-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz pincehely #43199 üzenetére
Valahogy bizonyítanod kell, hogy tiéd az account. Egyébként lehet beállítani autentichatort az accounthoz. Ingyenes app androidra és ios-re biztosan van, de lehet, hogy WP-re is.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz pincehely #43197 üzenetére
Jó eséllyel megtörték az accountodat.
I’m currently locked out of my account.
Ha ez nem segít akkor alatta a
I think my account may have been hacked.
Kelleni fog valamely, az accont regisztrált játék cd kulcsa.
Sok sikert.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
pincehely
addikt
Sziasztok! Segítsetek rajtam légyszi.
Be akartam jelentkezni a játékon belül, amikor is közölte, hogy olyan helyről próbálok belépni, ami nem a megszokott(2 éve nem játszottam máshonnan, vagy másik gépről), és keressem fel a battlenet password reset szolgáltatást.
Megtörtént, megadtam a biztonsági választ. Majd az oldal közölte, hogy vegyem fel a kontaktot a supportal, mert le vagyok tiltva.
Jelenleg nem érem el neten még a blizzard.com-ot, vagy a battlenetet sem.....
http://kefetemap.deviantart.com/
-
-
oxox
addikt
nekem a vesa local bus-os S3 diamond-al szaggatott...upd-eltem TSENG-videokarira, de igy sem megy flottul
nemigaz, hogy csak a procin mullik[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
ignorant
senior tag
válasz BeLucZ #43187 üzenetére
/rant on
Tavol alljon tolem a fan boi hozzaallas, egyik ceget sem tartom tobbre a masiknal, de
sajnos az amd totálisan leszarja az sc2 támogatottságát hots óta
Elsosorban egy szoftvert fejlesztenek adott hardware-ekre, es nem forditva. Driver updatekkel lehet neha javitani, de foleg a szoftver fejlesztoin mulik minden. A jatekiparban, sokszor ez azon dol el h melyik ceg fizet tobbet (sajnos).
mindenhogy jobbak lennének az nvk
Valamelyik jatekban/felhasznalasban kicsivel az egyik jobb valamelyikben a masik csapat.
Egy jo proci ala teljesen mindegy, hogy milyen fajta GPU-t teszel, AMD-vel es nvidiaval is tokeltes elmenyt erhetsz el SC2-nel.
nálam a tökéletes 60 felett kezdődik
40-60 kozott egy emberi agy nem fogja fel a kulonbseget, nem beszelve 60 feletti FPS-rol foleg ha 60hz-es kijelzod van
/rant off
-
netpeti98
addikt
válasz BeLucZ #43189 üzenetére
Majd ha egyszer lesz saját keresetem.
Mondjuk már eszembe jutott a kártyát cserélni egy GTS 450-re (nem mélyedtem bele, csak gyorsan ránéztem az apróra), de egyenlőre marad ez a konfig az biztos. Gondolkoztam még a proci 4 magosításán, de ahogy olvasom nem lenne sok haszna.
Mindenesetre a minimum grafnak is megvannak az előnyei, például az ellenfél observereinek gyorsabb kiszúrása.Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz BeLucZ #43181 üzenetére
ja en azzal nem szoktam foglalkozni, hogy ott a tomegben, amikor azt se tudom melyik egyseg az enyem a , akkor mi van - all in, oszt kesz
Colossus-k meg a repulos egysegek kozt elvesznek a foldi egysegek, ugysem latszik szar se a sok energiasugartol meg robbanastol amugy sem
több drón kell ;P
-
BeLucZ
addikt
válasz ignorant #43182 üzenetére
és ki állította ennek az ellenkezőjét ? a nem tapasztalt akadást az lehet 60 fps is kezdésnél ami szépen be fog droppolni mid gamera ahol ha nincs nagy csata még gpu limited is lehet akár amd-vel.
nos nekem előtte 7970 volt és hots megjelenése utána szarul ment a játék az én szememben, amióta 670 van 2x annyi az fps még vga limitnél, hidd el , sc2 >>>> intel+nvidia kombó
-
hobizoli
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #43172 üzenetére
en azt vettem eszre, hogy amikor 200-250(-300) egyseges osszecsapas van a kepen, csak akkor rottyan le a fps 2-3sec-re, de amugy nem
több drón kell ;P
-
-
Eyesis
őstag
válasz Tuco Ramirez #43172 üzenetére
de mit is várunk? egy replay is úgy működik, hogy leírja ki merre kattint, és "lejátsza" a meccset, hasonlóan megy a multiplayer is. Attól, hogy Te nem látod, 4v4-ben bizony 8 ember dolgozik a gépeden. Minél több egységgel kell bajlódni, annál több cpu kell neki.
Az egy óriási hibája az sc2-nek, hogy csak 1 magot használ a procikból. Talán a következő kiegészítőre ezt is megcsinálják nekünkEyesis
-
BeLucZ
addikt
válasz hobizoli #43169 üzenetére
hidd el a procid miatt "köhög" be, az amd proci a legrosszabb a sc2-nek amit csak adhatsz neki , mivel az 1 magra jutó cpu erő rendkívül gyermeteg sandy bridgetől felfelé érdemes próbálkozni ha fullon élvezhető sebességet akarsz extrém fiziksszel, próbálj ki egy 4 v 4 et garantálom hogy már az elején betérdelne az amd ultrán
-
hobizoli
nagyúr
válasz BeLucZ #43033 üzenetére
nekem 631-s 4core A64 van 8Gb DDR3-l meg 560Ti-1Gb-l es 68-70fps-l megy a bal felso sarokban kijelzett ertek szerint, amikor 2v2-ben mindekinek a osszes egysege bevetve egy naaaaagy osszecsapasban, akkor belaggol meg bezuhan 8-10fps-re, de amugy semmi
1920x1080-ban megy, minden ultra beallitasokban van
kiprobaltam high-ban is, de abban se gyorsul be, vagy marad el a bekohoges naaaagy csata kozben par sec-g, aztan amikor elhullanak az egysegek, akkor ujra gyorsszerintem itt inkabb a video RAM az, ami hianyzik neki, kene neki a 2Gb ekkora felbontasban
Nexus-ban mar lattam is parszor amikor kiirta, hogy butitsam a video beallitasokat
több drón kell ;P
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #43167 üzenetére
Ezen a videón csak nekem nincs hang?
mod: jó hogy törelmes vagyok, valahol a 2 perc körül megjött a hang.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #43164 üzenetére
Pics, hogy kiment a fejemből
üdv, föccer
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz Eyesis #43160 üzenetére
bakker, hogy nem volt egy hozzászólás sem azóta
most 3. lesz zsinórban facebook event[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
NaNiwa vs. Revival BO5 november 5-én (kedden, ma) lesz 20:00-tól. Stream: http://twitch.tv/WCS
Csak a győztes kerül be a Global Finals-ba, ami november 8-án (pénteken) 20:45-kor kezdődik, az első meccs 21:15-kor kezdődik.Készüljetek BarCraft-ra is!
Hamarosan érkezik a cikk hozzá!
Ami biztos, hogy lesz BarCraft, ismét a Malom Bisztróban.
Ami még nem biztos, hogy melyik napon/napokon. November 8-án (pénteken) este, vagy november 9-én (szombaton) este.A WCS Global Finals elődöntők november 9-én (szombaton) este 20:30-tól kezdődnek, az első meccs 21:00-kor kezdődik. A tervek szerint november 10-én (vasárnap) hajnali 0:30-kor kezdődik A DÖNTŐ!
Eyesis
-
-
ignorant
senior tag
Kivancsi lennek hogy van-e itt olyan user aki linux alol futtatja es hogy mik a tapasztalatok?
thx
[ Szerkesztve ]
-
-
Eyesis
őstag
Srácok, lehet, hogy lesz BarCraft a MAlom Bisztróban november 8án...
ugye 20:30tól lesz a Blizzcon sc2 verseny kb hajnali 3ig...
idealis alkalom sorozeshez jönnétek, jöttök?Eyesis
-
oxox
addikt
válasz netpeti98 #43147 üzenetére
ha nincs az elejen mapcontrolod, tegyél ki egy pylont a rampád elé kicsit messzebb...látod ha jönnek /ha le is szedik 100mineralt buksz. Mint Föcceling irta force field. de ha van három stalkered akkor azokat tedd be hold positionba, úgy, hogy egymás mellett álljanak.mothership core-al lassitod oket, es warpolod az egysegeket.
A több egyseg hold position amugy sem divat, pedig baromi hasznos a korai jatekokban (pl zergkent teamgameben siman fogtam mar dupla ling rusht roachokkal a feljaro tetejen....), de kesoi jatekban pl fogtam mar meg ultrakat hold dt-ve az mokas volt
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
BeLucZ
addikt
válasz netpeti98 #43147 üzenetére
T-ként amúgy azt vettem észre, hogy még mindig az MMM a legnépszerűbb taktika, kiegészítve egy kis wm-el nálam 2 variáció van, vagy élvezni akarom a játékot vagy nyerni ha utóbbi akkor általában mindig mmmezek t-ként teamben, tegnap két rohadt jó meccset nyertünk, mmm+vikinggel daráltam, főleg az ilyen carrier+void huszárok ellen nagyon jó
-
netpeti98
addikt
Az a baj, hogy T ellen továbbra se játszok valami átgondoltam, főleg ha valami váratlan dolog kizökkent. De itt az ideje javítani a mapcontrolon, mert az még mindig gyenge nálam.Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #43143 üzenetére
Sentry-forcefield. Ha nem bízol abban, hogy időben odaérsz, akkor falba 1 zealottal. Amire azt leveri, addigra odaérsz.
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
A hellion run-by countere mi P-ként? Hiába vannak stalkerek, jön 10 darab hellion fel a rámpán és a probek más olvadnak is.
Üdv netpeti98
-
--Rawlings--
tag
válasz --Rawlings-- #43141 üzenetére
és ami a legjobb, hogy bf3 ultragiga maxon is 60 fps v-sync
-
BeLucZ
addikt
válasz --Rawlings-- #43137 üzenetére
én mondtam neked i5 kell ide oszt csókolom meg valami jó nvidia vga, de erősebb ati is megteszi
-
--Rawlings--
tag
Megjöttek a cuccok, összeraktam a gépet. Ide tényleg "csak" egy i5 kellett. Ultran van vagy 160 fps. Konstans. Azért levettem a grafikát high-ra nehogy beakadjon. Így azért teljesen más játszani...
Köszi mindenkinek a javaslatokat!!!
-
netpeti98
addikt
Kikerül a Akilon Wastes és a Whirlwind LE. Visszakerül a felújított Star Station, illetve bekerül a Alterzim Stronghold TE.
Üdv netpeti98
-
oxox
addikt
válasz neato3loco #43128 üzenetére
megszokod pikk-pakk...ha bármit nem értesz csak szólj....bár egyszerűbb ha már az egységeket ismered
-
föccer
nagyúr
válasz DarthPeeter #43132 üzenetére
5 után van
üdv, föccer
-
execute93
őstag
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
föccer
nagyúr
válasz DarthPeeter #43130 üzenetére
Délutáni egy kis TP?
üdv föccer
-
oxox
addikt
válasz Eyesis #43126 üzenetére
hat netpetirol nehez elmondani, hogy troll lenne ugy kell kihuzni belole mindent *-*
btw DPetivel megint nekileselkedtunk a 2v2-nek...feldobtam a labdat, es O lecsapta...
kezdunk regi fenyunkben tundokolni...tegnap mar vertunk dupla mastereseket is 7-2-vel zartunk a napot.
volt egy ket igazan brutalis meccs...es a 9-bol kb 6-7szer valami sajt/rusht, vagy valami durva kombot kaptunk....volt proxy gate+ cannon...falbontassal 150-200 apm-es mikroval, majd mikor fogtuk kilepett a proxys, a masikra nem tudtunk mivel raugrani, felhuzta magat, es kiexpelt....force-field tankok rohangaltak a bazisunk ket bejarata kozott, a rengetek stalker-zeat megallitani...majd droppoltam+dt kesobb...raallt carrierre, de Peti ghost mmm serege, meg a stormok ugy megettek oket mint a' allat .
volt roach+4gate rush is...az is mokas volt...valahogy mindig elmegy a kedvuk mikor a ket tank elkezd loni a fal mogul[ Szerkesztve ]
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz --Rawlings-- #43123 üzenetére
A haverom is ilyen VGA-val játszik SC2-t. Neki full grafikán is szépen viszi a játékot (igaz max 2v2-t tol).
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
netpeti98
addikt
Ma valaki rákérdezett ladderen, hogy nem vagyok-e véletlenül nypeti. Eddig azt se tudtam ki az, de mivel múltkor Eyesis is ugyan ezt kérdezte, ezért rákerestem. Hát elég érdekes egy figura.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz --Rawlings-- #43121 üzenetére
kiváló döntés volt, már csak egy épkézláb nvidia vga kell hozzá, legalább egy 650 ti boost ha esetleg radeonod lenne
-
föccer
nagyúr
válasz --Rawlings-- #43118 üzenetére
HotS előtt osztották 4k-ért.
üdv, föccer
-
neato3loco
senior tag
válasz --Rawlings-- #43118 üzenetére
Úgy meg valószínű nem lesz eladó, hisz nem csinálnak külön mail-t játékhoz. A múltkor MediaMarkt-ba láttam 6000 ft-ért. Lehet visszamegyek érte majd.
Köszönöm skacok a segítséget!
Írok még!
Üdv.: E
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
--Rawlings--
tag
válasz neato3loco #43117 üzenetére
Szerintem majdnem, hogy lehetetlen normális áron beszerezni. Anno, a megjelenés napján nekem innen sikerült akcióban 8 ezerért megvenni csak a kódot. Azóta nézegettem, de én ennél olcsóbb opciót még nem láttam.
Mivel a játékba való belépéshez kell a login, szerintem nem tudsz használtan venni, max úgy, ha a e-mail címmel belépési kóddal együtt megveszel egy accountot.
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
válasz neato3loco #43111 üzenetére
sima játékhoz is be kell regisztráltni a beattle.netre hiába nem akar játszani multit.
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz neato3loco #43113 üzenetére
Ha beregisztrálta akkor felejtős.
-
neato3loco
senior tag
válasz Winner_hun #43112 üzenetére
Akkor, ha felrakta már a gépre onnantól kezdve bukó?
-
Winner_hun
titán
-
neato3loco
senior tag
válasz Winner_hun #43110 üzenetére
Rákérdezek. Ezt ugye csak akkor kell regisztrálni, ha a multit akarja használni, tehát Battleaccount-ot csinál?
-
Winner_hun
titán
válasz neato3loco #43109 üzenetére
Csak ha nem regisztrálta be a kulcsot.
-
neato3loco
senior tag
válasz Tuco Ramirez #43108 üzenetére
Nincs azzal baj, a LOL már ígyis megfogott. Találtam egy hirdetést! A srácnak a cd megvan, benne a kulcs. Nem használta multiban, Így akkor saját accountot tudok készíteni és fog menni multiban igaz?
Segítségeteket várom.
Üdv.: E
-
execute93
őstag
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
oxox
addikt
válasz neato3loco #43105 üzenetére
jo a tortenethez hozzatartozik, hogy a sc ocso' volt. utana kell jarni...
amugy gondold meg, hogy megveszed-e mert betegseghez vezet, es mentalhigenias problemakat okoz a jatek ...legalabbis az oldalbordam szerintKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
playit nagy parasztvakitas...ilyen-olyan mega kedvezmenyek...nyitasra mentunk, bealltunk a szep hosszu sor vegere, 10perc utan bemondtak, hogy akkor a battlefield akcios kiegeszito, meg a tudomisen mi elfogyott...3perc mulva (mikor mar legalabb 6embert kiszolgaltak), elfogyott a dio3 akciosan...
kivisznek 4-4 peldanyt az akciosbol (a haveroknak persze), es igy rairhatjak a poszterekkre * amig a keszlet tartaKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Eyesis
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Politika
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Tippmix
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest