-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz sikalisk #42198 üzenetére
Sajnos konkrétumokat senki nem tud, így csak a találgatás megy. Régről dereng nekem valami Blizzardos nyilatkozat/cikk, amiben leírták (vázlatosan), hogy hogy alakul az ember mmr-re, de még abban a cikkben sem sem tértek ki a liga besorolásra.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
adrian360
őstag
válasz sikalisk #42198 üzenetére
ha azt vesszük hogy 33%-33%-33% ban adja az alacsonyabb-azonos-magasabb mmr-jü játékosokat, és a magasabbaktól kikapok, a többit megverem akkor az csak 66% , az még mindig messze van a 74%-tol de mindegy nem ragozom tovább, így működik, jobban kell igyekezni, vagy csak nem volt szerencsém, már lényegtelen.
-
adrian360
őstag
válasz Tuco Ramirez #42193 üzenetére
hát ezaz hogy elvileg 60%-os win rate elég, nekem meg stabilan 70% felett volt folyamatosan, és így kellett 50 meccs hogy feldobjon.
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #42191 üzenetére
Gyenge. Nagyon hiányoznak a 2. évadból azok az apró, bujtatott poénok, ami az első évadban annyira jellegzetes volt. Ha így folytatja, nagyon hamar el fog tűnni a többi tucat között.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
adrian360
őstag
A héten unalmamban nekiálltam 1v1-zni, ebben a szezonban először. silverből kellett egy ilyen stat, hogy végre feldobjon goldba.
régebben mintha könnyebben dobált volna feljebb, igaz most hogy nem lehet szezon közben leesni, úgy látszik kicsit keményítettek.
ami viszont szépen látszik hogy milyen zerg túltengés van ezen a szinten. volt hogy zsinórban 7 pvz-t játszottam, pedig azt szeretem a legkevésbé
ebben a szezonban se lesz meg platina, ráadásul két hét múlva új szezonba biztos megint lentebb kezdek megint -
ÁdiBá
veterán
válasz BeLucZ #42181 üzenetére
Nekem semmi gondom nem volt eddig a Bnettel. Nem is játszottam már 1 hónapja neten.
Kampány módokat teljesítem. Még van az új rész Brutálon és csókolom.
De így picit elveszi a kedvem hogy már elég régóta küzdöttem azzal a problémával hogy a 4v4 hibás eredményt ír ki parti végén. Kb 3 hónapja kezdődhetett el.
CSak néha jó lenne leülni pár órát játszani starcraft 2 gond nélkül.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
adrian360
őstag
Az mondta már valaki hogy szar a 4v4 ? és hogy a 4v4 szar ? vagy volt róla szó hogy szar 4v4 ? azt tudtátok hogy szar a 4v4 ? és az a kurva 4v4 is szar. ja és az egész battle.net egy bughalmaz. meg szar a 4v4
-
BeLucZ
addikt
ja hogy csak az eu szerver fos? huzok is át másikra, csak ott meg idegesítő a nagyobb ping, én is rohadtul unom már ezt a bugos foshalmazt, egy jó minőségi játékot időről időre jól elcsesztek nem igaz hogy 3 év alatt nem lehet megcsinálni úgy hogy problémamentesen gördülékenyen és gyorsan működjön pénz biztosan lenne rá, 4 v 4 hiba kritikán aluli, szinte már-már groteszk, blizzardnak össze kéne fognia valakivel, hogy a játékok tartalmi részét ők szerkesszék de a technikait ne ahhoz nem értenek
(#42182) euzsolt : ph topikot biztos nem követik, de sztem a saját battlenetes fórumjaikon is szanaszét fikázhatják őket...
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Szerintetek mikor fogják már megcsinálni az EU szervert?
Mindenhol tök jól működik minden csak nálunk EU-ban van szopóka.
Kampánymód gajdul, 4v4 ismételten szar.
Most már jó lenne ha a Blizzard össze szedné magát, mert a f@szom kivan hogy 35 ezret fizettem két játékért azt most csak pislogok, mert amivel szeretnék játszani nem tudok...Nem hiszem hogy olyan bonyolult dolog lehet megcsinálni egy szerver-t hogy jó legyen.
Mindennap Sinkanszen biztonsági berendezéseket rakunk össze japánba, és még senki nem halt meg miatta....
Blizzard ÉBRESZTŐ![ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
EczkE
veterán
Asszem mindenféleképpen!
-
whitezo88
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #42174 üzenetére
de úgy értem 1v1ben 3 dologra számítasz és ezen belül is több pontos buildet kell betanulni. 2v2ben ellenfélnek 6 féle páros jöhet akik pont kétszer annyiféleképp tudnak buildet csinálni amellett hogy nektek is többet kell betanulni pontosan. a kommentátorok meg a huszonvalahány matchup miatt felköthetik a gatyájukat, 1v1ben ugye 6 féléhez kell tudni hogy mi következhet. 2v2 meg nem standard, hanem speckó közös taktikák vannak. Két nagyon jó játékos akár 85% winratet is összehozhat és master ligában, épp tegnap nézegettem ilyeneket, sok olyen van. 85w, 11l meg hasonló... 1v1ben azért közel sincs így, top gm-eknek se ilyen arányuk van max 60-40 körül.
teniszhez nem jó hasonlítani mert olyan mint ha sc2-ben az összes 2v2 csak mondjuk PPvPP állna ugye mivel mind a 4 teniszező ugyanabból a helyzetből indul és ugyanazt kell csinálniuk (max más az ütőjük)
de ha mondjuk lehetne választani hogy teniszütő, squashütő vagy tollasütőjük legyen na az más
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #42174 üzenetére
A páros teniszre sem kíváncsi senki, pedig ott is a top playerek játszanak. Itt sem lenne másképpen.
üdv, föccer
-
Tuco Ramirez
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #42171 üzenetére
Leginkább azért, mert az SC2 1v1-re van balancolva. több v többre kb lehetetlen kibalancolni. Azon kívül a több v több-re nagyon kevesen kíváncsiak, így sokkal kisebb reklámbevételt hoznának a közvetítések.
üdv, föccer
-
Tuco Ramirez
őstag
Ha már versenytéma, tudja valaki, miért nem rendeznek a nagy 1v1 tornákhoz (GSL, DH, WCS, NASL, IEM stb) hasonló szintű profi több v több bajnokságokat...? Van épp elég nagynevű sc2 gamer klán és szerintem sokakat érdekelnének az ilyen versenyek (engem is)...
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
föccer
nagyúr
válasz whitezo88 #42167 üzenetére
Ahogy adrián is mondja, a nagy füles csak szigetelésként és fehér zajként van fent.
üdv, föccer
-
whitezo88
nagyúr
a versenyeken főleg miért hordanak két fülest? egy agybadugóst és egy normált. a nagy füles csak üres és hangtompításra való? magában viszont már nem lenne jó?
-
zuzu000
őstag
Megvan mi lesz a gond. Mivel mentem koreai illetve amerikai szerverre, szerintem letöltötte az ahhoz szükséges dolgokat is. Kitöröltem a kokr és enus végezetű fájlokat, így már nekem is annyi!
Köszönöm -
zuzu000
őstag
Másnak is 20GB a starcraft mappa?
SSD-n van nekem, nem lehet valamivel csökkenteni? -
Tuco Ramirez
őstag
válasz whitezo88 #42161 üzenetére
Eddig is csak terran mech ellen vagy a colok (és esetleg immok) kirángatására volt értelme használni, ez akkor sem fog változni ha tényleg meglépik a változtatást egy újabb balance patch-ben. A feedback meg eddig működött ellenük, mert az első dolog amit a Viperrel csinálsz, hogy azonnal viszed egy épülethez, hogy csontra felszívják magukat energiával.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #42160 üzenetére
keveset használják ezzel akarják ösztönözni.
de legalább instant halál Feedback esetén
-
Tuco Ramirez
őstag
A Viperes rész akár még érdekes is lehet, bár gőzöm sincs pontosan mit jelenthet az " increase the rate of Vipers’ spells".
föccer: Köszi a tippet!
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #42158 üzenetére
SC2 Gears. Nézz utána, ha érdekelnek a játék statisztikák, elemzések.
üdv, föccer
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Winner_hun #42155 üzenetére
Atyaég, mennyi statisztikai adat! Asszem én is felregisztrálok erre az oldalra...
-
ÁdiBá
veterán
válasz nonsen5e #42154 üzenetére
Az még nem is nehéz misszió Brutálon.
Az utolsó pálya na az már elég kemény...
Csinálj rengeteg kolosszust a falakat pedig rakosgasd végig canonnal.
Ennyi.
2500 at simán megtudsz úgy ölni, utána már meg is halhatsz ezen a pályán.
Ha jól tudom egy pontot meg kell védeni, majd 2500 at meg kell ölni.
Előre mondom ez könnyű misszió Brutálon, az utolsó pálya már jóval keményebb...ÁdiBá
-
Winner_hun
titán
Pár napja játszottam ezt a meccset. Nagyon gyanús volt az elején az ellenfél, nem véletlenül. Reakcióidőkön van még mit javítani, de amit elterveztem azt legalább sikerült véghezvinni.
Colo droppok meg egyre jobban mennek, de van még mit fejlődni rajta. Jó lesz ez, warp gate itt nem kell, felesleges, lassít, elvonja a figyelmet. Egyszerűen terran üzemmódba kell kapcsolni és akkor nincs gond
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nonsen5e
veterán
Sziasztok!
Kezdjük azzal, hogy [még] csapnivaló játékos vagyok, laddert is elkezdtem, de egyelőre a kampányt szeretném végigvinni brutálon. Kerrigan kell!!!
A legtöbb egyszerűen elsőre ment, olyanok is amikről sok sírást olvastam sok helyen (Engine of Destruction, Welcome to the Jungle), viszont az In Utter Darkness az valami katasztrófa. Odáig jutottam, hogy több youtube 'guide' videót is pixel pontosan leutánoztam, de az ellenségek teljesen máshol, más kompozícióval jönnek, focus-firet használnak, stb... amit egy videón sem tapasztaltam.
(kb. kívülről tudom annyit tanulmányoztam párat). Többségük még 2010-ből való, azóta teljesen átprogramozták a kampány AI-jét, vagy mi történt?
Tudtok valami még most is működő n00b-biztos low apm-es taktikát?D4: hunPH, nonsense#2596
-
execute93
őstag
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
pincehely
addikt
Hogy ma milyen noob-okat fogok ki 5/5 behúzva.
http://kefetemap.deviantart.com/
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #42149 üzenetére
Én native driverrel használom. Működik, kész a Többit leszarom
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #42147 üzenetére
Én fogalmam sincs, hogy milyen dpi-vel és sebességen használom az egeremet. Én az a fajta játékos vagyok, aki leginkább vaktában kattintgat, hátha lesz belőle valami
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
Ma kikapcsoltam az F2-t, de egyenlőre nagyon furcsa. De midnenestre jobb, mert a az observereket nem rántom vissza folyamatosan. A 13-as Gateway trükk is működik.
Üdv netpeti98
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Szerintetek fent áll még ez a hiba?
Nagyon úgy nézz ki nálam bugos a játék, ilyenkor mi a teendő?ÁdiBá
-
whitezo88
nagyúr
[link] azonnal kézreáll teljesen kényelmes. az üveg után a szövet teljesen jó és jól csúszik, pontos. (Control) és jó könnyű, ugye ez 70g az 518 meg 105g volt. és nem csattog ha emelem és lerakom
-
execute93
őstag
válasz netpeti98 #42136 üzenetére
Wolban is 13 nál volt a jó. Oka: Így egyfojtában tudod gyártani a probot, ha 12nél tenném kéne várni 1 kicsit.
1# PvT (gm ellen vagyok itt) 2napos
2# PvT (gm ellen) 2 naposMAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
zuzu000
őstag
válasz netpeti98 #42136 üzenetére
Wol-ban is 13 volt szerintem a jó. 12. probe-t rally-zod ahova a GW-t akarod építeni és rögtön chrono a nexusra. Így folyamatos a chrono boost a nexuson és mining time is kevesebb ami elveszik a kirallyzott probe miatt.
(na ebben a 3 mondtatban majdnem több idegen szó volt mint magyar )
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #42128 üzenetére
gas meg gate fordítva...
én is desrowtól tanultam sok alapot. mennyire is jó 5-re rakni összes nexust így boostolni gyorsan lehet nagy poolból, meg új expre egyből nyomni egyszerre a probokat az összesből. meg jó tudni hogy 16 mineralszedőprobe kell egy bázisra nem 24.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz netpeti98 #42127 üzenetére
assim pedig magától jön pl 12g 14a 16c 18a2 (most hasracsapva mondtam)
f2 helyére meg képernyőpoziciókat rakj. f2 mb f3 natural f4 exp stb. mert behúzod a kirakott patrolt meg observert ami nem jó. a fősereg simán 1-esre. meg gyártókat a többire.
pár buildet magamnak is leírtam pl T ellen exp nyitás:
12gas
14gate
18core
exp + MSC
utána 2. gáz
és így tovább. T ellen szinte kötelező a +1 armor pl.mod: milyen utánpótlás? shift+1 tudod berakni az első csoportba az újakat ha arra gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz whitezo88 #42126 üzenetére
Így van!
Sajnos a buildel még vannak apró gondok, például van, hogy 1-2 percet késik az egész a 1 későn lerakott Assmilator miatt, de ez a a kevés gyakorlás miatt van. A másik problémám, hogy nagyon rászoktam az F2-re.
Az APM nálam olyan 70-90 körül mozog.Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Végre gold HotS-ban is!
Üdv netpeti98
-
oxox
addikt
1v1-ben ellenem altalaban deritenek egy reaperrel....nagyon nem lehet ellene tenni.
ha latjak a stargate-t akkor rakjak is a factoryt a wm-nak meg egy loves az oracle...talan a void is, erre nem emlekszem.mondjuk volt mar, hogy deritette a keszulo stargate-t, cancelleztem amint nem latta, ment le a robo, es siman megettem
oracle 4marine-t eszik meg mikrozas nelkul..ill. megeszik tobbet is, de egy negyes gombocot elintez egyszerre...5mar megeszi
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
whitezo88
nagyúr
gondoltam lecserélem az egér+pad kombómat a sokat dícsért és ajánlott Goliathus Control + Abyssusra.
-hogy lehet a padot tisztán tartani, takarítani?
-mennyiért menne el egy gyári állapotú icemat 2 egérpad? mivel üveg ugye, nem kopott meg picit sem, tökéletes állapotú.
-az Abyssusról le tud hámlani a gumifedés? mx518 undorítóan néz ki már emiatt elég hamar elkezdett lejönni.már elég volt a kemény padból meg hogy folyton összeszedi a skatez a retket a pad is vonzza a mocskot mintha muszáj lenne és folyton romlik emiatt az egérmozgatási tulajdonság.
mod: felteszem az egérpadosban is, csak itt többen használtok ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Érdekes kérdés, általában 4-8 stalkerrel szoktam kombinálni, ellenük a marauder jó, azokat gyorsan elintézi a void és a bunkereket is gyorsabban bontja, de ha nem falaz és mass marine, akkor tényleg jobb lehet az oracle. Este kipróbálom mindkettőt.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz netpeti98 #42117 üzenetére
tegnap rakott fel MB egy videót ahol egy GM-et ver meg proxy SG-vel, P ellen igazán erős mivel a VR darálja a Stalkert, korai gameben meg nem tudja mivel leszedni.... [link] szép munka ez is.
T ellen már nehezebb, Z ellen meg ott a queen meg pikpak ledob sporet. de oda FFE kell úgyis.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Tegnap próbálgattam a desrow videóban látható 4gate+proxy stargate(->2Void ray) taktikát PvT-ben. Silver-ben nem volt aki meg tudta volna fogni, elég erős 1 base all-in.
De ez tényleg ilyen szemét taktika lenne? Miután leperzselődött a marine sereg, a többségük nem használt túl szép szavakat a chaten. Annak ellenére, hogy nem is egyszer körbenéztek bázisomon és ha látják az 1 pylon, akkor gyanakodhattak volna proxy-ra.Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
painkillerx
tag
Köszönöm a tippeket, sika-t felvettem friendnek. Megnezzuk majd mit kene javitani
-
xavix13
őstag
válasz Eyesis #42112 üzenetére
Nem, minden esetben ezt dobja be. Egyszer kattintok a score screenre a végén, és mégis sz@rakszik...
Még egyszer utoljára megpróbálom, hátha... azért vicces hogy egy nyavalyás bug miatt nem birom megcsinálni
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Elmondaná valaki hogy mi ez a bug?
Próbálom megcsinálni azt az achit amikor 7 Elite AI.-t kell legyőzni FFA-ban.
Eddig 4/4-szer sikerült, de loss-ként könyveli el, sőt valamelyikről report sincs. Amiről meg van, arra azt írja hogy "You have left the game", miközben a játék végén kiírja, hogy victory...
Ezt a képernyőt kapom score screen helyett miután győztem. Valaki tudja mi ez?[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Ghoosty
őstag
válasz painkillerx #42106 üzenetére
Az egyik legfontosabb dolog, hogy tudd, minek mi a countere. Hétköznapi nyelven, tudd, hogy mi, mit tud hatékonyan megölni. Ebben sokat segít a help menü, de sajnos nem 100%-ban mond igazat. Sok esetben létezik hard counter is. Ez azt jelenti, hogy még ha az ellenfél túlerőben van, akkor is te nyersz. Ilyen pl hellbat vs zergling. Ha kételkedsz, teszteld le. Vannak arcade-ban unit test mappok, ott ingyen van minden és azonnal kész van, így azt raksz össze, amit akarsz. Vannak 2 személyesek is, hogy mindkét csapatot irányítsa valaki. Ne 1db vs 1db-ot próbálj, hanem mindig többet, de természetesen azonos food mennyiség mellett látod a valódi hatást.
Nézd meg, milyen serege van az ellenfélnek, és aszerint gyárts egységet, hogy jól countereld őt.
Javaslom, ha kikapsz és nem tudod miért, nézd vissza a replayt. Ha még ezután sem tudod, akkor tölts fel valahova, belinkeled ide és biztos lesz aki segít.Az APM nem annyira fontos, fontosabb, hogy mire megy el a kattintás, de 20-30 azért nagyon kevés. Azt jelenti, hogy átlagban csak minden 2-3. másodpercben adott ki parancsot. Sokszor látom, hogy egyesek egy darab mozgást is legalább 4-5 egymás utáni gyors kattintással adják ki. Ezzel nő az APM-jük, de igazából nem ad pluszt a játékához.
-
sikalisk
tag
Szia, vegyetek fel sc2- ben friendsnek, sika a nevem, 923 a karakter kódom, megnézzük mi a baj. Alsó ligákban általában az alapokkal van gond, ami elsősorban nem a scout, hanem az optimális termelés, pénzköltés, támadás közben is, alapvető egység ismeret, ez részben kés papír olló játék, tudni érdemes mi ellen mit kell gyártani.
APM- hez annyit, hogy régebben nem használtam billentyűzetet, az APM- mem 50-60 körül volt, és így is bejutottam 1 v1 diamondba, most már használok hotkeyeket, sokat javult is a makrom, bár nem szoktam 1v1 ezni, az APM- em 80-90, tehát még mindig alacsony, de ezzel is diamond - master team ligákban vagyok. Nem ez a legfontosabb.
[ Szerkesztve ]
univerzum < emberi hülyeség
-
whitezo88
nagyúr
APMnél sokkal fontosabb pl a buildek haszálata, hogy az elején pontosan tudd a sorrendet a nyitáshoz. Úgy mint pl 1v1ben P-vel Z ellen gyors expand az elején, de ha scouttal látod a korai poolt akkor előbb kell a forge+cannon a rush miatt, ilyesmi. ebben a videóban pl direkt lassú apm-mel mutat be pár alap buildet P-nak [link]
aztán persze amit low ligába sose csinálnak a scout, anélkül csak vakon játszol. elején probe mindig később vagy observerekkel figyelni vagy sentryvel csinálni egy fantom főnixet és azzal. makrótippeket is érdemes nézni hogy gazdasági előnyöd lesz mert low ligában nem nagyon szoktak makrózni meg expelni, ill sok a rush is. pl: ha nem korai expelsz, 10. percnél már kellene expelni, ill 1 bázison 16 probe elég ilyenkor.
ja meg a hotkeyek használata hogy ne kattingassatok... 1-re pl teljes sereg (hogy f2-vel ne húzd be a kirakott obsokat meg a többit), külön gombra a gyártót, Nexust stb....[ Szerkesztve ]
-
painkillerx
tag
Sziasztok, pár honapja megvettem a SC2t, starter editiont nyomtuk elotte haverral 1v1be. Nagy gamer vagyok, wowban pvp magas ratingen jatszunk. Diabloztam is egy kicsit. De ez a jatek meg nehez szamomra
Mostanaban haverral 2v2zunk, bronze ligaba dobott persze mert 1-4 volt az elso 5meccs. Mostani stat is kb 3-10 (nemtudom pontosan). Mindig ugyerezzuk hogy jobbak vagyunk , de megse.
Kellene egy turelmes, jo lelku ember, aki jatszana velem 2v2 vagy haverommal 3v3 es mondaná hogy kozben mire figyeljunk, mit csinalunk rosszul. Vagy esetleg replayeket nezni egyutt es azokat kielemezni. Mit csinaljunk jobban.
Hogy mondjak meg pár számot az APMem nekem mindig magasabb, 70-80 is volt mar parszor. Havernak 20-30, 1v1ben ő jobb szokott lenni mint én. Nemtudom ez mennyit szamit. Ja es protoss terran párost jatszunk 2v2ben.
-
föccer
nagyúr
válasz xavix13 #42103 üzenetére
Gondolom liga váltásnál vagy nem volt elég jó, vagy nem volt elég gyors.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest