-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz AlyArkhon #43304 üzenetére
papírkutya
Gyertek N3bula versenyre: http://www.z33k.com/games/starcraft2-heart-of-the-swarm/tournaments/12546-n3bula-multigaming-verseny-mindenkinek/teams
hatha osszekerulunk
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
용 Bob
senior tag
válasz AlyArkhon #43297 üzenetére
A voidrayesen én is kacagtam rendesen. +amikor Dear archon zealot serege menekült Bomber scv-i ellen
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #43259 üzenetére
Én az TvT-ről lenyomtam a a hangot, de a többi stimmel
Van valahol élő ágrajz?
#43261) adrian360: Köszi
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz AlyArkhon #42491 üzenetére
Az fix, hogy Bomber jól kitalálta ezt a BO-t és mintaszerűen kivitelezte is. Biztosan lehet ezt is fogni, de mégis mivel...? A viper semmire sem jó mass marine ellen. Az infestor lassította volna a melee attack és defense fejlesztéseket és elvette volna a gázt a mutáktól (és akkor Bomber medivacjei szabadon repkedhettek volna). Bomber marine splitje a legtöbbször amúgy is szinte tankönyvbe illő volt, tehát a fungalok sem valószínű, hogy átbillentették volna a mérleget JD javára. Hive techre (azaz ultrára) JD a folyamatos erős nyomás miatt nem tudott kitechelni. Esetleg egy korai erős roach/bane push működhetett volna ez ellen a BO ellen, de kíváncsian várom a nálam hozzáértőbb zergek véleményét.
#42489 Eyesis: Akkor ezek a gonosz zergek már inkább David Kimnek, a Blizz balance-ért felelős designerének küldték volna azt a Ferrarit.
[ Szerkesztve ]
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
BeLucZ
addikt
válasz AlyArkhon #42441 üzenetére
de miért akarták volna megbundázni az egész döntőt ? amúgy szerintem nem volt bunda, egyszerűen J-nek nem feküdt Bomber játéka, van ilyen, picit körbeverős volt az egész mezőny, Bomber rohadt agresszív volt, az előző ellenfelek meg kb hagyták J-t rendesen kibontakozni
(#42446) concret_hp: wol-lal már a kutya se játszik emlékszem amíg nem vettem meg a hotst, kiba sokat kellett várnom match find-nál
[ Szerkesztve ]
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz AlyArkhon #42441 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy Jaedong kockára tenné a sokéves, kiemelkedően sikeres starcraft karrierjét egy ilyen húzással. Bomber jól begyakorolta ezt a mass marine + wm buildet és JD nem tudott mit kezdeni vele. Egyébként a mostani WCS megint jól mutatta, hogy a wm mennyire megborította a ZvT-t.
-
thomasvold
őstag
válasz AlyArkhon #42430 üzenetére
Profi szinten azért bunker rush potya győzelem Igen, nagyon odalépett JD-nek. Szerintem elbízta magát, érezni lehetett, hogy az első meccs után kicsit beijedt és próbálta összeszedni magát, de nem volt elég. A 4. játszma pedig már érezhetően erőtlen és elkeseredett volt.
-
Eyesis
őstag
válasz AlyArkhon #41939 üzenetére
Igen, sietősen szoktam írni.
Winnerhun: rápróbálunk? Ma este 20:00tól kezdődik... http://binarybeast.com/xHotS1308012
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
-
oxox
addikt
-
-
adrian360
őstag
válasz AlyArkhon #41651 üzenetére
Spoiler nélkül :
itt a tegnapi közvetítés videója, 12:40-től van a döntő -
Tuco Ramirez
őstag
válasz AlyArkhon #36558 üzenetére
Se füle se farka nem volt annak amit csinált. Gyors poolt rak, de nem hoz lingeket, aztán hagyja hogy beépítsd a mainjét... sütött róla, hogy elképzelése nincs, hogy mit is csináljon ilyen helyzetben. Ez bronzliga szint, nem több.
-
JSaN
addikt
válasz AlyArkhon #36553 üzenetére
Milyen ligaban vagyol e? en ilyen ellenfeleket mer nem kapok bronz 100-ban?
A 2v2-ben is Adm-al tologatjuk es nevetseges szintkulonbsegekel adta az ellenfelet, silver 100 korul indulunk es vegig top platina meg diamond. alig volt 1-2 silver, gold. Aztan egyszer csak ugrottunk egy masfelszeres szint kulonbseget es top8 gold lettunk. egyelore itt vagyunk.
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #36511 üzenetére
Az jobb lenne, hogy 15 percet kell várni amire talál ellenfelet a rendszer?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #36507 üzenetére
Nézd, hogy HotS-ban még jóval kisebb a pool, amiből a játékosokat választja a rendszer. Sokkal gyakrabban fordulhatnak elő szélsőségesebb esetek.
üdv, föccer
-
icons
addikt
válasz AlyArkhon #36496 üzenetére
Most talán 3at láttam a jó öreg WhiteRa-tól, és mindegyikben proxy gate -> oracle volt WhiteRa az új Stephano
Egyébként a timewarp miatt a middle és late game-ben is használható, de tényleg eszméletlenül jól kell mikrózni Mármint a) sentry, b) ht, c)oracle általában. (legalábbis ha deathball-ra megy az ember fia)
Ráadásul elég hamar leszedik (úgy értem: elképesztően hamar).[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #36494 üzenetére
Ahogy elnézem ez az oracle eléggé brutális tud lenni a korai játék részben. a queen-t 1-1 leszedi, a marinok stim nélkül sem túl jók ellene. Ha megvan a pajzsuk az már fél győzelem, de akkor is hullanak, mint télen a legyek.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #36492 üzenetére
Azért kellett hozzá, hogy Whitera korai stargatere ment, mkp meg besétált vagy 10 marinnal, meg 25 scv-vel
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
icons
addikt
válasz AlyArkhon #36484 üzenetére
Nem is néztem, hogy mikori, tényleg elég korai. Ez persze valamennyire magyarázatot ad arra, hogy miért mondta. Mindenesetre én 2 hónap után nem mondanám ilyenre, hogy amazing. Két hónap nagyon sok idő (a profi casterek szerintem naponta 2-3 meccset alaphangon megnéznem, az ennyi idő alatt legalább 70-80 meccs, azután már nem kellene meglepőnek lennie).
"neked nem nyerő a stílusuk azért még nem kell fikázni őket."
Ha nem nyerő a stílusuk, akkor ennek hangot fogok adni. Nem próbálok senkit meggyőzni arról, hogy rosszak, de a véleményemet el fogom mondani, és ez így fog maradni az idők végezetéig .
tl:dr(#36485) adrian360
"Husky nagyobb bohóc mint a többi együttvéve, pont nem a szakmaiságával tűnik ki a többi közül (ami azért hagy némi kivánnivalót egyébként)"
Nem is tudnék jobban egyetérteni ezzel Ő egy figura, egy "arc", egy híresség, nem a szakmai tudása miatt szeretjük. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint amikor egy termetes videó csak arról szólt, hogy milyen új gépet vett, mennyire egyedi, stb."Tasteless egyébként Day9 testvére"
Good to know Nem néztem volna ki belőle, le a kalappal azért, amit a bajnokság népszerűségéért tett (akármit is
Én is ezeket a konstans kifejezéseket vettem észre. Minden a legjobb, legnagyobb, amazing, beautiful, stb. -
icons
addikt
válasz AlyArkhon #36476 üzenetére
Itt a tl,dr hsz-em
"szerintem nem ők űlnének ott ha nem értenének a dolgukhoz."
Pont ez volt a kérdésem, hogy csak én érzem ennyire rossznak őket, vagy nincsen jobb náluk?
Te kedveled őket, valaki más? (tényleg lehet, hogy csak az én véleményem ennyire szélsőséges, csak szeretném tudni )Szerintem Day9 és Husky elég erőteljesen szakmaszerűen közvetít. Akármit is értesz ezalatt Ha szakszerűen-re gondoltál, akkor szerintem ez nem kérdés. Ha arra, hogy ebből élnek, tudtom szerint ők is ezt teszik. Day9-t már hallottam ligáról közvetíteni, nem is egyszer (Iron Squid-et pl ő tolta. nem tudom végig, vagy csak részben, de mégis). Talán valamelyik Red Bull-oson is ott volt, annyira nem hoznak lázba az ilyen események
" És mivel Day9 al és Husky val ellentétben pont nem egy aprócska bajnokságot közvetítenek"
Látom itt te is utalsz erre. Husky nem tudom, hogy szokott-e közvetíteni, de day9 csak kisebbeken van jelen? (Iron Squid pl nem tudom mekkora, de lehet az csak onlány bajnokság, tényleg nem vagyok otthon ezen a téren)
Egyébként meg a YT sztároknál sokkal több feedback lehetőség van, tehát ha választanom kellene, ki az, akit a nép jobban bír, akkor a YT sztárok mellé raknám le a voksomat.BTW visszaolvasva az általad linkelt honlapon a feedback-ek között, elég sokan jelzik, hogy gyerekesek, és nem értenek a SC-hoz. Legalábbis Tasteless-ről. De Artosis-ról is írnak rosszat. Természetesn jókat is, ez nem kérdés. Ahhoz, hogy kijelenthessük az "eredményt" persze végig kellene olvasni az összes visszajelzést, amit sajnos nem engedhetek meg magamnak. Mindenesetre többen is vannak azon a véleményen, amin én. Úgyhogy nem vagyok teljesen helikopter.
Félre ne értsd, ezek természetesen mind vélemények, úgyhogy a világért nem szeretnék arról vitát nyitni, hogy jók, vagy rosszak-e, csak az érdekelt, hogy más is érzi-e azt, amit én. A válasz az, hogy igen."Jah és ők is csak emberek unhatják is már néha a dolgot stbstb és nekik még szórakoztatóvá is kell tenniük a közvetítést ugye."
igen, lehet hogy ez rejlik a dolgok mögött, hogy szórakoztatóvá akarják (!) tenni. Az szerintem sose jó, ha valamiért próbálkozni kell. Az én szememben az nem felmentés, hogy emberek és ők is unják a dolgot Persze együtt érzek velük, de akkor csapjanak az asztalra, ha fáradtak, ha unják, akkor hagyják abba az egészet, és csináljanak mást, stb.
Egy repülőgépbaleset után se mondhatja azt a forgalomirányító, hogy bocs, álmos voltam.[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz AlyArkhon #36471 üzenetére
Most ezt a meccset nézem pl. Ez a top rated. Ahhoz képest a casterek, mintha pomponlányok lennének... Az infestor tolt egy fungal-t, ami véletlenül a thorra meg egy darab manirer-re ment (meg talán egy letalpalt siege tankra), erre: "NICE FUNGAL THERE!!".
Husky, Day9hoz képest elképesztően alacsony a színvonal (nem csak emiatt, amit feljebb említettem, folyamatosan. Egyszerűen gyenge az egész). Ha jól érzem, nincsen túl sok jó caster, ez a probléma 5-6 van, akik élvezetesen és profin tudják csinálni, ezalatt pedig csak ez a színvonal van? (vagy esetleg csak én érzem, hogy nincsenek a helyzet magaslatán?)
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #36465 üzenetére
MC-t mostanában nem nagyon láttal játszani. Ki verte el?
üdv, föccer
-
atidzsiforc
őstag
válasz AlyArkhon #36450 üzenetére
En is bnetrol rendeltem, egy darabig gondolkoztam rajta, hogy kell-e a doboz, de a tobbi is az asztalon, vagy egyeb helyeken fogja a port, szoval inkabb lenyomtam a gombot. Azert a par szines kepert meg a guest passokert nem eri meg szerintem, jo kezikonyveket sem csinalnak mar regota.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #36424 üzenetére
Áhh, semmi extra, vagy látványos nem volt benne. 2 buta ellenfél megpróbált rusholni, ami nem jött be nekik. De annyira buták voltak szegények, hogy még a nydust sem vették észre a bázisuk közepén. Onnantól meg nem igazán volt túl sok esélyük.
Persze kellett hozzá egy kis mass transfuse, meg macro hachery, de az már adta magát
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz AlyArkhon #36424 üzenetére
csak 14 sentry mellé még ht-ra is gázt gyűjteni....mission impossible...két expel talán
a bilió-triló sentry meg kell, mert ha ellövik az ff-et kell, hogy legyen védeni a következő push ellen amíg visszanem töltenek...serintem innen charge zea-ra lépnék fel első körben, földön durván ütnek, és sentry mellett most is maradt egy csomó minerálom...(meghát a macrot kell csata közben fejlesztenem, csakhát parázok mindig, hogy ne pont akkor támadjanak mikor hazanézek )[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz AlyArkhon #36400 üzenetére
brutal volt mikor falat huztam felkorben, azok meg csak probaltak korbe jonni...a masodik tamadasuk mar nem volt olyan lelkes ...roachok ele moge fal ....igaz unitkill-ben standardan az utolso leszek, de nem erdekel...szeretnem latni az arcukat, mikor jedi mester modjara megallitom oket otthon a replayek megnezese lesz az elso.
DPeti ma alakitja a testet a nyari strandszezonra, de remelem azert 1-2 3v3 majd meg belefer.apropo sentry...korabban lattam valami videot arrol, hogy a sentryk mindig a tamadasuk/lovesuk elso pillanataban oszjak ki a sebzest, tehat move+stop-os mikrozassal durvitani lehet oket...tegnap probaltam ezt, egy zeanal mintha mukodott is volna, de a kovetkezonel nem...tud errol valaki valamit???
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
nofi
addikt
válasz AlyArkhon #36171 üzenetére
Először meg kéne vennem és ha a MEEX tényleg ad béta kulcsot akkor a héten csatlakozom a csoporthoz, játszani addig elvétve, de jövő héttől esténként tuti leszek.
Ladderezni gondolom amúgy sincs sok értelme, mivel ha elrajtol a játék nulláznak mindentXbox GT: nozsolt
-
csuszi
aktív tag
válasz AlyArkhon #36089 üzenetére
"1. ha tudnám hogy bukó, akkor se adnám fel. így neveltek a "pályán""
a repet elmenti automatice, csak folyamatosan törli a nem mentetteket a régiek közül, visszafelé haladva.
az én értékrendemben akárhogy csűröd csavarod, nincs igazad. mert nálam a kettőnk közötti nézetkülönbségben hót 8 hogy mire állt a játék.
azt azért hozzátenném már nem először, hogy megkérdezhetem, kinél landoltak a pontok?
de ismétlem, ez csak plusz adalék/kérdés...ha nincs dc, ha tuti veszít, akkor is úgy távozunk a pályáról emelt fővel, ha hajtottunk az utolsó pillanatig. nem mellékesen ezzel is tisztelgünk az ellenfelünk előtt. már az én maradi felfogásomban.nem, nem, nem, nem a tisztességtelen időhúzásra kell gondolni, hanem hogy végig hajt az ember, és próbál nyerni. ismétlem, már nyertem meg olyan szituációt (szerintem más is), ahol az esélyem 1% ra esett le, már rég gg-ztél volna. oszt valahogy csak besikerült. igen, 3-4-10ezer game alatt van ilyen jó pár. ahogy olyan is, amikor már lélekben a következő meccsen voltam, már rég nyertem... oszt mégse
és az ilyen nyerések a legemlékezetesebbek, ezekről mond le az, aki kilép. igen, 99%ban olyan felesleges dolgok miatt marad benn az ember, mint becsületből nyomom. 1%ban meg hopplá van. -
steveetm
őstag
válasz AlyArkhon #36081 üzenetére
A 70 muta az 140 supply, amellé a fél pályára expeltél, tehát minimum 50 dronod volt, az 190, marad 5 ling 5 baneling, ha igazságosan elosztjuk a helyet. A 70 muta 1 pontba bemikrozva szerintem reggelire elég 3 thornak Persze vagy nem ennyi muta volt, vagy nem ennyi drón, vagy nem ennyi ling, lényeg a lényeg a bunkóság az bunkóság, hiába indoklod meg Szorult helyzetben lehet a legjobban fejlődni.
(Igazából csak arra próbálok utálni, hogy simán bukhatsz nyert helyzetben 140 supply-t 18-al szemben, elég csak elbízni magad, és pár szar kattintás. És akkor még ravent se kellett hoznia )Üdv.: steveetm
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz AlyArkhon #36074 üzenetére
lehet epp arra vart, hogy a ghost-ok lejatsszak egymas kozt, melyikuk nuko-olja nullaba a sereged
nem tudhatod, hogy o mikent latta a meccsetoxox: amit te irsz, az egesz mas kategoria, ott szandekos idohuzasrol, kicsinyes rosszindulatrol van sokszor szo
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest