Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeLucZ

addikt

válasz Eyesis #41920 üzenetére

gondolod? hát nem tudom, rankedben nincs ilyen sőt custom gameben sem találkoztam ezzel a jelenséggel, csakis kizárólag unrankedben

nem hinném hogy nálam lenne gond, mert a többiek is cumiznak, mármint a csapattársak, tehát vagy tényleg ennyi drophacker van vagy a blizz droppol le minket, ettől függetlenül lehet megpróbálom 1x ruter nélkül közvetlen modemmel, hátha(vezetékkel tolom, tehát nem lehet a wifi gond), általában én sosem laggolok mindig vmelyik másik okos szokott és pont a végén jön a cumi, tehát azért is érdekes picit a dolog mert ha nálam lenne szarság az jelentkezne már az elején is de egész meccsen hibátlan nekem, tehát egy ilyen vagyért ujrarakni az egész rendszert nincs kedvem meg a játékot

amúgy mivel sok szarságot hallottam az új nv driverekről hogy itt fagy ott fagy, én a 314.22 whqlt használom még mindig a 670eshez ez elég stabil jószág, starcratban ugyis mind1, mert a proci limitál midgametől

de ezt más is emlitette már , talán ádibá volt, szóval nem egyedi esetről beszélünk, próbáljatok ki néhány 4 v 4 unranked meccset

Új hozzászólás Aktív témák