, beszorult 2 bázisra és egy 40-50 banelinges bust-al kivégeztem. Persze ezután jött az opézergezős szájkarate, ami vicces volt, mert az égvilágon semmilyen harasst nem csinált (se hellion run-by, se drop, se banshee harass), utána meg csodálkozik, hogy a zerg a fejére nő...
Ja, mindez WoL-ban. Komolyan mondom, tiszta felüdülés HotS után WoL-ban a ZvT. Nincsenek sem rohadt aknák, sem pedig villámmedivac-ek.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Eyesis
őstag
válasz föccer #41926 üzenetére
nekem sikeresebb volt a reggeli ladderem KR-en toltam elso ranking meccsnek, bronzost kaptam 300 winnel.. Valami taiwani csóka volt, jó fej volt az elején, de gg nélkül távozott Szerencsétlenségére én derítettem, hogy banling bustolni akar, ezert volt wm es fal és 3 bunki, nem is mert jönni inkább, aztán ment mutara, én meg mondom akkor thor, elindultam a sereggel utközben a fele muta lehalt, aztan az utanpótlás thor otthon kivégezte a maradékot
Eyesis
-
Alg
veterán
válasz föccer #41926 üzenetére
Tegnap én is nyomtam 2-t futás előtt.
Egyiken egy P-tól megkaptam hogy milyen sz@r cheater fajjal vagyok - 8gate+robo+DT-t nyomott volna 2 bázisról(nem lesz ez kicsit sok? ), nulla korai nyomásgyakorlással, persze hogy fogta a roach-hydra, főleg hogy a DT-ket összerakta archon-nak, nem használta semmire.
Másik meg a warp prism drop+rámpa force fieldet cseszte el, prism-et leszedték a queen+spore-ok, forcefield mellett elfértek a lingek...
Azelőtt volt egy T is, banshee-t kiszúrtam, fogtam. Erre jön vagy 20 hellionnal, berushol a 3. bázisra, leszedi a drone-okat, majd mainre, ott is párat, de elvesztette az összes helliont közben. Ezután már csak 5 drone előnyöm volt a roach-hydra counterpush-t esélye nem volt fogni.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Eyesis #41925 üzenetére
Áhh, ez sem akar menni. Valami hülye koreai szöveget nyomat, amit google nem tud fordítani
Ennek örömére toltam 2 ladder meccset. elsőn PvP-bennyaltam egy DT rusht. A másik egy TvZ-volt, ahol én voltam a Z-vel. Az elklen bunker reaperezett. ledobtam a naturálra a clawert. Legalábbis azt gondoltam, mert egy spore colonit sikerült Frankó. Nem baj, ennek ellenére kivédem a rusht, csak elég sok linget kellett hozzá lehoznom dronok helyett. Megyek deríteni, lingekkel a faltól csak 2 tech labot láttam. No mondom amilyen szerencsém van, jönnek a bansheek. 1 overt már leszedtek, amire odaért a másik elég későn volt. Leraktam 3 spore-t a 2 bázisra. Mint kiderült nem starportok voltak, hanem raxok. Frankó, semmi gazdaság, semmi unit. Az ellen kiexpel, mondom okés, rakom a 3.at. Erre megjeleink egy szép nagy mm gombóccal.
Okés, mára hagyom a meccseket, nem megy ez nekem.
üdv,föccer
-
Eyesis
őstag
válasz föccer #41924 üzenetére
elég szar stream oldal...
http://tvpot.daum.net/wonbin7.live
do atment liveba
amugy nem tudom nezni mert linuxon vagyok es ez valamit tlepeitene..Eyesis
-
föccer
nagyúr
válasz Eyesis #41923 üzenetére
Nem tudtam elérni egyik linkről sem a streamet. Direkt linket tudna valaki adni, illetve pontos kezdést tudni lehet?
üdv, föccer
-
Eyesis
őstag
Hamarosan láthatjátok koreai kommentárral Breach-et és Psz-t küzdeni két koreaival itt: http://starcraft2.hu/2013/07/30/slit-2013-summer/
http://tvpot.daum.net/wonbin7.doEyesis
-
oxox
addikt
Tegnap este en csak egy random 3v3 game-t toltam (stikaban ) nekem az uj jminimap tunt fel....pixel halmaz volt nalam, pl. a kristalyok de hatarozottabban jobb nekem (lehet ez most csak a tv elonye, de eddig egy ellenfel/kis piros pont alig latszott...pl. egy probe, vagy medic...mostmeg szepnagy pixel palmaz bal lent ...orulok neki komolyan mondom )
-
whitezo88
nagyúr
gold ligába, 100 apm körülre P buildek [link]
így legalább aki nem tudja lekövetni a Gm vs Gm játékokat, mankó. -
föccer
nagyúr
válasz föccer #41910 üzenetére
Hopp, ez privát akart volna lenni.
Most már mindegy
üdv, föccer
-
BeLucZ
addikt
válasz Formaster #41915 üzenetére
lehet csak én vagyok peches és sikerül ennyi drophackerrel összetalálkoznom, de tuti hogy nem nálam van a gond, mert az egész csapatot ledroppolja tehát látom ahogy nekik is számol vissza
most vagy a battlenet ennyire szar vagy tényleg ilyen rohadt sok drophacker van, ranked meccsen még nem volt szerencsém ilyenbe belefutni, de kezd már buzira idegesíteni, hogy beverjük az ellent mint a sz@rt és kikapunk, vicc
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
most ment fel a 2.0.10 patch, ugyanolyan bugos foshalmaz az egész ahogy volt, ugyanúgy ledroppolja az egész csapatot a győztes meccs végén és lossként mutatja historyban gratula blizz
amit észrevettem hogy máshogy néz ki pl a forge fejlesztéseknél a 3-as szint logója meg pár apróság, pár meccset toltam csak
-
föccer
nagyúr
válasz Eyesis #41909 üzenetére
Hi!
Szerintem oxox arra akart célozni, hogy ne eröltesd, ne akarjon visszatérni a topikba. Nem lenne jó, hogy visszatérne a formája
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vírusirtó topic
- Netfone
- Kutya topik
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Direct One (műholdas és online TV)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest